Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

BEN si ERIC . Sa fiti sanatosi, norocosi si cuminti.

mamei tale Teddy. Sa fie sanatoasa si s-o iubesti mult, mult...

eu am avut azi un preexamen, va pun un filmulet cu sfarsitul, adica strechingul ca atata mi-am adus aminte sa apas pe play. Cred ca eram prea concentrata...
http://www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20070616&ctime=092445

si aici un film cu un block pe care l-am inceput eu, eram in pregatiri si ne invata profa cum sa aratam cu mana...
http://piticii.multiply.com/video/item/29

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Marilena (Gusta)!
La multi ani, Eric!
La multi ani pentru mama lui Tdi!

Tdi, am citit ce ai scris despre borelioza... Stiu ca e groaznica boala, nici nu vreau sa ma gindesc ca ai avea-o chiar... Dar eu stiu ca se poate depista la analize, ma gindesc ca in 15 ani ti-ar fi iesit totusi ceva cind ai facut analize diverse. Sau poate te duci si faci acum ceva special, ca sa vezi daca ai asa ceva sau nu. Sint foarte multe simptome, unele dintre ele se potrivesc multor boli, deci nu poti sa fii sigura pina cind nu iti faci testele alea speciale... Eu sper ca nu ai nimic!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Ericozaur! Sa cresti mare, sa fii cuminte si sa ai mult, mult noroc! Poate intra si mami si ne mai povesteste despre tine.

La multi ani, Ben! Sa ai o viata minunata, o copilarie frumoasa si tot ce iti vei dori sa se implineasca!

Teddy-sa-ti traiasca mama si sa te distrezi bine la mare.

Eli-sa stapaniti sanatosi masina si sa va bucurati de ea.
Pai ziele de nastere ale fostilor iubiti le stiu si eu, dar de aici pana la a tine minte pe toata lumea este cale lunga .

monu-felicitari pentru Alexia. Maya este la ani lumina de pasul asta.

Daniela-nu am fost eu aceea care te intreba de patrunjel, ca asa il pun si eu. Eu doar iti urasem spor la cules .

Androix-mortal Filip! Am vazut ca si voi mancati din castronele din alea artizanale. Si noi la fel. Mircea numai din alea isi mananca cerealele dimineata.

Beatrice-bravo! Cand primesti rezultatele la examen?

Vacanta noastra in Romania numai vacanta nu se numeste. Maya si-a propus sa ma terorizeze cu programul ei. Se scoala numai la 6.30 si la pranz doarme foarte putin. parca nu-i copilul meu. Vorba lui Mircea, dormim mai putin decat in timpul anului. Nu stiu ce are, ca nu i se trage sigur de la schimbarea fusului ca a trecut o luna de cand suntem plecati de acasa. Se trezeste noaptea aproape in fiecare noapte, ceea ce iar nu se intampla in State, sau poate se intampla, dar neputandu-se da jos din pat, statea acolo si adormea la loc. Acum imi dau seama ce rasfatata am fost in primii doi ani din viata ei.

Azi am fost la Kids Planet, dar nu mi-a facut o impresie prea buna. Nu ma lasau sa merg cu ea, si ea nu prea vroia fara mine. Tipele alea mi se pareau departe de a fi calde si dragute. Mi se pare ciudat sa nu ma lase sa am grija de copilul meu, mai ales ca le usurez lor munca. Iar maya urla ca din gura de sarpe cand se atingea una din tipele alea de ea. Una peste alta, nu cred ca ma mai duc.

Va las acum si sa aveti o duminica frumoasa!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga multumesc, am spor de nu mai pot
Cred ca Maya se comporta normal, nici Isabella nu sta fara mine si nu lasa pe nimeni necunoscut nici macar s-o atinga. Mai facut sa-mi schimb planurile cu schimbatul patutului, altfel sigur ma trezesc si eu cu Isabella ca se da jos din pat si aterizeaza la noi.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza sarumana de raspuns, am cercetat apartul si are parametrii pe care ii doresc mai putin stabilizatorul de imagine si opticalul cam putin, dar vad ca ori au cam 3-4 ori 10 si alea sunt deja cam animale. Inca o data multumesc de raspuns si de urarile cu masinuta.
Tie iti doresc un zbor placut si o saptamana relaxanat si usoara in capitala civilizatiei!

Daniela eu te-am intrebat cum pui patrunjelul, migalos, dar cum spuneai si tu e pacat sa-l lasi de izbeliste daca il ai moca in gradinita. Mai are Isa diaree? Sarumana de urari. Am facut si eu o tura ceva mai lunga cu masina si m-a criticat nonstop hazbandul, se conduce atat de usor fata de cealalta incat parca ma inhiba , dar imi dau eu drumul, saptamana viitoare vreau sa-mi iau copiii si sa trag o fuga pana la bunica-mea doar eu si cu ei. Bianca cu greu am dat-o de pe tronul ei rosu, ar mai fi sa stea nitel. Cand am iesit in parcare a fugit glont la masinuta ei rosie. E innebunita dupa ea. Vecinii il tachineaza pe Dan ca i-a cumparat nevestei masina, ca deh, e rosie , ce ti-e si cu stigmatele astea.

OlgutaM a venit vremea Mayei, nu demult nici n-ai fi visat cat poate fi de activa, stii cum e...ai grija ce-ti doresti, cel putin mie mi s-a adeverit, chiar imi spunea Dan in seara asta "scoate-i domle bateriile alea sa nu mai alerge atata prin casa ca sunt obosittttt!"
Si Bianca e uracioasa cu persoanele ce vor s-o ia de langa mine si la fel sta si ea lipta de mine, in prima faza ca apoi cand vede ca totul e sigur si nu-i nici un pericol sa ma piarda isi da drumul si se integreaza in peisaj, dar am patit-o si eu cu tipe din astea care nu lasa parintii, cred ca sunt setate pe comanda asta si sunt rigide fara pic de habar de psihologia copilului.
Pai iubitii mei au devenit niste amintiri atat de indepartate ca parca nici n-au existat vreodata, ma oftic ca nu le pot da delete sa fac loc altor lucruri mai valoroase sau valoroase cu adevarat.

Simona felicitari pentru noul job, sa-ti mearga bine si sa iti aduca numai satisfactii!
Legat de Dragos, cred ca "regresul" lui inapoi la pampers se datoreaza si gradinitei, probabil te simte nemultumita si asa isi manifesta el empatia. Lasa ca va veni si vremea cand se va desprinde de pampers pentru totdeauna si o sa-ti fie dor de toate astea. Noi oscilam intre wc si scutec, cand cere la wc cand face in scutec, asa ca avem inca de lucru...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Bea faine filmuletele, mi-ar place sa ma misc si eu atat de bine, dar sunt o lenesa!!! Cand ai marele examen?

Si eu ma bucur inca de faptul ca Bia doarme in patut de bebe ca daca il copiaza pe Andreas si la capitolul asta stiu ca trebuie sa ma astept la ture noaptea si nu prea-mi surade.

Raluca cum ii mai merge Iuliei? Si-a mai revenit? Mai este cu perfuzie? Mi-a spus Andreas ca m-ai cautat pe mess...Sanatate multa si tie odihna si putere ca esti epuizata.

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Elisor, al meu are tot ce vrei tu inclusiv stabilizatorul de imagine, face filmulete misto eu sunt foarte multumita de el, ba chiar si Mihai este, ceea ce ma nerfeaza ca fiind mai mic decat al lui il prefera, a zis ca o sa-l ia si in deplasari ca sa nu-l mai care pe-al lui eu am conon S3 IS.
Felicitari pentru masina, s-o stapaniti sanatosi fara evenimente rutiere, doar cu excursii placute. Cand o incerci pana la Bucuresti?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Am stat pana acum sa-i dau lui Bia antibioticul, dar mai ales am gugalit dupa camere. Dintr-o necunoscatoare am devenit profesionista , am citit atatea pareri ca nu stiu zau ce sa aleg. M-am oprit la 6-7 modele (printre care si canonul tau Andreea, super aparat, mersi de raspuns ).

Maine cica vreau sa merg la iarba verde si eu pierd vremea in loc sa dorm, sper numa sa fie vremea buna.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Uite cuscra Tdi ce am gasit...Poate te ajuta cumva.
http://www.ccohs.ca/oshanswers/diseases/lyme.html
Sanatate multa.

Olga nu-s suparata doar ca nu am timp. Am avut si "musafiri" o luna(socrii). Cat despre somn, nu ca-s rea dar bine ai venit in realitatea mea continua de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Elisor camera... Noi aveam asta http://www.imaging-resource.com/PRODS/A85/A85A.HTM e destul de buna tinand cont ca nu am pretentia sa fac poze profesioniste.

Loreen faina camera.

La multi ani, JULIA ANDREEA si ROBERT!!!!!!!!!

Mergi la inceput