Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Mercedes (nickul tau imi aduce aminte de tipa din Contele de Monte Cristo, film dupa care am fost innebunita la vremea aia) noi suntem printre cei norocosi la capitolul laptic fara biberon, ba as spune ca e mai bine chiar. Biberonul ajunsese sa fie doar una bucata pe zi dimineata, 240 ml, la 1 an si 9 luni am spus stop si i l-am scos. Acum bea lapte cu cereale dimineata, iar peste zi cere singura si serveste din canita cu cioc (dar foarte rar ii pun capacul). Nu am ideea cat bea, dar cred ca-si acopera necesarul, plus ca mai suplimentam si cu alte lactate (ii place mult cascavalul).
Cum e cu bicicleta? Merge, merge? Mai tii dieta?
Indiferent ca mai sunt si pasi inapoi in operatiunea chilotei sunteti pe drumul cel bun asta e sigur.

Gabitza esti curajoasa daca te gandesti sa-i scoti noaptea scutecul, dar se pare ca desi Andrei e foarte atasat de voi e pregatit pentru a deveni baietel si a lasa in urma capitolul bebe. Bravo lui, succes pe mai departe!
Cand pleci in Luxemburg, in 16?

Cornelia cum mai sunt copilasii, au mai facut febra? Au doar febra sau mai sunt si alte simptome?

Oana cum mai este Alexandra? Mai face febra?

Laura care mai e situatia cu santierul bucal? Te mai doare?

Monicica multumesc de email si de urari...si la voi numai maine nu-i poimanine.

Clara cu voi ce mai este ca nu v-am vazut de multisor...si vreau sa vad pozele de la ziua Gargaritei, n-am gasit nici pe drops, nici yahoo...

OanaC care mai e relatia cu Amelia? V-ati mai intalnit? Ce masura ai luat pana la urma?

Sa va spun o faza: ma cheama Bianca la baie sa-mi arate cum face pipi Andreas, ridica capacul si mimeaza cum tine un ciucurel imaginar, gest insotit si de acel psssssshhhh .

Serbarea a fost ok, am iesit de vreo 2-3 ori cu Bianca afara ca altfel vroia pe scena la Nande. Cum s-a terminat serbarea a zbughit-o ca din pusca spre frate-su, a vrut si ea balon, ce mai, s-a tinut scai dupa el de incepuse sa se streseze baiatul ca nu se poate distra fara "codita", iar eu tot dupa ea sa nu dea careva peste ea fiind un piticut printre Guliveri.
Cine vrea sa vada exemplificari gaseseste la FOTO 3 - SERBAREA.
Aaaa si a luat FB pe linie dar cu o exceptie de B la Stiinte. Pentru mine nu e foarte ok, dar pretentiile mele se ridica undeva spre perfectiune.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, plec duminica dis de dimineata, avionul este la ora 6 !!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Elisor ! Asa s-a comportat si Stefan la serbarea Mariei. Si pe el l-a dat afara , dar pe buna dreptate, ca nu mia era atent nici un copil, el era mereu in mijlocul scenei, o striga pe Maria, spunea poezii, se dezbraca etc.

Copiii nu sunt bine. L-a vazurt dr.-ul ieri pe Stefan, dar mi-a zis sa mai asteptam o zi doar cu siropel de tuse, Ketof, nurofen si daca se agraveaza, mai vedem, probabil va fi nevoie de antibiotic. Maria a fost din nou rau, a fost randul ei la febra , tuse si varsaturi azi noapte .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- merge cu bicicleta si imi place f mult ca si lui cristi ii place( face el karate si inot dar are burtica si zic ca si din pulpa picioarelor ar putea sa mai scada putin).
Felicitari pt. serbare, ce s a intamplat la stiinte? nu ma intelege gresit accept medii de b dar... eu cred ca nu e cazl copilasului tau( stiu ca invata f bine)
Uite sa ti spun de ex. la cristi nu stiu daca v am spus avea 2fb la engl si a incasat un i deoarece si a uitat acasa caietul( oricum ii iese fb) dar m am enervat f tare. Ok pricep daca copilul ar fi fost ascultat si n ar fi stiut e una dar asa... n am cuvinte.

cornelia- sanatate copilasilor
gabitzam- oau ce fain, iti doresc de pe acum drum bun.

ely-v ati mai gandit cum veti face, faci in continuare naveta?

Cristi are serbare azi, am un pic de emotii deoarece a patra poezie a primito doar ieri deoarece a ratacito si noua nu ne a spus. Am aflat ieri dimi cand am sunato pe invatatoare.

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
vin si eu sa intregesc lista bolnavilor pe aici, noaptea mi-am petrecut-o la urgentze in niste chinuri cumplite de colica renala, noroc ca dupa o injectie+ 2 perfuzii am reusit sa stau pe picioare si m-au lasat acasa. in ultima vreme m-am simtit tot mai nasol, de asta nu prea am scris ca sa nu ma plang toata ziua, pana la urma am ajuns la spital pentru ca urlam de durere. acum e tati acasa si se ocupa el de Aly, sper sa-mi revin.
si sanatate la toti!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Offf, Teddy, saracuta de tine! Stiu pe pielea mea ce inseamna colica renala, n-as vrea sa mai trec o data prin asta. Sanatate multa! Ai dat vreo pietricica afara?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Tdi- iti doresc cat mai repede sa scapi de dureri.

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Teddy stiu ca spuneai de ceva vreme ca nu te simti bine, dar nu-mi place ca te-ai neglijat pana ai ajuns la urgente, asta inseamna ca mai mult de atat nu se putea, mai, mai, iti dau bataita daca nu te apuci serios sa investighezi ce-i cu tine. Sanatate multa, sa te pui cat mai repede pe picioare . Imi pare rau ca suferi, asa as vrea sa fie totul perfect cu noi, cu copiii, familiile, oare n-ar fi corect sa fie bolnavi doar criminalii si raufacatorii planetei?!

Cornelia of, ce rau imi pare ca vestile sunt tot rele, ai vrea sa iei asupra ta durerea lor si te framanti ca nu poti face mai mult. Nici tu nu esti prea bine, cum te descurci cu ei, tot la servici esti? Sanatate multa la amandoi !

Mercedes lasa ca e baiat si trebuie sa arate mai zdravan putin, nu ca al meu ca poti canta la pian pe el.
E, povestea cu Stiintele e vina lui, ca a incurcat borcanele pe la evaluari si a scris prostii, a luat 2 de B si un Fb asa ca adio media FB. Iar daca pe primul e FB si pe al doilea semestru e B atunci se considera regres si media generala e B. Mie nu-mi place deloc acest sistem de notare, pe vremea noastra era alb pe negru care ti-e media. Dar sa zic mersi ca nu e ca-n Italia unde e cu calificative pana la liceu.
Succes la serbare, lasa ca se descurca ca doar avem numai copii destepti. Emotiile...nu se poate fara, crede-ma!

Gabitza wuau, cred ca-ti salta stomacul de pe acum cu plecarea si despartirea de Andrei, dar e pe maini bune. Tie iti va fi mai greu fara el, dar o saptamana trece repede.

M-a sunat Dan sa-mi spuna ca de azi am primit o clasa in plus la salariu, ceea ce nu-i rau, dar nici foarte semnificativ, tinand cont ca e vorba doar de vreo 30 lei in plus.
Si am vorbit si cu dealerul si mi-a spus ca masina o vom avea sambata...tare as vrea s-o vad si pe asta. Bineinteles ca l-am luat la 13-14 ca a expirat termenul din contract cu 2 zile, la care tot el ca ce mai conteaza acum 2 zile, ca doar nu a depins de el ci de General Motors. Mai trebuia sa-l si compatimesc . Credeti ca sunt indreptatita sa cer ceva pentru depasirea termenului din contract, stiu si eu, trusa, triunghi, ceva genul asta...probabil ca nu obtin nimic pe cale amiabila asa ca trebuie sa spun mersi daca o voi avea sambata, nu? Romania again

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua...

Multumesc tare pentru gandurile bune vis-a-vis de renovarea mea bucala si pentru aprecierile asupra mobilei...
Nu are rost sa va zic cat de incantata am fost eu cand am vazut-o pus-o pe pozitii...apoi am inceput sa o fac gigea sa pot aduce copilul acasa sa-i arata minune...
Cand a venit asta mica o ora intreaga spunea intr-una "uau"...mangaia mobila,cotrobaia prin sertare,apoi in lada cu jucarii...in pat statea cam stinghera...
Apoi cand cu culcatul nu a vrut direct la ea,insa am mutat-o dupa ce am adormit-o la mine...dimineatza pe la 5 mi-a facut o vizita si am luat-o frumusel in brate si ampus-o la loc la ea...a trebuit sa stau cu ea ca incepuse sa lase buzitza jos si sa planga...a adormit repede dar eu aleluia...

Aseara ma apucase zelul si ma busise borsu pe gura desi imi spusese dr. sa stau blanda ca e totusi operatie siinca una destul de nasoal...i-am dat c calmante insa am dormit stramb si acuma is ametita crunt...

Tdi ani de zile m-a chinuit colica cand renala cand biliara...una am scos-o ,rinichii nu am cum...dar trebuie tratati...si daca-mi aduc bine aminte ai zis acum vreo 3 saptamani ca esti in cautari pe net si ca te duci la dr... chia vrei sa te iau de mana si sa te duc eu?!

Cornelia vai de sufletelul tau...banuiesc ca tot la Aschie ai fost...nu mai sta ca data trecuta cand ai ajuns la urgenta cu MAria...

Elisor ... te apreciez enorm pentru atentia acordata fiecaruia...ma straduiesc din rasputeri sa tin apsul cu tine dar nu-mi iese...
Cu Bianca lasa-ma ca mor cu zile...aseara a lasat-o pe sor-sa sa-si strice motul de acum un an in ideea ca o sa o cert pe aia mica...a ignorat faptul ca Delia multa minte nu are comparativ cu ea...azi o rugasem pe femeie sa dea o fuga la florarie sa-i ia buruieni doamnei invatoarea.Bianca a ignorat total si s-a dus ea...nici nu vreau sa ma gandesc cu ce ierburi s-a dus la femeia aia...ma gandesc ca 3 luni imi distruge neuronii...

Monu cum a fost fara pampersi?!

Gabitza eheee cate zile la munca am avut cu ochii carpiti cand era Bianca mica ...o trezeam noaptea pe la 1-2 sa o pun pe oala sa invete reflexul si eram muta...ca nu o lasam cu pampersi noaptea,mai ales ca pe vremea aia nu existau pampersi chilotel...

Elisor poti sa ceri orice pentru alea 2 zile,inclusiv reclamatii la OPC ...sti ce o sa primesti,nu?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Loreen, vreau si eu sa vad mobila, unde ai pus poze?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput