Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 6
fran spune:
Monu-da' ai un noroc la bone...poate nu e chiar de lepadat ideea cu mersul la tara, chiar daca adunati dupa voi juma' de casa-doua zile de cosmar(aia cu facut bagajul si aia cu drumul) dar apoi mai respiri si tu...
Ma puneti pe ganduri cu platfusul, eu ziceam-nu stiu de unde-ca abia dupa 3 ani se vede...Eu am si nu am platfus-adica am scobitura bine-merci dar cand calc pe talpa se aplatizeaza-din cauza ligamentelor slabe mi s-a explicat. Eu i-am luat Iepuretelui numai incaltari bebetom ca astia sunt ortopedici, mie mi se pare ca merge bine, dar parca aduce-ca si mine-un pic varfurile interior. Florentina-eu stiam de dat talpa cu cenusa si apoi pus piciorul pe hartie
, si imi amintesc ca la un ortoped in cabinet-cand eram eu mica-m-a pus sa calc pe nisip nivelat-pus direct pe jos, pe podea...
TDI-am si eu o problema
-ce mai face porumbelul?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
loreen spune:
LA MULTI ANI GABI ... 
...sa fi mama sanatoasa si fericita alaturi de puii tai mici si dragi, sa te iubeasca sotul si sa petreceti o viatza imbelsugata impreuna...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Buna dimineatza...
Si acuma sa incerc sa confectionez un mesaj cat de cat coerent...
Am avut o saptamana cum putin mi-e dat sa traiesc...veneam la 6 la munca in ideea in care programul meu incepe la 8,plecam la 4 ,noaptea nu dormeam mai mult de 4 ,rar 5 ore ...binenteles ca eram si mama de copii in timpul asta...
Apoi vineri am plecat la Sinaia ca a avut barbate-miu intanirea de 10 ani de la terminarea academiei...a fost o concentrate mare de gabori pe metru patrat, cand s-a mancat mancare proaspata ,chelnerii nu au mai vrut bacsis chiar se simteau jigniti iar tambalagiul dadea dedicatii din proprie initiativa...
Faza cea mai tare a fost cand a venit o profesoara de-a lor insotita de sot...si dupa 2-3 ore in care nimeni nu i-a prea bagat in seama,din varii maotive de genul ce dracu de materie a predat asta, se pune barba-su pe cantat...era tenorul Florin Georgescu...si dintr-o data gaborii au devenit culti si smeriti...
Fetele au ramas acasa cu doamna si nu au avut nici o apasare,mai ales Delia...am gasit-o si bronzata si mai grasa...trai pe capul lor...numa sa nu stea la femeie,ca in rest nu are treaba cu ea...cand am venit acasa nu a avut nici o tresarire...si striga dupa tac-su in draci parca numa el plecase de-a acasa...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Ca bine zici, Laura!
Mercedes, sa fii sanatoasa, sa ai parte de o viata frumoasa, plina de bucurii, impreuna cu cei dragi tie! LA MULTI ANI!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Florentina G spune:
Neata'
La Multi Ani Mercedes!
Sa fi sanatoasa, sa iti vezi toate visele realitate, sa ai parte de multa iubire si sa fi inconjurata numai de lucruri frumoase!
Nelia, cu scuzele de rigoare, pentru ca ieri am citit cand ai spus de aniversare, insa mintea mea zboara prin locuri nestiute,va doresc sa traiti multi ani fericiti impreuna, sa va iubiti toata viata cum o faceti acum, sa aveti copii veseli si sanatosi iar bebe din burtica sa va aduca atata bucurie in viata, cat n-ati sperat vreodata!
Si noua ni s-a intamplat ceva asemanator cand aniversam doi ani de casnicie, pe 4 mai, anul trecut, am facut in treacat un test de sarcina si a iesit cu doua liniutze ![]()
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Mercedes spune:
Multumesc fetelor pentru urari, am ajuns sa fiu baba de pe acum la anii care ii am cred ca sunt cea mai in varsta la cei 37 de ani impliniti
florentina- si pentru noi ziua de 4 Mai simbolizeaza ziua casatoriei...
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
gabitzam spune:
Mercedes, cea mai in virsta de unde?
Ca mai sunt si alte "babute" pe aici
Pe mine sigur nu m-ai luat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ChrisDun spune:
Mercedes, multa sanatate si reusite in tot ce faci !
ptiu, drace, mereu uit sa arunc un oki sub lista de copilasi ![]()
Mercedes spune:
gabitzam- chiar asa, credeam ca io s cea mai cea ,,babuta,,![]()
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
loreen spune:
As vrea sa va raspunde in parte la fiecare dar nu cred ca ma tin mintile asa ca daca era ceva ce vroiati sa stiti si pot sa va lamuresc va rog sa mai insistati cu intrebarile...
Sa va mai zic de noi...
Delia este la fel in mare cum o stiti...la capitolul oala stam bine ...pe ea si cam atata...face instinctiv cred fara sa stie ca si trebuie sa vrea.Am zis ca ii voi lua o duzina de chilotei si incep hora cu oala si wc...sper sa nu-mi marcheze toate canapelele din casa...cu vorbitul nu se omoara...turuie pe limba ei ce-i vine la gura,intelege absolut tot ce-i spun si cer,dar de exprima intr-un mod coerent cred ca mai am de asteptat...dar nici nu ma stresez extraordiar ca nu vad motivul...spune multe cuvinte insa nu mi le-am notat si chiar mi se pare ca ar vorbi de cand lumea...
Maine cica ar veni mobila si incepe o noua perioada in viatza ei...separatia puterilor in pat...o sa incep hora din we ca sa nu cedez cu capul...stiu ca o vreme o sa fie calare peste mine in pat...dar vom invinge
...
In rest mananca de rupe,se si vede pe bulanele ei...este vesela si chiar o iubesc atat cat nu se poate defini prin nici un cuvant...
Caprita mare a terminat clasa IV cu brio,FB pe linie...la testele nationale mi-a luat punctajul bun...98 la romana si 99la matematica,din 100...putea si mai bine insa este foarte bine si asa...i-a cazut joi un canin si duminica ea zica ca a cazut eu ca s-a rupt un premolar...iar acuma i se misca alt canin ...trebuie sa ajung neaparat cu ea la stomatolog ca pare-mi-se e rost de aparat dentar...
Cu dragostea nu stiu ce-o sa faca in vacanta ca nu se vor vedea...ori ochii care nu se vad se uita ori din toamna vine "ginerica" sa o ceara la suc... ma ia cu transiratii pe ceafa cand ma gandesc ca asta a mea deja s-a conturat binisor, s-a bronzat si ii ies ochii in evidenta ...vai de mama alora care se ating de ea...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA