Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani MERCEDES! Sa fii iubita!
ChrisDun cu 2 zile inainte de intalnire s-a intamplat! Am sunat dupa ajutoare, desigur, dar nervii de rigoare tot i-am avut!
Andreea super ideea cu suzeta! Problema mea e ca David in general adoarme fara suzeta, dar in timpul noptii o cauta, sa daca nu o gaseste, incepe sa planga. Eu n-am sanse cu povestea...

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

A adormit fara susi! i-am facut lapte si i-am zis ca ii dau laptic ca sa manance in acelasi timp cu Georgia. Cat am pus fata la san el a zvarlit biberonul cat colo mai mult de jumate plin si a inceput sa se jeluiasca: susiiiiii, susiiiiii, facea pauza tot la doua strigaturi si incepea sa rada singur si sa spuna povestea cu cutzu. Ii mai bagam si eu din top, la un moment dat nici nu am realizat ca s-a facut liniste, ca eu intre timp ma mai luptam cu o ragaiala, cu o boritura cu bolta, chestii d-astea. Cand ma uit dormea saracu dus. Abia atunci m-a luat o mila de el de aproape am inceput sa plang. Daca merge tot asa scapam zilele astea si nici n-o sa mai stie ce e aia. Desi eu imi facusem socoteala ca scap mai intai de pampers dar pana la urma bine si asa. Urmeaza si pampersul.
Danelutza, sanatate multa Isabellei! Si tie o noapte usoara si fara febra.
Iulia, nu stiu ce sa-ti zic. Incearca varianta cu taiatul din suzeta treptat pana nu mai ramane nimic. Si aici intervii cu povestea cu cutzu, ca vine peste noapte si i-o rontzaie, si uite a mai papat un pic din ea, pana la urma nu mai ramane nimic sau pe parcurs n-o sa-i mai placa lui asa ciuntita.
Loreen, mi-era dor de tine. Sa nu mai lipsesti asa mult.
Multumim pentru comentariile de la poze, va pupam dulce

Ma duc sa mai citesc din urma ca am citit numai pe sarite asa.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Andreea am prins ideea cu taiatul. o s aincerc!
Danelutza noapte linistita si sanatate Isabelei!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Gabi! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei doi copii ai tai, sa ai zile frumoase si senine si sa fii fericita!

Gabitza-sa-ti traiasca sotul! Imi pare rau ca aveti probleme cu Andrei. Si eu cred ca este putin vina sotului tau, asa cum este si a sotului meu. Eu acum sunt singura cu Maya si ma inteleg mult mai bine cu ea decat cand suntem toti 3 si cum o cert eu se duce la Mircea. Numai ca nu stiu cum face Andrei, dar Maya pe Mircea chiar il asculta.

Nelia-ani multi si fericiti in continuare! De ce va este mai asa frica de soacra? In fond este viata voastra si nu va creste ea copiii.

Chris-ai dreptate, astia de la CMB nu raspund si nu te baga in seama decat daca te duci acolo. Eu ii folosesc pentru prima data pentru concediu, dar mi-au fost recomandati calduros de catre altii care i-au folosit. Eu am luat bilete de avion de la ei in trecut si au fost ok. Inca nu am apucat sa va vad pozele.

Daniela-inseamna ca Isa chiar sugea, nu se juca. Culmea este ca eu cand am intarcat-o pe Maya, ea servea masa de seara exclusiv de la san, deci trebuia sa fie o masa serioasa la cat de grasa era si cu toate astea nu am avut nici cea mai mica problema cu sanii cand am intarcat-o. Iti tin pumnii sa-ti treaca cat mai repede.

Laura-ma-m bucurat sa vad ca ai reaparut. Mai lipsesc cateva fete active in trecute.

Ma uit acum la Tv la copilasul ala care a cazut in put si parca ma trec fiori pe sira spinarii. Maya alearga ca bezmetica fara sa fie atenta la masini, refuza sa ma tina de mana cand traversam strada si mi se pare ca este in pericol in orice moment. Cand merg la sora-mea, care are piscina in curte, numai pe marginea piscinei vrea sa stea si-mi vine sa nici nu ma mai duc acolo de frica. Sunt eu paranoica, sau si voua va este la fel de frica?

Din pacate nu-mi pot aminti deloc ce raspunsuri mai trebuie sa dau . Va las cu bine si aveti o noapte buna.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mercedes sa fii iubita si sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune..

Mi-a venit si mie azi calculatorul si in sfarsit intru de pe el. Nu mai puteam sa stam mult pe pda ca imi manca nervii... Acuma respir usurata! mai avem de instalat una, alta, insa pana acuma merge super..

pup si o seara frumoasa la fete!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Daniela-abia acum am vazut ca Isa nu se simte bine. Pupici si sanatate multa!

Eli-felicitari pentru ca arati asa cum vrei. cand vedem si noi poze cu noul look? Unde gasesc si eu Easy Up, ca la Cora nu am vazut. Si eu vreau sa o trec pe Maya la training pants.

Laura-felicitari pentru Bianca si rezultatele ei frumoase. Intr-adevar, sunt precoce rau copiii astia in ziua de azi.

monule-eu nu vreau sa pleci, ca cine imi mai tine de urat in parc , dar pe de alta parte daca tu simti ca acolo ti-ar fi mai bien si ai avea ajutor, nu ezita!

Androix-nu stiu ce are laptopul asta ca nu ma lasa sa-ti vad pozele. Mai incerc.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga, nu as vrea sa merg sincer. dar totul se invarte in capul meu. plecarea depinde de multe + sau -. nu stiu inca decizia finala.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

La Multi Ani Mercedes!
La Multi Ani Gabitza, pentru Costi!

Am intrat in viteza sa va pup. Am spicuit din ce-ati mai scris dar nici cu energizante nu reusesc sa raspund pe cum as vrea.

Pe scurt, Mercedes cu pisu afara noi suntem experti deja. Nu este opera mea ci a mamei mele. Au plecat intr-o zi cu asta mica in parc si eu m-am dus dupa ei. Am constatat ca kupilu’ nu are pampers si m-am isterizat de-a dreptul. Si a urmat raspunsul „cu tine cum crezi ca am facut?” pai eu de unde doamne iarta-ma sa stiu .... si cand gaga a facut semnul de pisu a dus-o langa un copac, i-a dat chiloteii jos, a ridicat-o din spate prinzandu-i manutele si genunchii si .. „acum fa pisu!” gaga s-a panicat un pic ca nu intelegea ce i se intampla, eu m-am insterizat si mai tare ca nu-i frumos, ca nu-i igenic etc dar ... a functionat! Si gaga a facut pisu. Si de atunci asa facem pisu cu toata jena mea cu tot. Ma gandisem sa iau o olita in masina dar nu pot sa ma car cu ea in punga prin parc si continutul tot in boscheti ajunge, si nici sa duc copilul la masina de unde om fi. Zic saru’mana daca gasesc o toaleta decenta pe undeva, ca de wc ecologic nici nu poate fi vorba. Daca nu .... boschetu’ srl scrie pe noi

Ne-am facut bine. Gaga a mers la gradi de luni iar eu ....... LA MUNCA!!!! Ieri am avut o filmare, marsul copiilor, conferinta de presa ... etc. Agitatie mare dar cum era prima zi au cam facut altii treaba pt mine. Astazi am costatat cu o deosebita placere ca au redeschis barul la parter. Mare satisfactie! m-am intalnit cu o gramada de colegi de suflet. Am avut niste emotiiiiii.... mi-a facut tare multa placere. Mi-am depus cererea sa ma intorc oficial de pe 15 dar oricum bag la greu pana atunci. Imi place. Dar aveam momente cand ma simteam ca un alien. Totul schimbat ... departamente, titulaturi, formulare, oameni, birouri, holuri, lifturi, parca era din alta poveste ....dar cand ma luam cu treaba sau cu vorba parca nu lipsisem niciodata.
Gaga are serbare vineri. Prima!!! Si cu asta am emotii. Abia astept. A stat la repetitii cu grupa mare si de o sapt mi-a facut creierii zdrente cu „trei iezi cucuieti”. M-am prins abia cand mi-a spus directoarea ca cei mari repeta capra cu trei iezi pentru serbare. Chiar ma gandeam de unde stie copilul cantecul. Ma stric de ras la partea cu „malaiesi'n calcaiesi”

mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

BIANCA

LA MULTI ANI BIANCA. SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, CUMINTE SI SANATOASA. SA ADUCI BUCURIE IN CASA PARINTILOR TAI SI SA RAMAI LA FEL DE DULCE SI INCANTATOARE. SA AI O VIATA FRUMOASA LIPSITA DE GRIJI.

PATRICK RYAN

LA MULTI ANI PATRICK. SA RAMAI ACELASI COPIL CUMINTE SI DELICAT, SA AI PARTE DE MULTE BUCURII SI SA AI O VIATA FRUMOASA SI LIPSITA DE GRIJI.

Elisor, NewMami sa va traiasca copilasii.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani BIANCA cu ochisorii cei albastri sa cresti sanatoasa, fericita alaturi de familia ta minunata.

La multi ani PATRICK RYAN sa fi sanatos si iubit alaturi de familia ta.

Multumesc inca o data pentru urarile care mi le ati trimis. Am primit o bicicleta faina de camera care bineinteles a fost si probata atat de bine cat si de cristi, am fost incantata dar si copilul.Am mai primt de la familion un buchet mare de trandafiri rosii superbi.

ely b - da asa ma gandeam si eu cu pisu pe afara dar sincer cu baietelul mi a fost mult mai usor,mersi ai scris f fain.

elisor- am priceput cu masina desi ma mira faptul ca nu te ai dus sa le zici vreo doua, cred ca eu as insista in fiecare zi cel putin cu 2 telefoane sa si doreasca sa scape de mine cat mai repede. Referitor la servici nu vrei sa revii la vechiul loc de munca tu sau e alta problema, scuze n am fost pe faza.

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput