Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Camera cu fluturi

Delia actualizata

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loreen- felicitari pentru camera, a meritat tot efortul sunt convinsa, atat cel material si cat cel fizic. Nu ti ai gresit cumva cariera?

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

, cat sa nu ma dati disparuta de tot.
La multi ani puiutilor care au implinit deja 2 anisori, n-o sa-i insir pe toti ca's atat de multi de cand n-am mai intrat ca sigur o sa scap pe cineva !!

Am rasfoit doar ce-ati scris....dar n-am timp sa raspund la nici un mesaj...insa am reusit sa-mi fac timp sa vad o gramada de poze, mai ales cele aniversale, au crescut atat de mult copii ca pe unii aproape nu i-am recunoscut !

Pupici, si toate cele bune.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Elisor am reusit sa ma uit la poze...m-ai lasat muta cu tortul...extraordinar de frumos,cred ca si gustul pe masura...Balaia este o frumusete...va rupe gatul lumii daca isi patreaza culoarea parului...blonda naturala cu ochii aia superbi...si bulanoasa cum imi place mie...tu arati nemaipomenit...pe bune m-ai uimit ...putin aranjata si machiata si ai rupe gura targului...cred ca Dan saliveaza cand te vede...

Gabi sa stii ca nu a fost scumpa pe cat pare...am dat 20 de milioane...
Ce-mi pare rau ca nu se potriveste zugraveala cu mobila si covoarele cu vaci...peretii i-am tapetat cand era mobila veche ...iar vacile le luasem tot in ideea mobilei celei vechi...am vazut un covor roz in forma de fluture si cred ca o sa ma infig la urmatoarea prima...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fara pampersi eu zic ca am inceput bine. ieri a facut la oala 1 data, de 2 ori pe ea dupa care a venit si a zis. azi de dim nimik, doar la olitza. sa vedem cum decurge. aaa aseara a tras un pis pe gresia din bucatarie iar cumnatul nu a observat si a calcat direct in baltoaca.
important ca nu o certam daca face pe ea si ii spunem bravo ca a venit sa ne spuna. zice "mami udi"

Androix, imi pare sincer rau sa aud de bb bolnav. eu sunt para ca am fost la 2 dr eco ca sa aud 2 pareri. asa mi s-a parut sigur.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Monu bravo ca ai inceput odiseea oala ...te apreciez ca desi ai atatea pe cap ai curaj sa te tii si de asta...io recunosc ca-s putoare ordinara si-mi lipseste curajul si ambitia...

Anca, Elisor va trimissem o frumusete de felicitare ieri dar daca n-ati zis nimic bag sama ca nu ajuns,desi mi-au spus ca mailul a fost expediat...

Mergi la inceput

Daniela ca intotdeauna esti atenta...ce-i cu tine de apari asa rarut?!Sa nu-mi spui de probleme...prefer sa cred ca-i lipsa timpului...ca vorba aceea avem "activitati bipede" foarte solicitante...

Tdi cum iti mai este?!Ceva tratament pe termen lung?!

Monule drag eu sambata ma duc acolo la aia sa ma uit de completare...si voi intreba care-i varianta buna pentru tine...una e la telefon si alta e live...

Andra de ce ti-este rau?!Sarcina cumva?!

Bolnaviorii mici ce fac?!Cum se mai simt?!

Simona voi nu mai ziceti nimic?!

Am da azi patutul la fratelo plus inca o tona de acareturi pe langa ele...in pana mea au unii noroc in viatza cu carul...si la primul si la al doilea copil al lui i-am dat cu carul...io in pulpa mea nu am rpimit nimic...
Da nu va zic ce jelanie era pe capul lui Delia...zici ca a fost indragostita for ever de patut...sunt curioasa cum va reactiona in august cand merg la Sibiu si o sa le vada cum va face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor arat slaba imbracata, dar vreau sa dau jos suncile de pe burta, asta pina in august, ca altfel ma revars pe plaja

Laura am vazut camera fluturasei tale, iar Delia a crescut si e frumoasa foc. De Bianca, ce sa spun, au de ce sa se indragosteasca baietii . Vreau si eu in camera cu fluturasi .
Nu prea intru pe forum, ca am o gramada de treburi, calcat, astazi am strins la greu patrunjel sa-l pun in pungute la congelator pentru iarna.
Cit despre fratele, stii cum se spune "da ca Dumnezeu iti da in loc", voi sa fiti sanatosi si sa dati la altii, decit sa asteptati sa va dea ei.

Cornelia sanatate multa, vezi sa nu fie vreun virus intestinal, daca vomita.

Mercedes asteptam poze de la serbare.

Teddy sanatate multa. Si eu am avut probleme cu rinichii de nu puteam merge, am rezolvat-o cit de cit, mi-a spus un prieten de-al nostru, medic, sa fierb apa seara, asta vreo trei litri, s-o las pina a doua zi si sa o beau.

Gabitza spor la facut bagaje .

Aaa, sa va povestes ce a facut motata ieri seara. Nu vroia deloc sa adoarma in patutul ei, pina nu i-am scapat una la poponeata, nu m-a lasat cu urletele. A adormit la 12 noaptea , bineinteles cu trezirile de rigoare la ora 2, la ora 4 jumate, apoi la ora 7 desteptarea . Asa ca astazi am fost freshhhhhhhh.
Revin ca urla

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Loreen, multumesc mult pentru sprijin.

am si eu o intrebare pentru fetele care au plecat la drum cu copiii. ce sa fac cu alexia 3 ore in masina? cum le-ati distras atentia? ce jucarii ati luat cu voi?

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

monu, noi de obicei incercam atunci cand e posibil, sa plecam in jurul pranzului, cand e ora fetelor de somn, si scapam de distrasul atentiei, dorm f. bine in masina. Daca insa trebuie sa plecam la o ora mai matinala sau mai tarzie, o carticica doua cu povesti, papusele, crontonele si multa palabvrageala (le aratam una alta pe drum, le distragem mereu atentia, cantam sau spunem poezii impreuna, chestii de genul)

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput