Copiluti de mai-iunie 2005 (40) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Multumim pt urari si aprecieri

Danelutza multa sanatate mamei tale. Stiu ce inseamna. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Zapada am avut cu nemiluita. Si m-am bucurat tare mult ca gaga nu cred ca o mai tinea minte pe cea de anul trecut. Nu vrei sa stii ce veselie pe capul ei si pe al meu cand urcam cu telescaunul la 2500 cu ea in brate

Elisorul tu esti o dragutza ca intotdeauna dar stiu eu ce am la usa (sau, ma rog, pe mine). Tocmai cand plesneam de fericire ca nu mai am decat 7 kg de dat jos ma trezesc ca am pus 1 in we. Pai asa inseamna ca o viata stau numai in diete. Iar de par .... As vrea eu sa fie culoarea naturala. Parul meu e blond inchis. Si e vopsit cateva tonuri mai deschis.

Andreea, si eu patesc la fel cu soata. Mai rau ma incurca decat descurca. Ca ma bazez pe el pt niste chestii si se rezolva „nu”! acum au si ei circumstante atenuante. Sunt in campul muncii. Eu sunt curioasa ce scuza o sa mai aiba al meu acum cand muncesc si eu.

Loreen s-ar putea sa vin chiar in we asta. E singurul liber pana in septembrie. Dar nu promit nimic. Desi ma decapiteaza Willem daca nu e asa. Va dau de veste cand aflu cum ramane. Poate bagam o Mamaie cu plozii

Gabitza daca mai ai timp sa citesti pana pleci de acolo. Intreaba la receptie sau colegii, oricum un localnic unde se tin pietele din timpul saptamanii. Trebuie sa existe si acolo. Au chestii super misto si ieftine. In centru e dezastru.

Conelusha multa sanatate piticilor si tie.

mai fetelelor am scris mesajul asta acum 4 h. abia acum reusesc sa-l trimit
am inceput o saptamana de cosmar. si cealalta la fel o sa fie. mai rau este ca nu stiu cum sa fac cu gaga saraca ca nu am timp de loc de ea desi mi-am promis ca nu stau niciodata mai mult de 6 azi am plecat la 8. au luat-o ai mei de la gradi si am rugat-o pe mama sa vina sa o culce ca sa pot eu termina un sinopsis pt maine. innebunesc. sper sa nu fie decat astea 2 sapt dar m-as mira. este cumplit de mult de munca. degeaba m-am bucurat la inceput deja sunt rupta de oboseala. nu stiu cum o scot la capat
mai mult decat atat s-au gandit desteptii pamantului de la centrala sa opreasca apa calda 3 zile. stai eli si fierbe apa la 50 de grade cate sunt afara pana ti-o sta pulsul

mami de annelies (30.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monu si noi suntem mandre de Alexia tu cu atat mai mult, ai si de ce. Bravo, Alexia felicitari! Tineti-o tot asa!
Am vazut pozele...si Bianca are un leutz pe care il cara peste tot, uneori si afara daca nu sunt atenta cand il inhata ma trezesc ca-l luam si pe el la joaca. Si cand manaca il aseaza pe masa in fata ei si ii pune suzeta in gura sa se uite la ea cum mananca.
Ce putin ati rezolvat pentru ce v-ati dus?

Denisa tinem pumnii sa fie totul bine si rezultatul asa cum il astepti. Sanatate lui Cristian, mai bine ii faci analizele si sa fie o alarma falsa decat sa stai cu indoiala in suflet.

Elly eu nu fac complimete gratuite, cand imi place ceva o spun, asa ca nu draguta sunt ci sincera. Mie imi place cum arati, cel putin in poza se vede bine, iar in cele din iarna chiar arati superb!!!
Nu vrei pe listuta noastra? Ai mai avut episoade de-ale cu rau si ameteli?

Chiar asa Daniela, ca mi-a adus aminte Elly, ziceai ca esti ingrijorata pentru mama ta, a facut investigatiile? Sanatate multa si din partea mea!

Am asteptat sa se faca ora 1 sa-i dau antibioticul, ca niciodata il dau atat de usor, e cooperanta chiar si la cel din miez de noapte.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani IULIA NICOLA si LUANA MARIA!Sa cresteti mari, sanatoase si destepte!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI PRINTESELOR IULIA NICOLA SI LUANA MARIA!!!

Sa cresteti mari si sanatoase, sa fiti iubite, sa va bucurati de o viata frumoasa si sa fiti inconjurate de prieteni adevarati.

Elisor, da am rezolvat.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Cum e sa mergi la mare cu 2 copii mici? mai ales ca bb va avea pe la sf lui august cam 7 luni juma-8 luni. si trebuie mancare la ea. e mai bine sa merg undeva all inclusive? in ro sau in alta parte?

alexia a fost atat de impresionata de mare ca acum vorbeste in somn si intreaba "unde-i marea?"
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, IULIA NICOLA !

La multi ani, LUANA MARIA !

Sa cresteti mari, sanatoase, sa fiti mereu vesele, bucuriile si fericirea sa va insoteasca pe drumul vietii !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

deci alexia s-a trezit acum si avea pampersul uscat. a facut la colacel. o fi de bine?

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata si de la mine

Florentina sanatate multa Mayei. Ufff, saracuta de ea si de tine, asta iti lipsea cu doi copii.

Elisor multumesc de aprecieri cu privire la gradina noastra, ma chinui si eu dar sa stii ca am ajutor, Isabella care rupe tot ce prinde .

Monu ti-am vazut domnisorica admirind mare, dar ce marisoara a crescut , deh daca ati scapat si de pampers, felicitari. Isabella nici nu se gindeste sa se apropie de olita, nu vrea si gata.

Denisa asteptam vesti bune. Sanatate multa lui Cristian, nu ai unde sa-l trimiti la tara sau la munte sa alerge in aer liber, asa mai prinde pofta de mincare.

Elly tvr-ul iti maninca foarte mult timp din viata, cam greu sa poti sta linga fetita ta, dar baga si tu cite un concediu cind nu mai rezisti. Eu am o prietena la Iasi, a pierdut vreo doua sarcini, din cauza stresului de la serviciu.

Elisor, Elly multumesc de intrebare, problema e ca mama are probleme mari cu inima, iar de la medicamentele care le ia face alergie, tuseste si nu poate respira, parca ar avea astm . De cind am plecat eu din tara, s-a cam dus sanatatea ei, are si diabet, aparut tot dupa ce am plecat eu . Joi se interneaza in spital pentru vreo doua saptamini, o sa mearga prietena mea sa vorbeasca cu doctorita, ca asa-i la noi, nu vorbeste cineva cit de cit cunoscut, nu prea te baga in seama nimeni.

Oana C ce mai face Eva ?

Raluca asteptam vesti bune de la voi.

Cuscra iar ai disparut ?

Olga T bafta sa gasesti o noua bona pentru Tony, daca nu... ce faci cu el, stai tu acasa ?

Beatrice felicitari pentru pisu la olita.

Va doresc o zi buna, ma duc sa scot odrasla la plimbare, ca tot e frumos si soare.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani copilasilor pe care nu am apucat sa ii felicit
BEN ANDREI
ERIC STEFAN
IULIA ANDREEA
ROBERT

si celor nascuti astazi

LUANA MARIA
IULIA NICOLA

Sa fiti sanatosi si voiosi!

Monu, felicitari pentru olita! Am vazut-o pe gugu la mare, e schimbata mult, o mica domnisoara.
Nu am apucat sa mai citesc pe indelete de ceva vreme, am un program incarcat la job iar acasa cand ajung ma ocup de gargarita si dupa ce se culca ea pic lata:)
Elisor, sa stapaniti sanatosi masinuta, acum ai mai multa libertate.
Poze cu Teodora de la ziua ei nu am nimic ca lumea desi au facut trei persoane. In schimb avem de la ziua Ilincai, sa vad cand am timp acasa sa le incarc. De ziua verisoarei am fost la un loc de joaca de unde a venit rupta de oboseala, nu ma mai duc oriunde. Era o petrecere de copii mai mari si cat am stat acolo am pazit fetele sa nu le calce aia mari in picioare, nu am vazut asa ceva. Jucarii rupte, traznaile alea amestecate de nu stiai unde sa lasi un copil mai mic cat de cat in siguranta, tipele de acolo nu aveau nici un stres. De ex. toboganul dadea in tarcul cu bile, astea mici se afundau acolo si veneau copii de 10 ani peste ele care nu se uitau pe unde merg si calcau pe mainile si picioarele lor, fara gluma. O bila suspendata de un cablu pe care te puteai catara sa te legeni in mijlocul unei salite pe unde se trecea. O clipa nu am fost in spatele Teodorei si a venit o pustoiaca in balans pe bila si direct in garga, a trantit-o pe spate cu un impact f mare. Ce sa va zic, am plecat bolnava de nervi de acolo, am baut un suc in picioare alergand dupa astea mici. Eu una i-as arde rau pe cei care au locul ala de joaca, cabluri la vedere, jucarii rupte (un urs imens din care iesea vatelina, tobogan facut bucati), multe chestii neprotejate si la indemana copiilor etc.
Intre timp l-am sarbatorit si pe tati, i-a spus "a multi ani!" si Teodora foarte fericita desi nu cred ca realizeaza ea ce se intampla.

In week-end mergem in parc sau la bunici, acolo are leagan, jucarii si nisip si nu ii mai trebuie nimic:)
Probleme: este constipata de ceva vreme si nu mai papa supe si ciorbe.
Bune: vorbeste din ce in ce ai bine, stie culorile - ca tot intreba Adina - e simpatica cand scoate nazdravanii din gura, suficient de cuminte:))

Va pup, ma intorc la treburi!

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

poze noi la fun land (unirii) si in herastrau cu verisoara si nasii www.dropshots.com/papadia" target="_blank">aici

Mergi la inceput