Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Gabitza, vazut pozele de la mare! Frumosi toti trei. Imi pare rau ca v-au fost umbrite zilele de atitudinea lui Andrei, cunoastem frustrarea pe care o simti ca parinte cand vezi copilul salbatic si uracios. Unde credeti voi insa ca gresiti? Poate ne dati si noua o idee...In seara asta D a plans de s-a umflat in Carrefour ca a vazut el un nene mai mare si mai urat(ca numai cand il vedea pe ala plamgea). Saracul nenea nu avea nici o treaba cu Dragos, nici macar nu l-a remarcat, dar D era vanat de plans. La fel si in parc cu taticul unei fetite. La fel si cu Rufus, sotul Torei.
Denisa, succes la embriotransfer!Viermisorii mai dau simptome de gen mancarimi in zona anala, somn agitat, cearcane.
Florentina, m-ai amuzat cu descrierea fazei in care Patrick radea la jocurile surorii lui...Doamne, ce marisor este, l-am vazut si in pozele de pe 2 iunie, parca ieri eram anuntate de ziua mea ca ai nascut!!
Nelia, felicitari pentru reactia fetitelor si pt de la semnatura! Sa ai o sarcina usoara si un bebe putzos sanatos!
Daniela, felicitari pentru intarcare! Asa perseverenta...mai rar!
Androix, vazut bebe Georgia la intalneala! Mai ce fetita frumoasa ai tu acolo! SI cumintica!
Elly B si eu intervin daca sunt copiii violenti cu Dragos, am zis ca e datoria mea sa-l apar pana va fi el in stare sa faca asta, mai ales daca ei au parinti nesimtiti care vin in parc doar pentru socializarea cu alti parinti, nu sa aiba grija de proprii copii!
Sigur am uitat vreo 2 persoane sa le scriu doua vorbe macar, dar poate noaptea va fi un sfetnic bun si maine imi voi aduce aminte ce vroiam sa mai zic!

Hai sa va povestesc ultima patanie a noastra, am zis ca mor de inima rea mai devreme. Alergica cum ma stiti, am reusit sa-l conving pe sotul meu ca cel mai bun pentru sanatatea noastra si mai ales a copiilor ar fi un aspirator cu apa. Mi-a luat destul de mult sa reusesc, mai ales ca avem un aspirator foarte bun luat cu nici 2 ani in urma care trage f bine....dar stiti cum e cu acarienii astia nenorociti! Cand in sfarsit l-am convins, am cerut parerea Torei care are un Liv AquaFilter 2000 care si samponeaza...ce mai, e super bun si f ieftin - pana in 500 lei. Am cautat si pe net, am gasit referinte bune despre el. Mergem in Cora, aveau modelul, dar nici un ul pe stoc. Mergem in Carrefour, nu aveau 2000, aveau doar modelul 1500, la 250 lei, dar care doar aspira in filtru de apa, nu si samponeaza. Am zis ca daca tot facem o treaba, sa o facem completa, am cerut parerea baiatului de pe raion care ne-a recomandat un philips, e adevarat la 790 lei, dar care (zice el) are si filtru uscat si filtru de apa, spala si geamuri, ce mai....mai lipsea sa calce si rufe si sa gateasca...dar cum indeplinea conditiile, l-am luat!
Ajungem acasa si am zis ca mor! NU ARE FILTRU DE APA! Conditia esentiala de la care plecasem! Intr-adevar aspira si lichide, samponul din covor atunci cand vrei sa il speli, dar daca aspiri normal, praful merge intr-o punga de hartie ce are un filtru la iesire si zic ei in instructiuni ca trebuie schimbat mai des de catre alergici. Deci am dat si aproape dublu si nici filtru cu apa nu avem, ca baiatul de pe raion nu era suficient informat despre produsul respectiv si nici nu am avut la indemana niste instructiuni al produsului de unde sa ne infiormam singuri. Asa ca maine merg la ei si incerc fara scandal sa rezolv cumva situatia. ori imi dau altceva in schimb, ori nu stiu ce voi face, va trebui sa caut sa-l vand, ca sunt bani multi si nici problema rezolvata! Daca pastrez obiectul nu-mi ramane decat sa samponez covorul la fiecare aspirare, ca sa aspir umed, dar e complicat si poate nici nu este sanatos sa-l umezesc atat de des!
Cam asta de la noi, eu nu scriu nu scriu, dar cand o fac ma intind ca raia....

AndraSapt32 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andutzy, tu ai parchet pe jos? Daca da, de ce nu scoti covoarele? Mie imi plac casele fara covoare, numai iarna mai pun cite unul pe jos pe unde stau fetele. Anul acesta nici macar iarna nu am avut, am pus niste covorase de cauciuc colorate, care se imbina intre ele. Super, se aspira si se spala in cada, cu dezinfectant, in 10 minute sint si uscate. Asa au la gradinita, de acolo m-am inspirat. Eu as investi intr-un parchet frumos si asa lasa casa asa... parchetul se aspira intr-un sfert de ora, se sterge in alt sfert si nu e atita praf in casa ca atunci cind ai covoare. Am mai cumparat pentru saltele invelitori contra acarienilor, am luat si un spray care cica ii omoara in proportie de 90 la suta... Si nu sintem nici unul alergici, pur si simplu am inceput cu aceasta protectie de cind avea Agata 8 luni si m-a speriat dermatologul cu ce se poate intimpla cu ea daca e expusa in permanenta factorilor alergeni (astmul m-a speriat cel mai tare).
Gabitza, inca doi ani de acum incolo... Si dupa urmeaza altceva si mai odihnitor!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, si noi pe aici. nu postez ca sunt un pachet de nervi si oboseala.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, ziceam ca mi se pare ca am gresit noi si de asta a ajuns Andrei asa. Are o fixatie fata de taica-su, cand e el de fata eu pot sa plec in lume, nu ma asculta, nu ma vede, imi scapa total. Si cred ca s-a ajuns la asta pentru ca el l-a luat in brate si i-a facut poftele la orice suflare de-a lui Andrei. Si atunci el stie ca la el merge orice maraiala, si pluseaza pe asta cand vrea ceva. Eu sunt omul rau la faza asta. Dupa doua zile la mare deja i s-a pus capac si lui Costi.

Aseara a avut o explozie nervoasa si i-a tras una la fund lui Andrei, m-am enervat si eu, am avut discutii. Dar concluzia e ca trebuie sa schimbam ceva. In speta el, sa nu-i mai sufle in funduletz atat, ca a ajuns sa aiba un copil salbatic si uracios, lipit de el.
Cand era mititel, cam anul trecut pe vremea asta, nu stia cum sa mearga mai mult pe jos. Acum sta ca o maimuta de gatul nostru.

Si e clar o problema de atitudine, pentru ca nu face la fel cu Dora. Cu ea merge pe jos, asculta, maninca, se joaca frumos, face la olita.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Am petrecut prima noapte fara copil (in casa sau cu noi) de cand s-a nascut...Acum astept sa sun sa vad si cum au petrecut si bunicii prima noapte cu ea la mare...Ne-am dus de joi si cele patru nopti cat am stat cu ea au fost un chin, a dormit foarte agitat- i-au iesit maselutzele de sus- cred ca s-a trezit si de 10 ori pe noapte. Ma intreb cum de mai avea atata energie ziua, ca nu statea un minut pe loc...Ba cum se trezea dimineatza sarea pe oli si apoi in funduletzul gol lua cheia si se lipea de usa...A facut si scufundari in apa, intai se ferea sa nu se murdareasca pe sandale cu nisip ud(eu o tin pe plaja in sandale de plastic sa nu se intepe in scoici)dar apoi a trecut peste problema asta si ar fi stat doar in apa...adica inainta in apa (destul de calda)pentru vremea asta pana spre solduri (adica isi inmuia bine pampersii si body-ul)si apoi o dezechilibrau valurile- se cam supara, facea "au-au-au" dar nu se speria
TDI-mergeti draga la un psihologGlumesc, evident, noi am mers pentru ca nu spunea nici un cuvant si mai avea si alte "bube". eu una sunt de parerea lui Monu-sunt copii care se feresc sa spuna cuvinte daca nu sunt siguri ca le pot spune bine...Sa mai zic ca Iepu a inceput sa numere in engleza(pana la 6-dar fara 5)? In romana numara pana la "zeceeee", dar fara 8 si 9... Deja nu mai comentez, se pare ca e hotarata sa spuna doar cuvinte fara utilitate...De raspuns la intrebari nici gand...nici macar nu arata cu degetul...cand vrea apa in general tipa sau cauta pe unde stie ca are bibe/canutza, desi spune apa -uneori-cand vede balti...
Revin

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitzam- sa ti spun ca si bia ne fraiereste la fel ca pe voi andrei?cu bona urca scarile cu sau fara sa fie tinuta de manuta cu sotul se cere pe gatul lui iar cu mine depinde ce chef are.
Am fost la socrii, am luat la rand toate animalutele posibile din curte si ia placut f mult, nu vroia defel sa intre in casa.
Cu olita merge bine as mintii daca v as spune ca nu avem defel incidente dar merge spre bine. Cand doarme si cand sunterm in scaunul de masina are scutecel pe care incearca sa si l scoata cu sau fara reusita.
Am scapat de scutecul de noapte si la cristi doar pe la 2 ani jumate.
O intrebare indiscretaspuneti mi cum procedati cu fetitele cand sunteti pe afara si evident nu aveti olita la indemana??

anduty- pana la urma ce ati facut cu aspiratorul?
Nelia- felicitari pentru semnatura si fie ca acum sa fie un el

loreen, elisor, gusta, simonafilipas si celelalte fete pe unde colindati???

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gabitza, nu gresesti nicaieri! Si Filip face la fel crize de isterie, isi arunca jucariile si in secunda urmatoare plage de focul lor. Eu credeam ca e gelozie din cauza Georgiei dar de fapt cred ca este varsta. Eu una m-am resemnat, doar ca si pe mine ma apuca pandaliile si nu mai vreau sa strig la elsau sa-i dau la fund

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Lucas, vinerea viitoare mergi la logoped ? Cum ii merge lui Matei cu talonetele ? Cred ca si a mea are platfus, mai ales ca si-a strambat si sandalele…
Adina, cum mai e Ema ?
Oana C, foarte frumos ce ti-a spus Nelia . Dar eu as si atentiona-o pe Amelia, fara sa imi mai pese ce crede maica-sa. E mai important confortul psihic al copilului meu De fapt, eu chiar am grija sa ii explic Emiliei de fiecare data ca nu e frumos ce a facut alt copil (daca a lovit-o pe ea) si ca trebuie sa isi ceara iertare. Sau daca ea e cea care loveste (se mai intampla !!), o duc la copilul respectiv si o pun sa isi ceara scuze si sa il pupe. Ieri a lovit un copil (nu tare) si imediat l-a pupat Dar am pus-o sa ii spuna « Te rog iarta-ma » si i-am atras atentia ca nu e frumos sa loveasca copiii (chiar daca ii pupa dupa-aceea). Baiatul prietenei mele o ia de mana pe Emi si strange tare-tare, sau o musca, sau o strange in brate (de gat) pana cad amandoi. In cazul asta a mea rade , dar de cate ori pot ii desclestez inainte sa cada… si il atentionez pe baiat Mai haios e cand se cearta pe o jucarie, a mea stie ca trebuie sa spuna « te rog » si tzipa Te ioooooooog, iar el la fel, se roaga unul de altul si trag de jucarie, iar eu atunci chiar nu mai stiu ce sa fac
Loreen, cum a fost la Sinaia ?
Eli, pe unde esti ? AMR 2 zile
Bravo Danelutza … sau sa zic “Bravo Isa !!” pentru intarcare !! Ce domnisoara inteleapta ! Hai mey ca nu e asa rau... nu mai fi trista
Elly, apropo de pasarile tale… eu am avut papagal (nimfa), care demult avusese o partenera, careia ii smulsese toate penele de pe cap. Ne-am hotarat sa ii luam alta partenera, si am gasit o nimfa pestrita, frumoasa foc. In doua saptamani am observat ca incepuse sa « cheleasca » si dupa ce i-am urmarit am vazut ca el ii smulgea penele de pe cap, saraca (pana la urma ea a murit, dar nu din cauza asta )… Nu mai scriu ce mizerie faceau in jurul coliviei … L-am dat anul trecut prin primavara, si imi pare rau pentru el… nu stiu pe unde a ajuns acum si daca mai traieste. Dar pot spune ca n-o sa mai am niciodata animale de casa
Nelia, a lesinat socrela ?
Denisa, mult succes !
Andutzy, mey, eu sper sa puteti rezolva amiabil la Carrefour… Bafta multa ! Ce face bb din burtica ?
Androix, dar Filipu’ mi s-a parut super-cuminte la intalneala
Apropo, am gasit si eu o maseluta in plus la fii-mea in gurita, pe partea stanga… Sigur are si pe partea cealalta… dar n-am putut sa ma uit ca nu ma lasa

Eu ca de obicei, lenesa la poze… am fost sambata la Mamaia, a fost tare relaxant, chiar si pentru sotul meu, care a condus 500 de km intr-o zi. Multumim Corneliei care a batut ceva drum ca sa ne intalnim… Vreau sa va spun ca Stefan este un mic ingeras , nici vorba sa aiba cornite (de fata cu noi, cel putin), iar sora lui e o dulceata, gingasa si cuminte. Fetele (Maria si Emi) s-au jucat foarte frumos impreuna, Stefan a fost oleaca mai timid, dar si-a dat drumul pana la urma… mi-a placut tare mult cand s-a cam speriat ca ramane cu picioarele goale pe nisip ... finalul apoteotic al intalnirii a fost cand si Stefan, si Emi au alunecat pe un tobogan, in interval de cateva minute, si s-au lovit/julit... cu plansetele de rigoare, evident. Ufff. Cornelia mai e vanat obrajorul lui Stefan? A mea ieri s-a infipt cu ochiul in centura de siguranta, si acum arata ca un boxer caftit

Sa aveti o saptamana usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza si o saptamana frumoasa!
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE S-AU SARBATORIT ZIUA IN ULTIMA PERIOADA si mii de scuze ca nu fac urarilre la timp.

Eu nu vreau sa ma mai vait, mai am un pic si vine sotzul (la sfarsitul saptamanii) si sper sa imi mai revin din starea nasoala in care ma aflu. Alex e iar racita, n-am dormit toata noaptea, nici nu mai stiam ce siropuri si combinatii sa-i dau ca sa nu mai tuseasca asa rau, iar pe la 5 din ardea toata. Dimineata am alertat toata familia ca sa gasesc pe cineva care sa faca baby sitting, pana la urma am gasit-o disponibila pe bunica-mea de 80 ani, cam surda, sper sa faca fata pana la ora 13 cand ajung eu acasa (asta dc ma invoieste sefa). In rest suntem bine, sunt nevoita sa o dezvat de pampers ca a facut o iritatie urata la fundulet din cauza caldurii, transpira rau si e plina de bubite. Asa ca iesim fara scutec afara, au mai fost mici accidente, dar mai multe se intampla in casa. Trebuie sa ii cumpar paturici absorbante si o sa i-l scot si noaptea.

Referitor la rasfat si speculatii, crize de isterie, avem si noi in program. Mai nou ma avertizeaza cand nu-i convine ceva - "Mami pang", sau "pange ochiu". Cu mine nu prea vrea sa mearga pe jos, imediat baga placa cu sunt "mica si nu pot" sau "buba" si-mi arata picioarele sau alte parti ale corpului. Si decat sa o las sa urle(sa cum ar tb) din graba sau din frica de a nu ragusi (mai ales cu racelile astea a devenit f sensibila), prefer sa-mi rup spatele cu 16 kg de copil, plus saci si scose, de m-am cocosat toata.

Abia astept momentul in care voi avea timpul si starea necesara sa vad pozele de la aniversari si sa improspatez albumul nostru.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc mult,sa dea Dumnezeu sa fie bine,mie putin cam teama din cauza chisturilor,dar daca medicul a zis ca se poate asa,o stie el ceva.
Mia zis o prietena de a mea ca ei i-a spus dr ca viermisorii se vad ca niste capete de atza la funduletz dimineata cand se trezeste.Eu gasesc cate ceva dar eu cred ca ar fi totusi de la pampers.Ajuta usturoiul la asa ceva?

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni

Mergi la inceput