Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 27
elisor spune:
Fetelor venim la mare!!! Am platit avansul. Din 19 iulie la Jupiter. De abia astept. Avem hotelul pe plaja, are si loc de joaca pentru copii si piscina. Am fi vrut garsoniera dar n-am mai gasit locuri, dar e foarte bine si asa. De abia astept. Eu inca n-am ajuns la servici si deja vreau vacanta si dupa asta inca una, cea mare in august.
Cornelia eu ma mir cum le mai poti duce pe toate si ma intreb de ce nu pui piciorul in prag la servici. Aici nu mai este chestie ca vrei si tu o mica vacanta ci pur si simplu esti bolnava si daca o continui tot asa unde ajungi? Ma ingrijorezi. Din pacate vestile proaste nu se opresc aici, copiii sunt inca bolnaviori, va doresc din suflet sa se faca bine cat mai repede si tu sa rezolvi cumva cu tot stresul, oboseala...ai facut torticolis?
Olguta ma crezi ca si Bianca ma exaspereaza la cumparaturi? Ultima oara a gasit o masinuta (una mica verde) cu care s-a tinut dupa noi prin tot Carreffourul, era chiar haioasa cum ne urma ca un catelus, ma tentase sa i-o cumpar dar era ultima si avea un defect.
Laura daca salariile iti ies atunci nu e nici o problema cu memoria...cum ai vrea sa tii minte totul? Eu cand am timp mai deschid pagini paralele si atunci stiu ca nu am sanse sa uit pe nimeni, dar timpul nu mai este cum era odata demult...eu parca ma sufoc daca trece o zi fara sa scot capul din casa, iarna nu la fel, dar vara trebuie zilnic sa ies. Bine ca te-ai facut bella, in prima faza si pe mine m-ai dus de nas cu felul tau de-a povesti, esti 
Multumesc de urarile cu masina!
Bianca e atat de incantata de ea de nu-mi vine sa cred. Vrea de nspe ori pe zi s-o ridic la geam s-o vada, cand ajungem intr-un loc si o iau din scaun e suparata foc ca o iau de pe tronul ei. Azi am condus singura prin oras, mi-am luat si hazbandul de la servici, a fost super.
Mai vroiam sa scriu ceva dar am lasat-o pe Bia sa manance singura si si-a pus meniul in cap si-n ochi si m-a strigat disperata s-o duc la dus.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Eu acuma am vazut ce diferenta de timp intre mesajul meu si cel al Corneliei. Se vede ca e vara, au inceput concediile, serviciile, caldurile...
Mercedes sa aveti un concediu superb! Mai ai rabdare pana atunci? Ca eu desi mai am o luna vad numa' plaje cu marea in fata ochilor, ce bugete si cheltuieli, cred ca ma da sefa de toti peretii cand m-o vedea intr-o stare de visare continua.
Oana de la mare esti fericita, nu
? Banuiesc ca a venit Paul...
Oana din Anglia ca tot vorebsc de oane, voi ce mai ziceti? Mai aveti laptele de noapte? Cum merge monti?
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
patriciaRO spune:
Cornelia, sanatate la voi multa. off ce aiurea cu astea...
Gabitza, bucura-te mult de oras. Este frumos! sa-ti priasca! pup
Elisor, bravo cu marea.. Cred ca abia astepti, nu? Noi pe 19 ne intoarcem in Copenhaga. Probabil vom fi mai devreme la mare...
Mercedes vacanta super placuta. Sa te bronzezi!
Noi azi am facut primul pisu la olita.. Si l-a facut dupa ce am iesit din baie. Eu cred ca totusi e stresat cand e cineva cu el.. Insa sper la mai multe ca sa scapam de pampersi cat mai repede, ca mai avem nitel si vorba aceea vine clasa I....![]()

Beatrice, mami de
Alex pifos
Florentina G spune:
Salutare!
N-am mai intrat de mult... n-am avut nici timp, nici net...
SI nici acum nu am prea mult... am culcat-o pe Maya si trebuie sa fug langa ea ca are somnul tare agitat si mi-e team asa nu-l trezeasca pe Patrick.
Azi am fost cu ea la doctor - de trei zile o luase o tuse tare urata - ne-a zis ca are amigdalele foarte inflamate si inceput de pneumonie. A vrut sa-i dea tratament injectabil insa a iertat-o apoi... si a spus sa facem o tura de antibiotic si vedem dupa aia.
Are toane, cand e maraita, nervoasa, agitata, cand vesela si energica.
Nu mai suporta pampersul insa nici la olita nu vrea - face pe unde apuca
. de dimineata si-a scos singura scutecul si l-a aruncat cat colo, am vrut sa o pun pe oala si a urlat ca nu - apoi i-a dat drumul in palma, dupa ce m-a atentionat - "fac pisu"! Nu mai apuc sa-i spun nimic ca stie placa, isi face singura morala - "vai, ce rushine, fata mare face pe ea" sau "radeti de mine ha ha ha , a facut pishu pe ea" sau "nu ma mai primeste doamna la gradinita ca fac pishu pe mine"
Vreau sa citesc din urma si sper din tot sufletul sa am timp sa scriu din nou...macar sa-i felicit cum se cuvine pe toti sarbatoritii carora le-am ratat urarile!
S-a trezit Patrick! Pa, va pup!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Danelutza spune:
Olga nu ne spui si noua ce a patit Raluca ? Asta bineinteles daca se poate.
Raluca un gind bun pentru voi
, sper sa nu fie nimic grav.
Laura uite o poza cu patrunjelul din gradina http://family.webshots.com/photo/2229061960080132939mEGMkS , e atit de frumos ca nu ma indur sa-l las sa se usuce ![]()
Florentina si la noi e aceeasi problema cu pampersul, cum face kk il da jos si i-l duce lu'tat'su sa-l arunce, ca la mine nu indrazneste sa se prezinte. De olita nici nu vrea sa auda, sta cite un pic pe ea, dar cind vrea sa faca kk, imi aduce pampersul sa i-l pun.
Mofturi la greu, deci ... rabdare, e cam greu la tine cu doi, pe mine deja m-a terminat una care face cit doi.

elisor spune:
Florentina of, pe langa lipsa de timp si net ce mi-o imaginam ca este cauza absentei tale, mai este si Maya bolnava, dar pneumonie, cum naiba? Bine ca e doar un inceput si poate scapa cu cura de anitbiotic. Doamne dar ce vorbareata e, ce frumos le spune ca un copil cu cel putin un an mai mare. Si Bianca isi da jos scutecul prin casa, dar nu prea ma lasa sa-i pun nici chiloteii, asa ca sta la aerisire toata ziua, dar suntem pe calea buna cu pipi fiindca cere sa mearga la wc. Mai avem si incidente dar sper ca ca in curand sa scapam de scutec. Cu olita n-a mers, a urat-o din prima clipa.
sa se vindece si multa sanatate!
Beatrice felicitari, sa tineti tot asa, poate cine stie, va invata foarte repede care-i treava cu olita si scapati repede de ucenicie.
Unde la mare mergeti? Mai ai putin si gata, veniti si voi acasa, veniti cu avionul?
Olguta nu mai retin daca ai spus asa ca te intreb acum, tu esti in tara pentru inalnirea de la Bran?
Bianca (13.06.2005)
elisor spune:
quote:
Originally posted by elisor
OlgutaM sa stii ca nici Bianca nu prea mai doarme asa cum era obisnuita, cred ca o fi si venirea verii cauza. Si ieri si azi mi-a adormit in masina pentru vreo 10 minute si cand am ajuns si-am pus-o in pat n-a mai vrut si ne chinuim asa cu oboseala si nervisorii. M-am pus si langa ea in pat dar degeaba. Iar problema cu somnul de pranz cam este de ceva vreme, somnul de seara nici nu mai spun cum e, azi noapte s-a culcat la 1.
Raluca a fost internata cu Iulia in spital la urgenta, cu perfuzii, deshidratare, febra mare...ma doare sufletul prin ce trec amandoua, plus ca nici Raluca nu era deloc bine...sper sa ma ierte ca mi-am permis sa spun aici.
Eli cu Andreas (17.08.1998)Bianca (13.06.2005)
Daniela by the way, chiar e frumos patrunjelul, de fapt toata gradina ta, am admirat pozele de la "Floricele", se vede treaba ca o faci cu pasiune.
Bianca (13.06.2005) www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
monu spune:
Florentina, multa sanatate Mayei.
Danelutza,moama ce ti-as manca patrunjelul ala frumos! asa o salata stropita cu suc de lamaie. yami!!!
Raluca, sper sa nu fie cu suparare dar indraznesc eu sa spun ca Iulia a fost bolnavioara si acum e bine. te las pe tine sa detaliezi.
pupam Iulia sa fie ok. Elisor a fost mai rapida.![]()
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
monu spune:
asa acu sa va spunem ce am facut noi astazi. pai... am tras o fuga pana la mare.
doar cu Alexia ca bb a ramas acasa cu mama mea. era prea greu drumul pt Antonia si pa caldurile astea in aceeasi zi dus intors. am avut niste chestii de rezolvat la Cta asa ca am dus copilu la mare. Doamne ce emotionata era de dimineata! A vazut marea, am fost sa vedem pestii acasa la ei (Aquarium) si am fost un pic pe la magazine si in final am luat masa la Scoica (interesant loc). A fost o zi grea cu caldurile si drumul. I-a placut foarte mult la mare si-ar fi dorit si o baie dar asta la toamna.
si... sa nu va suparati pe mine dar pot sa imi laud fata? ![]()
in masina a refuzat sa faca pipi in pampers si se cerea cand avea o treaba. noi ne-am trambalit cu olitza dupa noi. asa ca opream pe dreapta si puneam mandra pe olitza la pisu. pana la cta nu a facut deloc in pampers. la intoarcere de oboseala de lenea mea (nu puteam la restaurant sa scot olitza) plus nani a mai facut si in pampers dar dupa nik. urla la noi kk!!!!! si trebuia sa tragem pe dreapta![]()
nu imi vine sa cred ca intr-o saptamana a reusit sa invete sa nu mai faca in pampers. sper sa o tina tot asa. numai la nani mai face in pampers dar acolo e mai greu cu invatatul. SUNT TARE MANDRA DE EA.
la mare cu mami si tati
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
denisa73 spune:
Mamicutelor,vineri fac ETul daca ramane ceva la dezghetare.De chisturi a zis ca nici nu au crescut nici nu au scazut si ca sa nu imi fac probleme ca nu afecteaza la prindere.Va pupic si va spun ce se va intampla cu embrionii dupa decongelare.
De Cristian pot sa spun ca iar e foarte galben si cred ca din nou are anemie.Nu vrea sa manance decat paine,salam,banana.Cred ca ajungem cu el la dr sa-i ia analize pana joi.Pupic dulce mamicutele si copilutii!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni