Gravidute prin FIV

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

la raport : ieri am fost la control si este totul ok.Bebeii erau bine, dadeau de zor din maini si din picioare, unul chiar s-a intors in timpul ecografiei. Sunt pusi pe etaje - se pare ca asta e o moda, nu . Pe primul l-am vazut f bine dar la al doilea m-a cam durut cand s-a uitat dr. pt. ca trebuia s-a treaca de primul ca sa il vada. Oricum si azi vad ca ma cam doare pe jos si cred ca este de la eco. Data viitoare cred ca o sa-i rog sa-mi faca eco abdominala si nu intravaginala.
Stie cineva de conditiile de la Spitalul CFR 2, pentru ca am inteles ca si acolo au facut saloane ca lumea pt. nasteri si nu se compara la pret cu Euroclinicul.

mona 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutare!
cellustai calma si linistita in pat, important e rezultatul! Si eu stau de la inceput! O sa fie bine! Cu PC-ul...mi l-a mutat Tati dupa ET in dormitor cu toate matele aferente, monitorul pe noptiera lui si PC-ul langa..si aici ramane pana nasc El nu are acces la el!
andicuaici nu pot sa-mi iau medical, m-am conformat! Si mai stati si voi acasa ce atatea plimbari si gratare si soacre Si cu Ana sti tu ce sti, de acolo vine!
madalina28si pt. voi e valabil: stati acasa, nu pe munte, ca vin cu
Mariloufelicitari pt. ! Si eu zic ca: daca le bate inimioara la ambii, atunci trebuie sa ai incredere in ei Sa-l rogi pe DD sa duci sarcina cat mai bine! Stiu 2 fete de la Fiv Ungaria la care s-au prins amandoi si unul s-a oprit in evolutie, dar niciuna nu a ajuns la faza de activitate cardiaca cu ambii! Asa ca : capul sus, pat cat mai mult si cu DD inainte!
dream1971 cu sensibilate...cand vomitam, maine am o sapt. de la ultima vomitatura...imi curgea si ceva sange pe nas, vinisoare sparte, nu sange efectiv. Cred ca asta se datoreaza cresterii activitatii cardiace la noi nu trebuie sa te speriii! Si ?? ne facem colege de pat.

thea_mvreau si eu la 30 de sapt.Cand estimezi sa nasti??esti un exemplu de urmat
sherite-ai repatriat???

PUSSI 14+ &

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by pussi
[cu am citi ca trebuie sa ma trag de sfarcuri zilnic, ca sa se formeze!

PUSSI 13+ din care unul

Mi s-au intarit sfarcurile numa cand te-am citit, mai bine ma gandesc la asta zilnic si se intaresc singurele!

Pussic, eu am avut ET-ul de Valentines Day, adicatelea pe 14 febr, si DPN pe 3-5 noiembrie. Felicitari pt subect, foarte tare!
Pleaca omul la mare sa se prajeasca si gaseste casa zugravita si mobila schimbata. Si m-ai trebe sa ma si nmutilez. Daca-mi pun sotiorul s-o faca in fiecare zi nu-i mai placut?
Alesuta s-a comportat bine la plaja, nu a urlat si m-a lasat in pace sa citesc.

Eu pana acu doua saptamani n-am avut nimic, nici greturi, nici pofte, nici stari de rau, ameteli, si nici acum nu ma scol noaptea sa merg la toaleta, dorm de tai lemne pe mine.
Am facut o infectie urinara de m-a omorat rinichiul, m-a lasat trei zile, apoi iar dureri de spate cumplite, parca se rupea in doua.
Doctoru a zis ca apasa gagica pe ceva, acum nu ma mai doare spinarea, parca traiesc altfel.
Oricum am luat decizia de a merge la munca 6 ore/dsaptamana, cred ca ma omoara si scaunul, si sa merg la Giuly la gimnastica.
Se mai baga cineva? e 120.000 lei prima sedinta, apoi 70.000 lei.
Orele sunt urmatoarele: 09-10; 10-11 de luni pana vineri, cu programare in prealabil.
Cine vine, cine vine?

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

lasa titele mele in pacesa creasca linistite, nu le mai fac nimic!
la nu merg ca-i prea departe
cu programul de 6 ore, mai ai pana la 0 ca mine

a...si vrei pe listuta, m-am prins hai ca te trec...

PUSSI 14+ &

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

te-am trecut si testul tin eu minte ca l-ai facut in ..27.02..era marti

PUSSI 14+ &

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Marilou ce ma bucur pentru tine ca ai gemeni. Eram sigura de altfel caci prea era mare valoarea bhcg. Sa de Domnul sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.
Thea cred ca sinteti tare fericiti sa aveti pereche, e un vis. Frumoase nume le-ai pus....Nastere usoara si numai bucurii!
Madalina iti tin pumnii miine la intilnirea cu bebicul tau. Sper sa iti zimbeasca!!!! Urmez si eu joi.

5+
http://bd.lilypie.com/Uc5Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

quote:
Originally posted by pussi
[cu am citi ca trebuie sa ma trag de sfarcuri zilnic, ca sa se formeze!

PUSSI 13+ din care unul

Mi s-au intarit sfarcurile numa cand te-am citit, mai bine ma gandesc la asta zilnic si se intaresc singurele!

Pussic, eu am avut ET-ul de Valentines Day, adicatelea pe 14 febr, si DPN pe 3-5 noiembrie. Felicitari pt subect, foarte tare!
Pleaca omul la mare sa se prajeasca si gaseste casa zugravita si mobila schimbata. Si m-ai trebe sa ma si nmutilez. Daca-mi pun sotiorul s-o faca in fiecare zi nu-i mai placut?
Alesuta s-a comportat bine la plaja, nu a urlat si m-a lasat in pace sa citesc.

Eu pana acu doua saptamani n-am avut nimic, nici greturi, nici pofte, nici stari de rau, ameteli, si nici acum nu ma scol noaptea sa merg la toaleta, dorm de tai lemne pe mine.
Am facut o infectie urinara de m-a omorat rinichiul, m-a lasat trei zile, apoi iar dureri de spate cumplite, parca se rupea in doua.
Doctoru a zis ca apasa gagica pe ceva, acum nu ma mai doare spinarea, parca traiesc altfel.
Oricum am luat decizia de a merge la munca 6 ore/dsaptamana, cred ca ma omoara si scaunul, si sa merg la Giuly la gimnastica.
Se mai baga cineva? e 120.000 lei prima sedinta, apoi 70.000 lei.
Orele sunt urmatoarele: 09-10; 10-11 de luni pana vineri, cu programare in prealabil.
Cine vine, cine vine?

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Lume noua si totusi veche! pai chiar era cazul sa ne dai o mana de ajutor cu fetele astea proaspete, nu crezi?
Inteleg ca te-ai intors bronzata si relaxata?! ma bucur pt voi si e si normal sa te lase copila sa te destrabalezi ; mai asteapta vreo 10 sapt. si mai vedem noi! da' totusi sper sa nu ai plangeri de genu' , ci d'alea emotionante cu talpite si funduletze iesite in relief...

Edit: am uitat ce era mai important : .

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 10 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Eu sint un pic ingrijorta. Azi am facut din nou testul de singe si mi-a iesit doar 3000 in ziua 23 dupa ET. Reamintesc ca in ziua 19 aveam 1700. Dupa 4 zile si nici macar nu s-a dublat valoarea. Oare ce sa fie? Of, nu mai am rabdare pina joi la eco...

5+
http://bd.lilypie.com/MVJYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Moniland , te asteptam cat mai iute aici, sad ea DD ca in toamna sa-ti numeri boboceii din burtica!
Aurel-Cris, bafta multa la test!
Pussic, si eu am colul 3 si ceva si e bine! Felicitari pt baietel. Si stai cu mainile cuminti la spate.
Andicut, pai se poate sa dispar? Te urmaresc ca pe ceas, cum mai creste Filip. Cand tu ramaneai cu el, eu ma apucam de primul FIV, si invatam si eu de pe la voi.
Plus ca schema de sustinere de la tine am furato. Si mi-a prins bine. Si acu, mai e un pic si se naste flacaul, multa sanatate si nastere usoara. Cum il nasti? Cu cezariana sau natural ?

Pe mine cand ma intreaba lumea cum nasc, initial spuneam ca sa vedem cum recomanda doctorul, cum e treaba, cum sta fata. Mi se spunea : nu e bine, trebuie sa stii din timp, sa te interesezi, nu se poate asa, orisicum. Alege naturala ca-i cel mai simplu, te chinui un pic si scapi.
Io, de, minte slaba de femeie, de-a doua zi trambiteaz in sat sa nasc natural. Of si aoilica, n-am auzit de urlete si tipete mai rau ca la Lubianka, racnete ca-n safari, vai-vai ce greu si rau e, sa fac cezariana ca-i puf si gata, nasc ca o doamna din sec XXI cu gura-nchisa si dormind.
Ok, fac cezariana, spuneam cui ma intreba, ca-i mai simpla si mai curata nu ma doare, nu urlu, si nu vad nimic. Ce prostie era sa fac, acu am auzit, ca ce dooare dupa si cum se cutremurau cumetrele uitandu-se cu mila la mine !
Asa ca ori nu mai stiu, ori nu mai spun nimanui, sa nu bage groaza in mine !
Se poate naste si altfel, stie cineva ? Sa ma pisc de sfarcuri ?

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Delfi iti doresc sa ai si tu pereche ca Thea si Pussi. Nu-i asa ca e ?

Madalina mult succes la prima intalnire cu Te asteptam cu vesti.

Adina, eu zic sa stai linistita ca o sa fie bine. Important e ca a crescut....

Pussi salutari din pat!

Andicu un pe burtik acum cat mai e...

Se pare ca ne inmultim. Arata super listuta.

Sheri ai un umor de nota 10. Ma bucur ca esti printre noi.

Eu ma duc iar la eco maine. Sper sa fie ok si sa nu il afecteze pe bebe ca merg asa des...Nu pot sta linistita.

Un pentru fiecare fara exceptie.

Dream 11+

Mergi la inceput