Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor culeg patrunjelul o data pe saptamina, il las sa mai creasca, asa ca astazi am stat, ca o duamna, tolanita la soare. Baga poze cu masina sa-mi clatesc ochisorii

Teddy vreme buna, cu soare si sa te bronzezi frumos

Multumesc fetelor care au vizionat pozele Isabellei, am primit o gramada de mesaje, dar din pacate la unele nu am numele persoanei care le-a scris. Asa ca pupici la cine a scris mesaje la poze, ieri, sper ca m-am uitat bine

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

cine are jucarii thomas and friends cititi articolul.

http://www.hotnews.ro/articol_75908-Jucarii-Thomas-Friends-retrase-din-vanzare.htm

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Acum despre noi ....

Ziua mea a fost un fiasco TOTAL! Va spuneam mai devreme despre starile de rau. Apogeul a fost tocmai in seara aia. Am fost la birou, totul ok, am luat copilu’ de la gradi si m-am dus cu ea la ai mei la birou sa-mi astept si sotul care era pe drum ca am zis sa mergem cu totii la un chinezesc. Cand am ajuns in fata firmei mi s-a rupt filmul. Am oprit masina si l-am sunat pe tata sa vina sa o parcheze ca eu nu mai vedeam in fata ochilor. Si asa am tinut-o toata seara. A venit si Willem, fericit, entuziasmat, cu cadouri .... eu, abia reuseam sa schitez o grimasa . Normal ca s-a simtit penibil, ca nu-mi plac cadourile, ca nu ma bucur ca a venit etc ...
Si asa o tin de atunci. Nu chiar in halul ala dar pe aproape.

Vineri am fost la serbare .... a fost exact cum ma asteptam. Plozii de 2 ani normal ca nu stiau care si cum sa sara pe mama din dotare. Noroc ca nu erau decat 4. si i-au incurcat pe cei mai maricei. A fost draguta serbarea si copilutii haiosi tare, dar ... cam plictisitoare atmosfera de dupa . Dupa ce si-au etalat copilutii talentele au fost serviti cu diverse, printre care si fanta . Si stateau cuminti si tacuti sau maraiti (dupa posibilitati) la masute afara cu parinti, bunici si alte neamuri in jurul lor. Nu tu o muzica, un raset, un ceva care sa-i si sa ne destinda putin. Dar trecem peste. Noi am fost spargatori de gasca la final
Dintre cei de 2 ani, doar 2 care sunt vorbitori au fost invitati sa spuna poezii : Matei (prietenul lui gaga) si gaga. Matei nu a vrut si gaga spre marea mea surpriza.... a spus : Batistuta!!! (ajutata un pic de educatoare, poezie pe care eu nu o stiu deloc dar o sa-mi fac acum temele). Nu vreti sa stiti ce emotii si bocete erau sa ma apuce ...
Asa rau mi-a parut ca nu am avut camera
Si poze ...

serbare

Si mai vechi dar abia acum am reusit sa le pun. Pe unele nu a vrut sa le incarce dar nici nu am insistat ca si asa erau multe

revelion solda

O sa ma straduiesc sa mai pun albume sa ajungem si noi la zi

mami de annelies (30.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eli, stingatorul din ce stiu eu este obligatoriu dar noi nu am luat nici acum. Avem doar trusa si triunghi, ca si astea-s obligatorii, dar nu m-am indurat pana aucm sa dau 60 de lei total inutil ca prostia aia de stingator nu merge cand ai nevoie de el.

Noi acum am venit din parc. Filip misuna pe langa mine, Georgia doarme pe balcon si Mihai produce ceva de haleala pentru in seara asta si pentru maine. M-am umplut de nervi ca el nu are nici o grija, doarme parca ar dormi somnul de veci si nici nu se gandeste ca ar trebui si copiii astia scosi la aer. Sa mor eu, cand e la serviciu ies cu ei la 18 si zic mereu lasa ca in weekend am si eu ajutor si iesim mai devreme sa se bucure si ei de racoare la umbra undeva si de aer si cand colo cand am ajutor ajutorul doarme pana la 19 si iesim in parc la 19:30 imi venea sa-l bat azi. Si mai mult decat asta ma deranjeaza ca as vrea cand sunt si cu el si ma poate ajuta s amergem in alt parc nu in mizeria asta de peste drum, dar daca ne urnim din casa cand se culca gainile unde sa te mai duci.

Si ca vorbiti de kilograme am terminat de recitit cartea lui montignac si a fost la fel de motivanta ca si prima data asa ca ramane sa-mi stabilesc o data la care sa incep si ma pun pe treaba.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monu am vazut la tvr ca au spus ca cei de la Thomas retrag din jucariile de pe piata ca au fost vopsite cu vopsea cu plumb si dadeau pe site lista jucariilor.
Am cumparat trusa si triunghiu (si asta e obligatoriu) dar nu eram sigura de stngator. Mersi.
Ce fain ca aveti o multime de locuri de vizitat, dar mai ales ca o puteti face cu fetele, ca sunt cuminti probabil in loccuri straine.

Daniela pe mine ma stii, nu ? "1972e"
Am facut poze dar mi-e asa o lene sa le urc pe net, dar o voi face...pentru tine . Isa e bine cu burtica?

Elly multumesc frumos ! Eee, faca ai stii cu ce efort am dat kilele astea jos, tare pofta mi-e de ceva dulce, o inghetata, o bucatica de cioco, acolo ceva, n-am gustat nici macar tortul lui Bia , iar de-o saptamana n-am mai dat nici un gram jos si nici nu cred ca mai dau, desi mi-as fi dorit inca vreo 4 kg. Cred ca si varsta isi spune cuvantul, daca as gasi o formula sa-mi accelerez metabolismul si sa pot manca tot ce poftesc ar fi super.

Cand ma pregateam sa ma bag in pat se trezeste mimoza si o tine numa'n maraieli ca deja am tipat de cateva ori la ea, nu o mai suport!!! De ce n-a putut dormi pana dimineata...ce-o sa mai planga ea dupa somnul asta cand o fi mai mare...ehe.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elly albumele nu le-ai facut publice, deci nu se vede nik

Andreea daca ai minunata carte, baga si la mine pe email, sa-mi pun soata la slabit, asta dupa ce termin eu superdieta

Elisor lasa ca pui tu poze cind o sa ai timp,m doar nu incepi serviciul . Isabella e bine cu burtica, i-a trecut dupa doua zile, doar ca ma omoara cu fitele si mofturile si urleteleeeeeeeeee.

Eu sint cam suparata, joi o interneaza pe mama in spital, i-au iesit rele analizele, are probleme cu inima. Acum stau cu sufletul la gura, sper sa fie totul bine.
Va pup si va doresc noapte buna.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

scuze .... gata sunt publice

mami de annelies (30.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Julia Robert. Sa fiti sanatosi si sa nu duceti lipsa in viata de nimic... Pupam!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Danelutza, eu am citit-o din mana dar am si pe calculator o editie mai noua chiar decat aia pe care am citit-o eu. O pun pe contul comun, poate mai sunt doritoare.

Azi am inca un examen, ma duc la scoala ca o floare Sper sa vin si eu cu o nota mai onorabila decat saptamana trecuta.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI ROBERT ...

LA MULTI ANI JULIA ...

...zile insorite sa aveti, pline de bucurii si realizari, o copilarie senin ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput