Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani BEN STEFAN!

La multi ani ERIC!

La multi ani MAMA!...azi ma simt si eu copil ca-i ziua maica-mii!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna dimineata!
a venit aseara mama cu cumnatul, s-au dus deja sa ia in primire apartamentul de la mare iar de maine o sa fiu acolo si eu cu pitika...deci mergem la mare! (sper sa fie o idee buna.)
sper sa gasesc o gaura de net pe acolo altfel nu va mai vad o saptamana.

Elisor, si pitik roade unghiile dar numai cand sunt suficient de lungi ca sa le apuce cu dintii. cred ca o face de curiozitate, am studiat-o si e tare interesata sa le simta cu limbutza si sa le rupa, e mai mult o joaca de descoperire. o venit masina?

OlgutzaM, bine ca i-a trecut Mayei gatul, sper sa nu mai aveti nici un fel de problema! si Aly e cam sensibila in primele zile cand schimba locul dar apoi se obisnuieste si-i merge foarte bine.

Loreen, am zis si eu ca nu poate fi adevarat, o sa caut sa-mi fac analiza respectiva si om vedea...faza e ca sunt prea multe lucruri care imi dau de banuit si tare mie-a ca am pus-o original!

s-a trezit Alyssa...incerc sa revin mai pe seara, am o gramada de treburi azi si mai si mergem la o aniversare dupa-masa.

va pup!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Alexia a fost azi in parc fara happy. asa a cerut. a zis ca merge in parcul de langa casa (parci, casa) si daca face pipi (tine, acasa, baie) adica se tine pana acasa si face la baie. si copilul s-a tinut de cuvant. sunt tare mandra de ea.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Eric!

La multi ani, Ben!

Si la multi ani mamica de Tedi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani Ben Stefan!, La multi ani Eric!

La multi ani MAMA de Teddy!

Sa aveti sanatate, bucurii, noroc, fericire si tot ce va doriti!

Teddy vacanta placuta si sa va bucurati de zilele astea in mod cat mai placut! Sa faceti poze!

Anca si voua va doresc petrecere frumoasa, sa aveti vreme buna pentru party-ul din parc. Astept pozele cu Theo si Patrick, sunt atat de draguti impreuna...va

Laura lasa modestia, cunoastem marfa, in traducere esti la fel de atenta mereu cu fiecare din noi, iar ieri spuneai ca aveai probleme cu carcalacii...pe buna dreptate iti iei testele cu brio

Monu felicitari pentru "no happy", bravo Alexia! Esti fetita mare si te porti ca atare . Bianca n-a agreat nici o clipa olita asa ca sporadic folosim reductorul de wc, ieri chiar "s-a auzit" cum a facut pipi la wc si a fost foarte mandra de felicitarile primite, dar pana la iesitul afara cu chilotei de fetita mai este cale lunga.

OlgutaM ma bucur ca nu e nimic grav cu gatuletul Mayei, n-ar fi bine totusi s-o vada si bunica? Stii ca e posibil gat rosu si fara febra, uite, Bianca are stafilococ aureus fara nici un alt simptom si daca nu-l tratam pot aparea ulterior complicatii nedorite. Cel putin cu ea sa nu ajungem la moldamin.
Memoria nu e grozava, dar iti multumesc pentru compliment (la fel si Gabitzei si Laurei), am avut intotdeauna o afinitate si usurinta in retinerea datelor de nastere si a numerelor de telefon, inca mai tin minte zilele de nastere ale fostilor iubiti

Andra intai de toate sanatate si vezi care-i cauza raului ce-l ai, vreun aliment ceva, cafeaua poate?! Si odihneste-te! Cu Andreas eu nu m-am stresat absolut deloc ca face la olita si nu la wc, cred ca in jur de 3 ani, daca-mi amintesc bine, a venit si momentul wc si asta s-a intamplat de la sine, probabil prin exemplul tatalui. Faza faina ca acum il imita Bianca tinandu-si si ea ciucurelul imaginar

Multumesc de raspunsurile cu rosul unghiutelor!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fetelor trebuie sa ma lasati sa va impartasesc bucuria mea: a venit MASINA!!!

De dimineata ne-a sunat si nu mai stiam ce sa facem prin casa sa ne umplem timpul pana sa mergem s-o luam in primire. Am fost cu Bianca sa nu ne mai complicam s-o lasam pe la rude, la intoarcere a adormit in ea, desi vroia sa se intoarca cu budul (autobuzul) ca tare-i mai place. Acum e Dan la masina sa se imprieteneasca cu ea, apoi urmez eu...maine ne-am programat o iarba verde cu-n gratar dac-o tine vremea cu noi, ca a intre timp a tras di-o ploicica. Bianca nici n-a vrut sa doarma de pranz, vrea tot la geam sa vada bum oie (masina rosie)

Si o rugaminte tehnica: vreau sa-mi iau un aparat foto si nu reusesc sa iau o decizie. Nu vreau unul profesionist, greu de carat si manevrat ci unul cu un zoom optic bun, care capteaza si sunet cu video (al meu nu are, desi e digital e dintre primele generatii), sa aiba stabilizator de imagine, etc...Eventual sa-mi spune-ti ce marci de aparate aveti si eu sa caut caracterisitile pe net, cele care sunteti multumite de calitatea pozelor. Daca nu m-am facut inteleasa voi reformula

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, eu am Sony DCS-N1, www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dscn1.asp" target="_blank">adica asta. Vezi ca acolo pe site ai toate aparatele aparute in ultima vreme, poate mai bine de 1 an, cu caracteristici, unele au si review-uri, altele si parerile userilor.

Sa stapaniti sanatosi masinuta, fara incidente, sa va duca in locuri frumoase! Vrem poze!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Ben Stefan !
La multi ani, Eric Andrei !
Sa cresteti mari, fericiti, voiosi, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.

La multi ani, mami de Teddy !

Elisor felicitari pentru masina, sa o stapiniti sanatosi fara incidente. Astept si poza de familie cu noul membru inclus .

Laura eu bag la greu la congelator pentru ca am de toate in gradina si-i pacat sa dau iarna o caruta de bani. Aici verdura cum spun italianii, costa mult si vara si iarna, ca papa la greu salaturi si toate buruienile.

Olga M ma intrebai cum fac cu patrunjelul, il culeg, il spal, il las la scurs pe un prosop, apoi il tai si-l bag la pungute, iar iarna scot cit imi trebuie pentru mincare.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna seara fetelor.
Tare mi-a mai fost dor de voi dar din varii motive n-am putut, sau mai bine zis n-am avut timp sa intru pe net.
Am citit din urma si m-am bucurat din suflet cand am vazut ca sunt copii care au renuntat la pampers, la tzitzi si multe alte reusite la examene, masinute noi si rosii.Felicitari tuturor.

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR PE CARE N-AM APUCAT SA-I FELICIT.Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de noroc si fericire cu carul.
Imi pare rau sa aud ca sunt si bolnaviori.Va dorim multa, multa sanatate.

Noi suntem bine, sanatosi dar am ramas cu frica de spitale, boli si alte alea incat am devenit paranoica de-a dreptul.
Dragos e un rasfatat adevarat cu crizele de rigoare si cornitze mariiiiiii.Asa ca nici noi nu facem exceptie de la crize, aruncat cu ce apuca si unde apuca, lovit orice gaseste in cale s.a.m.d ca lista continua.Fitze la mancare in continuare la greu, ba mai mult ultima achizitie de la gradi a invatat sa si scuipe mancarea cu greu bagata pe gat.
De gradinita sunt din ce in ce mai nemultumita din toate punctele de vedere(ingrijire, alimentatie, ca de educatie nici nu se mai pune problema).Cautam alta pentru toamna ca de asta sunt satula pana-n gat.La capitolul olita avem progrese remarcabile, ce sa zic....De la cerutul olitei si pentru caca si pisu acum le facem in pampers fara nici cea mai mica jena.Am incercat chiloteii dar fara rezultat ca altfel ar sta pisat toata ziua fara sa-l deranjeze.
Cam atata despre Dragos...
Eu mi-am schimbat in sfarsit serviciul si pot spune cu mana pe inima ca sunt o doamna, si aproape de casa si cu program la care nici nu visam.Am si net la lucru dar nu pot intra deocamdata pe forum pentru ca ma redirectioneaza pe un alt site C.O.P.I.LU.L.M.E.U.Am zis ca-i mai las vreo saptamana si apoi ridic problema asta la cei de la IT ca ar fi si pacat sa am net si sa nu pot intra pe forum.
Promit sa citesc atenta din urma si sa pot raspunde asa cum se cuvine tuturor.
Va pupam si va dorim un week-end cat mai frumos si linistit.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra bine-ai revenit si felicitari pentru noul loc de munca. Chiar astazi ma gindeam la voi, nu mai stiam cum sta Dragos cu sanatatea. La olita nu face nici Isabella, face din greu in pampers, iar daca o las cu chilotei, face in ei si nici nu-mi spune daca face kk, daca e pipi, da jos chilotei si umbla goala prin casa si prin gradina. Si ea a invatat, nu stiu de unde, sa-si umple gura cu mincare, apoi foarte satisfacuta sa scuipe tot in farfurie. Dar la capitolul asta am certat-o si vad ca a mai renuntat. Fumeaza la greu tigari din creioane, bete si cind prinde, fura de la tat'su tigari si le baga in gura, ba se chinuie si cu bricheta sa le aprinda .
Te asteptam cit mai des cu vesti noi si bafta sa gasesti alta gradinita.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput