Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am primit azi Tickle Me Elmo (stiti, unu din personajele din Muppet). Eu am crezut ca mor de ras cu el (sunt pe yootub clipuri), dar Petra s-a speriat, inca nu-i plac papuselele in miscare si galagioase.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salut ioana si distractie faina la Cheia; noi am fost prinsi cu lucrari de amenajari interioare ; sper sa ne vedem curand..poate celalalt weekend?

trebuie sa ii iau copilului pat lat de cel putin 1.20; o sa ii fac o poza cum doarme numai de-a curmezisul patului cu picioarele atarnand pe maldarul de perne de langa pat; din fericire a inteles faza cu la perete si incearca sa stea cu capul lipit de perete sau de tablia patului ca sa nu se trezeasca de-a dura jos din pat :)

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ramona, da, tinem legatura; atunci vine si Irina de la omologi si poate reunim trio-ul. Acum vad ce semnatura ti-ai tras .. e pentru ca te lasa sa dormi toata noaptea?
Codruta, Casiana, asemanator mai patim si noi, se aseaza pe vine, zice 'oala' sau 'veceu' si face pipi; dar eu nu o las fara pampers, mi se pare greu sa tot stau dupa ea.
Irina, ce harnic e Vladut, minca-l-ar soacra sa-l manince.

Am vorbit cu meme si sint bine cu totii, parintii ei sint tot in vizita la ei si nu a mai avut timp de forum. Dar a promis ca intra cel tirziu saptamina viitoare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana, calutul e f. vechi, de cand era sotul mic. E oribil, dar Ioanei i-a placut si nu m-am indurat sa-l dau, iar cand am sa ma indur am sa-l dau la soacra inapoi ca are o incarcatura emotionala pentru ea. Eu i-am cumparat porcusorul roz, daca l-ai vazut in poze, gen calut, iar acum nu il mai folosim pe post de leagan, ci de masinuta. I-am legat o sfoara in jurul gatului si o plimbam prin casa. Se aseaza pe el si striga cat o tin puterile.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Buna noapte la fete!!

Va multumesc,fetelor pt.grijile voastre,va puppe toate,va doresc concediu placut celor care pleaca,sanatate la cele bolnave,felicitari bebeilor pt.olite,pp si ca,si nasteri usoare.

Asa tarziu ajung azi sa scriu...sant eu mai bine,acum e Miki bolnav.Fac de garda,se trezeste din juma in juma de ora.
Nu prea am inspiratie acum la scris,dar in fine scriu cum oi scrie.
Am fetelor niste cucuie in caaappp,de nici sa dorm nu pot.Mana e numai vanatai si julituri,in rest sant sanatoasa.
De Miki ce sa va zic...de ieri nu papa nimic si nu bea nimic.Face febra(38+),dim.si seara si putin in cursul zilei.Aseara si azi pe la ora 21,am reusit de a baut 140 ml de lapte,si putin suc cu paiul.In rest nu a pus gura pe nimic.In seara asta am sunat la salvare,si mi-au zis ca nu este cazul sa vina acasa,dar sa ma duc eu la spital dim.Cand vine sotul de la munca,la 8.00 ma duc la spit.de copii.Imi este frica sa nu se deshidrateze.De mancat,hai ca la boala nu-ti prea arde,dar macar lichide sa bea,dar el neam sa puna gura..
El,care bea neincetat ceaiuri si sucuri,de 2 zile nu vrea nici picatura,si stati sa vedeti,cum bea.Nu suge normal din tetina,ci dupa fiecare inghititura o scoate din gura.Nu stiu de unde ia venit lui in capusor sa bea asa!Oi vedea maine la spit.,sper sa nu fie nimic grav.
V-ati lovit fetelor de asa ceva?Copilul sa nu vrea nici mancare nici sa bea nimic????
A mai fost Miki bolnav,dar de baut a baut consistent,acum....

Se tin nene toate scai de mine,parca am lipici.

La picior Miki,acum are 24,din sandale 23 ii iese deja degetelul mare putin afara.Am destula incaltamine 24,25.La noi sunt reduceri,si cand prind iau,chiar daca este nr.mai mare.La noi si in Supermarketuri gasesti imbracaminte si incaltaminte pt.copii pana la 12 ani.

Perna,am tot de bumbac,dar se fataie si el in tot patutul,asa ca nu apuca sa doarma cu capul pe ea,dar cate odata o cauta.

Pipi,am incercat sa-l las mai mult fara pampers,nu face un timp,ii arat olita,si tot pe parchet face.Am vorbit cu el,m-am pus si eu si Emre pe ea,l-am certat,l-am trimis la el in cam,degeaba tot asa face.
Odata,am facut marea prostie,si l-am asezat pe WC,am zis ca poate da domnul sa faca.A sunat tel.,m-am dus in buc.sa-l iau,si l-am gasit pe Miki cu mana in WC,doi pasi am facut de langa el si....
Sper ca in Ro sa reuseasca mama sa-l invete la olita.

Gata fetelor,de ajuns,iar am scris poveste de dragoste!Ma duc langa Miki,ca este in patul meu,si mi-e frica sa nu cada cand se invarte prin pat.

Va pup dulce,si va urez o saptamana cat mai frumoasa.

Capra cu trei iezi!!
Miki la gradina
Geamul cu pricina
pozuci
Pozuci noi,noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ank_Miki, multa sanatate!
Cu Ioana am patit asa cand a avut rosu in gat, nu a vrut sa mananace nimik si nici sa bea. Reuseam cu greu sa-i dau antibioticul. O data i l-am turnat pe gat si a vomat mititica. Sa nu-l fortezi, umezeste-i buzele si vezi sa nu faca febra mai mare de 39 si neaparat sa-l vada un medic. Dupa ce i-a trecut Ioanei am inceput sa-i dau Sanostol si manca super bine. A slabit zilele alea 600 g, pe care le-a pus la loc intr-o saptamana.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Nicole, am inteles cum e cu calutul. La mine soacra soacrei are jucarii pastrate de 'jde ani.
Ank, sanatate lui Miki!

Duminica am pictat cu miruna; a terminat un set de culori in jumatate de ora, am trecut la al 2-lea; la un moment dat plec din bucatarie pentru 2 minute, cind m-am intors bause apa din paharul in care muiam pensoanele.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Anka, multa sanatate pentru Miki!!!

Alex acum are niste probleme cu burtica...nu are chiar diaree, dar face cu ft multe mucozitati. Si colac peste pupaza, ieri a facut kk aproape negru!!! Am intrat intr-o panica!!! Se poate sa fie de la ceaiul de menta? Fiindca a baut intr-adevar ft mult..noroc ca-i place. NU mai stiu ce sa-i dau sa manance..si chiar nu stiu de la ce i se trage.

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

netza...

Ank sanatate multa lui Miki!

Ramona neaprat sa ne arati poza cu pozitia de somn a Mariei!

Ioana . Si Vladut a pictat o data (la bunici) si se pare ca i-a placut, dar eu inca nu i-am cumparat cele necesare. Poate ne intalnim sa facem o sesiune de pictura , dar nu cred ca pot WE celalalt ca nu cred ca pleaca soacra de la noi asa repede

Deea sanatate lui Alex. Nu stiu cum e cu ceaiul de menta... Cand Vlad a facut cu mucozitati s-a reglat bine cu biotics.

Al meu a facut o data kk negru, dar mancase masline .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Irina, mai stau azi sa vad cum e cu regim alimentar si daca nu e ok trec si eu pe Biotics baby. Desi la el nu are intotdeauna rezultat.Mai bine i-a mers cu laptele de la Humana,ala special de diaree.

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput