Gravidute prin FIV
Raspunsuri - Pagina 27

pussi spune:
cellu am pus rugaciunea pe prima pagina!
dream suntem toate alaturi de tine!
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

pussi spune:
thea mersi! Eu in TM nu gasesc nimic, nimic...si asta ma scoate din sarite! Si mi-e frica ca sept.-oct. n-o sa ma mai pot plimba ...asa ca vreau sa ma hotarasc acum!
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

andicu spune:
Pup si eu toate fetele.
Dream, imi pare tare rau ca stai in asemenea stres. Eu vreau sa te incurajez spunandu-ti ca am auzit la multe gravi carora le-a iesit naspa analiza sau TT si in final bebeii erau sanatosi si fara probleme. SI eu zic ca faci bine sa mai mergi la un dr., masuratoarea pliului nucal la eco poate fi gresita, depinde si de ecograf...sper din tot sufletul sa nu fie decat o alarma falsa si nimic mai mult!
Sheri, e bine ca ai scapat de grija, acum o sa fii linistita! asteptam vesti de la tine sa ne spui cum a fost si ca ai scapat usor!
Delfi, Cellu, Madalina, va multumesc mult!
Azi am fost si m-am facut frumoasa din cap pana-n picioare ca sa fie bebe mandru de mamica lui. Incerc sa vas pun ultimele poze in seara asta, ca maine daca plecam la Buc nu stiu daca pot pune poze acolo unde stam. Internet avem si acolo, asa ca pot sa va mai dau vreo 2 vesti, daca nu, Pussi sau Lachi sigur or sa va anunte!
Andicu

AMR 5 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

pussi spune:
Andicu sa va ajute DD sa va intoarceti cu bine si sanatosi acasa! Sa ai nastere usoara, un filip pofticios si fara colici, o recuperare super usoara!! Tin pumnii si ma
pt. voi!
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

aurel_cris spune:
DREAM ma rog si eu ca totul sa fie bine,ai grija de tine sunt sigura ca totul va fi bine
ANDICU nastere usoara,ce bine ca ai trecut cu bine peste toate
MADALINA inca nu am curajul sa imi pun semnul de graviduta,sa merg la echo sa vad ca este totul bine intai.Sunt putin speriata ca azi am mai avut cateva pete maronii,am stat intinsa si sper ca nu este nimic gravla toate mamicile si bebelusi

pussi spune:
Medamaya1 sa ne dai datele sa le trec pe listuta!
aurel_cris sa stai cuminte in patut! Cand mergi la eco??
thea am gasit un alt carucior ...http://voinicel.ro/magazin/product_info.php?cPath=39_79&products_id=495&osCsid=851b060bb5766cb4f66565a08d8db27d
are si landourile in banii astia!!!
o duminica frumoasaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

thea_m spune:
Andicu nastere usoara, revenire usoara dupa cezariana!
Pussi merita caruciorul. Imi place si pare trainic.
Numai bine tuturor!
Teodora 31+
Tiberiu si
Daria
Aniversare 2006
Burtici

Kariris spune:
Buna fetele mele dragi!
Dream imi pare rau pentru rezultatele tale la translucenta nucala dar sper din tot sufletul ca la TT sa iasa bine. Eu nu prea am incredere in TT de aceea nici nu l-am facut. Oricum sper din tot sufletul sa fi fost doar o alarma falsa.
Sheri este acasa de ieri de la ora 10 dimineata, vineri i-a facut cerclajul si totul este OK.
Andicule drum bun spre Bucuresti si abia astept sa te vad. O sa vin cu Amely. Sa-mi dai un semn sa stiu exact cand nasti, ca spunea Amely ca e mai bine sa venim chiar in ziua cu cezariana ca a doua zi nu o sa prea ai chef de vizite; cel putin asa a fost la ea.
Eu am fost joia trecuta la prof. sa-mi vad odraslele si sunt bine, maricele (in jur de 2,200 kg fiecare), burta mea e taare mare si abia mai stau in picioare ca am senzatia ca ma trage in jos. De mers nu prea mai merg decat prin casa iar afara ies rar si atunci insotita de sot si cel mai mult cu masina pentru ca obosesc foarte tare altfel.
Saptamana trecuta ma apucase frica ca o sa nasc prematur pentru ca am contractii dureroase in fiecare seara, dar m-a linistit proful cand am fost la el spunandu-mi ca nici nu se gandeste sa nastem mai repede de a doua saptamana din august. Vrea sa ma duca pana in saptamana 38.
Sunt constienta ca acesta ultima perioada va fi cea mai grea, ca va trebui sa stau mai mult la pat dar nu am incotro. Ma mai vad cu el la 36 de saptamani.
Fetelor eu intru foarte rar pentru ca nu am net acasa si vin rar pe la birou dar sa stiti ca ma gandesc la voi si vesti primesc de la prietenele mele mai active de pe forum.
Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare si fara probleme.
lachi 31+
Karina
Iris

aniast72 spune:
Dream, acum am citit despre problema ta. Si mie mi-a dat batai de cap TT. Problema la mine e ca la mine pliul nucal mi-a iesit bine, 1.18 in 13 sapt si 6 zile, dar cand mi-am facut TT, trisomia 21 (deci riscul de SD) mi-e iesit f mare, de 1:50. Dr care ma vedea in perioada aia mi-a spus sa stau linistita, ca TT nu e un diagnostic ci un grad de risc. Asa am facut iar acum, mergand la dr Vladareanu, cu care o sa si nasc, mi-a spus ca daca eram pacienta lui imi recomanda repetarea TT si amniocenteza. De atunci, la fiecare echo morfo fetala pe care am facut-o, am atras atentia asupra problemei si faceau masuratori suplimentare.
In schimb am avut un caz la noi la Odisee a unei fete care a avut pliul nucal peste 5 (parca) si a renuntat la sarcina.
Incearca sa mai faci o echo de urgenta, pana in sapt 14. Suna la Iosup la Fortis si explica-i urgenta...sigur te va primi. Chiar daca e renegat acum pe forum, stie sa masoare un pliu nucal.
Iti tin pumnii sa fie totul bine.
Andreea 29+ cu