Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 18
omustata spune:
La multi ani, Gusta! Multa, multa sanatate, sa te refaci complet si sa ai o viata frumoasa si fericita!
Ioana, aniversare fericita, ani multi fericiti impreuna si o casnicie cat mai frumoasa si lipsita de certuri si probleme!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
Pe Maya o doare gatul. Voi ce le dati cand ii doare gatul? Noi nu ne-am confruntat niciodata in 2 ani de zile cu asa ceva. I-am dat niste nurofen si bioparox in gat. Soacra-mea zice ca vrea sa o vada mai intai si apoi ii da si altceva, dar ea este la servici acum si tot week-end-ul este de garda tocmai in Urziceni
.
monu-poate mai bine ne evitam azi, sa nu cumva sa aiba Maya ceva contagios. O sa ma duc in alt parc. Oricum, ea s-a trezit la 6.30, asa ca intram devreme in casa.
Teddy-imi pare tare rau ca ai asa probleme de sanatate. Este grava boala aceea? Nu am auzit niciodata de ea.
Pengunica-ma bucur ca Ben este mai bine. Pa Maya mucii au tinut-o inca vreo 2 saptamani dupa ce i-a trecut raceala.
Poze Maya
omustata spune:
Pe Maya o doare gatul. Voi ce le dati cand ii doare gatul? Noi nu ne-am confruntat niciodata in 2 ani de zile cu asa ceva. I-am dat niste nurofen si bioparox in gat. Soacra-mea zice ca vrea sa o vada mai intai si apoi ii da si altceva, dar ea este la servici acum si tot week-end-ul este de garda tocmai in Urziceni
.
monu-poate mai bine ne evitam azi, sa nu cumva sa aiba Maya ceva contagios. O sa ma duc in alt parc. Oricum, ea s-a trezit la 6.30, asa ca intram devreme in casa.
Teddy-imi pare tare rau ca ai asa probleme de sanatate. Este grava boala aceea? Nu am auzit niciodata de ea.
Pengunica-ma bucur ca Ben este mai bine. Pa Maya mucii au tinut-o inca vreo 2 saptamani dupa ce i-a trecut raceala.
Poze Maya
gabitzam spune:
Olguta, acum ultima data cand a avut Andrei probleme doctorita mi-a recomandat Homeogene. Sunt niste pastilute mici, de supt, homeopate, uite-le www.farmaline.ro/?cid=1&pid=4831" target="_blank">aici. Problema la noi a fost ca Andrei nu stie sa suga bomboane, pastile, de-astea, i le sfaramam si i le varam cumva in gura asa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Ioana, casa de piatra!!!
Olga, santatate multa. sa speram ca nu e ceva grav.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
elisor spune:
LA MULTI ANI GUSTA! 

Multa sanatate si sa te refaci complet cat mai repede, sa ai o viata fericita, cu multe impliniri, bucurii si sa-ti fie mai bine de acum incolo. Sa te bucuri de dragostea si grija celor din jur!
Aniversare placuta la cei 3 ani de casatorie! La multi ani IOANA!
La multi ani, sotz de Pisik!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Eli, tu stii datele de nastere ale tuturor? Ma uimesti de fiecare data 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
La multi ani, Gusta !
Fericire, bucurii, multa sanatate si refacere rapida.
Casa de piatra, Ioana ! Viata lunga si sa ajungeti si la 50 de ani de casatorie !

Danelutza spune:
Olguta sanatate multa, eu cind am probleme cu gitul pap inghetata.
Pengunica si la mine ploua de vreo trei saptamini, deja simt ca innebunesc in casa, doar ieri am reusit dimineata sa ies cu motata in parc, ca era un picut de soare.

elisor spune:
Clara multumesc de urari! Chiar nu mai spui nimic despre garga...
OlgutaM ai noroc cu soacra ta care pe langa faptul ca e un pediatru bun din cate am inteles (mereu ai primit sfaturi si pareri ce s-au dovedit adevarate) e si un om cald si afectuos. Eu as astepta sa o vada pe Maya sau m-as duce cumva la ea...Sanatate multa! 
P.S. Sarumana de comentarii le-am gasit cum sa nu, spuneai ca tot cea mica e vedeta, pai Andreas nu e fan poze, Bianca nici ea nu prea mai e incantata, asa ca fac si eu ce prind de la ei, mostenire de la mine ca si eu cat am fost mica uram sa ma fotografieze cineva, am o gramada de poze cu fata ascunsa, privirea intoarsa, etc...
Teddy imi pare rau ca din cauza dietei ai probleme de sanatate, sper ca nu te-am "fortat" in nici un fel sa o incepi, sper ca tratatmentul instituit de medicul de familie va fi cel bun si sa te refaci incet incet. Incerc sa nu mai deschid sau pomenesc despre dieta, desi eu datorita ei ma simt extraordinar de bine (mai am ameteli, dar astea sunt de la tensiunea mica). Sanatate multa!
N-as fi crezut ca microscopica aia sa dea asemenea complicatii si urmari, dar din cate stiu eu scleroza in plagi e o boala foarte grava, tu nu o ai totusi, nu?
Pengunica minivacanta placuta in Coreea, eu am teama si de avioane si de...Coreea, e safe, nu? Spor la pregatiri!
Monu ati primit raspunsul socrilor?
Mi-am imaginat faza cu alunecatul cumnatelului in pisulicul Alexiei
, scuze dar e greu sa ma abtin.
Laura cum mai esti cu durerile? Am trecut in fuga prin pozele cu Delia si am remarcat ce s-a schimbat, e atat de dulce cu frizura asta carliontata pe la tample, e o papusa, dar sa stii ca s-a ingrasat bine, am ramas surprinsa cand am vazut sunculite la maini, picioare, tzatzisoare, arata foarte bine...de departe a luat-o pe Bianca. Dar vreau sa-mi rezerv timp sa ma uit pe indelete ca tare mi-a fost dor sa mai vad poze cu Delia.
Daniela intaresc ce-a spus Laura, esti atenta si draguta intotdeauna
, mereu imi faci surprize placute si amuzante!
Mai are Isa diaree? Cum conservi patrunjelul pentru iarna? in orice caz treaba migaloasa...
OanaC, Adriana si Gabitza multumesc de comentarii. Adriana voua cum va mai este?
Laura nu am primit nici o felicitare, dar unde ai trimis-o? Yahoo, easynet, sau rds? Am primit o felictare frumoasa de la voi de ziua copilului. Dar iti multumesc oricum si-mi pare rau ca n-am primit-o.
Mercedes cum a fost la serbare?
Tineti-mi pumnii ca merg la doctor cu analizele lui Bia, si cel mai greu lucru va fi sa-i cer concediu medical cat mai mult.
Sanatate copilasilor bolnavoiri: Stefan, Alexandra, Iulia, Maya...
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"