Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am vazut ca sint bolnaviori, si puiuti si mamici, sanatate la toata lumea! Am vazut camera cu fluturasi si pe Delia... mareee!

Eu sint la biblioteca, ca acasa nu am calculator! Nu stiu pina cind... Facea figuri in ultimul timp si aseara a incercat Octav sa reinstaleze una-alta pe el si atit i-a fost, nu mai buteaza deloc! Nu stiu ce voi face fara... e adevarat ca-mi prinde si bine aceasta pauza, ca am o gramada de treaba (curatenie, bagaje, 2 examene finale saptamina viiotoare), dar imi vine sa mor de ciuda...

Asa ca va pup si nu stiu cind mai apuc sa va citesc si scriu!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Laura, mai, superba camera. Am ramas impresionata. Pai camera Pifosului este nimic pe langa ce frumos ai facut tu camera.... valeuuuu.. brabooo!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Elly! Iti doresc ca problemele pe care le ai in familie sa-si gaseasca o rezolvare cat mai rapida si sa fie cum este mai bine pentru toata lumea.

Teddy-sanatate multa si ai grija de tine!

Cornelia-sanatate Mariei. V-am vazut pe pozele puse de Chris si sunteti o famile foarte frumoasa.

Daniela-spor la cules patrunjelul!

Chris-am vazut pozele voastre si este una in care Carina arata ca intr-un film de epoca, este foarte finuta.
Exact acelasi program are si Maya ca cel pe care ziceai ca il are Carina.

Eli-am vazut pozele de la serbare. Cele mai multe sunt tot cu vedeta mica.

Laura-mobila este SUPERBA!!!Intra-adevar, ar fi fost ideal sa fie si peretii in ton, dar este timp si pentru asta pentru ca avea mobila asta multi ani de acum incolo, banuiesc. Si s-a ingrasat Delia bine de tot. Se vede ca mananca bine. Mobila ai facut-o la comanda?

monu-eu am mers mai putin cu masina cu Maya, dar pe avion ii citim, deseneaza, coloreaza si are o carte cu abtibilduri care o poate tine ocupata ceva vreme. Am vazut si in Romania carti asemanatoare, la Diverta.
Azi Maya mi-a dormit doar 45 de minute, imi venea sa fug in lume cand am vazut-o ca s-a trezit. Sa vedem ce-mi aduce ziua de maine. Cica ploua dimineata, asa ca nu stiu daca va fi vreme de parc.

O seara buna tuturor!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

pentru ca m-ati urecheat virtual, stiu ca ar trebui sa merg mai des la doctor insa nu pot si motivele sunt multe si greu de explicat. azi am fost la medicul de familie si mi-a dat un tratament, altul decat cel primit azi noapte la spital, este aproape sigur ca nu am colica renala ci intestinala (de colon) pentru ca durerile s-au localizat si stabilizat in zona aia...as avea si motiv de altfel: in ultimele 3 zile in care am pascut doar fructe si legume! pana la urma m-am ambitionat si eu sa fac dieta minune desi aveam unele rezerve si presimtiri, a fost mai usor decat am crezut, nu-mi era foame nici rau, ba se si vedea rapid rezultatul (s-a minunat sotzul de cateva ori pe zi ca am slabit!)....si apoi bang...colica! concluzia: n-a fost sa fie! partea proasta e ca odata bulit intestinul greu se mai repara. daca aveam la rinichi scapam usor dupa ce eliminam piatra sau ce o fi. urmeaza sa fac ecografie (maine sun sa ma programez, sper sa apuc anul asta), apoi se va vedea ce-i de facut.
ah, vad ca Loreen si Elisor si-au amintit de ce am zis mai demult referitor la o posibila cauza a problemelor de sanatate...nu e asta...de fapt nu e nici un secret asa ca pot sa va spun...mai demult am fost muscata de o capusa, majoritatea sunt purtatoare de boli si luand in considerare unele simptome (infectia locala, zona inca amortita dupa mai bine de 15 ani, suspect de scleroza in placi si alte bucurii) tind sa cred ca am luat borelioza.
hai ca ma intind si nu e cazul.

sanatate la toti bolnaviorii! sa va faceti bine repede, repede!

super mobila cu fluturasi!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

mi-am dat seama ca am uitat s-o felicit pe Elly...deci cu scuzele de rigoare
ELLY, la multi ani fericiti!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI BIANCA!
Ingeras cu par balai, sa cresti mare si cuminte, sanatoasa si iubitoare!
La multi ani Patrick!
Copil scump, sa ai parte de ce e mai bun in viata, sa fii sanatos si plin de noroc!

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Helllo! Ia ghiciti unde sunt eu? La Constanta!!! Sunt nebuna cu capul: sunt cazata la Yaki in Mamaia, dar am tulit-o in Constanta ca sa-mi cumpar solutie de lentile (de care evident nu am gasit) si sa caut un internet cafe ca la maretul hotel de 4 stele nu merge netul.

De fapt de ce sunt aici, asa pe nepregatite: aseara am aflat vestea ca mergem la o negociere azi si, desi m-am gandit ca poate raman peste noapte, nu am luat de niciunele la mine. Am ramas mai mult pentru ca maine oricum ne intorceam, dar si pentru ca seful a fost dragut sa-mi plateasca aceasta noapte la hotel ca sa nu ma mai intorc (ma rog, mai rezolv si una alta intre timp cu negocierea daca tot am ramas). Din pacate nu prea am putut savura atmosfera ca am avut ceva stres, totul culminand cu lipsa netului si cu faptul ca saptmana viitoare am vreo 3 semnari, iar eu maine nu sunt la birou sa lucrez. Dar viata e frumoasa, vad eu ce fac de luni incolo.

Nu am apucat sa citesc nimic si se apropie de sfarsit ora de net achizitionata, asa ca va pup, urez La Multi Ani tuturor copilasilor anuversati zilele acestea si sper sa ne citim cu bine de luni. A, apropo, maine implinim 5 ani de casatorie, asa ca se presupune ca vom sarbatori cum se cuvine. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Buna tuturorNu am reusit sa mai intru pe net decat pe fuga pt cateva minutele asa ca v-am citi pe bucati.
LA MULTI ANI! celor care si-au sarbatorit zilele de nastere de cand nu am mai intrat
Benica s-a insanatosit desi de muci nu voi scapa in veci,multumesc tuturor celor care ne-au urat sanatate.
Maine e ziua lui Benica desi cadourile au inceput sa apara de ierispre bucuria lui Ben si incantarea mea.Am dat comanda si de tort cu Thomas si daca vom avea noroc duminica vom petrece afara la un barbeque pt ca nasii de botez ai lui Ben doar duminica au liber.Daca v-a ploua vom merge la un restaurant pt ca alta solutie nu avem.Acum in Japonia este sezonul ploios si e tare urata vremea timp de 2-3 saptamani ploua intruna ,cizmele de cauciuc sunt very fashion.....gasesti de toate culorile ..care mai de care mai cu dichis lucrate....

Citisem pe undeva de covoare.....Cand m-am mutat in Japonia eram innebunita dupa covoare dar pengu nu m-a lasat sa cumpar mai ales cand mai tarziu l-am nascut pe Ben mi-a interzis covoarele .In Japonia umiditatea e mare iar posibilitatea de a face astm e mai mare ...plus ca au un fel de ,,plosnite ,,care se ascund in covor......v-am zapacit cu balivernele mele.....Ideea era ca si la noi se poarta doar parchetul sau floor-ingul..spunea careva 15 min aspirat ,15 min sters ,nimik mai adevarat.
Pup tuturor si revenim

Apropo la inceputul lui iulie mergem 3 zile in Coreea.......deabia astept desi am oroare de avioane ....sper sa ne distram chiar daca il vom lua si pe Benica cu noi.De obicei in deplasari nu prea mananca si nici nu prea doarme bine am sa-i i-au totusi mancarica .
Eram sa uit si Ben este cam mofturos si neastamparat in ultimul timp spunea pengu ca asa e varsta si pana la 3-4 ani avem de tras cu crizele astea.....spontane...cu greu le tin piept mai ales ca Ben sta doar calare pe mine

Inca o data salutari tuturor si multi de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI GUSTA!!!

DIN TOATA INIMA ITI DORESC MULTA, MULTA SANATATE, IUBIRE SI O VIATA FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI TIE. SA AI NUMAI BUCURII DIN PARTEA MAREI. (sper sa ne mai dai vesti despre voi)

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Draga noastra GUSTA, iti doresc la multi ani, multa, multa sanatate, sa te poti bucura de copilul si familia ta, sa revii intre noi cu vesti bune, cu chef de viata si voiosie!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput