Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani cu sanatate Gusta , sa mai treci cand poti pe la noi.

Multi ani fericiti impreuna ioana!

elisor- mersi de intrebare, a fost frumos. Am observat ce diferenta e intre copilasii de acum 1 an de la serbarea de la gradi, de aprox 6 luni de la serbarea din preajma craciunului si acum.Au crescut frumos si la minte si la trup.Mia placut f mult serbarea abecedarului cristi a avut litera H si cifra 7.Ca sa nu ma lungesc la final au cantat ca... toti sunt prieteni in romana engleza germana si maghiara iar chiar la final... a venit vacanta cu trenul din Franta..stiti voi, mi am amintit de zilele de la scoala.
Bia mea dupa ce fiecare copilas si a recitat poezia batea din palme iar la cantecele se legana pe ritm.
Au primit toti diplome de absolvire de clasaI ( stiti ca nu se mai da premii si coronite) si o carte de lecturi in care dna invatatoarea le a scris foarte frumos cate ceva.

Bun m am lungit cam mult dar elisor daca m ai intrebat ti am raspuns.

elisor- bafta la analize.

Va doresc tutror bolnaviorilor sanatate.
Ah inca ceva, am intrebat pediatra si intradevar la 2 ani nu exista vaccin urmatorul e la 2 ani jumatate deci putem merge linistit in concediu.

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

La multi ani, Gusta! Multi ani fericiti, Ioana!

Elisor, ti-am admirat sarbatorita. Are niste ochisori superbi! Loreen, imi place mult cum ati reamenajat camera Deliei. Foarte practic si util pt o camera ingusta. Mobila este f dragalasa. De unde ati luat-o?

Noi suntem inca in faza obtinerii de aprobari.Inca nu nea-m apucat de renovarea noului ap. Tot la mama stam si cred ca vom sta aici mult si bine, din pacate. Nici muncitorii nu si-au inceput treaba, iar mie imi sta capul la mobilier si culori. Abia astept sa amenajez si eu camera papadiei. Am tot schimbat idei pana acum, probabil ca imi vor veni si altele, cert este faptul ca noua camera a Emei va avea mult verde, vor fi multe floricele.Ne straduim in continuare sa ne vindem masinuta veche pt a mai avea niste bani pt apartament, dar nu suna nimeni nici macar sa negocieze pretul. O fi pt ca este per. de vacante? Nu stiti pe cineva care ar fi interesat intr-un ford fiesta? Cred ca pt o femeie este cel mai potrivit fiind o masina mica.
Ema este tot mai zurlie, mai neastamparata, mai independenta. Azi am luat-o de manuta in plimbare pana la Mothercare ca sa-i cumpar chilotei de bumbac si striga dupa toate fetele pe strada:"Ciao, bambina!" Nu stiu de unde a invatat asta, dar ma sperie uneori cum aude tot. O vezi ca se joaca, crezi ca nu este atenta la ce vorbesti, si odata repeta ce ai spus.I-a trecut laringita, dar acum are iar muculeti pt ca ne-a prins ieri ploaia si era imbracta intr-o ie subtirica.

I-am vazut pe Mihaela si Leon intr-o revista de decoratiuni interioare. Mihaela, daca ne mai citesti, iti spun si eu ca ai un baiat tare frumos. Cred ca era veche revista dar mi-a parut bine sa il vad si pe Leon. E tare scump asa blondut si cu ochi iscoditori.

Monu, felicitari pt ca ati trecut la chilotei de bumbac. Noi suntem de ceva vreme in faza asta, dar inca nu ma incumet sa o scot si afara decat in pampers. Nici nu stiu cum se procedeaza. Ne caram cu olita dupa noi peste tot? Mamicile cu copii mai mari cum au procedat? Vreau sa mai avansam un pic pt ca Ema clar este pregatita, da nu stiu eu cum sa procedez. Imi dati un sfat?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Elisor, multumim de intrebare. esti o dragutza. din pacate socrii au dat un raspuns evaziv. sotul zice ca nu s-a pus problema sa nu mergem dar cand am vorbit cu soacra tonul a fost unul evaziv. sa mai vedem.

acum sunt fiarta de nervi ca alexia nu vrea sa doarma si antonia sta sa se trezeasca.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Monu, pt la drum iti recomand sa cumperi doua carticele de la TEORA. Se numesc www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=22&action=view_product&productID=6542&category=00" target="_blank">Ma joc cu magneti Una este cu animale, cealalta cu culori. Eu i-am cumparat papadiei cartea cu www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6543&category=06" target="_blank">culori, gandind ca animalele le stie deja, dar la capitolul culori mai avem de invatat. Sunt cateva pagini cartonate si 6 magneti pe fiecare pagina care trebuie potriviti in pozitiile lor. Sunt practice si educative.

Apropos de culori..copiii vostri recunosc culorile, fac diferenta? Pe Ema daca o intrebi ce culoare are un obiect zice "verde" imediat. Daca mai sta nitel pe ganduri le mai nimereste, dar clar inca nu le cunoaste bine.

Ioana, s-aveti parte de zile senine si frumoase la mare!

Gabitza, invata-l pe Andrei sa suga sau sa sfarme pastilutele cu ceva bun a gust. Eu i-am cumparat vit C (Ascovit) cu gust de fructe. Ii place asa de mult! Asa a invatat ea sa suga si sa sfarme pastiluta.

Nelia...

Androix, repede si usor ati scapat de suzeta. Felicitari! Ema cred ca isi va suge degetul ani multi. Problema noastra este ca de cand cu spitalizarea baga un deget in gura si unul in nas.Cand e Mihai acasa ii spune doar:"Pun piper pe deget" si il scoate imediat. Pe mine nici nu ma baga in seama. Habar n-are ce este piperul, dar cred ca nu-i place cum suna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

LA MULTI ANI, ELLY Sa ai parte de tot ce iti doresti, si, mai presus de toate, o familie unita !
Casa de piatra, Duamna Avocat, sa fiti fericiti !
LA MULTI ANI, GUSTA Sanatate multa si fericire iti doresc !

Monule, si noi facem tot ca Mickyyy cand plecam cu masina... Ultima data nu mi-a venit sa cred cat de cuminte a stat a mea de la Bucuresti la Mamaia... cam 3 ore Eu stau in fata, langa sofer, ca nu vreau sa o razgai prea tare si i-am pus in brate ceva carticele, jucarioare (canite/lingurite de papusi)...mai zicem poezii sau cantam cutiutele muzicale (am facut cd cu unele)... fata unor prieteni se joaca cu pernutze mici, colorate. Le aseaza, le re-aseaza, le aranjeaza...

OlgaM
Cornelia, cum mai sunteti ?

Scuze pentru absenta, la mine se aglomereaza treaba si vreo trei saptamani cred ca o sa fiu laconica... pana oi scapa de stresul cu sustinerea unei lucrari

Despre noi pe scurt: am fost ieri la pedi (mai mult de gura maica-mii): 88 de centimetri, n-am cantarit-o, dar dupa aprecierea doctoritei fata are peste 13 kg (dupa "aprecierea" cantarului de baie de acasa are 11.8) . In fine, cica nu e problema ca n-a luat in greutate in ultimele luni, este in grafic; de copro nici vorba, nu e cazul ; Continuam cu vi-sol calciu si ulei de catina (cateva picaturi/zi, in lingurita)... cine mai ia ulei de catina ?? Cica si pentru adulti se iau capsule cu catina, bla-bla... cam atat

Pentru la vara ne-am dat peste cap, se pare ca vom merge la tara de pe 20 iulie, si s-ar putea sa nu putem veni la intalneala nationala, ufff, inca nu stiu sigur. Oricum, avem rezervare la Vila Alisa pe 10-11 august

Va pup, week-end placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mai facut un pas cu Andrei, a invatat sa stea si pe vasul de toaleta cu reductor.
Adina, asta mic al meu iese cu Dora afara fara pampers. Ii ia un schimb la el daca are "accidente" si atat. A vazut ca el se tine si nu-si da drumul cat sunt afara si de asta a avut curaj. Incearca asa cand ai iesiri mai scurte cu Ema pe afara. Eventual sa faca la olita inainte sa plecati.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by babygirl Apropos de culori..copiii vostri recunosc culorile, fac diferenta? Pe Ema daca o intrebi ce culoare are un obiect zice "verde" imediat. Daca mai sta nitel pe ganduri le mai nimereste, dar clar inca nu le cunoaste bine.

Adina, si eu am aceeasi problema cu pitika Maica-mea chiar s-a panicat ca o fi daltonista, etc... nu e cazul deocamdata (zic eu )

Intrebare idioata: cam ce preturi au chiloteii de fetite de 2 ani ?? Eu i-am luat o duzina de chilotei din Dragonul Rosu (tailandezi, bumbac, cu floricele/desene in culori pastelate)... cu 3 lei... E mult, e putin ??

Pup,

Mergi la inceput

Chris, sa mor de ciuda! Cum 3 lei/chilotel? Eu am mers la Mothercare pt ca nu stiam de unde sa-i cumpar. gaseam doar numere mari, asa ca am luat milionul in buzunar si am zis ca ii cumpar de la Mothercare. Am dat 720.000lei pe 7 perechi de chiloti. Eu nu ajung in Dragon. Nu merg singura, iar cu sotul n-am nici o sansa. Unde mai pot cumpara chilotei pt pitic?

Noi avem rezervare la Vila Alisa pt 20 iulie. Ma gandesc sa rezerv si pt 10-11 august, in caz ca amanam plecarea la Cluj. In 10-11 ramane stabilita intalnirea?

V-am mai spus acum o sapt de Parcul Morarilor. Cumnata a fost si zicea ca este super amenajat, totul nou. A mai fost cineva? sunt curioasa..:) Daca nu ploua vrem sa mergem duminica, mai vine cineva?

Monu, Andra iti multumeste pt opinci. Tb sa-ti dau banii pe ele. Ieri ne-a anuntat ca este insarcinata. Isi doareau al doilea copil, dar se gandeau sa-l faca dupa ce-si termina casa. Se bucura acum de vestea cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

sa le luam pe rind:
LA multi ani Bianca!!!!, uau ce tort ai avut, super tare, si ce mamica slaba,slaba ai!!
LA multi ani Patrick!!!! si multa sanatate, cu tine nu am vazut poze, sau nu am fost atenta.

La multi ani elly
la multi ani Gusta sper ca esti bine sanatoasa, si ca refacerea este pe drumul cel bun.
Ioana la multi ani si voua!! profita cit poti de Iaki ca am citit un articol in care spunea ca in vara o camera, apartament cost 650 de euro/an. banuiesc ca este apartamentul cel mai mare

Gabitzam iti zic de pe acum drum bun si sa te intorci sanatoasa.
Adina, Monu, gabitzam felicitari pentru performanta cu chiloteii, noi inca nu am reusit. spune dupa ce face.

Andreaa felicitari pentru suzeta, si eu am incercat cu catelu care a luat-o si a urlat in continuu juma de ora.

Monu, la drum, cartile sunt bune, dar ia-i si jucarii, si cel putin in cazul nostru nu ne oprim, ca daca ne oprim nu mai putem sa-l urcam inapoi. Bine faci ca pleci din Bucuresti, socri, nesocri faci foarte bine. si sunt convinsa ca vei avea si tu ajutor. ai luat o decizie inteleapta.

Mercedes, frumoasa serbarea din ce povestesti. cred ca la voi la scoala nu e cu coronitze ca eu azi am vazut copii cu coronitze in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu i-am luat lui Andrei chilotei de bumbac din Mamaia, de la unul din magazinele de la cazinou, un set de 3 chilotei a fost 5 lei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput