Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 14
Danelutza spune:
Laura cu fumatul stam bine, fumeaza la greu scobitori, bineinteles in fata oglinzii ca sa gesticuleze, si inchide ochii si trage cu forta din scobitoare, de zici ca are gura plina cu fum. 
Monu bafta la fara chilotei si eu o las de multe ori, iar daca face pipi pe parchet, ma cheama sa-mi arate, cind vreau sa sterg, nu si nu, sterge ea, bineinteles ca eu retusez dupa. ![]()
Mai vroiam sa scriu, dar la lasa neuronul 

elisor spune:
LA MULTI ANI ELLY!

Sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
La multi ani, Bianca! a cresti mare si sanatoasa, ca frumoasa esti di iubita nu mai spun! Sa ai parte de prieteni, de noroc si de bucurii! Elisor, sa-ti traiasca copiii si sa va bucurati de ei! 
La multi ani, Patrick! Sa-ti implineasca Dumnezeu toate dorintele si sa ai o viata plina de bucurie!
Pai, sa curga sampania! Am scapat de suzeta!
Mi-a miorlait aseara putin, cand m-am dus in pat s-a trezit plangand dar s-a calmat repede si toata noaptea mi-a plescait in somn de nu stiam daca sa rad sau sa plang de mila lui. Dar esentialul e ca a priceput faza cu catzelul si o recita de fiecare data cand isi aduce aminte de susi.
Ma lupt cu el pe calculator, are o placere nebuna sa se vada in filmuletze. Pana acum vroia sa se vada dansand meniaito, acum vrea filmul cu dansul in fata televizorului, ce sa mai invatz eu la calculator, nici gand.
Danelutza, pai sa se ia de mana cu Filipu ca si el trage vartos din tigara inchipuita. Nu i-a dat prin cap s-o inlocuiasca cu scobitori, are una invizibila si trage din ea de nu mai poate, ba se intinde si la scrumiera nu cumva sa-i pice scrumul pe jos 
Sunt putin trista: un bebelush din capitolul de mamici de mai-iunie 2007 are o malformatie la inima si va avea nevoie de operatie. Deocamdata nu stim foarte multe. Mamica a avut tensiune mare si a avut nevoie de cezariana si a trecut prin mult stres pana a operat-o tutunaru fara acordul marelui vladareanu care nu s-a lasat induplecat. Si acum dupa ce a trecut printr-oi sarcina cu probleme si apoi prin stresul cu nasterea a aflat ca fetita care a avut 2200 la nastere are inima pe partea dreapta si o malformatie care putea fi vazuta la ecograf. Stai si te gandesti: citim cat suntem gravide tot ce se poate citi, ne informam, dam o caruta de bani pe analize, facem ecografii scumpe, la medici renumiti (in cazul de fata iosup, la care am facut si eu si cu ocazia asta sunt total dezamagita) si uite ca pana la urma tot degeaba este
Ce sa faci mai mult de-atat ca sa fii sigura ca o sa nasti un copil sanatos? Daca iti zice la eco ca totul e bine, ce sa faci sa fugi ca o paranoica sa mai ceri o opinie? 
N-am vrut sa va intristez si pe voi dar imi spun si eu pasul aici...
Andreea, mama de Filip si Georgia
elisor spune:
OlgaT si Nelia va multumesc de urari! 
OlgaT am mai spus-o, dar mai repet o data pentru ca vreau sa stii ca am primit felicitarea de la Tony si Bianca ii multumeste! 
Lili iti multumesc de telefon si de urari, esti draguta si atenta ca de obicei. Ma bucur ca toate sunt bune in urma operatiei si ca incepe sa se intrezareasca soarele si pe strada ta. Daca ajungem la mare (sper) m-as bucura nespus sa ne vedem 
Raluca iti multumesc si tie de telefon si urari, dar ma intristezi ca nu va e bine, ca Iulia e bolnava, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau sa va fie mai bine...In primul rand tie iti trebuie putere sa te refaci, nu stiu cum rezisti cu asa putin somn si atata oboseala acumulata. 
Anca sa ne traiasca copilasii si sa ne bucuram de ei, multumesc mult de tot pentru telefon...sa va iasa party-urile asa cum le-ai programat...ma bucur ca e totul in regula cu ochisorii, asa cum ma asteptam
ochisorii lui calzi si blajini.
Cam pe-acolo ne invartim si noi cu masurile 12.4 kg si 86 cm, cam acum vreo luna, chiar sunt curioasa cum stam in clipa de fata.
De abia astept sa ne vedem 
Superb colajul cu Patrick pe plaja, tare mult imi place, Petrut al tau are si idei si imaginatie.
Florentina multumesc mult de tot pentru mesaj, nu-ti fa probleme cu timpul, inteleg foarte bine cum e cu 2 copii pe deasupra si mici. Dar m-am bucurat citind urarile.
Sarumana pentru comentariile pozelor
!
Sa va mai spun cata placere si bucurie mi-ati facut? Sunteti minunate! Va multumesc din fiecare ungher al sufletului meu pentru ca mi-ati fost alaturi in aceasta zi deosebita pentru mine! Dan va poate confirma tot ce-am spus aici...azi chiar n-a mai contat ca inca n-am masina, ca sunt cu serviciul in aer, tot ce a ramas nerezolvat...stiu ca voi pune capul pe perna fericita.
Laura dar tu ai luat ceva pentru alinare, stiu ca merge foarte bine dupa extractie piafenul...si mie imi da fiori numa cuvantul stomatolog, dar cine va fi bella si cu dantura reparata?
Daca nu Disneylandul atunci incearca ceva mai aproape, ti-as sugera Dracula Park, dar mai la aiavara, pana atunci...cumpara actiuni ![]()
Nu am idee ce si-ar dori domnisoara ta ca sa-ti dau vreo sugestie ca banuiesc ca are si ce nu-i trebuie, de aia ma gandisem la ceva mai mult pentru suflet decat pentru corp sau mai stiu eu ce. Un ceas frumos, role, bicicleta, inel, lantic, cercei, chiar nu am idee ce merge la varsta ei. Andreas stiu ca-si doreste un microscop...probabil pentru 5 minute.
Gata mobila?
P.S. multumesc de comentariile pozelor 
Monu bafta cu chiloteii!
Bea sa aiba viata mai lunga pc-ul asta decat decedatul, s-a mai putut recupera ceva din el sau e oale si ulcele prin vreun container?
Tortul, daca ii cred pe cuvant pe cei care l-au biruit (ca a fost ceva de mancat la el, desi nu s-ar zice din poza) as spune ca a fost very yami. Eu nu l-am gustat...data viitoare.
Cornelia, Oana cum mai sunt copiii? Sper sa aveti o noapte linistita, desi...cand sa te bucuri ca nu mai face febra o iei de la capat. Sanatate multa!
Daniela ai inceput dieta? Mie nu mi s-a parut in pozele de la ziua Isei ca ar fi cazul de dieta la tine...touche cu pepenele verde, e febletea mea in materie de fructe, cand l-am nascut pe Andreas am fost "suparata" ca a venit cu aproape 3 saptamni mai repede si am rata o saptamana de pepeneala. Dar stiam ceva si de cura de pepene verde. Mie daca-mi dai numa' pepene imi inchizi gura.
Sper sa fi scapat complet de febra cu Isa, dar din pacate se pare ca mai aveti ceva de tras, daca a dat-o pe diaree nu-i a buna. Sanatate multa!
Sarumana pentru mesajele de la poze
!
OanaC multumesc pentru comenatriile de la poze, a fost o surpriza sa-ti vad nickul acolo, fiind obisnuita doar cu fetele "de-ale casei". Mai stii ceva de Adriana?
OlgutaM si pe mine ma sperie o piscina in apropierea unui copilas, anul trecut am tras o spaima crunta la Praktiker cand Bianca s-a rezemat de una din ele plina cu apa expusa afara si s-a lasat peretele si a venit cu fata in apa. Nu stiam cum s-o scot mai repede.
Multumesc de comentariile de pe dropshots
!
Profit si eu ca dorm toti ai casei si maine ma trezesc la ce ora doresc, aiurea, cat ma lasa Bianca. Andreas e in vacanta si cel putin o juma de ora tot dorm in plus. M-am linstit si cu serbarea, si cu saptamana nebuna in cautare de articole de nunta si cu ziua lui Bia si cu toate...aproape toate, ca intotdeauna cand se sfarseste ceva incepe altceva.
Pun pozele de la serbare si ma duc la nani. Maine imi rezerv timp sa vad poze ca v-am dus dorul. Cristina unde ai pus pozele de la mare, pe contul comun?
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
elisor spune:
Andreea multumesc de urari! Mortala faza cu fumatul, scrumiera...Felicitari pentru suzeta!
E dureros ca se intampla faze de-astea cu toate bune si frumoase in sarcina si cand vede lumina zilei situatia e trista, te rogi si speri ca sa fie sanatos copilasul tau si te marcheaza cand afli, citesti ca o mamica ca si tine are probleme cu puiutul si te gandesti ca puteai fi tu in locul ei. Acum, ca inima e pe partea dreapta nu-i bai, am cunoscut oameni cu ciudatenia asta de am crezut inati ca e o gluma, important e sa reuseasca operatia cu bine si sa scape mititica.
P.S l-am vazut pe mihai al tau la columbeni cand a nascut-o pe irinuca, era pelerinaj acolo frate, intra televiziune dupa televiziune.
Bianca (13.06.2005)
elisor spune:
Laura camera e superba!!! Nici nu stiu ce piesa imi place cel mai mult, a meritat asteptarea, rezultatul e de nota 20! Ce parere are Delia de noua infatisare? Sa o pastreze mereu frumoasa, ordonata si ingrijita asa cum ii sta bine unei domnisoare!
Bianca (13.06.2005)
Mercedes spune:
Cu scuzele de rigoare Elly_b,iti doresc “La Multi Ani!” sa fii fericita , sanatoasa, iubita de toti cei dragi tie.
loreen- cum stai cu dintii, te mai dor?
Vroiam sa va scriu ca bia nu a scapat cu tot de pampers, am inceput sa facem pisu si pe afara la inceput nu prea ia suras ideea dar mai noi se distreaza de mine( sa nu spun ca si bate joc ca ar fi prea dur) isi ridica bluzita in loc de pantalonasii scurti, o intreb daca vrea pisu imi spune ca da si face cate putin.
Felicitari copilasilor care au scapat de suzi!
A mea n a folosit suzi doar cred in primele luni de viata in schimb isi bea laptele dimi si seara din sticlutele ei, nu am de gand sa i le scot deoarece nu i stric satisfactia de a sta culcata cu sticluta in timp ce o bea. Sunt destui copii care au renuntat la lapte datorita scoaterii sticlutelor.
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
gabitzam spune:
Azinoapte s-a sculat copilul din somn sa-mi ceara oala, si eu mama denaturata l-am pus sa se culce la loc ca-mi era prea somn sa ma ridic pentru operatiunea asta. Si lui de altfel, ca a adormit la loc si a facut in pampers. Cand ma intorc de la cursuri cred ca fac o incercare si peste noapte fara pampers, sa fac rost de un cearsaf absorbant.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cornelia spune:
La multi ani Ely!!!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze