Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 5
patriciaRO spune:
Gabitza, la multi ani sotului. Sa va iubiti mult, mult si sa-i iasa tot ce v-ati propus sa faceti!
Beatrice, mami de
Alex pifos
andutzy spune:
Ne-au dat banii inapoi la Carrefour! Revin cu detalii dupa ce il culc pe D!
Andra
Sapt32 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Danelutza spune:
Isabella are febra de la vaccinuri 

, i-am bagat un supozitor, sper sa-i treaca, ca oricum eu nu cred c-o sa dorm la noapte. Cel mai tare m-am speriat inainte de a.i pune supozitorul, adormise ca-i cintam, si asa dormind a inceput si ea sa cinte. Eram asa speriata c-am stat pe afara cu ea in brate, pina a venit tat'su de la farmacie.
Mie mi-au spus sa-mi iau o pompa sa mulg laptele care a ramas, ca sa nu fac mastita, asa ca acum trag la pompa 
Va doresc noapte buna si sanatate multa.

Florentina G spune:
Gabitza, sa-ti traiasca sotzul, sa fie sanatos si sa ramanesti aceeasi familie frumoasa si implinita pana la adanci batraneti!
Nelia, mi-a placut mult cum a reactionat Agata la aflarea vestii, sa mai spun inca o data ca iti admir familia si mai ales felul vostru de a fi?!
Danelutza, m-am uitat la pozele voastre, am vazut-o pe principesa voastra intr-adevar e o domnisoara in toata regula, cel putin in poza cu coronitza pe cap m-a dat gata! Si tu arati la fel de bine si imi pare ca esti o persoana calda si sensibila din poze, de voce nu mai spun... Si Maya tot in jur de 12 kg are, chiar inclin sa cred ca are si un pic peste 12.
Denisa, noi ne-am confruntat cu problema viermisorilor multa vreme si se pare ca in sfarsit am scapat de ei. Eu imi dadeam seama ca are dupa "consistenta" din pampers - cand face imprastiat dar nu foarte moale si face mai des decat de obicei(2-3 ori pe zi). Eu i-am facut un fel de clisma cu apa cu usturoi, am bagat intr-o seringa si i-am bagat lichidul in fundulet. Nu doare, daca faci de cateva ori miscarea astea ajungi sa nici nu-si mai dea seama. Iar rezultatele se vad la urmatorul scutec plin de kk
. Ciudat este ca la cateva minute ii miroase guritza a usturoi.
Andutzy, ma bucur ca ati rezolvat problema. V-am vazut in poze, sunteti unul mai frumos decat altul! Asa e, Patrick e baiat mare, nu-mi vine nici mie sa cred ca am nascut din nou, ca am doi copii... Las' ca mai e putin si o sa vezi tu! ![]()
Mygirl, sanatate Alexandrei! Mai rezista un pic ca ce a fost greu a trecut!
OanaC, cum mai este Eva de cand nu v-ati mai intalnit cu Amelia? Ai incercat sa vorbesti cu maica-sa?
Chris, si eu am o mica indoiala in ceea ce priveste platfusul la Maya. Cica cel mai bine se vede daca pui faina pe o coala de hartie si o pui cu piciorusele pe ea. In functie de cat de pronuntata apare gaura de la scobitura piciorului iti poti da seama daca e vorba de asta sau nu. Eu nu am incercat inca dar e in plan!
Gusta, astept cu sufletul la gura vesti de la tine.
Laura, Elisor, Teddy, si celelalte fete.. sper ca sunteti bine, dati un semn!
M-am hotarat sa cumpar carutzul Iulianei, sper sa reusim sa luam legatura in timp util. Azi am iesit in parc si Mayei i s-a pus pata sa fie bebelus. A vrut sa stea in carut, noroc ca a mers si mama si l-a tinut pe Patrick in brate. Cand am ajuns in parc i-a trecut si m-a alergat tot parcul, a tinut-o numai intr-o fuga tot timpul. Cand am pus-o la somn a cazut lata, abia a mai avut putere sa-mi ceara sa o scarpin pe spate![]()
Ma duc la culcare.. sper sa dorm si eu ca lumea in noaptea asta, dupa ce azi-noapte l-am privit pe Patrick cum se hlizea la pereti. Am observat ca de cand i-am dat cereale, seara a avut somnul mai agitat. Azi nu i-am mai dat, sa vedem....
Va pup, noapte buna!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Florentina G spune:
Danelutza, sanatate Isei, sper sa aveti o noapte usoara, fara probleme!
Daca pompezi laptele ramas nu se face altul la loc? Eu din fericire, ca si Nelia, eram gravi cand am intarcat-o pe Maya si nu am avut probleme cu sanii.
Pupici, aveti grija de voi!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Mercedes spune:
Gabitzam, la multi ani sotului e o frumoasa varsta, cum ati petrecut??
nelia- iti doresc si tie multi ani fericiti impreuna si fie ca al treilea bebe sa fie baietel.
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
monu spune:
Ola,
am "noroc" ceva de groaza cu bonele. ultima care trebuia sa inceapa de azi s-a speriat de vechii angajatori care s-au enervat ca pleaca si au zis ca o dau in judecata si alte istericale. asa ca a invocat ca are mama bolnava si a zis ca nu mai vine si nu o sa mai faca babysitting. frate ce lume nebuna! in fine. acum stau sa ma gandesc ce fac cu fetele in Bucuresti pe caldurile astea infernale.
plus ca sutn epuizata de desele lor raceli, febra, rosu in gat, muci si alte probleme de sanatate. suntem super stresati si obositi si sa le mai tin si in casa ca afara arde soarele deja la ora asta.........
sa ma duc la socrii ar fi o idee dar tre sa ma car cu atatea dupa mine ca imi trebuie un camion. nu stiu cum e mai bine.
plus ca tre sa ma car cu valiza de medicamente ca acolo nu gasesti la orice ora farmacie deschisa sau chiar unele medicamente. unele chiar banale.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ChrisDun spune:
Margott, cred ca mi-a scapat mie cand ai zis ca il vei opera pe David… Bine ca s-a rezolvat, multa sanatate in continuare ! Chiar in drum spre intalnire ti-a murit masina ? Pai trebuia sa suni, ca se gasea cineva sa vina sa va ia ![]()
Lucas, scuze ca nu am retinut, unde mergeti la gimnastica ? Pentru talonete ai luat pantofiori cu talpa plata, sau pantofi obisnuiti, ortopedici, cum se gasesc mai toti acuma ?
Danelutza, e mortala Isa cu dia LOL Multa sanatate principesei… cum ati trecut noaptea ? Cat priveste pompatul laptelui, nu stiu daca e o idee buna… cum zice si Florentina… nici galmele alea nu sunt bune, in mod cert…
Oana mygirl, cand imi cere Emi in brate o mai iau, dupa doua minute o mai dau jos, apoi iar cere, si intr-un final sfarsesc prin a-i spune ca ma doare spatele si nu o mai pot lua in brate. Si nu o mai iau ! ![]()
La multi ani fericiti, Nelia, sa va iubiti peste ani asa cum v-ati iubit din prima zi, sunteti un cuplu tare frumos ! Sa ramaneti asa !
Florentina, a mea deja isi stramba incaltamintea : calca cu calcaiul in interior… si eu si sotul avem platfus… Sigur o sa ii pun talonete (sunt in dilema daca sa mai astept un an sau nu), pentru ca eu n-am fost cuminte si nu le-am purtat la timp, si acum trag ponoasele…
OlgaM, tu ai fost multumita de CMB Travel, nu ? Eu am primit coordonatele lor de la un prieten, si dupa ce am intrebat ceva pe mail mi-au raspuns ca revin in cel mai scurt timp … iar peste doua saptamani le-am scris ca nu mai am nevoie de raspunsul lor… care oricum nu venise
… acum poate ca nu erau interesati sa imi ofere servicii turistice in Romania (in asta consta intrebarea mea); unui alt prieten, care a intrebat in acelasi timp cu mine, i-au raspuns numai dupa ce le-a trimis un second request ![]()
Cat priveste faptul ca Maya isi suge degetul, sa stii ca a mea cere suzete
De unde pana acum vreo doua luni cerea numai la culcare, acum vrea tot timpul, si nu una, ci doua ! Si noi am ajuns la concluzia ca e o dependenta, dar nu stiu exact cum facem sa-i punem capat… ca metoda Oanei nu merge, din cauza ca stie fata ca pot cumpara de la farmacie
… asa ca o sa incerc sa ii tai din suzi putin cate putin, pana nu ramane decat un ciot. Dar solutia asta sigur nu merge la degetul Mayei…
Monule, rezista, mai ai mai putin de o saptamana !!
New Mami, Eli... va pregatiti ?
Ioana, sa ne zici cand va hotarati unde veti merge in Bulgaria… Mogo ce face ?
Eu am fost ieri la Eximtur si am dat avansul pentru concediul nostru de odihna : Mamaia, Hotel Modern. Sper sa nu luam teapa
Sambata seara am mers totusi la restaurantul hotelului unde stateau mama si sor-mea, pentru ca ii promisesem pitikai ca ii dam ciorbita de la restaurant si nu ne mai slabea cu cioiba a otoiant … Ce vroiam sa zic este ca personalul hotelului si al restaurantului a fost suuuper amabil, chelnerii foarte prompti si zambitori, barmanul, caruia i-am cerut sa imi schimbe 100 de lei s-a executat imediat, fara comentarii si fara priviri expresive… Sper totusi ca s-a schimbat ceva in mentalitatea romanilor 
Aseara m-am invrednicit sa incarc pozele de la Mamaia... dar le-am pus pe privat, asa ca trebuie sa va logati pe contul comun pentru ca sa le puteti vedea
Tot aici gasiti poze si cu blondul meu preferat, cel mai cuminte baietel de pe tot litoralul 
ChrisDun spune:
Monule, pai nu de pe 18 trebuia sa inceapa bona ?! Imi pare rau ca s-a intamplat asa! Poate totusi o sa vina la tine pana la urma... ce, avea contract cu "fostii"? Pai nu e asa usor sa o dea in judecata...
Sa stii ca, daca as putea, eu m-as cara la tzara cu plod cu tot, toata vara. Si cum tzara mea e tocmai la Timisoara, te inteleg perfect... N-are cine sa va duca cu masina pana acolo? Mie toate medicamentele fetei imi incap in echivalentul unei cutii de pantofi (antitermice, antihistaminice, prafuri pentru burtica, antibiotice locale si orale...), frectie cu otet de trandafiri, etc... Nu asta e problema... cred ca e mult mai greu sa cari patuturile, ca astea atarna cel mai greu... 
gabitzam spune:
Chris, am vazut pozele, m-au spart fetitele ce costume de baie au si Stefan cat este de frumos!
Monu, cum mai sa o dea in judecata? Era angajata la ei cu contract, cu carte de munca? Nici macar atunci, ca iti dai demisia, stai perioada de preaviz si pa, pleci. Poate ti-a bagat tie scuza asta...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla