Gravidute prin FIV
Raspunsuri - Pagina 17

Andrada.P spune:
Dragelor ce bine ca ati deschis subiectul asta ca de mult voiam si eu sa scriu la Odisee Am venit doar sa va salut si sa va rog sa-mi tineti neaparat un loc ca vin si eu la toamna!
toate FIV-oasele burticoase si dragi!
Andrada

ciarli spune:
Va pup si eu pe toate.
Marilou, si eu cred ca o sa fie bine si al doilea bb.
De maine incartiruiesc si eu in patut, tot cu placenta.
Nu stiu ce o sa ma fac, sper doar sa fie bine.
Sunt si eu un pic speriata, da ma rog la Dumnezeu.
Sheri, bine ai venit.
Andrada, te pup si abia te astept aici.
Cellu, sa stai cuminte in pat.
Va pup pe toate si pe toti bebeii vostri (adica ai nostri :))))

pussi spune:
vad ca creste lista de colege de pat important e ca BB-ici sa fie bine
eu nu am fost prea cuminte...am fost in Selgros 2 ore..
ciarli eu zic sa te obisnuiesti cu ideea cu patul..ca se pare ca cu 2 la purtator e tare la moda!
adina repeta si poimaine testul, dar la acelasi laborator!
aurel cris maine stai aici sa te trec pe listaaaaaaaaaaaaaaa!
Andrada.P
dream azi am cam fentat patul
sherivad ca te tine numai te intereseaza, il vrei de ginere??? de ce nu mi-ai zis sapt. trecuta ca ti-l dadeam sa-l ti la plaja
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

ciarli spune:
Da, pussi, dar poate la voi e mai usor ca poate
are cine sa va ajute, eu sunt cam pas din punctul asta de vedere.
Sotul meu a plecat in concediu 1 luna(sic!) si imi mai
transmite sincere urari de bine, insanatosire grabnica!!! si
compasiune cat cuprinde, mama are o nepoata care ii ocupa zilele si
noptile iar soacra-mea si sora-mea lucreaza..
Si am si un examen fff important in septembrie, sper ca macar acolo sa
ajung.
Da, cred ca Dumnezeu ma iubeste din moment ce m-a ajutat sa am cel mai
minunat lucru si cred ca o sa-mi faca si mice cuib, ca la toate berzele chioare. :)))

pussi spune:
ciarli BB-ICI sunt pe primul plan, eu sunt in medical de cand am ramas ..si profesional la ora asta si probabil pt. urmatorii 2 ani jumate nu ma mai intereseaza nimic!
Cu ajutorul nu stau deloc bine...o sa vina mama mea in TM cand nasc probabil vreo 3 luni in medical! Acum e sotul si o tanti care face curat odata/sapt. Mancare imi comand la restaurant si mai am verisoara care-mi mai aduce cate ceva gatit! Dar astea nu se pun... puisorii din burtici sa fie bine! De facut fac doar treburi usoare... poate de sapt. viitoare o sa si gatesc cate ceva, pana acum vomitam!
Si DD e cu noi! Poti sa fi sigura de asta!
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

Marilou spune:
Dragele mele
Va multumesc din suflet pentru incurajare.
Adina, te rog mult sa nu iti faci griji si daca vrei iti recomand clinica unde am fost eu si unde au un aparat super performant si sigur te vei linisti. Deasemenea dr. este super ok. Daca vrei spune-mi si iti dau nr de telefon sa iti fac programare. Costul este 150 RON.
In res eu sunt bine si bea astept ziua de joi cand trebuie sa mai merg sa vad ce si cum.
Va pup pe toate si ma bucur ca m-ati primit printre voi.
Multumesc din suflet.
Ioana6 sapt, 5 zile

andicu spune:
Sheri, si eu eram viteaza in primele luni si ziceam ca nasc natural cu epidurala, si apoi cand a inceput dr sa-mi spuna ca e mare, ca e capatanos si am tot citit prin toate partile, mi-a trecut. M-am gandit ca la cate taieturi am, una in plus nu strica, dar prefer sa fie mai la vedere, pe burta, ca stiu cum s-o tratez. Mai bine ma tine burta decat prin alte parti! macar stiu cum se simte! ce daca e refacerea mai grea, n-am auzit mamica cu cezariana sa zica ca a fost mai greu mai mult de-o saptamana! si stai linistita, ca la cezariana cu epidurala nu te doare nimic! ai mereu calmant in vena!
dupa aceea te tine un pic, ca la o taietura mai mare, nimic insuportabil ( asa mi s-a povestit din mai multe parti, plus ca de la prima exrtrauterina am taietura exact ca la cezariana)!
Acum, mai ai timp sa te hotarasti, eu zic ca nu e cazul sa te gandesti prea din timp! atata vreme cat ai dr tau o sa te lamuresti cu el cand o veni momentul! si sarcina usoara in continuare!
Andicu

AMR 10 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

ciarli spune:
Da, Pussi, ne descurcam noi cumva.
Andicu, cat costa la Euroclinic? Inclusiv "cazare"
ca si pe mine ma bate gandul

Moniland spune:
Multumesc fetelor.
Dar pana sa ajung in gasca voastra de super fete voi va mutati la mamicute prin FIV.
Dar va prind, ca acolo veti ramane toata viata.
.
Monica

andicu spune:
Ciarli, nasterea prin cezariana e in jur de 2200-2500 euro, cea naturala cam 1500 euro, cu cazare cu tot .
Andicu

AMR 10 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip