Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 20
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Gusta!
Toate cele bune si numai impliniri!
Multumesc mult de urari; deocamdata nu celebrez ca am de treaba. Of, ca mai rau am facut ca am stat: aseara dupa ce m-am chinuit la internet cafe am aflat de dimneata ca nu primisera oamenii ce le-am trimis asa ca alergatura in zadar. Acum sunt tot felul de crize pe la birou si e greu sa le rezolv de aici. Nu mai zic ca put ca un sconcs ca sunt cu aceeasi bluza de ieri si nici deodorant nu am avut la mine
.
Singura parte buna e ca inca nu am inceput intalnirea, dar in schimb beneficiez de internet wireless si mai rezolv cate ceva de birou sau va scriu voua! Dar si dupa ce termin, ma car in oras, ma duc la pedichiura, as vrea si sa ma tund, dar nu prea indraznesc sa nu ma ciunteasca vreuna, ma duc la shopping, ce mai, ma destrabalez pana diseara cand ajung si flacaii mei din Bucuresti. O sa fie cam naspa ca al laptop-ul la mine si atarna greu tare, dar sper sa o scot la capat.
A, sa va zic ce-am visat azi-noapte: mai facusem un copilas, tot fetita sa zic ca era, dar in primele zile nu ma ocupasem eu de ea, de fapt eram chiar indiferenta fata de ea (mi se pare ca avusesem de lucru sau ceva de genul asta
). Dar dupa acele zile, cand bb fusese hranit cu bibe am luat-o in primire si i-am dat suga. Imi amintesc perfect ce fetisoara mirata facuse ca nu mai curge laptele asa cu forta ca la bibe, dar ca pana la urma a supt. O fi vreun semn, hai?
Chris - i-am luat si eu chilotei Anei din Victoria, 3,5 RON am dat pe pereche, deci tot pe acolo practic.
Mama, vad ca avansati cu operatiunea olita, la noi numai bona se mai chinuie, noi daca tot suntem pe drumuri, nu ne prea ocupam.
Loreen - superba mobila, sa o foloseasca sanatoasa. Si Delia are o fata ghidusa foc.
Elisor - am vazut pozele de la aniversare, frumoase foc si mama si fata. Si tortul!
Pupici ca incepe intalnirea, of sper sa treaca repede si fara probleme!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Mercedes spune:
lucas- eu zic ca a fost frumos. Eu stiam ca noile norme din invatamant alaturi de calificativele pentru clasele 1-4 prevede si inexistenta premiilor si a coronitelor asta pentru ca elevii care nu s ar situa pe primele locuri sa nu fie bulversati, cauza sigura nu o stiu asa ni s a spus. Cert este ca al meu copil a terminat cu FB pe linie. Si urmeaza mami sa si faca datoria cu comanda speciala- pantaloni si tricou cu steaua.
Apropo stiti daca exista cumva din bumbac aceasta ,,costumatie,,????
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
babygirl spune:
gabitzam, despre ce cearceaf absorbant vorbesti tu acolo? Exista asa ceva? eu ma gandeam sa-i pun o musama sub cearceaf si un prosop mai mare peste. In timpul zilei, daca doarme la amiaz, o las in chilotel si nu face pipi deloc, dar noaptea umple pampersul la greu.
Tdi spune:
La multi ani MARILENA!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire de acum inainte, alaturi de familie si Marutzul mic!
Album Alyssa
monu spune:
Lucas, noi plecam doar pentru o zi in afara Bucurestiului.
Mercedes, nu ma pricep la echipamente. stiu doar ca in Bucuresti exista un magazin al Stelei pe langa Cismigiu. poate au pag web.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Androix spune:
Adina,eu am luat din piata pentru Filip chiloti cu spiderman cu 4 lei trei bucati. Incearca si tu mai intai de mothercare sa mergi in magazin in obor, daca nu chiar in piata ca sigur gasesti tot ce-ti trebuie de 10 ori mai ieftin decat la hotii aia. Chris si la dragon e 3 lei/duzina? sau 3lei bucata?
Si la mine cu Filip e invers: eu sunt balaurul cel rau pe care il asculta - dar numai la chestii importante cum ar fi somnul sau baia sau unele interdictii cand face lucruri periculoase - in rest pe Mihai si pe soacra-mea nu ii prea asculta, li se urca fix in cap.
Unde parcul morarilor, ca imi suna cunoscut dar nu-mi vine acum pe unde e.
PAturici absorbante am luat eu din carrefour 50x70 de la bella care face pampersii happy. 5 paturici in jur de 10 lei. Le folosesc deocamdata doar cand oi skimb pe georgia dar cand o sa-l las pe filip la fundu gol o sa le folosesc pentru pus noaptea in pat. Desi m-am scos cu salteluta de la ikea ca e din burete si e destul de subtirica si o pot usca in timpul zilei foarte bine.
Aseara am mancat o pizza potroaca ca a prins Filip momentul prielnic si numai ce a pus mana pe solnita si a turnat pana a albit-o jumate. Am scuturat pizza 

n-am crezut ca voi scutura vreodata o pizza, dar la dracu tot m-am trezit umflata ca un balon, ca va dati seama ca n-am putut totusi s-o scutur asa bine...
Andreea, mama de Filip si Georgia
Androix spune:
Mihai e varza de oboseala. De sambata si pana ieri nu a venit acasa inainte de 2 noaptea, iar dimineata a plecat si la 5 in ultima zi si a aparut la 6 a doua zi. Deci va dati seama cum este. ei, si azi cand e si el liber ne-am rugat cu cerul si cu pamantul de Filip sa adoarma, ca degeaba as sta eu cu el ca el stie ca tac-su e in dormitor si vrea sa se joace cu el. Si dupa cateva ore de rugi fierbinti ia uitati cum www.dropshots.com/day.php?userid=294040&cdate=20070615&ctime=135020" target="_blank">a adormit in final capcaunul eu radeam de ma prapadeam se si aude pe film.
Andreea, mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Adina, chestie din aia absorbanta de care zice si Andreea, de la Happy, am si eu. Mai nasol e ca Andrei calatorste prin tot patul, mi-ar trebui ceva mai mare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla