Gravidute prin FIV

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Pussi am gresit DNP de fapt este 9 octombrie 2007 , scuza-ma, poti modifica tu, te rog.

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Andicu abia astept sa ies la cumparaturi sa-mi iau si celelalte carti, nu de alta dar ma plictisesc in casa si nici nu as dori sa ma transform intr-0 gospodina desavarsita

Mai jos am incercat sa bag o poza 4D cu bebe rusinos.

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/litu_daniela_gabriela/my_photos

+ 24 sap cu Alexandra

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor am inceput sa fim din ce in ce mai multe,poate adunam toata gasca aici,se pare ca acest capitol deschis de tine Pussi este unul norocos.
Azi dimineata m-am intalnit la Giulesti cu Aurel-Cris,se ducea sa doneze sange pt analiza,era asa morcovita.......ea zicea "nu ca nu sunt imi cunosc organismul destul de bine",eu ii ziceam "ma si eu aveam ameteli si nu stiam de la ce sunt, sigur esti graviduta",ea "nu si nu" si uite Cris ca am avut dreptate.Felicitari mamico sa-ti traiaca si sa fiti sanatosi cu o sarcina usoara si la termen!

Madalina 6+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

AUREL_CRIS, FELICITARI !!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! ...si bine-ai venit printre noi!

Daniela, frumoasa poza! sa o pastrezi sa i-o pui in album, la inceput!

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 10 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Auricooooooooooo, felicitari imense, bravo mamico, supper-super-super

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Am fost la eco, Alesuta e bine tare de tot, are 381 gr si 25cm, toate la locul lor, s-a ridicat in fund si da din maini.

Acum partea rea, mi s-a deschis colul la interior, in forma de V, .
Colul are 41mm. M-a intrebat daca am avut contractii, i-am spus ca nu.
Asa ca sunt tare speriata.
La 17.45 ma vede Radoi si la 17 Marinescu. Asistenta lui Marinescu mi-a spus ca va fi cerclaj.
Sunt si speriata si suparata, chiar am avut grija de mine si am fost cuminte, nu sex nu sport, sunt dupa concediu...

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Aurel-Cris bravo mamico!!!
Ai reusit!!!
Cind ma gindesc ca erai asa de sigura de nereusita dimineata
parca ma vedeam pe mine acum 10 zile. Si eu facusem testul
de urina si imi iesise negativ.

5+
http://bd.lilypie.com/MVJYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilou spune:

Aurel_Cris - FELICTARI SI SA ITI DE DD O MINUNE DE si voi sa fiti sanatosi sa va bucurati de el.

Restul fetelor vad ca fac bine ceea ce ma bucura tare.

Eu joi am urmatoare intalnirea cu . Sper sa fie amandoi bine si sa creasca mari.

Nu am inca nici un simptomm inafara de somnolenta si sanii care sunt sensibili si durerosi. Astazi parca mi-a fost un pic mai diferit de restul zilelor si atunci cand sunt pe stomacul gol simt o greata insa eu nu pot voma deci nu ma pot plange. Nici la prima sarcina nu am avut probleme. Am dus-o ana la 9 luni fara probleme. Deci nu imi fac griji inca.

Oricum va doresc tutror o sarcina usoara fara probleme si bebei extrem de sanatosi ca frumosi nu am dubii ca vor fi.

Pupici

Ioana7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Cris, felicitari si bun-venit la burtici!!!!!

Sheri, cred ca daca o sa fim colege la statul in pat o sa fie bine!!

Pe mine nu ma mai dor sanii, (doar dimineata sunt tari si ma dor putin) si ma sperie chestia asta, la voi cum e??

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

SHERITRA am intrat special sa vad ce ai facut,curaj totul va fi bine,iti tin pumniisi inca odata merci,
PUSSI,MIHUTA,CARMEN_E,DANIELA 76,MADALINA,ANDICU,ADINA,MARILOU va multumesc,sa speram ca acum sunt norocoasa si duc totul pana la capat.Eu am mai reusit o IA si sa oprit in evolutie acum vreau sa merg pana la capat.
la toate fara exceptie.
PUSSI ESTI FENOMENALA M-AI SI TRECUT PE LISTA HAI SA ITI ZIC CAND AM FACUT ET PE 5 IUNIE,ACUM CUM CALCULEZ DPN??

Mergi la inceput