Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Buna ziua la toti! A inceput o noua saptamana..mai am 3 sapt si intru in concediu 1 luna! Abia astept..
Irina, nu cred ca problema e de la tetina..gaura e destul de mare, termina biberonul cat ai clipi....
Codruta, Alex nu doarme cu perna..nu mi se pare necesara, mai ales la copii asa mici.
Si Alex are o ditamai buba in frunte, cam cat o moneda din aia veche de 100 de lei, si are si nasul julit...are obisnuinta sa fuga si sa se uite in spate, sa vada cine il prinde..si iata rezultatul.

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, eu nu o pun pe Miruna asa pe olita ... o sa incerc dar n-as crede ca sta, se plictiseste. La bunici as vrea sa le zica "bunica Doina", "bunica Elena", etc.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Ramona, felicitari pt. somn toata noaptea. Eu inca am parte de naucitoarea trezire de la 3, insa cred ca e din cauza caldurii. Iar dimineata nu am mai pupat trezire dupa 6.30 de multe saptamani.

Ioana, eu am incercat sa-l conving pe matei sa-i zica mamaia soacra-mii, asta asa de razbunare. Soacra-mea e modelul trendy si are la 52 de ani. Deci e mamaia (stiu, sunt rea). Dar copilul nu s-a lasat si acum le spune 'bica' la amandoua bunicile.

Matei doarme in toate directiile si in toate pozitiile, in continuare nu am tupeu sa-l las fara gratii. Si doarme fara perna, uneori mai pune capul pe paturica.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana sigur o sa se plictiseasca la inceput... dar sigur o sa priceapa repede... Sau las-o in fundul gol prin casa si va face pipi pe jos si atunci ii arati , eventul o lasi multa vreme si dupa vreo 4-5 pipi facuti prin casa o sa se prinda. Si eu cred ca o sa-l invat sa le zica bunicu X ca momentan toti sun "bunu" si "buna". Toti urasc termenul mamaie .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Ati scris ceva zilele astea caci am cateva pagini de recuperat.
Ioana, oauuu da ce bine mananca Miruna!
Alexia are o perioada nasoala, nu prea mananca, acum borcanelul de mancare il mananca in 2 reprize, la pranz si seara.Abia astept sa ii iasa mai repede dintii astia.
Ruxandra nici eu nu beau deloc lapte dar Alexia nu seamana cu mine, seamana cu taica-so.Octav nici nu concepe o dimineata fara lapte cu cereale.
Anka ce intamplare urata!Cum te mai simti?
Deea bafta multa, sa vina repede bebe2!
Diana Alexia are un stil de somn foarte ciudat.Adica o asez normal in pat dar o gasesc in cele mai ciudate pozitii.Asa ca pernuta aceea mica e pe post de obiect de decor.Zici ca-i un ac de ceasul desteptator, asa de mult se roteste in pat.
Kristina la fel face si Alexia cand intalneste copii, in parc nici nu-i mai pasa de mine si mai face asa cand vine tati acasa.Adica ea e fata lui tati eu pot sa plec linistita.Acasa insa plange daca o las cu altcineva si plec .De obicei mai sta tatal meu cu ea cand plec la stomatolog si se pune pe un plans de mi se rupe inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Alexia poarta numarul 20-21.Adica 20 e bun in lungime dar cam stramt pe latime.Acum ii cumpar 21 dar arata cam ciudat, par cam lungi.

Am uitat sa va povestesc.Sambata am fost la nunta la Alexandria, am ajuns acasa duminica la 7 dimineata.La nunta a fost dragut, m-am simtit bine.S-ar putea sa ma vedeti la emisiunea Tablou de nunta ca au filmat cei de la Antena 1.A si au fost multi invitati si printre ei si Mama Natura(nu mai stiu cum o cheama).Mai dar ce slaba e tipa asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nicole, felicitari pt job!

mie mi-e o lene de ma doooaaare...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc de felicitari!
Irina, super ideea. Nu m-am gandit sa-i iau inca o olita. Asa am sa fac, chiar daca ma injura barbatul, care vrea sa scape de toate din casa: patutul de copii, leaganul, carucioarele (care nu stiu de ce le mai tin, ca nu le-am mai folosit de luni de zile), calutul, cadita, etc.
Kristina, merci, nu e un job nou, e o profesie liberala, pe care nu stiu cand am sa incep sa o practic.
Ioana, e gravida Florina?

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si sotul meu mi-a interzis sa ii mai iau jucarii, pana nu dispar astea care le are si de care se loveste in toata casa.
Nicole, abia astept sa n-o mai aud nici eu noaptea

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, perna de la Ikea e din bumbac 100%? Ca astea a noastre au sintetic in interior, desi fata de perna e bumbac, tot transpira putin....

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput