Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daniela singura chestie pentru care am apreciat-o pe dr pediatra a fost ca ii facea Deliei vaccinurile direct in manuta si nu o durea aproape deloc...

Cristina eu am sa-mi iau concediu cat de curand si ma bag pe ea cu chiloti cu tot...ce naiba ramane ultima pisacioasa?!

Olgutza din America eu folosesc la Delia pampersi UP&GO de la Libero...am avut si le Pampers din aia Let's Go dar nu mi s-au parut la fel de buni...sunt mai grosi in fatza si cand se mai si umplu arata ca naiba...

Elly_b lasa rusinea de-o parte cu pisu la copac...daca comenteaza careva da-i in bot...cand se aia boschetari la copac sau toti cainii chiar si pe trotuar nu se mai ostracizeaza nimeni...e pisu de fata mare si nu este cu E-uri

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Elisor, emotionant ce ai scris pentru Bianca.
tortul este superb!!! iar Bianca frumoasa foc!!!

Noi am votat pentru plecare dar acum asteptam raspunsul socrilor daca da sau ba.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele cand aveti vreme vizionati mailul comun, am primit ieri un mail fain cu femeile care conduc,.... am ras ieri, neaparat cu sonor.

elisor- foarte fain tortul si da felicitari ai slabit frumos, felicitari!

monu- cum adica sa nu va primeasca? asa ai scapa si de caldurile infernale din bucuresti, ar fi fain.

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Eli-si pe mine m-ai facut sa plang cu urarea pentru Bianca. Am vazut si pozele si sunteti asa frumoase amandoua, iar tu arati super.

Laura-sa-ti treaca cat mai repede maseaua. Te intrebasem intr-o postare acum cateva zile ce mai face Delia legat de degetul in gura, ca eu sunt disperata. La noi este mai rau ca niciodata.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mamicilor nu plangeti, desi ne e greu in cea mai mare parte a timpului suntem binecuvantate cu multa dragoste din partea celor dragi, fie ei parintii nostri, copiii nostri sau partenerul de drum in viata. Tot ce trebuie sa facem e sa avem inimile deschise sa primim dragostea, ca ea exista cu siguranta mai multa decat reusim noi s-o asimilam...

Mai frate, dar ce m-a apucat cu melancolia asta blegoasa? Hai sa bem un paharel de suc sau ce-o fi ca viata e frumoasa

Tortul l-am comandat si desi initial a spus ca va fi de vreo 600 gr.-1 kg a iesit de 2 kg si de abia ieri si-a gasit sfarsitul si ultima felie. Si desi nu ma asteptam tot poporul ce s-a infruptat din el a spus ca e si delicios, sincer, nu ma asteptam.

Gabitza eu nu am calitati de tortareasa , ceri prea mult de la mine . Cum am organizat totul foarte rapid am uitat ca trebuie si eu sa arat cat mai uman, plus ca am avut o saptamana galop cu umblaturile pentru nunta lu' sora-mea, am constatat si eu cand am vazut pozele, dar am sperat sa nu se vada .
M-a distrat epopeea telecomenzii in "n" acte si mi-a adus aminte de lampa si centrala mea ce m-au facut sa transpir de frica prin casa cand se trezeau singure aprinse.

Cornelia imi pare rau ca ai copilasii bolnavi, eu stiu ce ma perpeleam cand era Andreas bolnav, cu doi in acelasi timp nici nu-mi pot imagina cum rezisti. Sanatate multa si sa se refaca cat mai repede!

Laura nu-ti fa probleme cu sunatul, stiu ca te gandesti la noi ! Sa urci mobila pe net s-o vedem si noi...cu cazutul din pat, pune-i in prima faza ceva moale la aterizare pana se invata cu noul culcus. Si Bianca are o vanataie in obraz (a cazut din patul lui Andreas) si una in frunte. Disneyland, ce zici?

Cristina multumesc frumos! Desi am culcat terorista ma astept sa ratez serbarea, pun pariu ca vom face cu schimbul la scos copilul pe hol.

Andra, Fran multumesc de urari!

Felicit si eu copilasii care au scapat de pampers sau/si suzeta, Filip, Andrei, Bianca din Oradea, Annelies, Ana...si mamicile ca au avut curajul sa inceapa si sa le reuseasca operatiunea.
Noi vom ramane cu suzeta pana spre maritis incolo, cel putin acum nici nu indraznesc sa-i sugerez asa ceva ca toata ziua isi gadila molarii ce-i banuiesc ca stau sa erupa si e intr-o permanenta stare de crize de nervi si irascibilitate. Azi am lasat-o dupa dus goala si n-a fost de acord cu mine, mi-a cerut chilotii. Inca nu indraznesc sa-i cer prea mult, sa ma stabilizez si cu urmatoarele zile sa vad ce-o sa fac si apoi demaram si noi in forta, sper eu.

Am sunat la servici cu mari emotii, sa-i spun ca imi iau 2 zile de CO si apoi inca vreo 2 saptamani de medical (daca oi rezolva cumva), vreo saptamana prin iulie (ca vreau si la mare) si aproape o luna in august (ca trebuie sa plec si din tara). Toate astea pe nerasuflate si am asteptat reactia, a fost una...exact ce aveam nevoie sa aud, de intelegere. Asta e! ori cu Bianca la birou ori accepta situatia mea. De aia nici n-am vrut sa-mi caut alt servici ca parca vad ca ma cam asteapta tot sincope de-astea si la noi inca merg.

gata, plec sa fac un dus si sa-mi aranjez si-un machiaj sa nu mai arat ca sotia lui Dracula...

Elly sunt curioasa de am dreptate sau nu...cu ziua ta.

Monule ma asteptam la plecarea voastra, sper sa fie cea mai buna alegere si fetelor sa le priasca, de ce nu si tie. Pai nu socrii au venit cu propunerea sa mergeti acolo? Vei avea net in zona? Tu vii la Bran?

Multumesc pentru aprecieri si vizionarea pozelor noastre!!!

De maine vreau sa vad si eu poze si daca nu ma descurc va mai trag de maneca sa ma linkuiti si pe mine.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Elisor, socrii tot zic hai veniti sa lasam fetele la ei. dar acum cand am zis venim a fost initiativa noastra. sa vedem reactia. au zis sa le dam timp sa vada ce si cum si de unde sa faca rost de patut pentru bb.

La Bran, mi-ar place tare mult sa vin. Dar nu mi-am facut rezervare nicaieri, nu stiu daca voi fi la Sighet sau la Bucuresti. Daca e sa vin o sa vin sigur.

Va vine sa credeti ca in tara asta la ora 14.00 fix a incepu unul sa foreze in bloc? si abia am culcat copiii.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Patrick!!!

La multi ani, Bianca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Mercedes!

Sper ca am zis la toata lumea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Ioana, noi am fost la Nessebar.Este mai jos de Varna, destul de departe fata de Nisipuri si Albena, dar oraselul vechi este o splendoare.Un fel de Sighisoara dar mult mai frumos.
Noi am stat in statiunea noua, la unul din hotelurile IFA Nessebar.
Dar nu cred ca mai gasesti locuri pt ca eu cand am luat biletele in aprilie pt extrasezon erau deja pline.Poate la ala de 5 stele sa mai fie.Oricum merita sa mergi acolo.te simti ca un print, serios.
Noi am avut all inclusive si am fost f multumita.Nu am stat sa alerg dupa mancare pt Sara.Dar pe de alta parte in nessebar-ul vechi sunt o gramada de restaurante f misto, pe apa practic unde nu puteam merge pt ca eram plini de mancare mai tot timpul :)
Cris, stiu ca sunt datoare cu pozele.Le pun, promit.Maine.
va pup
Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor ai drepatate ...e ziua lui Elly_B....sper din tot sufeltul sa fi primit mesajul meu ca de vorbit nu am cum sa vorbesc ...mai ales acuma ca mi-a scos si maseaua si sunt incotopenita de juma de gura...sa-mi aia una ca mai bine nasteam si eram mai fericita...
Disneyland e cam mult totusi pentru clasa IV ...nu de alta dar nu mi-am facut rezervare de bilete...

Olgutza din America scuza-ma ca nu am retinut...am spus ca am avut o saptamana de cosmar...cu degetul nici noi nu suntem departe de voi...dupa reusita de zile mari de la inceput,acuma ,exact cum povestesti de Maya ,face si a mea...una doua il baga in gura...numa ca daca-i spun sa-l scoata se executa imediat...seara la culcare il suge cu ardoare si probabil peste noapte instinctiv...
Io zic sa mai tatonam terenul si sa tot le spunem ca nu-i igienic,ba ca se stramba dintii sau diverse alte minciuni care prind la ele...

Si eu auzisem de Sunny Beach ca este o staiune mult mai frumoasa decat Nisipurile de Aur...dar nu am fost si nici nu cred ca mai calc in Bulgaria in urmatorii 20 de ani

P.S. Elisor abia astept sa ajung acasa sa vad pozele...aici se misca greu imputitul asta de net...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput