Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 7
Mercedes spune:
loreen- felicitari pentru calificative si mai spui ca fata ta nu invata... .Vroiam sa te intreb daca o dai la vreo clasa speciala unde se mai dau ceva teste de limba, la liceu sau ramane la scoala unde e si acum??cu dragostea platonica sunt convinsa ca va uita si vor veni la rand si altii
Refrtor la Delia - succes sa cumperi mai multi chilotei, de fapt stii tu ca ai experienta![]()
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
Mercedes spune:
Vroiam sa va mai intreb daca la 2 ani este vreun vaccin pentru copii?cum vaccinarile la noi se fac la sfarsit de luna si cum sper eu sa fim plecati in concediu vreau sa stiu daca tb sa aman sau nu am ce amana..
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
lucas spune:
LA MULTI ANI MERCEDES!!!!
si stai linistita ca suntem mai multe care am depasit virsta asta acu ceva ani!!! (noi anul asta schimbam prefixul) si nu suntem deloc babutze ci FEMEI COAPTE. numa bune de cules

ChrisDun, talonetele le-am pus in pantofi obisnuiti nu ortopedici. acum caut sandale cu calcii si virf, daca vedeti pe undeva sa-mi ziceti. si Matei merge cu calciiul in interior de aceea am mers la doctor. noi am fost la prof. Basca ( de la Gr. Alexandrescu) care ne-a certat ca ne-am dus acum si nu mai devreme. el ne-a recomandat cabinetul acesta de kinetoterapie. este pe la Cismigiu.am fost acolo si tanti doctorita ne-a confirmat ca este platfus, ne-a spus ce talonete sa facem si unde. si tot ea ne-a dat si gimnastica.
Loreen, acu si io, daca fata invatza si invatza bine dupa cum se vede, las-o frate si la un suc. acu ca or fi si baietzi... da sincer numa cind le spune ca tac'su e gabor, li se vor taia picioarele la pretendenti.
de dimineata am vazut o bona, mi-a placut, sa vedem ce va fi, a zis ca imi da raspunsul joi dimineata. nu a parut incintata ca inca nu face la olitza!!!
Tdi spune:
La multi ani MERCEDES!
si cu intarziere
La multi ani Costi, sotz de Gabitza!
Nelia, casa de piatra!
Album Alyssa
loreen spune:
Gabi io nu stiu sa fi facut vreun vaccin la 2 ani...acuma vad ca fiecare oras are o schema de vaccinare,in functie de limba vorbita...dracu stie...mie mi-a zis sa mai viu la 2 ani jumate...
La chiloti nu prea am experienta ca Bibi a fost foarte usor...i-am explicat ce si cum si la un an jumate eram deja pe tetra...
Raluca io stiu ca invata bine da ce are sucu cu invatatura e mica totusi mai...abia face 11 ani in toamna...
Monule zau asa...io parca zic ca ai contract cu belele...fa bine si du-te la Sighet...iei cu tine strictul necesar si restul il pune Marius la posta intr-un colet...iti va face bine o iesire...mai ales ca ai ajutor
Daniela nu te mai gandi la cea fost...bucura-te ca ai oferit copilasilui tau tot ce-a fost mai bun...si cand faci o frator sau o suroara pentru Isa ai sa poti sa te bucuri again...eu incercasem cu un scutec umed,frecat cu sapun si cu care te stringi la sani...sau cu pastile Dostinex...
Incerc sa mai scormonesc in memorie sa va mai zic una alta...
Ma si topesc de frica ca la 2 ma duc la stomatolog pentru extractii...vai mama mea...de azi incep lucru de consoldare la claviatura...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Buna ziua si de la mine 
Febra a facut toata noaptea 39.5
, asa ca i-am pus supozitor o data la 4 ore, asa scrie pe prospect, i-am pus sosetele cu otet. A dormit linga mine, daca se poate numi dormit, n-am dormit nici una. Acum e miriita si vad ca face iar febra.
Ii mai pun un supozitor inainte de a face nanita.
Cu scosul laptelui e cam in felul urmator: il trag o data, apoi peste vreo 5 zile, apoi peste 10 zile, incet, incet dispare. Ieri a iesit foarte putin, iar sinii nu ma mai supara.
Va tuc si mai revin, ca ma striga Isabella, vrea numai in brate, se aseaza pe jos ca un copilas care nu se simte bine
.
Sper sa si citesc ce ati scris.

gabitzam spune:
Of, mititica Isabella! la cat e de activa trebuie sa-i fie greu acum sa boleasca, te simte si pe tine ingrijorata si agitata probabil.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Danelutza, multa sanatate Isei si sa scapati repede de febra! si pitika mea a facut reactii la toate vaccinurile (febra pana la 40.5, voma, agitatie), am tras cu ea de mi-a iesit pe ochi, acum ar mai avea de facut 1 plus a 2-a doza de la un altul dar le-am suspendat pe perioada nelimitata.
Monu, zic si eu ca o iesire v-ar prinde bine, probabil si fetele or sa se simta mai bine daca schimba aerul! nu-i nevoie sa cari toata casa dupa tine, Alexia ar putea dormi intr-un pat normal iar pentru Antonia poate gasesc socrii tai un patut de imprumut. haine iei cate poti, daca e cald le speli mai des si te descurci iar cu medicamentele ce sa zic, poate nici n-o fi nevoie de ele. Am avut si noi perioade de dat cu capul de toti peretii, Alyssa nu dormea mai deloc, nu manca nimic si nu mai stiam ce sa ma fac cu ea, si eu si sotul eram la capatul puterilor. am plecat atunci cu ea in RO, primele zile au fost cam aiurea dar apoi si-a dat drumul si la mancare de ma speriasem cat baga in ea, a devenit dolofana si rosie in obraji si se schimbase foarte mult in bine. cu ocazia asta s-a odihnit si bietul sotz ca nu mai pupase o noapte de somn linistit de multa vreme.
Fran, ma bucur tare mult de progresele Iepuretelui, sper ca v-ati linistit si voi acum! Da' de ce ma intrebi de porumbel?
era de fapt turturica, a murit din pacate tocmai cand i se vindecasera ranile si parea ok...ce sa-ti zic, nu cred ca o sa mai iau altii, vad ca cu toata grija pana la urma tot acolo se ajunge odata cazuti din cuib, cred ca doar le prelungesc agonia.
Loreen, bravo pentru Bianca cu scoala si pentru aia mica cu potolu'! si eu imi doresc sa manance pitika mea de toate si sa nu faca mofturi...dolofana e dar nu tare, are 15 kile de muschi fibra!
m-am distrat de povestirea intalnirii, ai un stil beton! asteptam poze cu mobila!
Album Alyssa
loreen spune:
Daniela o sa treaca...o mama a unei colege a Biancai care lucreaza pe produsele farmaceutice imi spunea ca vaccinurile dau reactii din cauza impuritatilor din ele...
Naiba stie...
Elisor hai da-i drumu ca numa maine nu-i poimaine si gata timp zero absolut...
Sanatate multa multa multa le doresc bolnaviorilor...sa se faca bine sa se bucure de vara si de soare...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Mercedes, La multi ani!!! Multa sanatate, sa infloresti si sa ai parte de iubire.![]()
Loreen, bravo pentru Bianca! Ai u copil cuminte totusi. Cat despre iesiri la suc ma abtin de la comentarii ca eu sunt in stare sa pun la copii cip de urmarire prin satelit.![]()
Ma doare capul de crap. In Bucuresti e o caldura de mori. Alexia iar e plina de bube de la caldura. Bona - nu avea nici un contact cu fostii. Ea oricum vroia sa plece de la ei ca erau ciudati. Acum daca m-a mintit sau nu asta e! Eu tot fara bona sunt
Cu plecarea la Sighet m-as duce ca e alt aer, stam la curte, o fi mai racoare, mai mergem la salina si poate se vindeca si ale mele de rosu in gat. dar... ultima data cand am fost alexia nu a recunoscut casa si nu a dormit noaptea (sper ca acum sa fie altfel ca e mai mare), las sotul sexi
solo!![]()
, si tre sa ma car cu 2 scaunele de masina si 2 carucioare + balansoar pt bb. ca asta e la noi cel mai mare bagaj.
dar.... offf.... avand in vedere situatia complicata clima infernala ma gandesc la noapte ce e mai bine. inclin sa plec dar mi-e greu sa ma mut in teritoriul inamic. va dati seama 3 luni cu soacra!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
SANATATE LA BOLNAVIORI SI MULTA PUTERE SI REZISTENTA SI NERVI PARINTILOR.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia