Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Mercedes!
Sint obositaaaa! Vreau vacanta, miineeee!

OlgaM, nu ca ne e frica, ne e mai mult jena. Pentru ca ne-am certat ultima oara de la doilea copil... acum, la al treilea nici nu vreau sa ma gindesc. Ea le iubeste pe fete de nu mai poate, are casa plina cu pozele lor (si-a facut tablouri dupa pozele mici trimise), le lauda la toata lumea, le-a pus si le pune bani in contul de studii, ne-a dat si bani pentru ele (si nu are, practic traieste din pensie si daca prinde vreo carte la tradus, ni-i trimite noua, adica fetelor, ca noi am refuzat sa ne trimita pentru noi, dar fetele sint nepoatele ei si daca vrea sa le trimita, ii folosesc exclusiv pentru ele, ca am la ce). Dar o doare sufletul ca nu traim decent, ci de pe o zi pe alta, si am mai venit si in Canada pentru asta. Si, in felul ei, are dreptate! Asa este! Dar daca vrem copii, ce sa facem! Pe al doilea l-am vrut ca nu am vrut doar unul, pe al treilea pentru ca ne place cifra 3 si pentru ca speram sa fie stiti voi ce... De aceea ne tot codim, ca ne e groaza de reactia ei. A platit biletele la mare, a zis ca in tara plateste ea tot (bineinteles ca nu voi accepta, in afara de mare), voia sa ne trimita si bani de avion, dar am refuzat... Asta e, voi ajunge si eu sa lucrez si atunci, cu doua salarii va fi altfel. Dar oricum, cu cit creste numarul copiilor, scad si sansele noastre de a trai bine, pentru ca eu voi sta acasa sa-i cresc (fac scoala si o incinta tare de tot lucrul asta, dar bani tot nu vor fi). Ea ar vrea sa ne luam casa (stringe pentru avans), sa o mobilam, sa plecam in concedii... nu sa turnam copii! De fapt doreste pentru noi ceea ce orice mama doreste pentru copiii ei: sa fie sanatosi si sa aiba o viata usoara si frumoasa! Ei, problema mea cu ea, de fapt mai mult a ei cu mine, este ca ea nu crede ca Octav e cel care vrea caruta de copii! Si nici macar nu pot sa o contrazic, la cum il stie ea pe fi-su, e si normal sa nu creada, ca doar si eu l-am cunoscut inainte de a veni Agata pe lume (care a venit mai mult pentru ca am vrut eu, e drept, el doar a acceptat)... dar voi imi sinteti martore ca pe Tudora si pe cel de acum si i-a dorit el mai mult decit mine.. din tot sufletul! Si va spun eu, ca daca nu iese baiat, l-ar mai face si pe-al patrulea... sau pe a patra, ca il simt, doar simtul ratiunii il opreste! Si promisiunea facuta mie! Asta e cu soacra! La mine in familie nu se pune problema, ca noi sintem multi copii, fiecare a avut de la doi sau chiar trei in sus, asa ca va fi normal pentru toti sa mai fiu inca o data insarcinata.
Elly, nu stiam ca incepi deja munca! Locul tau de munca suna ca al meu de la Humanitas, cred ca asa m-as simti eu daca m-as intoarce, a fost si va ramine locul meu de suflet! Tu unde lucrezi? Succes pentru prima serbare micutei Annelies! S-a obisnuit cu mersul la gradinita, nu?

Sigur ca as mai scrie, dar ma duc sa ma culc, ca e deja ora 2 si am facut mincare pina acum, aveam o scuza sa stau pe aici, dar acum ca am inchis aragazul... ma duc sa ma intind, ca nu mai pot. Va pup si sa scrieti mult, ca sa am ce citi miine dimineata la cafea, ca miine e miercuri, ziua mea preferata din aceasta perioada.

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Bianca, frumoasa cu ochi albastri si parul ca soarele! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!

[purple]La multi ani, Patrick! Esti gingas ca o floare si-ti dorim o viata senina si lipsita de griji.[/purple] Ne pare rau ca nu putem sa-ti onoram invitatia, dar ne despart mult prea multe mile.

Elly-imi pare bine ca Annelies s-a facut bine si mult succes la serbare.

pengunica-ce mai face Ben?

Daniela-i-a scazut febra Isei?

OanaC-cum mai este Eva? Tot asa speriata?

monu-Maya mi-a dat azi din nou scularea la ora 6, asa ca noi ne pregatim de iesit afara. Nu stiu ce-i cu ea asa matinala, de fapt este din cauza patului de copil mare. In State trageam eu de ea sa se scoale la 9.30, dar ce-i drept se si culca la 12 noaptea. Aseara la 9 si ceva dormea deja. Asa ca nu stiu daca apucam sa ne vedem. Intr-un fel imi convine ora, ca ieri cand am intrat in casa pe la 11 deja era o caldura ingrozitoare, dar imi pare rau ca nui apucam sa ne vedem. Imi pare rau ca la voi in casa este asa cald. La mine este racoare si nu am aer condtionat. Dar tin curent in toata casa.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani BIANCA, papusa scumpa! Multa sanatate si o viata lipsita de griji!

La Multi Ani PATRICK RYAN! Sa cresti mare si sa-ti bucuri familia!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI MINUNE BALAIE ...

...nu-ti doresc altceva decat sa faci din viata ta cel mai frumos basm...

LA MULTI ANI PATRICK ...

... iar tie iti spun sa ramai acelasi baietel iubitor, sa mostenesti toate calitatile parintilor tai si sa-ti faci viatza asa cum ti-o doresti...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani celei mai frumoase fetite din Brasov, BIANCA!

La multi ani pentru un baietel frumos si delicat, PATRICK!

Sa cresteti mari, copilasi! Sa fie in calea voastra asternuta doar o cale lina, plina de bucurii, fericire si noroc!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani BIANCA!
La multi ani PATRICK!

Sa aveti o viata lunga si senina, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Bianca!

La multi ani fericiti Patrick Ryan!

Va doresc sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti zambetul pe buzele celor din jurul vostru!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Bianca, Patrick, sa aveti o viata frumoasa si sa va impliniti visele !

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Bianca !
Sa cresti mare, sanatoasa, sa fii mereu asa delicata, iar fericirea si norocul sa-ti surida la orice pas. Sa cresti fericita alaturi de parintii si fratiorul tau. Pupam ochisorii tai albastri

La multi ani, Patrick-Ryan !
Sa cresti fericit, baiat frumos esti, sanatos sa fii, alaturi de parinti, iar norocul si fericirea sa te insoteasca mereu.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, asa-i ca te simti mai usioara acum cu calculator nou? Asa am si eu senzatia cand n-a acces la PC, de parca sunt legata si la gura si la ochi

Danelutza, cum se simte Isabella?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput