Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, pune mai multe pana se acopera toata suprafata patului. Eu asa fac la Alexia si la Antonia.

Androix, super faza. Ti-am admirat baiatul. E tare frumusel.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Lucas multumesc de urari si complimente! Slaba nu sunt, dar am mai redus din disproportii si sunt multumita in sfarsit si eu de cum arat.

Adina nu stiam cum arata Fiesta pana nu mi-a aratat-o Dan, e o masina mica pentru o familie si visul de a avea o masina de oras...ramane doar vis. Rabdare, c-o s-o vindeti voi.
Eu am un pled/cearceaf cam de 1m/1m absorbant ce sta sub cearceaful ce imbraca salteaua, dar nu risc deocamdata sa o culc fara scutec.
Eu i-am scos scutecul lui Andreas la 2 ani si 4 luni in miez de iarna asa ca nu mi-am pus problema ce fac afara si in 2 sau 3 zile am reusit fara alte incidente ca si cum ar fi avut chilotei de cand lumea. Nu te-am ajutat prea mult.
-
Mercedes mersi ca mi-ai raspuns! Pai sa te faci luntre si punte sa-i cumperi baiatului ce i-ai promis ca doar n-a muncit un an intreg degeaba, nu? Depinde de fiecare scoala in parte, noi am avut anul trecut coronite, baietii cu flori albastre si fetele cu roz...probabil asta e psihologia zilelor noastre sa nu stresam copiii care nu sunt la fel de merituosi, ce sa spun, credeam ca tocmai asa se stimuleaza ambitia. Dar poze, facusi?

Monu credeam ca socrii va asteapta cu bratele deschise pe toate 3, cand vor mai avea ei ocazia asta? Ar fi pacat sa strambe din nas...

Vorbeati de chilotei...a primit Bia de la Oma (bunica) o tona de chilotei, ma tem sa apuce sa-i poarte si sa nu-i ramana micuti, unii sunt atat de haiosi, gen boxeri dar foarte scurti, imi scapa denumirea lor.

Am fost la dr. si mi-a spus sa vin marti ca imi va da totusi medicalul, nu va spun ce teorie mi-a facut si cum m-a facut sa ma simt, dar important e ca m-am rezolvat pana la 1 iulie, i-am spus totusi ca asta cu medicalul a fost ultima solutie la care a trebuit sa recurg. Eu chiar nu-mi permit o bona, nu as avea cu ce s-o platesc, iar cresa fara nici un rezultat pana in toamna, aceeasi criza ca in toata tara. Au copiii mei niste bunici (ma refer la parintii sotului, evident) de care sincer mi-e rusine.
Si de azi incepem si cu antibioticul pentru stafilococ si trebuie sa ne facem toti din familie exudatul

Am si eu o problema: Bia isi tot rupe unghiutele cu dintisorii, mai exact si le roade si nu am reusit sub nici o forma sa o fac sa renunte. Mai sunt copii care-si rod unghiile, care o fi cauza, ca doar nu e stresata la varsta ei.

Cred ca mai aveam cate ceva de spus, dar si-asa m-am intins mai mult decat programasem.
Ioana sa fiu eu in locul tau as profita de Iaki pana la loc comanda.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Eu n-am cum sa-i pun bella sub fundulet cat doarme, din pacate, pt ca nu sta locului. imi tb ceva mare cat un cearceaf sa pun peste saltea. N-as putea pune o musama, ceva? Oricum nu renunt la pampersul de noapte pana ne mutam pt ca aici dormim toti 3 in dormitor, iar patul este prea mare. Sau ma gandeam sa-i las doar prosopelul sub ea, si daca face pipi simte si poate ca in timp ajunge sa nu mai faca in somn. Cumva tb rezolvata problema.:) La pranz vad ca nu face nimic cand doarme si ii pu doar un cearceaf sub ea, dar care oricum pana se trezeste este deasupra ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Va urmaresc din umbra de cateva zile bune si asta pentru ca ma chinuie o stre de rau ca aproape zici ca revin problemele de prim trimestru! greturi, cap greu, frisoane, azi si contractii. Stiu sigur ca e de la caldura+oboseala!
Am doar o singura intrebare si eu, referitoare la pishu: Elly, dar cum l-ai invatat pe Andreas sa faca din picioare? Ca asta e principala problema atunci cand suntem in deplasare, nu face nici mort daca nu vede olitza sa se aseze pe ea!
Nu am apucat sa vad decat filmuletul cu Filip, sa mai pui si cu Georgia, da, Androix? A, si am mai vazut pozele cu Delia si camera ei, super faine, Laura!
Pupam pe toata lumea!

AndraSapt33 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Va salut si eu in seara asta. La noi se pare ca a fost alarma falsa. Nu stiu ce a avut Maya cu gatul, cert este ca dupa ce i-am dat nurofen si i-am pus bioparox in gat, nu a mai avut nimic toata ziua. Poate ca a fost altceva, dar ea imi arata gatul, se chinuia sa vomeze si nu iesea decat saliva, ca era pe stomacul gol si am gasit si la ea pe pat azi dimineata o pata mare uda, langa cap, ca si cum a mai incercat sa verse si in pat. Dupa asta, pana i-am dat medicamentele, mi se tot vaita de gat. Habar nu am ce a fost si ea nu stie sa-mi spuna. In orice caz, va multumesc mult pentru sfaturi si tie Monu pentru telefon.

Mercedes-felicitari pentru rezultatele frumoase obtinute de Cristi. Eu sa stii ca am tot vazut la scoala de langa mine copii cu coronite zilele astea.

chiloti-si eu am luat azi de la un magazin de langa noi (merci de pont, monu), chiloti cu 35 de mii, foarte frumosi. Habar nu aveam cat sunt chilotii in general. Noi insa nu am inceput operatiunea asta. Ii spal maine, ii probez, ca am luat doar o pereche si apoi imi fac curaj.

Ioana-distractie placuta la mare!

Eli-si pe mine ma dai gata cum tii tu minte si de soti, si de bunici, mamici si alte rude. Esti fantastica!

Gata, va zic noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

ERIC ANDREI

Sa cresti mare, sanatos,norocos si inconjurat de dragoste.

Olga ma bucur ca Maya e ok.
Elisor, Alexia da semne uneori ca si-ar roade unghiile. Dar nu prea des. Si eu mi le rodeam cand eram mica.

Azi a fost ozi ciudata. Alexia a dormit 1 ora la pranz, iar Antonia in seara asta a urlat cat pentru o luna de oboseala. Am fost in Cora si am stat numai 1 ora la coada la casa!!! Super aglomerat si obositor pentru fete. La intoarcere Alexia s-a tinut sa nu faca pipi in happy si a facut la wc pe colacel cu broscute. Dupa amiaza numai la wc a facut. Si a fost incantata. Zicea ca olita o lasa la bb. Din pacate sistemul de la Litaf cu trepte pe care tot azi l-am cumparat nu se potriveste la wc nostru care se pare e mai mare. Nu stiu cum de! Asa ca l-am luat degeaba. Noroc ca au zis oamenii ca ne dau banii inapoi. Acum sa vad minunea!

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI DRAGA MEA MARILENA...

... imi este greu sa ma gandesc ce sa-ti doresc pentru ca ai atatea de recuperat de la viatza...dar iti doresc sa devii o femeie puternica, independenta, sa faci ce doresti cu viatza iar aceasta sa te rasplateasca cu tot ce-i mai pentru ca meriti ce este mai bun, iti doresc sa se termina probleme pentru tine ,sa fi sanatoasa, sa cresti minunea de fata cu toata dragaostea de care esti in stare...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ERIC ANDREI (alias ERICOZAURUL) ...

... nu mai stiu nimic de tine dar iti doresc numai lucruri bune sa ti se intample,sa cresti drept si intelept ...

LA MULTI ANI BEN STEFAN ...

... sa fii sanatos si binecuvantat de viatza micutule samurai...petrecere frumoasa cu soare sa ai astazi...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Hai buna dimineatza...

Ieri am facut-o lata ca daca atata ma duce capul atata fac...dar mi-am tras ochelari de inteligenta si promit sa nu mai am fatza de proasta...
Imi expirase antivirusul si io cap patrat mi-am mai pus unul peste in loc sa-l sterg pe cel vechi...evident mi s-a facut laptopul varza si nu am putut accesa netul deloc ieri...imi venea sa ma gatui cu labele de la picioare...intr-un final am reusit sa le scot pe amandoua si acuma astept sa-l virusez de tot ca-i fara chilotei de tabla...

Tdi ma sperii cand te aud ce spui...banuiesc ca nici tu nu crezi ce spui ,exceptand problema cu colonul...cu tratament va trece sunt convinsa, insa restul nici sa nu te gandesti...eu auzisem de febra bubonica de la capuse,chiar vazusem copii afectati de asa ceva...

Cuscra am ras cu lacrimi acuma de dimineatza...nu pot sa cred ...este total

Adina mobila am comandat-o la un magazin de la noi care importa mobila din Turcia...LEM'S...eu sunt foarte multumita de calitatea ei,iar pretul este foarte bun ...se vede ca nu-i facuta la noi...

Elisor deci ma bati de departe la memorie...la toate testele din scoala militara am luat punctaj maxim,dar ma intreci de departe ...
Cu rosul unghiilor nu stiu ce sa-ti zic...Bianca mea roade si acuma...eu nu i-am mai taiat unghiile de vreo cativa ani ca nu am ce...am incercat jdemii de metode dar geaba...acuma i-am luat o oja care se da pe unghii si cand incerci sa rozi de ia cu greata atata-i de ordinara...dar inca nu am folosit-o ca nu am intrat in posesia ei...

Monu eu cu Delia pe masina nu i-au nimic decat masina...este innebunita sa mearga cu "bu-bu"...sa ore intregi si se uita pe geam pana adoarme ca Filip...mai cere apa din cand in cand sau "di"(biscuiti) ...asa ca nu stiu ce sa-ti spun sa poti face...azi ma duc la magazin si iti povestesc ce-am facut...

Anca va doresc distratie placuta...Patrick sa fie incantat pana peste poate de serbarea in cinstea lui...si treceti-ma si pe mine pe lista cu o felie de tort...salut-o pe Sim din partea mea...

Daniela acuma m-am linistit daca stiu ca ai treaba...ultima oara nu scriai din alte motive si ma tot gandeam...n-ai alta treaba cu parunjelul?!Eu nu pun nimic pe iarna pentru ca aici se gaseste mai tot timpul verdeatza si zarzavaturi...spor la pigulit

Elisor sa-mi faci azi o poza cu masina si cu tine razand de fericire...

Ma vroiam sa mai zic una alta ...ma tot trage Delia de maneca...imi zice "mama ui"...adica sa pun laptopul jos si sa merg cu ea la "ba-ba",asta fiin o brocuta cd ca sa ii pun muzica...deci are fii-mea un limbaj atata de elevat ca-ti trebe DEX sa-l intelegi...revin

Mergi la inceput

LA MULTI ANI BEN STEFAN!!!

Sa cresti mare samurai, sa ai o viata frumoasa, sa ai parte de iubire si sa dai gata fetele de acolo.

Azi de dim iar am facut la colacel.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput