Gravidute prin FIV

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

PUSSI ma duc tocmai pe 5 iulie,dar sunt tare suparata ca nu stiu ce-i cu petele aceastea maronii,maine am sa sun sa intreb la Giulesti sa vad ce zic..Deci patele apar doar cand ma duc la toaleta,sunt micute,poate s-or potolii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Dragele mele,

Va multumesc din suflet la toate pentru incurajari si suport. Sunteti extraordinare Astazi am luat o scurta pauza de internet fiindca simteam ca innebunesc citind. Acum cand am vazut mesajele voastre mi-au dat lacrimile. Incerc sa sper ca o sa fie bine. Maine incerc sa vorbesc cu dr. de familie sa vad daca pot face o alta ecografie in alta parte. Marti astept sa ma sune ginecologul cu rezultatele dublului test si planificarea aminocentezei...Nu stiu deloc ce e mai bine sa fac.
Aici (Belgia) e mai greu sa mergi de la un dr la altul fara recomandare. Incerc insa. Cel la care am fost e destul de tanar dar e la un spital bun si parea ca stie ce face. Mi-a dat si poze si am putut vedea si eu clar ca NT este mare.

Anaist despre cine este vorba de la odiseea ta? As vrea sa citesc putin. V-am urmarit si eu putin la prima sarcina pe care am pierdut-o....Tu ai avut NT mic deci nu cred ca poate fi o problema. pt tine si tau.

O sa va spun de indata ce am vesti...

Andicu iti doresc o nastere usoara si sa te bucuri de un bebe sanatos si frumos. sa fie totul bine.

Aurel- Cris petele cred ca sunt de la implantare. Mergi la dr pentru orice eventualitate. bafta multa.

Lachi sper sa fie asa cum zici tu. Am vazut ca fi la tine se apropie...Stai cuminte ca nu mai e mult si ai sa-ti poti tine in brate printesele.

Va pup pe toate si va multumesc!

Dream 12+

Mergi la inceput

Fetelor am sunat la Giulesti si mi-au zis sa fac gravibinon si repaus la pat,voi ati mai patit asa??Am mai avut astfel de pete in zi 9 dupa ET,acum ma doare si putin burtica.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Aurel eu am avut ceva mai tarziu pete si sangerari dar am citit o gramada pe tot feluri de site-uri despre asta. Am vazut ca foarte multe fete au avut si a fost ori de la implantare ori daca esti in timpul in care trebuia sa-ti vina de obicei CM se mai intampla sa apara asa ceva. Am auzit chiar de cazuri cu sangerari si bebe a for ok. Urmeaza sfatul dr. ca e bun si stai cat mai linistita. O sa fie bine !

Dream 12+

Mergi la inceput

DREAM merci mult pentru sfaturi,am sa stau cat mai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor, va pup si eu!

Andicu, nastere usoara si te asteptam cu noutati despre voi doi.

Aurel Cris, si eu am pete maronii de vreo 4 sptamani, dr nu e ingrijorata, mi-a spus ca la unele sarcini, si chiar si ei i s-a intamplat cu ambele sa sangereze pana la 4 luni, e normal. La mine se pare ca e de la o usoara dezlipire de placenta si mi-a dat si mie repaos si gravibinon. Si eu abia astept sa se termine perioada asta ca e tare nasol si sunt foarte speriata si tensionata.

Dream, eu cred ca o sa fie bine.

Shery, mai spune-ne si noua cate ceva despre voi.

Pussi, pupici.

Va pupa ciarli pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Aurel_Cris nu mai sta stresata sigur o sa fie bine,stai linistita in patut si urmeaza tratamentul.
Dream ne rugam pt voi
Andicu nastere usoara,recuparare rapida si nu in ultimul rand bebe Filip sanatos.
toate

Madalina 6+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicu + Bebe Flip
medamaya1te-am trecut pe listuta!.
lachima bucur ca sunteti asa de mari! Tinem pumnii pt. august!!Vreau sa ajung si eu ca tine
aurel_crisstai linistita, eu n-am avut pete, dar prin sapt. 10 m-a durut burta..si am primit gravibinon 1/sapt(cica o sa-l fac pana prin sapt. 30) si repaos la pat! Eu sunt mai panicoasa si cum e ceva... cum sun dr.! Cred ca-i deja plictisit de mine, dar... Titicii mei sunt importanti
dream cum sunteti??
ciarli vad ca si tu esti la fel, gravibinon si pat

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by ciarli

Cellu, si eu am dureri acolo, adica intre fund si...
Dar nu foarte mari, nu m-am gandit sa ma ingrijorez inca

Eu si acum am junghiurile astea, uneori parca am un par in ... si ma intepeneste durerea. L-am intrebat peprofu, si a zis ca hemoroizii sunt de vina, i-am spus ca nu am asa ceva, dar pb ca-si incearca norocul. Oricum nu-i grav.

Am fetita cu fundita jos, profu a zis ca profilactic e bine s-o am, oricum nu m-a intrebat daca sunt de acord sau nu, m-a trimis direct la internari, cine-l stie cunoaste.
E bine, stau o saptamana acasa, nu ma doare, n-am contractii.
Alta vete buna: nu mai am infectie urinara, am scapat de ea!

la toate gravidutele si sarcini usoare ca fulgii

Shery 21+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ei, acu am avut timp de lecturare.
Va multumesc la toate pt sustinere si telefoane.
Dream, sunt alaturi de tine, adevarul ca numai amniocenteza iti va putea aduce linistea si siguranta, ai grija de tine si sa dea DD ca totul ca fie doar un vis urat si scurt
Andicu, inca putin si-l vei avea pe Filip in brate, ce frumos! abia astept si eu sa treaca timpul asta mai repede sisa scap de frica

Operatia a fost si usoara si rapida, in salon era o pacienta de-a dr Puia, cu cerclaj, si \acum cu el scos, la 40 sapt urca de zor scarile si colul ioc sa se deschida si savina bb!

Shery 21+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput