Gravidute prin FIV
Raspunsuri - Pagina 26

cellu spune:
ANDICU, nastere usoara, MAMI!
SHERICA, scria MOANA, pe forum ca i-ai pus Alesiei "fundita".
DREAM?
Pupici pe burtici.
Cellu 10+

dream1971 spune:
Buna seara dragi -ute
Ma bucur foarte mult sa vad ca s-a marit listuta cat timp am lipsit. Felicitari Aurel-cris si Medamaya.
. Va doresc sarcini usoare si bebici sanatosi!
Cellu ma bucur ca totul este bine cu tine si bebe dar te rog nu face nimic si stai in pat...
Eu abia m-am intors de la spital unde am stat internata. Luni chiar dupa ce v-am scris am mers la toaleta si m-am trezit balta de sange...Am sunat dr, care mi-a zis sa ma duc de urgenta sa ma interneze. Am sangerat ingrozitor de tare aprox o ora. Am fost pusa in repauz total la pat pt 3 saptamani. Pana ieri nici la buda nu am avut voie. Si eu care ma bucuram ca am scapat...
Toata sangerarea a fost de la placenta si se pare ca inca pericolul nu a trecut. Dar problemele nu se termina aici. Bebe este bine si masoara ca pt 13 saptamani si 2 zile dar dr i-a masurat pliul nucal si a gasit o dimensiune mai mare decat normala si m-a sfatuit sa fac punctie peste 3 saptamani fiindca exista risc crescut de sindrom Down. Am facut si un test de sange si asteptam raspunsul marti...Intr-un cuvant sunt disperata...Voi ati facut testul asta? Ce stiti de asta?
Va mai citesc din urma si revin.
Va pup pe toate
Andicu cred ca se apropie AMR. Iti tin pumnii sa fie totul bine
Dream 12+

pussi spune:
RUGAMINTE PT. FETELE DIN BUC. daca ajunge cineva la MOTHER CARE se poate interesa cineva si de caruciorul asta: http://www.mothercare.com/gp/product/B000IESEUG/sr=1-25/qid=1182582694/ref=sr_1_25/202-5652932-7742264?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core
- cat costa cu tot cu cele 2 landouri
- termenul de livrare
- eventual daca se poate vedea ... si parerea voastra dupa ce-l vedeti multumim frumos!
dream imi pare asa de rau ca trebuie sa treci prin asta! Eu zic ca partea cu placenta se rezolva..nu esti singura! Cu pliul nucal, poate ar trebui sa-ti faci TT intr-o prima faza si dupa cariotipul si amniocenteza! Trebuie sa ai incredere in DD ca El ti-a dat acest puiut si tot El are sa aiba grija sa se nasca sanatos!
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

Adina1967 spune:
Doamne Dream ce rau imi pare pentru ca treci prin asa ceve. Curaj ca poate nu e chiar asa de grav cum pare.As vrea sa te ajut cu vreun sfat dar sincer nu stiu nimic despre asta. pentru puiutul tau sa fie bine doar atit pot sa fac...
6+
http://bd.lilypie.com/MVJYp3.png

madalina28 spune:
Dream sunt sigura ca totul va fi bine,nu te stresa asta il afecteaza si pe bebe,ne rugam pt tine sa fie totul bine.
Sheri cum iti e?Sper sa vii cu vesti bune.
Andicu mai ai putin......tinem pumnii.
Madalina 6+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

ciarli spune:
Dream, multi pupici, eu zic sa nu-ti faci griji.
Ma enerveaza rau chestia cu sindromul Down, toate trebuie sa
trecem prin porcaria asta cu TT si altele si oricum analizele ies in general incerte, cu suspiciuni, nu inteleg de ce se face. Din toate fetele pe care le cunosc uneia singure i-a iesit 100% bine. Eu cred ca o sa vb cu dr mea si o sa refuz TT, sora-mea a facut la fel. Credinta in Dumnezeu e cea mai importanta, insa acum, tu esti cea care decizi.
Noi SUNTEM ALATURI DE TINE pt ca toate ne punem in locul tau!!!!!

cellu spune:
DREAM, am ramas fara cuvinte, chiar nu stiu ce sa-ti spun. Ma rog sa-ti fie bine!
Eu am programare la eco pt translucenta nucala, peste 3 sapt. Stau cu inima stransa, nu vreau sa citesc si sa stiu prea multe, ca m-as ingrijora si mai mult.
Ma rog la DD,sa ne fie bine!
Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei
Doamne, cel care ai zis oamenilor :" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.
Cellu 10+

dream1971 spune:
Fetelor va multumesc mult pentru sustinere . V-am simtit lipsa...Acum ca am revenit acasa mi-am luat calcuatorul in primire si incerc sa ma documentez....
Am facut translucenta nucala. Ce mi se pare dubios este ca intr-o anumita pozitie a avut 4.5mm iar in alta 3.5mm. Oricum mai mare decat limita de 3mm. Doctorul mi-a recomandat din start sa fac aminocenteza peste vreo 3 saptamani. La insistentele noastre ieri mi-a luat si sange pentru dublu test...Astept rezultatul marti si tot atunci fixam si data punctiei. Mi-e tare teama...Acum citesc cat mai mult si as vrea sa mai cer opinia si a altui dr ca sa nu fac o prostie...
Se pare ca problemele se tin lant...
Va doresc sarcini mai usoare decat a mea. Va pup pe toate.
Dream 12+

dream1971 spune:
Cellu am nevoie de rugaciune...Din pacate suntem neputinciosi in fata sortii si ceea ce ne mai ramane de facut este sa ne rugam. Incearca sa nu te gandesti de acum la acest test. sa fie bine.
Ciarli ai dreptate in privinta testelor astea dar din pacate odata ce afli ca riscul exista si este destul de mare este imposibil sa nu te gandesti si sa te stressezi. Este tare dureros iar decizia este grea...
Asa cum am mai spus nu-mi ramane decat sa ma rog sa fie totul bine atat la mine cat si la voi.
Dream 12+

thea_m spune:
Dream imi inchipui ce este in sufletul tau si fie ca Domnul sa iti dea putere sa treci cu bine peste aceste emotii, iar rezultatul sa fie unul favorabil si totul sa fie bine si sa iti tii puiutul sanatos in brate. Oricum, parerea mea este ca, in astfel de cazuri, sa mai mergi la un medic pentru o alta ecografie. Eu am facut triplul test, dar i-am spus dr. ca, chiar daca rezultatele vor iesi incerte, amniocenteza nu fac pentru ca nu voi fi in stare sa renunt la puiuti, dupa ce ani la rand i-am asteptat nu le pot lua sansa la viata si as trai mereu cu teama in sufletul ca poate rezultatul a fost gresit si poate ei erau sanatosi. Ii multumesc lui Dumnezeu ca, pana acum, m-a scutit de a lua o decizie atat de grea si radicala.
Sheri cred ca la ora aceasta esti bine, cu Alessia sub cheita ca sa stea acolo pana creste mare si frumoasa!
Delfi, Marilou cat mai mult repaus este foarte important pentru o sarcina cu gemeni, mai ales cand a fost obtinuta atat de greu. Deci, fara exagerari si totul va fi bine pana la capat.
Adina ma bucur ca, pentru putin timp macar, te-ai linistit ca totul decurge bine.
Pussi acum cateva luni am vazut la mothercare un carucior asemanator, nu-mi amintesc daca era de la aceeasi firma, care era 1500 RON fara landouri, iar un landou parca era 400 RON, dar nu mai retin exact. Oricum acesta era singurul tip de carucior pentru gemeni cu landou pe care il aveau la mothercare. Mi-ar fi placut si mie sa le aiba pe toate cele pe care le-am vazut pe site-ul britanic si la preturile acelea care sunt mai mici decat ce am vazut la noi pe piata de la aceleasi firme.
Pup fetele!
Teodora 31+
Tiberiu si
Daria
Aniversare 2006
Burtici