Gravidute prin FIV
Raspunsuri - Pagina 19
delfi spune:
Pussi eu merg in continuare la Bucuresti la MNL, unde ma vede prof Ronel si Anca Gherasie, cu care am vb si de nastere. Amindoi mi-au spus ca e totul ok si sa reduc utrogestanul de la 6 la 4 timp de o saptamina, la 3 timp de alta saptamina si apoi sa il opresc. Gravibinom nu am facut de loc pina acum.
mona
11 + 

madalina28 spune:
Fetelor am si eu o nedumerire,dr mi-a spus sa continui tratamentul cu progesteron pana il termin adica inca 9zile si dupa sa bag 6utrogestan pe zi,nu mi-a spus nimic de gravibinon.O fi uitat sau nu trebuie sa fac?
Madalina
6+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
ciarli spune:
Buna fetelor!!
Sheri, bafta!!!
Am auzit ca gravibinonul nu se mai fabrica,
farmaciile isi vor epuiza stocurile si gata.
Eu mi-am mai luat ieri 2 fiole, sper ca dupa sa nu-mi mai trebuiasca.
Dr. mi-a spus sa mai fac unul pe 24 si dupa mai vedem.
Eu sper sa-mi priiasca statul asta degeaba ca leguma si sa fie bine dupa.
Cat despre nastere si pe mine ma bate gandul sa nasc normal, am destule taieturi pe burta nu prea mai vreau sa-mi fac rost de inca una:)
Pup
pussi spune:
shericut bafta!!
aurel cris te asteptammmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
delphi cam toate gravidutele cu gemerala au facut tratam. de sustinere! Tu sti cel mai bine cum stai, dar macar pana la 16 sapt. (cand deja placentele functioneaza singure) trebuie sa iei ceva! Asta e parerea mea!
madalina eu cred ca n-a uitat! prefera sa nu-l faci...sau sa-l tina ca solutie de rezerva cum l-a tinut la mine!
ciarlicu gemeni si vrei nastere naturala???
PUSSI
14+
CONSTANTIN &
ANACum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
mihuta spune:
buna ziua dragelor,
n-am mai scris de vreo doua zile (parca) sau de ieri dimineata ca avem o tastatura de aia fara cablu care imi face mii de figuri, asa ca am renuntat si am denuntat-o la tati. Asa ca azi e cuminte si scrie ce tastez eu.
In legatura cu nasterea, eu tot pe cezariana o sa merg (cred), desi periodic ma mai incearca gandul de nastere vaginala cu epidurala. Dar nu ma tine mult...
Sheri, bine te-ai intors, cum ai suportat caldura ?
18s +
Sophia 80%
pussi spune:
si bun venit celei mai proaspete gravidute:
aurel cris!!! sarcina usoara si BB sanatos!!

PUSSI
14+
CONSTANTIN &
ANACum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
aurel_cris spune:
Fetele mele dragi am reusitttttttttttttttttttt,tremur toata valoare 270,va mai scriu mai tirziu sa-mi revin.
carmen e spune:

FELICITARIIIIIIIIIII CRIS SA FI SANATOASA SI SA ITI DEA DD BB (I) SANATOSI !!!!!!!!!
PUPICI PE BURTICA