Gravidute prin FIV

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Sheri bine ai revenit de la plaja. Chiar se simtea lipsa umorului tau tonic!
Adina multumesc de apreciere si multa bafta la eco, sa fie bine si sa te poti bucura in liniste de sarcina. Apropo, analizele le-ai facut la acelasi laborator?
Pussi eu estimez sa nasc pe 15 august, d-na. dr. estimeaza sa-mi faca cezariana candva dupa 23 iulie, dar, cel mai important, nu stiu cand estimeaza puiutii ca e momentul sa apara pe lume. Si stai tu linistita ca ajungi si in sapt. 30 si mai incolo!
Andicu mi-ar placea si mie sa fac cezariana cu epidurala, dar se pare ca la Giuly nu se prea practica asta, prefera generala, iar daca ai mancat rahianestezia.
Apropo, Lachi, ti-a spus Mr.B ce anestezie vei face?
Aurel_Cris, Moniland, Andrada si celelalte fete de la FIV, va asteptam cu bratele deschise!

Teodora
30+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Marilou multumesc pentru informatie dar din pacate eu locuiesc in Grecia, mai exact pe o insula, iar doctorul meu care ma urmareste e in Atena. Plec joi dimineata cu vaporul caci ma va vedea la ora 18.30. Nu stiu cum am sa rezist cu caldurile astea ca s-au anuntat peste 40 de grade sapt. asta.
Oricum am vorbit cu doctorul aseara si mi-a zis sa stau linistita ca el nu vede nimic ingrijorator. Cica din sapt. 5-6 BHCG se dubleaza oricum dupa mai multe zile si ca depinde de organismul fiecarei femei. Eu joi inchid 6 saptamini si intru intr-a 7-a. Mi-a zis sa nu mai repet analiza ca nu e necesar. Numai miine nu-i poimiine asa ca incerc sa mai rabd putin. In continuare nu am nici un fel de greturi, singurele simptome sint sinii durerosi (care se pot datora medicamentelor) si crampe/dureri premenstruale discontinue, bufeuri mai ales noaptea. A mai patit cineva asa?
Madalina abia astept sa ne spui cum a fost azi la ECO.
Thea analiza am facut-o la acelasi laborator cu ziua 19.
Aurel-cris e timpul sa improspatam lista de gravidute prin fiv. Hai cu vestea cea buna!!!

5+
http://bd.lilypie.com/MVJYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Aurel-Cris, tin pumnii stransi, sa dea DD sa vii cu vestea cea buna

Io-s gatuita de emotii, la 12.30 plec la Iosup la morfofetala, s-o vad pe printesa daca leagana evantaiul cu distinctie si daca tine spatele drept, si eventual daca-i iese pirueta perfect acum.

Va pup pe toate!

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Pussi felicitari pentru acest subiect, chiar ii simteam lipsa, si cand colo el era deja deschis, l-am descoperit cam tarziu, dar e bine si asa.
Vreau si eu pe lista, datele mele sunt: punctia 15.01.2007, ET 18.01.2007, Bhgc 30.01.2007, si DNP este 09.11.2007 la ultimele masuratori, cu bubulina Alexandra.

Am vazut ca multe fete intrabau de schema de tratament dupa bhgc, eu am urmat pana in 12 sap 6 utrogestanta pe zi, 1 vit c, 1 magne b6 1 elevit, 1 acid folic si o data la 7 zile 1 garvibinon, dupa aceea si pana in prezent 1 elevit pe zi si un utrogestant, iar o data la 7 zile gravibinon.

Andicu cat de putin a ramas pana la marele eveniment, cred ca ai niste emotii cat caru, bafta multa. Mai poti dormi noaptea? Eu cred ca nu.Apropo, am citi cartea pe care mi-ai recomandat-o, este super, m-am distrat copios, mi-am dat seama ca nu numai eu am aceste probleme minore si m-am linistit intr-un fel.Multumesc!

Citesc mesajele fetelor aflate la inceput si imi aduc aminte de toate intrebarile pe care le aveam si eu si carora le-am aflat raspunsul aici, pe forum de la prietenele mele virtuale.

In legatura cu simptome, eu am avut niste greturi groaznice amestecate cu o foame continuua, inca din a 6 a saptamana pana in a 12 a, cu varsaturi, cu mirosuri deformate care imi produceau rau,
dupa 3 luni toate astea s-au estompat treptat, am observat ca slabisem 4 kg. A urmat o perioada de liniste, in care era disperat ca nu ma mai simteam gravida. Dar, stiu ca nimeni nu ma crede, am simtit primele miscari in interior la 3 luni si jumate, era foarte vagi, dar ma linisteau . La 16 saptamani fix am simtim loviturile si in exterior, inclusiv, tati a fost lovit cu putere prin burtica.

scuze, m-am intins prea mult....

Va pup si mai vorbim...

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Mi-a crescut inima azi cand am vazut mormolocul,are activitate cardiaca si 7mm,este "foarte mare",in rest totul este bine,au cam inceput greturile de dimineata.
toate FIV-oase.

Madalina 6+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata in sfarsit si de la noi!
Am scris ditamai mesajul si apoi n-a mai mers forumul, asa ca incerc sa repet cat mai tin minte:

Thea, ce nasol ca prefera anestezia generala cei de la Giuly! recuperarea e cea mai grea dupa si iti vezi si puiul mai tarziu! macar de te-ai intelege sa faci rahi, scapi mai usor!

Adina, si eu am avut bufeuri la inceput de sarcina, iar acele crampe sunt normale in primele saptamani. Uterul se pregateste sa se mareasca, incepe sa se formeze placenta, etc. Dr mea mi-a zis asa: daca nu ai sangerari rosii mai puternice si dureri mari de burta, atunci poti sta linistita in 99 % din cazuri. Incearca sa nu te mai gandesti asa mult si fii optimista pt bebele tau , ca ii transmiti si lui starea de bine.

Sheri, bafta multa la morfo-fetala! sa treaca cu brio mica balerina!

Daniela, era si cazul sa apari si tu pe-aici! ma gandeam chiar sa te intreb de ce nu intri! cat despre mine, emotii mari nu prea am inca, probabil ca o sa fiu cam "dusa" in ajun si in ziua nasterii, pana atunci ma pastrez sa tai zilele ramase din calendar! noaptea nu prea mai dorm pt ca sunt mare si mi-e cald, si imi amortesc soldurile si picioarele de la statul pe o parte, dar ceva somn tot prind spre dimineata! ma bucur ca v-a placut cartea, si Pussi a citit-o, eu am primit recomandarea de la o alta .

Am inteles ca mai sunt vreo 2 genul asta "Poti sa nu fii o mama perfecta" si "Poti sa nu ai o familie perfecta" de Libby Purves. Vreau si eu sa le iau, am inteles ca sunt tot asa de simpatice!

Madalina, felicitari pt puiul grasunel si pt primele imagini cu inimioara activa! sa fie sanatos si sa se nasca la termen!

burticilor!

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 10 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Aurel Cris asteptam vesti bune
Madalina felicitari pt cei 7 mm si un bebe sanatos
Eu de ieri stau la pat pt ca ma doare burtica cum ma ridic in picioare, parca am o presiune continua acolo jos. Nu stiu daca este de la controlul de duminica, unde v-am spus ca m-a cam durut, sau de la faptul ca am inceput sa reduc utrogestanul de la 6 pe zi la 4. Oare daca ma duc azi la doctorul meu din Craiova este prea devreme?

mona 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ciarli, nu e nici-o problema sa te duci la dr tau azi! asa te linistesti! si da-i cu no-spa , ca te ajuta !

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 10 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

daniela bine ati venit, v-am trecut pe listuta
aurel cris tinem locul cald!!!
madalina28ma bucur ca sunteti bine
andicuincep si eu ca tine cum stau 5 zile fara tati. Cu cartile si Mihuta a citit-o! O sa ma uit si dupa restul...trebuie sa am material de stdiu pt. stat in pat!
Theasi eu o sa nasc cu cezariana ansetezie totala! E mai grea prima zi, dar ci ca cokteilul ce se dupa generala e mult mai tare decat dupa epidurala...si durerea nu o mai simti! Cu caruciorul inca n-am mai studiat nimic!
delfiTu gravibinon faci?? cine ti-a zis sa reduci utrogestanul??? nu poti sa ramai fara trat. de sustinere la gemerala!

PUSSI 14+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetelor ce grozave sunteti va multumesc mult pentru galerie,pup cu drag mamicile si scumpii vostri bebelusi
SHERI ma bucur ca ti-a priit vacanta si bafta azi la echo,va fi totul bine stai linistita
PUSSI ma bucur ca sunteti bine toti 3
MADALINA felicitarii pentru inimioara,cred ca ai fost foarte fericita azi
THEA,ADINA,DELFI multumesc fetelor si sarcina usoara
Am fost sa donez,la ora 2 am sa sun sa vedem ce va fi,oricum nu voi renunta chiar daca o sa am un test negativ

Mergi la inceput