Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu v-am povestit ceva Sambata a fost ziua lui Costi, a facut 40. Vineri la pranz a renuntat la tratatiile obisnuite la ei la serviciu cu prajiturele si dulcegarii si s-a dus la Cocoshatu' si a luat 80 de mici si bere (fara alcool). A fost spargere in banca, au cazut aia pe jos, a fost evenimentul zilei, au mancat ca lesinatii de foame Imi imaginez cum mirosea cand deschideai usa la ei in departament

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Gabitza, sa iti traiasca sotul ani multi si fericiti! ... Deci Costi al tau e geaman ?!? [:o] ... acum inteleg de ce sta Andrei agatat de el... si al meu e tot geaman.
... Mici de la Cocosatu' zici, hm...

Oana mygirl, multa sanatate Alexandrei ! Las' ca se face fata bine! Ai ajuns acasa ?

Fran, eu am avut o dilema daca sa ii las pampersul pe ea cat timp sta pe malul apei (riscand sa il ude si sa stea cu apa aia rece la fundulet), sau sa i-l scot si sa o las sa faca pisu cand ii vine, direct pe picioare ... dimineata am ales varianta 1, dar cred ca a fost o alegere nefericita, asa ca dupa-amiaza a stat fata in costum de baie si s-a balacit in mare

Dar ce-o fi cu toate fetele care scriau??? Unde v-ati ascuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Am prins un moment mai liber si iata-ma!
Gabitza la multi ani sotului tau!

La mine au fost niste saptamani tare incarcate. Noroc ca David a trebuit operat in perioada cand am intrat in sesiune, ca altfel nu reuseam sa vad si de scoala si de el. Operatia se prezinta bine, sapt trecuta am fost de i-a scos firele si ne-a chemat peste 3 luni la control. David pot spune ca s-a comportat admirabil. Nu s-a plans de nimic. S-a obisnuit sa iasa afara si dim si dupa-amiaza, asa ca la 9 jum dim, se infiinta in fata usii sa iasa la plimbare. La pranz ne intorceam pt masa si somn, apoi din nou afara. Nu va spun ca am avut ghinionul sa raman cu masina in mijlocul strazii, cu David si cu mama, cu bagaje pana in gat. Mi-a murit schimbatorul de viteze. 2 zile am stat fara masina, oribil! Din cauza asta nu am putut veni la intalnire!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Chris Dun, da vinerea asta mergem la logoped, la 16.00.
o cunostinta mi-a recomandat-o. sa vedem ce zice, va povestesc.
cu talonetele este super bine, in ziua in care i le-am pus nici nu a simtit diferenta, sunt facute misto. dar mergem si la gimnastica in acelasi timp. la gimnastica vin o groaza de copii, cu diverse: platfus, rahitism, copii mici, mici de 1-2 saptamini, cu diverse probleme la picioare. acolo am gasit o fetitza de aceeasi virsta cu Matei si face gimnastica de la 7 luni si clar se vede un progres la platfus. copii care merg cu laba piciorului inspre interior si iar au facut progrese foarte bune. sunt convinsa ca nu putem repara total, dar cit sa nus-i deformeze mersul si sa-i fie greu la coloana cind va fi mai mare.

gabitzam sa-ti traiasca sotzul, sa fie sanatos! si la cit mai multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza sa-ti traiasca sotul
Aaa, vroiam sa-ti spun ca si Isabella are cornite mari, asta din ziua cind a implinit doi ani. De-atunci am hotarit sa n-o mai cert ca de-acum e mare, sa nu-i mai dau nici o palmuta. Pina acum am reusit, dar vad ca-i cresc cornitele cam lungi. Ba vrea in brate, ba e mamoasa de nu ma lasa sa respir.

Olga ma bucur ca sinteti mai bine cu sanatatea. Cit despre tort, m-am documentat de pe culinar, sper la anul sa iasa mai aratos.

Andra eu am avut aspirator cu apa, tocmai s-a defectat si l-am aruncat. Dar era greu tare animalul, mare si greu, iar daca nu-l cureti mereu, se strica imediat. Mergi la magazin, inarmeaza-te cu forta si baga-i undeva, sa-ti schimbe aspiratorul.
Daca nu, ameninta-i ca-i reclami, ca-i dai la ziar, ca le faci publicitate proasta, poate se sperie , aici sigur mi l-ar schimba.

Nelia imi racesc gura de pomana de la sfirsitul capitolului trecut. Cum a reactionat soacra la aflarea vestii, a lesinat sau ba ?

Monu ce-ai patit ? Ca obosita sint si eu, doar de cind mi-am schimbat comportamentul in bine cu domnisoara mea, am mai putini nervi.

Fran uauuuuuuu, ati trecut la numarat, bravo. Noi nu zicem decit doi si due (in italiana), asta cind are cite doua prune sau doua bomboane in mina. Aaa, a mai spus ieri unuia la magazin, dia, adica via in italiana, sa se miste ca statea in fata ei cu carutul si ea nu mai avea loc sa treaca .

Mercedes eu nu te pot ajuta cu raspunsul, chiar daca am fetita, ca deocamdata sintem tot cu pampers. Dar in parc, am vazut mamici care le dau chiloteii in jos, bineinteles mai departe de ceilalti copii, si... fac pipi.

Chris am crezut ca numai eu sint iesita din tipar si fac observatii la copii, asta bineinteles ale caror mame se uita pe dealuri si n-au grija de ei.

Mygirl a mea cind vrea in brate, ii explic ca pe mami o doare burtica si nu poate. Pina acum mi-a mers, dar n-am cedat niciodata in fata tipetelor ei.

Laura, Cloreta multumesc pentru mesajele de la poze.

Elisor ce faci, confectionezi dulciuri pentru petrecerea domnisoarei ?

Am fost la control, are motata 12 kg. I-au facut doua vaccinuri, cica pina la 6 ani a scapat, dar acum o dor amindoua bulasele si plinge si zice mamy buba. Ufff, sper sa nu faca febra, acum doarme si din cind in cind geme.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cu intirziere, La multi ani, Sara!
La multi ani, Ioachim!
La multi ani, Alexandru!
La multi ani, Costi al Gabitzei! Am uitat si eu sa va spun ca simbata am facut 7 ani de casnicie!
Si culmea este ca, fara sa ne aducem aminte dimineata (desi luasem de vineri ingrediente pentru tort, o sticla de vin pentru sot si suc pentru mine si fete) s-a nimerit sa le spunem fetelor despre bebelusul din burtica exact de in ziua in care ne-am casatorit!

Ma intrebati de soacra! E bine mersi, saracuta, pentru ca nu stie nimic inca! De ce? Sotul meu a sunat si simbata si duminica, dar nu a avut curaj sa-i spuna! Iar eu nici nu eram acasa si oricum eu nu-i spun daca nu-i spune el, nici cind ma duc in tara. O sa-i zic ca sint grasa...

Simbata Agata are spectacolul de incheiere a sesiunii de salsa. Trebuie sa fie imbracata in negru din cap pina in picioare, asa ca ieri am fost si i-am cumparat pantofi (asta dupa ce tocmai ii luasem cu doua zile inainte niste pantofiori albi), dresuri, rochie, ceva de pus pe cap si la git, toate negre (o gramada de bani! Dar cind s-a imbracat am ramas muta de uimire: e atit de mare!!! Arata ca o adolescenta! Ii sta atit de bine in negru! E alba si blonduta si negrul ii scoate toate trasaturile in evidenta si o maturizeaza. Si am ajuns la concluzia ca e sexoasa si feminina rau fiica-mea asta, nu stiu cu cine seamana! Mai tirziu, cind are chef, o voi imbraca si si ii voi face niste poze, sa o vedeti si voi. Ca acum e cu ala in sus, ca abia s-a trezit.

Astazi voi cu amindoua capritele acasa, ca s-a nimerit sa fie zi pedagogica si la scoala si la gradinita! Mai vorbim diseara, sa vad daca mai sint la fel de binedispusa si calma! Mai ales ca nu am terminat curatenia, desi m-a ajutat si sotul... si miine am test, si joi la fel, iar pentru seara am de pregatit dosarul de presa, deci trebuie sa citesc la greu ziarele... Si astazi mai vine si o prietena sa lucram citeva ore la o tema de a ei, ca ea abia inceput scoala... cica eu sint experta deja. Va pup si va doresc o zi buna!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_kim spune:

multumim pentru urari, FlorentinG, omustata,nelia, tuturor. Ioachim s-a bucurat cadourile primite, de tort si de musafiri. Este foarte incantat cand e in centrul atentiei.
Am inceput serviciul de la 1 iunie si acum ma acomodez cu "statul fara Ioachim" nu neaparat cu treburile de la locul de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_kim spune:

daca nu-s atenta, .....
le multumesc si lui Mercedes, chrisDun, elly b, Danelutza, si sper ca n-am uitat pe nimeni.
Eu nu-mi mai gasesc timp sa deschid calculatorul, foarte rar o fac cand imi mai verific email-le. Am si de invatat pt niste examene la sfarsitul lunii si uite asa trec saptamani si nu mai comunic cu voi.
Spor la toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cris, e bine si asa cate putin ca mai ai timp de noi

Mai multe mamici au inceput serviciul, de aia s-a lasat parca mai tare linistea pe aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

SI eu traiesc, dar cu greu! Nebunia balamucului a inceput pe la birou si nu se intrevede scapare curand. Noroc ca in week-end am reusit si noi sa scapam la mare (nu am apucat sa mai anunt ca sa ma intalnesc cu fetele si oricum nu ne-am miscat in Eforie); a fost tare bine si, pe de alta parte, m-a facut sa apreciez cat de bine este acasa. Va pup si sper sa vorbim curand, deocamdata am treaba disera pentru ca este absolut obligatoriu sa ne hotaram odata unde mergem in Bulgaria. Puuuuup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput