Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 13
loreen spune:
LA MULTI ANI ELLY ... 
... iti doresc sa-ti reintregesti familia pentru a trai cea mai frumoasa poveste de dragoste, sa te mimplinesti ca femeie,mama fiind cea mai buna pentru puiul tau...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Elisor, mai, dar frumusete de tort ati avut. Superrbbbb cred ca a fost si extrem de bun, asa-i? moama frate!
Gabitz, moama da, este super fain, ca na, este al meu si nu mai depind de nimeni... El sa mearga!
Chris, pai Alex este bine. Vorbeste mereu pe limba lui, spune cuvinte mai coerente ca deobicei, cred ca din cauza ca vorbim mereu cu el si vrea si el sa faca la fel. Vorbeste la telefon mereu, adica la unul al lui de jucarie si se plimba dintr-un capat al camerei, intr-alta, face cum fac eu! Acuma cateva zile a luat telefonul mobil de DK al meu si a sunat-o pe mama mea. Noroc ca s-a prins si nu a raspuns, ca altfel ma costa mult...
cam din astea. N-am scapat de pampersi inca, dar mai avem timp pana in clasa I...![]()
Si ultima veste faina pe 26 iunie vin in RO, uraaa. Avem biletele. Stam pana pe 19 iulie. Primele 2 sapt trebuie sa ma duc la dentist urgent si apoi o sa vina si Seb si probabil mergem si la mare, nitel. Sa vedem!
ELY
sanatate multa, fericire si mult noroc! te pupam
Beatrice, mami de
Alex pifos
nelia spune:
La multi ani, Bianca!
La multi ani, Patrick!
La multi ani, Elly!
CORNELIA
www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
loreen spune:
Nelia am fost atata de cascata incat am uitat sa va urez casnicie durabila pana la moarte sa va cresteti copilutii in armonie...
Beatriced cand aud de stomatolog ma ia cu transpiratii in gura...dar va asteptam la mare cu drag...
Ma uit la astia cum tricoteaza la mobila...este o intreaga inginerie insa arata bestial...abia astept sa o vad intreaga si pusa pe pozitii...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Sa faci poze sa ne minunam si sa ne bucuram si noi de privelistea camerei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
NewMami spune:
Fetelor
, multumesc mult de tot de frumoasele urari (aici pe forum, e-mail, telephone) la adresa lui Patrick, sa ne traisaca toti copilasii, sa fie sanatosi, fericiti si bucurosi.
Draga Bianca, fetita balaie cu ochii ca cerul, sa fi sanatoasa, sa cresti mare si sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sa nu cunosti niciodata raul, sa ai o viata plina numai de bucurii si momente fericite. Sa-ti iubesti parintii, care te iubesc mai mult de cat orica pe lumea asta sip e fratiorul tau cel nazdravan
Elisor, m-ai emotionat si pe mine pana la lacrimi, nu eram destul, azi noapte caci nici n-am putut dormi, am tot asteptat sa se faca dimineata sa se trezeasca Patrick sa-l strang in brate, sa-i spun cat de mult il iubim, el e totul pentru noi. N-am putut crede niciodata ca poate exista o asemenea iubire, nemarginita, si cred ca asta numai o mama o poate afla si trai.
Am asteptat sa-i vad reactia caci ieri dupa ce l-am pus la nani am umflat baloane si pregatit putin surpriza de dimineata. Cel mai incantat a fost de balonul cu fire truck. Chiar si acum l-a luat cu el in dormitor la nani nani.
Draga Patrick, acum la implinirea celor doi anisori, parintii tai care te iubesc mai presus de orice iti doresc sa fii sanatos, fericit, sa ramai mereu acelasi copil fericit, a carui ochisori iti zambesc tot timpul, sa nu-ti pierzi niciodata increderea in tine si sa ai parte numai de bucurii.
Elisor, incep sa devin crazy cu Patrick, asa ca imi pun intrebarea daca nu e bines a o iau de buna idea cu bb2. Daca as stii ca si bb2 e tot asa de easy going ca si Patrick, nu maine, ca din diverse motive
nu se poate, dar saptamana viitoare as trece deja la treaba.
Ne-am intors de la doctor acum 15 minute, l-am pus la nani pe Patrick caci la 2:45 trbuie sa-l trezesc.Bilantul la pediatru super bun, 27 lb (12,200 kg a recuperate bine dupa boala) 83 cm, stie, vorbeste, face (chiar mai mult cand e vorba de nazbatii) tot ceea ce e de presupus la cei 2 anisori.
A luat si un mic vaccine contra Hepatitei B (ultimul) a plans putin dar i-a trecut repede cand a vazut ca are de ales dintre atatea stickers.
Doctorul de ochi mi-a comfirmat banuiala mea, l-am linistit si pe tati e doar iluzie din cauza ca are nasucul micut. O sa revenim cu control pe la 4 anisori, dar deocamdata e in limite, nici un motiv de ingrijorare.
Din pacate trebuie sa ma limitez cu raspunsul si sa ma apuc de pregatit ptr. party.
Elisor,
esti asa o draguta, multumim ptr. comentarii la poze. Am vazut in mare si pozele voastre de la chef, dar n-am avut timp pe indelete, asa ca le voi revedea deseara cand sper sa am timp. Tortul nu stiu cat de bun a fost ca deocamdata am monitor model vechi si nu mi satisface papilele gustative,
dar de frumos a fost de nota 10. Un tortulet printesa ptr. o mica printesa. Bianca superba si dragalasa ca intotdeuana
. Iar de tine am dat inainte, inapoi, inainte, inapoi si nu mi-a venit sa cred infloritoare de-a dreptul. A meritat tot efortul, imi inchipui cum te simti, asa m-as simti si eu daca as pune ambitia la incercare.
Elly_b, La Multi Ani! sa fii fericita si implinita, iubita de toti cei dragi tie.
Cornelia, multa sanatate copilasilor, si
.
NewMami spune:
Elisor, nu reusesc sa te prind la telephone, am incercat de 3 ori, eu te aud f.f.f bine dar cred ca tu nu
. Dupa incercari repetate nu-mi mai raspunde nimeni. Mai ramane varianta mobil.
Dupa inca un an
Danelutza spune:
La multi ani, Elly !
Fericire, bucurii, sanatate si mai ales multa dragoste in familie, iti doresc din inima !

Danelutza spune:
Fetelor va multumesc ca sinteti alaturi de mine si cind rid si cind pling. Motata a scapat de febra, dar nu cred ca era de la vaccin, ca de ieri are diaree
si in plus mofturi multe, ca deh a dormit alaltaieri noapte cu noi, iar aseara am dus munca de lamurire pina dupa 11 seara sa doarma in patut. Nu vroia si nu vroia, pina am recurs la putine urlete si a priceput. 
Andreea felicitari pentru "fara suzeta", sper sa reusesc si eu intr-o zi, deocamdata sint multumita ca e fara tita
.
Olga M nu sugea Isabella decit o singura data, asta in ultimele doua saptamini, dar tot citind pe forum ca poti face mastita, m-am speriat si mi se parea ca am mult lapte, desi mai mult de doua lingurite din ambii sini n-am scos. Stai atenta cu Maya la piscina, ca-s periculoase, cel putin aud multe cazuri la tv. Cit despre luatul de minuta, eu o iau strins, chiar daca nu vrea, stie ca unde sint masini nu are voie fara sa dea mina la mami.
Mercedes sa folosesti sanatoasa bicicleta, a mea deocamdata sta pe post de cuier, o mai foloseste Isabella din cind in cind, ca mamasa s-a plictisit. ![]()
Elisor foarte emotionant mesajul tau pentru Bianca
. Tu arati de milioane in poze, sper sa ma laud si eu intr-o zi ca am slabit, desi sint abia la a treia zi de salaturi, dar tot mai scap cite o feliuta de pepene verde ca nu rezist
.
Laura sa faci poze cu mobila
. Trebuie sa schimb si eu patutul Isabellei cu un pat normal, ca prea se loveste cu picioarele de marginile patutului, de lungime e bun, dar latimea o deranjeaza. Aaa, uitam, felicitari pentru rezultatele Biancai, vezi ce face dragostea invata bine, la mine a fost invers ![]()
Cornelia sanatate multa la copii, sa dea Doamne-doamne, sa treceti noaptea fara febra.