Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, a plouat, dar dimineata era cald. O fi si de la faptul ca eu inca dorm cu plapuma de pene de asta-iarna?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Anka - credeam ca numai la noi in romanica exista soferi care "transporta cartofi nu oameni..."

Azi plec iar la tara la Briana care ma suna si imi spune "Mami vino adu boboaie.." Mor dupa ea.....

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Fetelor, Alex a inceput de ceva timp (cam de cand a venit caldura) sa transpire rau de tot la ceafa, dar doar la culcare, dupa ce bea laptele. Stiu ca asta e semn de lipsa de calciu, dar el la capitolul asta a stat intotdeauna bine...Voi va confruntati cu asa ceva? Se poate sa fie doar fiindca se incalzeste cand bea laptele? Eu nu i-l fac cald, doar caldutz...

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Deea asa facea Vladut asta vara. Eu i-am facut atunci analize, dar era bine cu Ca. Poate se oboseste mai tare cand bea lapte sau poate sunt gaurile prea mici/putine la tetina pentru cat ar vrea el sa traga o data si atunci se munceste mai mult pana terima lapticul.

Ioana am inteles .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Weekend placut, tinere doamne, si drum bun celor care pleaca in vacanta.

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Deea, nu poate fi de la perna? Ca de ex. a noastra nu e bumbac 100% si uneori mai transpira si e uda perna...
week-end fain si voua

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Codruta, merci, mi-ai amintit ceva ce vroiam sa intreb de mult:

Copiii vostri dorm pe perna? genul puisor? e mica/mare/umflata/subtire?
Petrut se invarte ca un titirez in toate punctele cardinale (seamana cu mine) si ma intreb cum sa-l fac sa stea locului cu capul pe o perna ?!

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diana Vadut adoarme seara in sufragerie cu capul pe un puisor de perna, dar la el in patut nu are perna si nu cred ca are sens sa-i pun momentan deoarece se foieste exact asa cum zici ca face si Petrut.

La "parintii intreaba" am vazut mai demult un subiect despre varsta la care se le dam perna si la copii, dar nu am rabdare acum sa caut.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Diana, Victor dormea cu capul pe jucarii, de unde am dedus noi ca simte nevoia de pernuta. Asa ca in patul nou i-a amenajat sotul oerna trinughiulara, ca un plan inclinat, o foloseam ca inaltator sub saltea cand era mai mic si tusea. E ceva temporar, pana ii cumpar una speciala pt bbei.

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Am uitat sa precizez ca tot pe jucarii doarme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare!

Diana, eu i-am luat mirunei perna mica de bebei de la ikea, dar cred ca o foloseste doar pe post decorativ noaptea in pat. E fff subtire.
Anto, cum e Victor in noua camera? Mai intra in camera veche?

Vroiam sa tin copilul ocupat cit timp am facut omleta si i-am dat un borcan cu smintina. A ras jumatate si n-a vrut sa-mi dea nici macar o lingurita. O noua pasiune e pe cale sa se infiripe.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput