Piticodromul de sept-oct 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 21
catush spune:
Ziua buna ,
Ank - sanatate lui Miki 
Deea - poate nu are nimic,desi daca are mucozitati cine stie, dar azi poti sa-i dai 'ignore',multa sanatate ![]()
Fata mea nu vrea cu nici-un chip sa faca la olita 

Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
b_irina_c spune:
Catush acum 2 luni nici Vladut nu avea nici un gand sa faca la olita, ficare va face cand se va simti pregatit. Nu ai de ce sa te stresezi
.
Ioana ai reusit sa-i arati Mirunei care e pipi
?
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
codruta_grg spune:
O intrebare la fete: ieri am vazut ca are Petra pe piele capului cojite din alea maro. A avut si cand era mai mica, dar i le-am dat jos cu un unguent. Au aparut si la voi? Poate fi din cauza samponului?
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Deea, nu cumva i-ai dat visine sau cirese? Asa a facut si Petra dupa ele.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Deea, si noi am avut episod din asta dupa ce a mincat copilul multe feluri de fructe nespalate in aceeasi zi; biotics si lapte fara lactoza i-am dat, si vreo 2 zile de regim.
Irina, de acord, veniti la noi la pictat; am 3 pensoane, are loc tot trio-ul la desenat la masuta din bucatarie (desi doar 2 scaune sint cu spatar, sper sa nu se bata pe ele
). Tot nu i-am aratat care e pipi
. Dar nu ma grabesc, va sta o luna la Botosani, ii las pe parintii mei sa se delecteze cu chestiile astea
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Din ciclul cum invatam copilul care este pipi, azi l-am pus pe olita si nu a produs decat pipi, desi scopul fusese altul
.
S-a ridicat tacticos de pe olita si a zis 'mama, apa'. Nu mama, e pipi, ai facut pipi. Nu nu, apa, a ripostat copilul. Deci e clar, cand face din picioare pe parchet stie bine ca a facut pipi, cum a facut la olita nu mai e pipi, e apa 
Codruta, si Matei mai are cateva pete din alea, nu stiu de la ce sunt, o vreme am zis ca sunt de jeg pt. ca il spalam mai rar pe cap, dar le are si acum cand e spalat o data la 2 zile. Cu ce unguent i le-ai scos tu? Eu doar il periez cand e pielea inca umeda.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Ruxandra, nu mai stiu, ca mi-a scris o reteta doctorita cu care am mers la farmacie si mi-a preparat-o pe loc. Am dat-o o data si s-a curatat nici nu mi-a trecut prin cap ca o sa mai am nevoie asa ca am aruncat si crema si reteta
. Cred ca o sa ii pun ceva ulei inainte de baita...
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Eu spal copilul pe cap cam rar, o data pe saptamina.
Ruxandra, tot e un pas inainte
.
Codruta, succes cu cojitele, nu stiu nici un tratament.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Ioana, eu cand ziceam mai rar se intampla si o data la 2 saptamani. Mi-e un pic rusine, dar la ce urlete scotea pe gaura gurii ... si era iarna. Acum transpira f mult si il spalam o data noi seara si o data bona la pranz, asa ca alternam injuraturile din partea copilului ![]()
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Poate de aia ne-au aparut, ca tot la 2 zile o shamponez. Oare de la sampon? Nivea cu musetel. De care folositi?
Si Petra urla la inceput. Acuma ii pun dusul in cap, o spal si ea isi indeparteaza apa de pe fata. Si o clatesc d evreo 3 ori. Face un pic figuri inainte, dar sta.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi