Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Daca imi vede copilul cineva de la protectia copilului am imbulinat-o. Are pe tibii niste vanatai de la urcatul pe tobogan, 2 julituri in genunchi, ca se uita dupa avioane (si ea si eu ) si o zgarietura pe mana de la gardul viu. Nu era destul si azi pe tobogan (clar-e periculos toboganul) s-a lovit si la arcada (acuma e rosie, dar cred ca va trece in culorile curcubeului-parca Kid zicea)
Acuma a prins mult mai mult curaj si alearga, dar tot se impiedica de una alta.........
Azi a plecat soacra si am incercat sa o culc eu. Spun incercat ca nu am reusit ...povesteste cu mine, isi cocoata picioarele pe perete, numa nu vrea s adoarma .....

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

casiana, radu n-a avut nicio problema cu faptul ca am fost plecata. il cam "doare-n pampersi" cand plec imi face "pa, mami!", fara nicio umbra de regret. si asta face cu oricine, si cu bunicile, si cu tati... se desparte fara nicio apasare. pe de-a parte ma bucur ca nu se lipeste de usa sa planga cum faceam eu cand eram mica, pe de alta parte nu pot spune ca nu enervez cateodata cand vad ca sta cu cate un strain si se joaca, iar daca ii spun "pa" imi raspude senin la fel si se intoarce la joaca lui.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

codruta, mi se pare groaznic de mult 7 mil jumate pt saltea. eu am dat 2 mil la coltul blocului si am luat-o pe loc, e supraortopedica, de firma si e f ok.

ank mik, of, ce intamplare tampita!

diana, perna e recomandata cat mai tarziu, dupa 3 ani. pe radu insa de cand se poate misca prin patut il geaseam cu capul ridicat un pic ori pe paturica, ori pe vreo jucarioara de plus. asa ca i-am dat de la 1 an o pernuta subtire, iar el e absolut incantat sa se urce in pat si sa puna capul pe perna. si cum si eu as innebuni sa n-am perna...

vad ca si antoanela gasea cupilu cu capul pe jucarii...

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Salutare!

Anto, cum e Victor in noua camera? Mai intra in camera veche?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

E ok si nu prea mai intra in camera veche. Sa speram ca nu-l apuca vreo nostalgie mai incolo.

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

cucu bau

eu am luat-o razna ; copilul meu s-a hotarat in sfarsit ca e suficient de mare sa nu se mai trezeasca si sa nu mai manance noaptea; rezultatul e ca va citesc de o ora intrucat organismul meu nu poate trai fara trezirea brusca si naucitoare de la 3 noaptea :)

dar am timp sa ma obisnuiesc saptamana viitoare cand Maria e la bunici la ciuc unde o sa fie intr-un rasfat total; ma intreb cum o sa se mai uite la mine cand se intoarce, asa amarata si fara piscina cum sunt:) i-au luat bunicii o piscina gonflabila imensa; cred ca intoarcerea la bucuresti va fi o mare tragedie

o sa ma revansez insa cu plecarea la albena care sper sa fie o reusita; mai merge cineva in bulgaria incepand cu 7 iulie?

concluzia acestui mesaj este una singura, si anume traiasca paturile pentru copii mari; cred ca pe urmatorul o sa il culc direct asa; nu vad rostul sa ma chinui 1.8 luni in pat cu gratii :)

in alta ordine de discutii, vacanta frumoasa celor care se pregatesc de pribegie

cu borcanasele si noi mancam pe cel cu jambon de la nestle; si daca erau 50 de feluri cred ca tot pe ala il manca; si la varste mai mici avea tot asa un fix pe unul sau doua sortimente; in schimb daca i-as da lapte toata ziua e cel mai fericit copil; mai are sambete in care ma face cu nervii si descopar la sfarsitul zilei ca i-am dat toata ziua lapte, dupa incercari esuate cu 10 feluri de mancare

alte mancaruri preferate: somon dupa stilul norvegian, adica crud, macaroane cu branza de burduf, ciocanel de pui servit ca atare adica direct de pe os si da, smantana daca se poate 25% grasime si daca se poate un borcan intreg (asta pupa f f rar); la asta se adauga celebrul moc (morcov) care innobileaza orice mancare si mai nou masline, insa numai o anumita marca si numai de la kaufland; piureul de cartofi e un hit ca si oul

merci de pontul cu huggies, o sa caut si eu pt vacanta noastra de balaceala

a, da si mai voiam sa zic ceva: contrar parerii doamnei jadi, pe care o salut aici, banana e unul din fructele cu cele mai multe vitamine si minerale care are in plus si marea calitate de a tine de foame; nu va plictisesc cu amanunte, le puteti gasi pe net

Maria e la numarul 20 de mai bine de un an, dar sandalele i le-am luat 21 din prudenta; sper sa ma mosteneasca pe mine care am 36:) ca de crescut in inaltime a crescut vizibil

cred ca ar tb sa ma opresc inainte de a ocupa toata pagina

ioana, din nefericire nici la mess-ul de web nu am acces:) si nici la victoria secret ca cica e prea excitanta pentru orele de serviciu

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Kristinutza, de la ce firma ai luat salteaua? Eu am zic ca 200 euro nu-i mult, dar daca zici ca sunt la asa preturi si sunt si bune, am sa mai caut. Dar oferta e tare mica la noi...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Previ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata.
Nu am mai intrat de o saptamana. Am invatat, de ieri sunt consultant fiscal.
Ioana e bine, desi, cum zicea Codruta e busita pe toate partile.
Imita orice cuvant aude, inclusiv in engleza. Cand vrea sa o lasam in pace, zice "pace, mami", "pace, tati". E super haioasa, mai ales cand vrea sa imite senzorul meu de parcare, care e in japoneza.
Face caca numai la olita sau la wc, iar pipi in picioare langa cada. Cand ii arat olita sau wc-ul imi zice "nu, mami, caca", adica alea sunt pentru caca. Nu stiu cum am sa o dezvat de obiceiul asta. Face pipi pe wc numai daca o pun eu, altfel langa cada. Daca vreau sa-i pun pampers (pe afara sau cand doarme), trebuie sa o alerg si imi zice ca "arde". Cred ca ii e tare cald cu el.
Ea adoarme pe perna, dar o gasesc in toate pozitiile in pat (diagonala, laterala, capatul celalalt). Doarme tare agitata. Acum inteleg de ce ma trezeam obosita cand dormea cu noi. Acum nici nu o mai aud.

Va pup

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Nicole, felicitari Ioanei pentru kk la wc! La noi tot nu a devenit o obisnuinta, dar nu o stresez. Cu pipi insa am si eu o mare nelamurire, nu stiu cum sa-i arat care e pipi.
Codruta, ziceai de saltele de la Domus Flex? Si eu vreau sa cumpar saltea de acolo pentru bebe, cea "Baby".
Ramona nu ne-am mai vazut de mult, ma bucur ca Mariei ii merge asa bine si te lasa sa dormi noaptea.
Codruta, la noi pe linga vinatai si zgiriieturi, copilul mai si zice "tata bate" cind aude orice zgomot, deci ... pe noi ne iau primii protectia copilului.

Weekendul care vine mergem la Cheia, ramine Miruna iar cu soacra. Ultima data a venit cu mareata idee ca ce-ar fi sa-i zica ei miruna 'mamaia'; eu nu sint de acord, sper sa nu o corupa cit sintem plecati. Momentan ii zice "Doi" de la Doina.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza...

Nicole felicitari! Si felicitari si Ioanei pt kk la olita! Trebuie sa recunosc ca m-am distrat putin cand am citit ca face pipi langa cada . Cumpara-i o olita de alta culoare/forma si ii zici ca aia e pentru pipi poate tine faza...

Ioana Miru face pipi la olita? Macar ocazional? Ca asa ii arati... daca nu face incerca sa o pui din cand in cand... poate ii vine sa faca si apoi ai ce sa-i arati . Miruna le zice bunicilor pe nume?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput