Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Eu nu ii dau de fiecare data cu sampon, uneori ii dau doar cu apa, ca sa se mai racoreasca (desi se incinge mai tare cu urletele ). Iar sampon acum avem sanosan, de vreo 2 saptamani. Dar am folosit multa vreme nivea cu musetel, asa ca as putea da vina pe el

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Alex a mancat intr-adevar niste visine, da acum vreo 3-4 zile..sa-si fi facut efectul mai tarziu?

Eu pe Alex il spal cu Mustela special pt cruste, inca de cand era mic, din cauze de DA. CAnd avea mega-carlionti il spalam 1 data pe sapt (era si iarna) fiindca urla rau de tot la spalat (trebuia sa-l clatesc de n'spe ori), insa ii placea uscatul. Acum, fiind mai chelios, il spal zilnic seara..doar ii pun dusul pe cap, iar cu sampon cam 1 data la 3 zile.

Deea si Alex (27.10.2005)
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Sampon eu doar Nivea am avut... dar fara musetel.
Vlad se uda singur pe cap la fiecare baie... La clatit l-am invatat sa se uite pe tavan, ii tin o mana pe frunte sa nu treaca apa si il clatesc lejer cu dusul.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Pot eu sa-i zic sa se uite si pe mama tavanului, daca simte apa pe cap se pune pe plans si se arunca spre marginea cazii sa iasa.

Urasc sa ma plang, dar chiar cred ca am ceva la cap, la propriu, pe langa gasca de pitici. De vreo 2 saptamani ma doare aproape zilnic.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxi dar daca il uzi doar putin la ceafa... si apoi ii explici ca nu a patit nimic... si tot asa cateva zile... poate se obisnuieste... de cand nu ai avut concediu? POate e de la oboseala... sau poate e cazul sa intrebi un medic. Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Deea, nu cred ca si-au facut efectul dupa 4 zile, cred ca e de la altceva.
Ruxandra, pai tu cu trezirile noaptea .. e greu, pe mine m-ar fi durut capul mai de demult. Incearca un concediu fara Matei, daca esti adepta acestui tip de concediu. Macar o saptamina.

Eu spal copilul cu gel+sampon de la nivea din maternitate. Miruna se crizeaza cind ii curge apa pe fatza, asa ca lasam la urma clatitul. Nu urla, nu plinge, dar se sperie si vrea sa iasa din cada. Insa cind ma vede pe mine ca ma clatesc pe cap rinjeste la mine, cred ca se bucura ca sufar.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana si Petra sta langa mine cand ma spal pe cap si taaare ii place, oare de aia? Si apoi ma piaptana si zice luung-luung. Dar ea nu ma lasa nici agrafa sa ii pun in par.
Deea, la noi a doua zi dupa ce a papat a facut negricios kk, dupa atatea zile nu cred ca de la ele.
Cred ca ii schimb samponul
S-a deschis si la noi Baumax si in sfarsit am gasit cabina de dus care o vreau, de la Sanimix

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Multumesc frumos fetelor care au mi-au raspuns la intrebarea cu perna copiilor
A plecat mama sambata si am dus-o la aeroportul JFK, l-am luat si pe Petrut ca sa vada cum e. Am redescoperit aeroportul prin ochii lui Petrut care se minuna de orice usa deschisa automat, orice caseta luminoasa, display-urile cu plecari-sosiri si de fericire scotea chiote si alega de colo-colo. Cand am urcat la etaj sa faca mama check-in erau cozi mari, oameni, bagaje, foiala de pe lume si Petrut a inceput sa dea din maini disperat facand semnul SCHIMBA ! SCHIMBA ! semnul asta il face cand vrea sa schimb postul tv, jucaria, etc, dar acum nu puteam sa-l ajut.
Am luat deja bilete si vom petrece luna august in tara. Prin mama am trimis patutul portabil, dar tare cred ca n-o sa-l mai incapa...
Cumnata mea naste la inceputul lui august si tot prin mama i-am trimis o perna pentru alaptat, suport pentru cap cand sta bebe in scaunul de masina si biberonul acela ciudat cu tetina la capat de tub flexibil.

Am o intrebare : va amintiti de vreun lucru pe care l-ati fi vrut cand copiii nostri erai bebei, dar se gasea in strainatate??
Am vazut ca in tara se gaseste toata gama Avent, suzete de care are Petrut, balansoare la fel, nu stiu ce sa-i iau...
De ex. bureti triunghiulari care se pun in patut sa stea copilul cand pe stanga, cand pe dreapta, se gasesc? scuzati, dar nu-mi mai amintesc nimic

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Hop si noi dupa cateva zile de absenta, timp in care am fost plecati ba intr-un loc, ba in altul, cert este ca am avut mult de recuperat la citit, si am vrut sa scriu doar in cunostinta de cauza, insa acum am uitat ce si cum.
Ma minunam azi de memoria Mariei care-si amintea ce i-a spus bunicul despre o pisica acum cateva saptamani, si in prima faza nu intelegeam ce vrea sa spuna, pentru ca eu uitasem demult. Si ma uimeste ca, de cate ori vede cate un cadou, isi aminteste ca au primit copiii de la gradinita daruri de la Mos Craciun cand am fost si noi la serbare; si alte momente de care eu imi amintesc destul de greu.
Si nu mai pot de cat ma umflu in pene cand copilul, la semafor zice la rosu "tai" (stai) si la verde "teshi" (treci), sau cand se opreste la panourile de pe trotuare, pune degetul si spune "A", dar il identifica si pe M si O.
Si legat de pictat, la 8 Martie i-am dat acoarele-crema si picteze cu degetele felicitari pentru cei apropiati. Si i-am mai dat odata pe cele normale, cu penson, sa picteze, dar dupa ce dezestru a ramas in urma si dupa cat de solicitata fusesem, n-am mai indraznit. Insa ea, cam saptamanal, imi arata degetul aratator spunand "oshtiu" (rosu) sa-i dau sa picteze, insa aman mereu momentul.

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput