Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 26
Danelutza spune:
Andreea succes la examen si sa vii cu o nota mare, ca eu am pregatit
premiul pentru tine ![]()
Elly foarte frumoase pozele si cum statea fetita ta s-o picteze educatoarea, Isabella sigur n-ar fi acceptat s-o coloreze pe fata. Arati bine si tu, te-am vazut cu micuta blonda. Iar pozele de la revelion sint superbe, mama cita zapada. Ultima oara am vazut acum doi ani, nici nu stiu ce culoare mai are
. Aaa, foarte haioasa poza unde maninci tu din tigaia de prajit
, iar domnisoara ta, e superba in rochitica pentru revelion.

elisor spune:
Androix bafta la examen!!! Cu iesitul tarziu afara in curand aia va fi o ora rezonabila pentru zilele toride cu care ne ameninta cei de la meteo in vara asta, acum iti faci antrenamentul ![]()
Elly am vazut pozele voastre si de la serbare si de la Revelion. Gaga a ta e foarte frumoasa si ii sta asa de bine cu codite, fie numai una sau doua. Rochita de la revelion e senzationala, iar tati plezneste de mandrie cu fiica-sa. De tine ce sa mai spun ca arati foarte bine, nu e cazul sa te pui pe regimuri. Asta e culoarea naturala a parului tau? Wuau ce blonda super esti!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Mercedes spune:
ely- ce faine poze ati facut la serbare, felicitari pentru prima serbare din viata voastra.
elisor- felicitari pentru masinuta, sa o folositi fara evenimente, ne arati masina cand ai tu vreme.
La multi ani sarbatoritilor BEN STEFAN ,ERIC ANDREI ,JULIA ANDREEA si
ROBERT -va doresc multi ani cu sanatate si fericire alaturi de familiile voastre.
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
loreen spune:
Buna dimineatza...
Bai ce zile infernale...cine naiba o fi inventat we proasta idee a avut...si alta chestie care deja ma ingrijoreaza sunt pierderile de memorie...uit ceva ingrozitor ...acuma de dimineatza m-am pus voinceste pe citit si pana sa ma apuc de raspuns daca mai tin minte cateva franturi...si asta am observat-o mai de mult dar am zis eee...o fi oboseala, varsta, stresu...
Incerc sa zic una doua...trageti-ma de maneca daca uit pe cineva sau ceva...
Elisor deci sa stapaniti sanatosi mult asteptata si dorita masina,da-le-n bot la vecinii invidiosi care comenteaza de culoare...eu tot sper ca veniti cu ea la mare...
Ieri nu am avut probleme cu calculatorul...m-am bucurat din plin de relaxarea zilei de duminica...mi-am facut masaj cu policu',apoi o exfoliere cu niste linguri de lemn prin oala si la final mi-am calcat pielea sa fie catifelata si intinsa...noroc ca a ploua cu spume la propriu si nu a trebuit sa mai ies si afara ca innebuneam...
Olgutza din America zici tu asa cu Maya ca nu-i afecatata de schimbare, dar clima si apa nu o pui la socoteala?
Mititica poate se resimte...zic si eu... probleme din astea nu am avut cu Delia...eu am altele insa la capitolul somn m-a ferita al de sus...
Cuscra bafta maxima la examen...nu te mai supara pe bietul Mihai...daca-i stii cat efort depune sa-si faca meseria...in puii mei ca io m-am saturat de asta pana-n gat...ca aceleasi probleme le am si eu de ani de zile...nu am vara din cauza domnului...amu cica vrea sa fie sef de serviciu si i-am zis ca daca cumva ciunteste vreun minut din timpul care il acorda copiilor ii tai perfuzia...vede el pe dracu ...ca m-am saturat de chestia aia cu sunt o doamna-n pulpa mea...
Simona felicitari pentru noul job...cat priveste gradinitza cum spuneai si tu schimb-o...eu dau din gura pentru ca tiu copilul acasa pana in ianuarie 2009 cel putin...probabil va fi singurul "nesocializat" oficial
Elly ce dor mi-era de gaga balaie...ce maricica s-a facut si scumpa foc...rochitza de revelion m-a pus in fund...garnitura cu bordo este magnifica si o prinde pe blondutza...nu vi la vara la mare
?!
Daniela pai ar trebui sa fie invers la pret iarba daca este consumata in exces...recunosc solemn ca nu am atata rabdare sa bibilesc ierburile asa ca le cumpar iarna cu simt de raspundere ca se gasesc ...leustean cred ca voi pune iarna asta ca ala nu prea este...si marar verde...
Monule drag sunteti pe drum banuiesc...
Cornelia voi nu mai ziceti nika?!Nici nu ne mai vedem?!Hai poate duminica dimienatza o frigem putin prin Mamaia cu ciutanii la fantani sau la plaja ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Andra cum doamne iarta-ma v-a luat cainele?! Nu a latrat si el macar sa se apere?!Era de rasa?!
Florentina nici de voi nu mai stiu nimica ...bine sanatosi,ocupati pana peste cap?!
Gabi felcitari pentru rezultate lui Cristi...uite asa trece timpul si ne trezim cu copii la liceu ...la a mea de la anu se duce FB...eu i-am spus ca prima nota care o va lua va fi 5...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Fetele, sunt la biblioteca aici la institut, in Luxemburg, intr-o pauza de la cursuri. Am intrat doar sa va salut, mi-e dor de voi, n-am timp sa citesc nimic din urma. Sper ca sunteti toate bine, la fel si copilasii, si va pup la gramada, ca n-am timp altfel.
Am dormit prima noapte dupa doi ani fara Andrei si m-am foit de numa', cred ca la noapte o sa inceapa chiar sa-mi placa ![]()
Am facut prospectari de piata, pe la vitrinele magazinelor, sunt super scumpe, cred ca tin banii pentru acasa. Dar acolo, o maslina, o atentie, tot trebuie sa iau.
Copilul se pare ca e ok si fara mine pina acum.
Daca mai am timp, intru mai tarziu.
Va rog eu sa schimbati capitolele cand o fi cazul.
Pup toata lumea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
gabitzam- felicitari pentru prima noapte, lasa ca va fi bine mai ales momentele de la reintoarcere le vei savura pe deplin, succes.
Din 25 iunie adica de azi intruna vom fi la olimp, abia astept.
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
omustata spune:
Elly-am vazut pozele cu fetita cea balaie. Cu tine seamana de are parul asa frumos.
Anca-v-ati distrat frumos, nu-i asa, judecand dupa poze. Sa-mi spui si mie de unde ai luat casuta aia gonflabila. SE gaseste la ToysRUs?
Laura-sa mor de ras cand am citit cum ai petrecut duminica. Nici eu nu am fost departe de asta, doar ca la noi nu a plouat si eu am iesit afara si chiar m-am bucurat ca pot iesi, asa, pentru diversitate. Dar de fapt m-a amuzat felul cum ai povestit. La inceput chiar credeam ca ai fost la masaj
.
Ralwca-m-am intrsitat cand am auzit ce ati patit. Sper din tot sufletul sa va faceti bine cat mai repede.
Mai eu ori mi-am pierdut rabdarea cu fiica-mea, ori nu stiu ce sa zic. Dar are momente cand ma scoate din sarite. Si ma enerveaza si chestia asta cu dormitul la pranz. Azi iar a dormit doar 45 de minute
. Chestia este ca nici nu pot spune ca mai bine renuntam la somnul de pranz, pentru ca la pranz adoarme imediat, este lesinata de somn. Ce-i drept, aici este mult mai multa galagie decat in State, tocmai au trecut pe strada niste liceeni si strigau frate cat ii tineau puterile. Apoi mai bat unii un covor, mai un ciocan, asta este.
Nu stiu cum faceti voi in magazine, dar eu azi am iesit din Cora un pachet de nervi. Nu vrea sa stea deloc langa mine, alearga printre raioane si eu dupa ea, dar cel mai rau m-a anervat cand eu stateam sa platesc la casa si ea fuge de nebuna prin mall-ul ala de la Cora. A trebuit sa las plasele si coada din spatele meu si sa ma duc sa alerg dupa ea. Dar hai ca m-am plans destul. Cred ca mi-a ajuns si mie ca de mai bine de o saptamana sunt singura cu ea, iar sotul meu si-a luat cateva zile de vacanta dupa conferinta din Canada sa se duca pe munte acolo. Dar maine vine si probabil ea se va tine scai dupa el si sper sa rasuflu si eu linistita.
Andra-eu nu stiu cum am citit ca nu am retinut ca ti-au furat catelul. Era de rasa?
Gabitza-bucura-te de liniste!!!!Tare as mai pleca si eu undeva fara Maya. Vorba lui Eli, abia astept sa incep serviciul, desi nici nu am unul
.
Hai ca va las ca s-a dus pauza mea. Mi-a ajuns numai cat sa mananc si sa fac un dus.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Cornelia spune:
La multi ani fericiti BEN STEFAN, ERIC ANDREI, JULIA ANDREEA, ROBERT!
Gusta, la multi ani si multa sanatate!
Ralwca, nu am inteles ce ati patit, dar sper ca sunteti bine acum!
Elisor, felicitari pt. masina, sa o stapaniti sanatosi!
Ioana, casa de piatra!
Atat am putut sa spicuiesc.
Noi am cazut din lac in put. Stefan e pe antibiotice si prednison, Maria tuseste si ea, eu abia ma tin pe picioare de rau si oboseala si bomboana de pe tort
, azi dimineata m-am trezit cu gatul intepenit. Mi-a luat doua ore sa ma ridic din pat, timp in care Doru ma ameninta cu salvarea. Nu stiu cum am reusit sa plec din casa si sa conduc. Acum sunt "bine" , la birou, dupa ce am ajuns dimineata si pe la un curs. Ca doar eu sunt nebuna si merg la cursuri de perfectionare in Mamaia si la birou dupa aia.
Va doresc multa sanatate!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze