Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monule drag sotu' e sexi si cu tine in oras si la cate controale are doar sa-i pui cip direct in sursa ca sa-l prinzi...asta pica
Iar cu socrosenia 3 luni tu decizi daca poti sau nu...si daca poti du-te nu mai sta ca nu merita...o sa innebunesti cu zile...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI MERCEDES!

Sa fii sanatoasa, fericita si cu mult noroc, restul vine de la sine...de abia acum incepe viata, sa te bucuri de tot ce intalnesti in drumul tau!

LA MULTI ANI Costi, sot de Gatbitza!

Sa te bucuri de familia ta multi ani de acum incolo!

CASA DE PIATRA NELIA!

Sa aveti viata pe care v-ati dorit-o, sa fiti sanatosi, sa aveti noroc si la cat mai multi ani fericiti impreuna!

LA MULTI ANI BIANCA, SARA, IOACHIM, ALEXANDRU!

Sa fiti sanatosi, cuminti, sa aveti parte de noroc si de o viata asa cum v-o doriti!

Sanatate Isabella! Imi pare rau ca esti bolnavioara, un de la noi sa te faci repede bine, sa te poti juca din nou vesela si fericita!

OlgaT iti multumesc de felicitare si tu esti draguta si atenta!

Anca n-am mai avut timp de nimic in ultimele zile, nu stiu daca ai citit, de fapt nici eu nu stiu daca am scris sau doar am vrut, iti multumesc de felicitare, foarte originala, m-ai surprins!
Cand imi fac putin timp iti scriu un mail. Cu Branul am rezolvat, cazarea e asigurata (am vorbit cu Nicoleta). Sanatate multa si lui Patrick, sper ca la ora asta e ceva mai bine decat ultimele vesti.

Daniela, Cristina, Florentina, Mercedes, Olguta din State, Laura, Anca multumesc ca va ganditi la noi. !

Noi am sarbatorit-o pe Bianca vineri (8 iunie) ca a doua zi a plecat si Andreea (sorela) si socrii. A iesit destul de bine, chiar foarte bine as spune, tinand cont ca am facut cam in pripa plus lipsa de canapea . Cu prima ocazie va arat si pozele.

Va pup si sper sa reusesc sa mai intru cat de curand, se precipita lucrurile si parca nu am aer sa le fac asa cum trebuie...organizat.

Noutati
1. am trecut la chilotei easy up, cere la wc dar sunt obosita de cate drumuri fac pe zi pana la baie pentru alarme false, numai astazi cred ca mai mult asta am facut decat orice altceva, olita cred ca va fi un obiect nefolosit in casa, o uraste pur si simplu dar accepta wc-ul, ii place sa stea cocotata si sa fiu langa ea. Inca nu avem rezultate notabile, dar trag speranta ca suntem pe drumul cel bun. Vom vedea.
2. Analizele imi par bune, mai putin exudatul care e pozitiv. Trebuie sa ajung la doctor cat mai curand sa vedem de ce antibiotic ne lipim.
3. ne pregatim sa incheiem clasa a II-a, maine avem serbarea, carnetul de note, etc.
4. masina e tot pe drum
5. eu nu incep serviciul joi , suntem in aer.
6. s-ar putea sa ajungem si la mare in iulie.
7. dieta merge, sunt super incantata, arat (imbracata) exact cum mi-am dorit.
8. cam atat...deocamdata!

Va pup!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Sarut’mana la toata lumea, cu scuzele de rigoare pentru absenta vreau sa urez tuturor copilasilor care si-au sarbatorit cei doi anisori in ultima saptamana, “La Multi Ani!” cu sanatate, fericire, bucurii si implinirea tuturor dorintelor.
Parintii vostri va iubesc mult de tot si sa le aduceti numai satisfactii.

N-am avut timp sa citesc decat ultimele cateva pagini, asa ca scuze daca nu am bagat de seama alte aniversari, probleme, sau omit sa raspund.

Danelutza, sanatate multa Isabellei , te inteleg perfect, numai in ultima saptamana am avut 3 zile pline cu febra de 40C. Noi am facut pojarel.
Success cu intarcatul, ai grija de sani ca nu e de gluma. Nu stiu daca la voi sunt dar aici se gasesc pastille care sunt numai pe reteta dar ajuta la oprirea productiei de lapte.

OlgaM, multumesc, ma gandeam de ce oare pediatra v-a recomandat schimbatul crib-ului. Daca e because of climbing, apoi nu ma grabesc ca Patrick n-are nici o tentative de genul ala. Oricum cand venim din tara si se obisnuieste din nou cu orarul, vom incepe incet incet tranzitia la pat normal. Crib-ul lui e toddler bed si pot sa-l transform foarte usor, deci e sufficient de mare.

Oana, Mygirl, asa-I la inceput cu gradinita, nu vreau sa te dezamagesc dar numai dupa 1 an de zile mers zi de zi la daycare, pot spune ca Patrick a capatat ceva imunitate, in sensul ca nu mai e bolnavior chiar la fiecare 2 saptamani. Multa sanatate papusei mici.

Monu, n-ar fi rau sa mergi cu fetele la tara. O sa vezi ce bine le merge, Alexia o sa manance si mai bine, loc de joaca, racoare. Las sa vada si soacra cum e cu copii mici. Plus ca poate binevoieste sa te si ajute. Sotul nu se va prapadi in 3 luni, si poate isi face si el rost de o vacanta scurta.

ChrisDun, am vazut pozele cu Carina , am mutit si m-am . Doamne cat sunt de frumosi, toti astia mici.
De pregatit ne pregatim cum putem. Maine sunt libera dar o luam de dimineata din loc. Nu e prea placut dar avem 2 appointments la doctor (unul la pediatru si apoi la doctoral de ochi). Vom termina pe la 12, venim acasa sa faca nani. La 15:15 mergem la daycare ca are un mic party cu copii de acolo, acasa un alt mic party incepe la ora 18. Dupa atatea parties joi va trebui sa fiu fresh ca am doua sedinte foarte importante. Iar party cel mare il vom avea sambata cu multi copii de varsta lui.

Elisor, sarut’mana ma bucur ca ai dat un semn de viata. Felicitari ptr. succesul WC. Gata e si Bianca domnisoara mare. Astept cu nerabdare pozele de la party. Noi inca n-avem asemenea tentative, poate si din simplul motiv ca n-am cand sa-l training-uiesc fiind cu el acasa foarte putin timp. vom vedea ce vom face, poate in luna cat stam in tara, sa le faca mizerie bunicilor, ca si asa au curte mare si n-au dupa cine face curatenie.
Poate apucam sa ne auzim maine cateva minute. O sa sun eu dupa cel pun pe Patrick la nani, adica in jurul orei 13 (ora 20 ora RO).
Despre Patrick si cum se simte ti-am trimis un mail ieri, sper ca l-ai primit si doar n-ai avut timp sa-l citesti. Numai ca de dimineata era sa-l bat pe sotul meu drag, care e in calduri si crede ca ii e cald si copilului, i-a deschis geamul si asa a ramas pana dimineata iar peste noapte au fost numai 12C. Da, e f. cald ziua, dar seara se raceste binisor. De dimineata stranuta de zor. Il mananc cu fulgi cu tot daca mi l-a imbolnavit iar.
Mama, joi deja incepi munca , ooooooo, las ca o sa te calmezi dupa aceea si o sa ai mai mult timp. Musai sa ne auzim miercuri, ca cine stie cand te mai prind.
Bravo ptr. dieta, stiu ca ai ambitie. Poate intr-o zi cu soare m-o lua si pe mine ambitia sa arat mai bine caci deocamdata sta ascunsa pe undeva si o tin acolo .
Sarut’mana ptr. cazare, esti o draguta, vorbim maine.

Laura, esti MORTALA, mi-e dor sa te citesc – faza cu tenorul si “gaborii au devenit culti si smeriti”, m-a facut sa rad de una singura in birou.
Bravo Bianca, ei pai daca asa sta cu invatatul are voie si cu ginerica la suc.
Ma bucur ca Deliei i-a mers bine, lasa nu fii suparata, mai bine asa sa te duci linistita unde vrei sis a stii ca nu sufera, decat sa plangi dupa ea sis a n-ai hazna de nimic.
Astept poze cu bulane si obrajiori bucalati si ciocolatii .

Mercedes, “LA Multi Ani!” si la cat mai multi ani cu fericire, impliniri, sa te bucuri de cei doi copilasi minunati pe care ii ai.

Cam atat pe ziua de azi ca mi-am depasit norma la timp liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Fatza de proasta am ca si anestezia imi trage tzepe si nu se prine de gingia mea...mi-a facut femeia aia doza de cal si eu tot am zis ca bolunzesc de durere cand a bagat pikamerul in caria mea...asa ca vorba aia si cu falca amortita si cu gura vraiste...mi-a pus un moloz acolo care cica omoara nervul lent in 10 zile si maine ma duc la extractie...sa vezi jale maine daca nu-mi prinde si stau o vesnicie ...

Am golit si camera domsoarei si arata ca dupa asalt...si am ramas dezamagita cand mi-am dat seama ca nu am unde sa pot tot hangarul de lucruri ale lui Delia...sa vad maine ce mama naibii fac dupa ce o monteaza...

Anca sa vezi ca nu sta Delia la poze...sa nu te superi pe mine dar numa cand doarme oi reusi sa o trag in poze...

Elisor exceptand masina care se lasa asteptata mai ceva ca moasa la sala de nasteri ma bucur ca va este bine...lu' Bibi cu tratament se rezolva, sa-mi spui ce cadou i-ai luat lui Andreas pentru absolvire ca sa-mi fac si eu idee, si pune si tu o poza cu tine sa vad si eu o femeie ambitioasa ...va astept cu drag la mare...
Anul asta o sa fie numa vizite... tu ... Cristina...Gabi...Gabitza deja este de-acasei

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Salutare la toata lumea.La multi ani micutzilor ce s-au sarbatorit deja si celor de urmeaza.Multumim si noi pt urari si mii de scuze ca nu sunt pe faza sa va urez la timp pe fiecare
Noi suntem bine.De-abia ne-am intors de la mare de la Bulgari, a fost absolut superb,m sara a fost intr-un extaz complet si s-a dovedit a fi o internationala:s-a imprietenit cu niste nemtzoaice mici, cu o rusoaica blonda si dragutza foc, cu o englezoiaca...spune cius, bai, hai si alte chestii din astea in diverse limbi dupa cum a luat contact cu ei.Nua stat un minut in restaurant, era intrt-o continua miscare, o stia tot hotelul ca pe un cal breaz.la fel si pe plaja.Cand iesea sara din apa se stia de departe.asa urlete nu cred ca s-au auzit prea des pe acolo.
In rest a fost ffff bine, hotelul super ok, mancarea multa si ffff buna, si un orasel absolut superb.
Am reinceput serviciul si sunt in depresie maxima din cauza asta:vreau concediu din nou.
Si noutate: lucram la bebe2.Deocamdata nu avem nici un rezultat dar noi lucram de zor
sara peste o saptamana va pleca la tara la ai mei unde va ramane toata vara cu ceva pauze cand vreau s ao mai luam la noi sa mergem la munte.
Eu nu mai pot intra de acasa...nu stiu ce au facut astia la site ca de pe rabla mea de computer nu se mai vede forumul...incarca la el zeci de minute fara succes.Doar de la servici va mai citesc dar nu am timp sa si scriu
dar acum am vazut ca mi-ati pus semne de intrebare si am zis sa va mai spunem si de noi.
Ziua nu am sarbatorit-o prea tare la mare, duminica asta avem petrecere cu pustanii...verisorii ei
Cam atat de la noi
Poate reusesc sa pun si poze diseara si maine sa va dau link
numai bine la toata lumea si sanatate la copilasii bolnaviori
Androix, felicitari pentru spendoarea de fetitza.Sa fie sanatosa si sa va bucurati de amandoi
Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

salutici
mai scriu si eu o vorba doua ca in ultima vreme numai sfaturi despre alaptat am dat imi curg fantanile de nu pot iesi din casa si de vreo doua zile am avut si un pic de colici, subtire asa cat sa ma sperii putin.
Am intrat ca sa va zic ca azi Filip a adormit fara suzeta si mi-a venit ideea sa-i spun povestea cu catzelul care a venit si a intrebat: cati copii sunt in casa asta? doi, unu mare si unu mic. Bine, o sa-i mananc suzetele lu ala mare ca a crescut si nu-i mai trebe. Si Filip a fost foarte incantat d epoveste si de caqte ori isi aduce aminte de susi incepe: "cutzu, a macat susi a copil mae" si ridica din umeir asa a "n-avem ce face, asta e" Le-am pitit si sa vad cum trec de noaptea asta si de ziua de maine, ca mai sunt si singura pe de-asupre ca Mihai alearga cu aia de la RBDpana noapte tarziu sip-orma le arunc definitiv. Si ca sa ma introc la Mihai nu mi-e de-ajuns ca fac baie la doi copii singura, ca merg in parc singura cu doi copii, ca ma trezesc chiauna in fiecare noapte la 2 si la 4 sa dau tzatza, acum in timpul zilei daca vreau sa ma intind si eu putin in pat nu mai pot ca tre sa pazesc capcaunul sa nu-l deranjeze pe tac-su care e rupt in dinti de oboseala.
PS Adela, spor la bb2 sa iasa repede figura!
PS2 am mai pus www.dropshots.com/Georgia_Filip" target="_blank">poze cu piticii
Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sufletzica - in ce statiune si la ce hotel ati fooossst? Inca nu am ales nici acum si deja ma tem ca nu mai gasim locuri si ne cazam cine stie pe unde. Vorba aia: am ales pana am cules

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Mercedes!

La multi ani Costi!

CrisDun, multumesc! Foarte frumoase pozele cu Stefanu meu. O pupam pe Emi!

Pupici tuturor! Scuze ca iar sunt telegrafica.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Mecedes!
La multi ani, Costi!
Multa sanatate, sa va bucurati de copilasi si de lucruri frumoase in viata!

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Mercedes !
Sa fii fericita, sanatate cit cuprinde, bucurii si noroc

Tot cu febra, sper sa ma lase la noapte sa inchid ochii, ca daca face din nou, miine trebuie s-o duc la pediatru .
Si in tara tot asa fac la doi ani, doua vaccinuri la ambele picioare ?
Ma duc sa citesc ce ati mai scris, sper sa si reusesc.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput