Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 24
Tdi spune:
Salutare fete dragi!
va multumesc din suflet ptr urarile de la multi ani ptr maica-mea, o sa-i transmit si cred ca o sa se bucure tare mult!
acuma fac bagajele...sa ma opreasca cineva altfel iau toata sandramaua cu mine!
...sunt de groaza, sincer, am umplut deja o valiza mare, un rucsac si vreo 4 plase si inca n-am terminat, si plecam doar pentru 1 saptamana!![]()
sper sa gasesc net acolo (la Lignano Sabbiadoro), altfel ma imbolnavesc sa nu vorbesc cu voi o saptamana!![]()
aparat foto - avem o corcitura de casio-canon, face poze normale si panoramice si filmulete (fara sonor
), oarecum sunt multumita insa nu-l recomand ca la banii lui ar putea fi muuult mai performant.
Elisor, sa va bucurati de masina si sa nu aveti niciodata probleme cu ea!
Nelia, drum bun spre RO, banuiesc ca nu te mai prind cand ma intorc...sper sa reusim sa ajungem la bran sa ne cunoastem personal cu toata trupa! azi am vazut o familie cu doua fetite si un baietel, aveau cam 6, 3 si 1 an si m-am gandit automat la voi cam cum o sa fiti la anul pe vremea asta
! referitor la borelioza, nu se poate depista intamplator ci doar printr-o analiza precisa. in RO este tratata cu indiferenta dar poate incepe sa se miste ceva (e si un subiect aici pe forum la clinica virtuala). indicii ar fi... suficiente...nu mai ma gandesc ca mi se face rau.
vreau sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de saptamana viitoare:
ROBERT
IULIA NICOLA
DARIA MARIA
ANA ILINCA MOGO
si CASA DE PIATRA ptr Ioana, mami de Mogo si sotul ei, la cat mai multe aniversari!
imi pare rau ca nu pot sa raspund la toata lumea, (vedeti si voi cat e ceasul
)......pupici si pe curand!
Album Alyssa
patriciaRO spune:
Omustata, Elisor, examenul final este saptamana viitoare cand iti face o evaluare pe loc iar la sfarsit cand da toata lumea examenul, adica din toate fetele care suntem, la sfarsit primim diploma....
abia astept sa termin fiindca plec in RO, apoi si abia astept. Sunt tare nerabdatoare sa-mi fac bagajele si altele si asa stau stresata cu examenul sa fac cat mai bine, sa ma pot concentra suficient!
Beatrice, mami de
Alex pifos
omustata spune:
Scrisesem un mesaj lung, cu raspunsuri pentru fiecare si l-am pierdut. Sper sa nu va suparati, dar nu mai am timp sa-l rescriu,asa ca raspund si eu din ce imi mai aduc aminte.
La multi ani, Robert!
La multi ani, Julia!
Ralwca-sanatate multa Iuliei, dar ce a patit? Poate ne da si noua Eli niste amanunte.
Olga-nu-i frumos sa te bucuri ca maore si capra vecinului
.
Eli-si eu si sotul meu am avut mereu o slabiciune pentru masini rosii, desi a noastra nu este rosie
. Si tatal meu mereu radea de Mircea ca-i plac masinile de culoarea asta. Prejudecati aiurea.
As mai scrie dar mi-e frica sa nu-l pierd si pe asta. Va pup si poate mai revin.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
elisor spune:
LA MULTI ANI ROBERT! 

Sa cresti mare sanatos, sa ai noroc in viata si multa dragoste, fericire si belsug.
Monica sa-ti traiasca flacaul...tot fan formula I?
LA MULTI ANI JULIA ANDREEA!
Teddy lasa gandurile astea cu boala asta acasa si bucura-te de vacanta, la intoarcere ai timp sa aprofundezi problema desi sper din suflet sa te inseli si sa nu fie vorba de asa ceva.
Sa aveti vreme buna, distractie si relaxare pe cat se poate toate trei combinate!
OlgaT multumesc de raspuns! Voi veniti in tara anul asta? Mai sunt planuri de bb 2?
OlgutaM sa stii ca nici Bianca nu prea mai doarme asa cum era obisnuita, cred ca o fi si venirea verii cauza. Si ieri si azi mi-a adormit in masina pentru vreo 10 minute si cand am ajuns si-am pus-o in pat n-a mai vrut si ne chinuim asa cu oboseala si nervisorii. M-am pus si langa ea in pat dar degeaba. Iar problema cu somnul de pranz cam este de ceva vreme, somnul de seara nici nu mai spun cum e, azi noapte s-a culcat la 1.
Raluca a fost internata cu Iulia in spital la urgenta, cu perfuzii, deshidratare, febra mare...ma doare sufletul prin ce trec amandoua, plus ca nici Raluca nu era deloc bine...sper sa ma ierte ca mi-am permis sa spun aici.
Bea bafta la examen! Las'ca esti descurcareata si vei fi brilianta la examen, noi tinem pumnii oricum...numa' sa zici cand ai nevoie de ei. Cred ca astepti vacanta si eu la fel, doar ca la mine e out off ![]()
Cum se mai simt copilasii bolnaviori: Stefan, Alexandra, Maria, Iulia...Laura, Andra?...
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elly_b spune:
Cu intarziere ....
LA MULTI ANI!!! 
Celor doi 13 ai mei .... BIANCA si PATRICK RYAN ! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi, sa aveti parte numai de bucurii si numai de lucrurile bune, veselia, altruismul, inocenta, creativitatea, spontaneitatea, ale unui gemanutz de 13 ! (nu m-am laudat
)
BEN STEFAN, ERIC ANDREI, JULIA ANDREEA, ROBERT sa aveti o viata frumoasa, lipsita de griji, sa umpleti de bucurie sufletele celor din jurul vostru!
Fetelor in primul rand vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru urari ... au fost o surpriza tare placuta Laura ( a ajuns dar nu am apucat sa zic nimic, dar tare mult iti multumesc
), Eli, Patricia, Nelia, NewMami, Danelutza, Mercedes, Cornelia, Monu 

Imi pare rau ca nu am mai intrat zilele astea dar a venit soata de miercuri (ziua mea) si cu el nu prea pot sa intru ca il apuca toate alea cand ma vede „iar” la pc
. Acum se vede ca a plecat ... in plus singurul moment cand puteam sa intru, seara, nu stiu de ce, dar de cand m-am intors la munci mi se face un rau de nu va pot explica. Nu ma doare nimic. Mi-e doar rau fizic. Se invarte camera cu mine.
Ma bag acum la citit sa va prind din urma. Si o sa pun si cateva poze de la serbare
mami de
annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D
elisor spune:
Elly multumesc de urari!
N-ai vrea sa faci parte din listuta cu datele de nastere?
Andreea n-am mai fost ca vremea urata de dimineata ne-a stricat planurile, pe la pranz s-a facut frumos, soare, dar noi eram in cautari de trusa, triunghi si alte balarii, apoi iar o ploicica si uite ce s-a ales din maretul plan, in final am scos catelul in parc, dar cum n-a vrut sa doarma la pranz a cerut singura nani si vad ca a si adormit. Si mie imi ploua in gura de somn.
P.S. am vazut filmuletul cu Capcaunul pe canapea luptandu-se cu somnul...e mortal
, asa era si Bia azi noapte pana la urma a adormit pe parchet.
Anca cum a fost party-ul? Banuiesc ca tare fain, astept pozele.
Laura iar n-ai net? Sa nu-mi spui ca inca te chinui cu durerile...
Gabitza cum e fara Andrei? Cum ai regasit Luxemburgul?
Daniela ai gatat cu patrunjelul?
Cristina unde gasesc si eu pozele de la mare?
Fetele din Ro voi aveti si stingator in masina, e obligatoriu?
Ce liniste-i pe aici, va pregatiti de-o noua saptamana...ma retrag si eu la culcus. Noapte buna!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elly_b spune:
Olga, Teddy, Chris, Lucas va multumesc din suflet, nu am apucat in primul mesaj,( nu citisem decat vreo 2 pagini ) 
Nelia, in tvr. A trecut o saptamana. Sunt deja la grupa mare. Revin cu picioarele pe pamant. Iar de maine incep intr-adevar „munca”. Am niste emotiii... 
Laura este de vis camera. Si noi avem planuri pt vara asta. Dar in momentul asta habar nu am „cand” le finalizam. Pupam Delia mica carliontata 
Monu, felicitari pt olita
Tdi, multa multa sanatate si LA MULTI ANI! mamei tale
Ioana, CASA DE PIATRA! Sa aveti parte de inca muuuulti ani fericiti impreuna si sa va iubiti „ca-n prima zi”!
Gusta „LA MULTI ANI!!!”. Sa ai parte numai de bucurii si realizari pe toate planurile.
Elisor, tare te invidiez. Vreau si eu muuulte kg in minus .... dar fac oarecum progrese pana ma ia de cap si ma apuc iar de mancat ca sparta. Sper sa ma impulsioneze oarecum intoarcerea la munca. Daca vedeti cum arata fetele alea ... Bia este o frumoasa si o dulce mica.
Felicitari pt masina! Sa o stapaniti si sa o udati sanatosi!
Noi avem un Canon Ixus V3. sunt super multumita de el. Au mai aparut de atunci. Willem si-a luat ultimul model pt firma (dar nu stiu cum il cheama) si sunt fan. Dar noi ramanem cu asta deocamdata ca inca isi face bine treaba.
Adina ai dat mult pe chilotei. Eu primele seturi i le-am cumparat de la Sell gros. Dupa aia am gasit in piata. Pana in 10 ron/ 3 perechi. Iar cearceafuri absorbante gasesti in toate farmaciile la diferite dimensiuni. functioneaza la fel ca un pampers. Eu am folosit din greu cand era gaga bebe, vara, sa nu stam numai cu pampers. Acum le folosim din nou. Eu cumpar Seni de 60/90 si acopera cam toata aria ei de actiune caci si gaga se plimba ca acele de ceasornic in somn.
Simona, si eu care ma intrebam cum de a inceput gaga sa scoata mancarea pe jumatate mestecata din gura. am zis ca sunt toane de-ale ei. Acum imi pun semne de intrebare ca probabil de la gradi.
Sper ca n-am uitat pe nimeni
mami de
annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D
monu spune:
Elisor, stingatorul si trusa medicala sunt obligatorii.
vai de creierii mei. alexia e afara cu tati si eu am ramas acasa cu antonia care tipa de ma scoate din minti. de caldura si oboseala. si a vrut sa se culce dar capra de fii-mea nu a lasat-o si acum bb e super agitat.
vroiam sa va zic ca azi am fost cu fetele la muzeul de istorie la tezaur si am vazut faimoasele bratari. a fost super. iar alexia a fost foarte incantata.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Danelutza spune:
La multi ani, JULIA ANDREEA !
La multi ani, ROBERT !
Fericire, sanatate, bucurii si o viata fara griji.