Gravidute prin FIV

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

ANDICU ai dreptate, n-am dat datele
Doamne,ce mamica fericita esti! 12 ZILE AMR!
Iata:
Data punctie 24.04.2008
Data ET 26.04.2007
DPN 09.01.2008

Cellu 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Am intrat sa va salut, fericite viitoare mamici prin FIV si sa va doresc sarcina usoara, fara probleme! Asteptam si fetele care fac sau vor face FIV sa ni se alature cat mai repede.
Ma primiti si pe mine? Tot o viitoare mamica prin FIV, cu un baietel si o fetita pe drum, UM 17.11.2006, punctia 02.12.2006, ET 05.12.2006, DPN 20.08.2007, FIV reusit din prima, Giulesti, dr,D. Codreanu + embriolog M.Dascalescu.
Am citit tot capitolul, te felicit Pussi pentru el si retraiesc alaturi de voi emotiile primelor saptamani cand, practic, traiam intre doua ecografii.
Va pup pe toate, viitoare mamici si mai "mari" si mai "mici"!

Teodora
30+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna dimineata si de la mine ! Parca timpul a inceput sa se miste mai repede un pic, ca pana acum greu a trecut !!!

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilou spune:

Dragutelor,

Ma bucr tare mult ca sunteti bine si optimiste, asta imi da si mie putere.
Am fost la eco sambata si ce credeti. Sunt gemeni.Unul este situat la parter si celalalt la etaj chiar deasupra.Acesta este si motivul pentru care cel de deasupra are sacul gestational mai mic neavand loc sa se dezvolte din cauza celui de dedesubt. In fine dr nu a crezut foarte mult in el si initial imi spuse-se ca nu are embron insa cand a transferat imaginea in 3D l-am vazut si chiar ii batea si inimoara.
Dr. a spus sa nu ne punem mari sperante in el deoarece are vezicula vitelina prea mare. Eu nu pot sa nu-mi pun sperante atata timp cat i-am vazut inimioara batand.
CEl mare are 7 mm cu sacul gestational 14 mm. Este foarte bine.
Voi urmari ecografic evolutia lor in fiecare saptamana si sper din tot sufetul ca totul va fi bine pentru amandoi
Voi ati patit sau ati auzit ceva de genul acesta?
Pussi: ma bucur tare mult pentru tine si pentru pereche minunata pe care o ai. Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste toate greutatile si finalul sa fie cel asteptat de noi toate.
Astept vesti bune de la toate celelalte.

Va pup
Ioana6 sapt,5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Buna dimineata!
Marilou eram sigura ca sunt gemeni dupa asa valoare la B-hcg.Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
Cellu acum poate stai si tu linistita si nu mai mergi la piata singurica
Pussi felicitari pt pereche
Andicu mai ai putin pana la cea mai imporatanta intalnire din viata ta.Tinem pumnii sa fie totul bine.
Eu ieri mi-am dus mormolocul la baraj la Maneciu,l-am urcat putin pe munte, l-am obosit putin, dar totul este bine,nu m-a durut burtica deci ia priit plimbarica.Maine vom merge la eco sa facem cunostinta.

Madalina 5+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata burtici!

Thea, bine-ai venit printre noi! noi suntem colege si la Mamici de iulie-august, dar acolo nu prea ai scris. Felicitari pt pereche si sa fiti sanatosi toti 3!
Marilou, ma bucur ca ai gemeni, banuiam noi... Sa dea Dumnezeu sa fie amandoi sanatosi si sa creasca mari si frumosi la tine in burtik si sa se nasca la termen! bafta multa si sper sa fie totul bine pana la urma!
Madalina, bafta multa la eco! sa-l vezi pe mormoloc si sa fie totul bine!

Pussilina, vezi ca ramai in urma cu job-ul! mai ai de pus pe listuta pe Cellu si pe Thea ! voi 3 va simtiti bine, da?

Eu mi-am facut dimineata ultimele analize pt nastere. Sper sa iasa totul ok, miercuri aflu. Pana atunci, suntem bine. tuturor.

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 10 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Buna Dimineata -ute

Ieri am luat o pauza de calculator. De cand sunt consemnata sa stau in pat am calculatorul langa si toata ziua butonez. Asa ca ieri am schimbat putin decorul ca obosisem...

Azi am citit cu nerabdare ce ati mai scris...

Pussi ce nume frumoase ai ales. Sper sa se confirme pana la sfarsit ca sunt fata si baiat. Tare frumos este sa ai pereche . Cat despre statul in pat se pare ca nu prea avem mari sanse sa scapam de asta curand. Dar ce nu facem pentru nostri.

Andicu iti multumesc mult ca esti alaturi de noi cu sfaturi chiar si acum cand numaratoarea inversa a inceput. Cuvintele tale imi dau curaj de fiecare data. Este grozav sa avem printre noi burticute mari si experimentate. Ai grija de tine si nu uita ca toate suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si sa fii fericita .

Thea bine ai venit! Chiar aveam nevoie de o burtica avansata care sa-i ia locul lui Andicu care nu cred ca va mai avea timp de sfaturi cand Filip va fi cu ea...Ca si la Pussi, trebuie sa fie minunat sa ai gemeni. Felicitari si o sarcina usoara in continuare.

Marilou sper sa ramai cu amandoi si sa urmezi pe Thea si Pussi prin a avea pereche. E minunat!

Cellu sunt fara cuvinte. Se pare ca avem acelasi destin. Off doamne! Si eu am dezlipire de placenta. A inceput in sapt 8a la sfarsit, am sangerat de 2 ori la interval de vreo 4 zile dupa care a trecut. A fost ok pana sambata cand am eliminat un cheag...Ma gandeam daca nu cumva am capatat sensibilitatea asta se la hiperstimulare. Sunt -ute care fac mult mai efort decat am facut eu si nu patesc nimic. Tu nu ai observat o sensibilitate mai ridicata la sangerari? Am avut cateva bubite de la tantari care atunci cand le rup curge o gramada de sange... In plus deseori am vinisoare de sange cand suflu nasul...Eu nu am avut asa ceva inainte...Acum am intepaturi de ieri...Cred ca sunt de la ligamente. Dr mi-a zis sa ma mai astept la sangerari fiindca a vazut iar o dezlipire de placenta. Eu sper sa nu se mai intample. Maine merg la control din nou. Te astept cu vesti si sa fie bine.

Fetelor mii de scuze ca m-am intins atat. Va pe toate si va doresc o saptamana minunata si sarcini cat mai usoare.

Dream 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

DReam , merci mult pt urari, esti o dragutza! eu stau alaturi de voi pt ca stiu prin ce treceti si chiar imi face placere sa va urmaresc! cat despre sangerari, se pare ca problema asta cu dezlipirea de placenta tot la 7-8 sapt. se intampla ca si eu la fel am avut,dupa cum am mai zis. O sa treaca, sunt sigura! Cu sangerarile din nas si la gingii o sa tot aveti! s-a sensibilizat organismul, creste fluxul sanguin si de aceea. Nu e nimic ingrijorator, e normal in sarcina. O sa vedeti ca si la analize o sa se opreasca mai greu sangerarea dupa ce va inteapa.

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 10 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Marilou felicitari pentru gemeni! Te asteptam la "Gemeni, tripleti..." unde mai sunt fete in situatia ta, cu bb-lusi "supraetajati". Si bineinteles nu iti pierde speranta ca totul va fi bine, este foarte important sa fii optimista!
Andicu pana acum cateva zile nu am mai scris la niciun topic pentru ca de la 15 sapt. nu am mai fost la munca, iar acasa abia de putin timp mi-am instalat internet. Intr-adevar la "mamici de iulie-august " am activat mai putin si inainte, iar acum imi este si mai greu, dar asta nu inseamna ca nu le urmaresc, iar pe voi, mamicile pe care va stiu de la aspirante in mod special. Am admirat si eu camera lui Filip si ultimele tale poze cu burtica. Mai este putin pana iti vei tine odorul in brate...
Dream cu placere voi raspunde la orice intrebare, neliniste la care cunosc raspunsul. Iti tin pumnii sa nu mai ai sangerari si, in primul rand, gandeste pozitiv. Bafta maine la control!
Pup toate gravidutele!

Teodora
30+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by aniast72

lachione, inseamna ca si eu ma incadrez in randul gravidelor "mai mature"? Ca nici eu n-am facut vergeturi. Eu intelesesem ca gravidutzele mai tinere au pielea mai frageda, care se rupe mai usor...de-aici si vergeturile. Noi suntem mai aaa...avem carnea mai tare.
[.

Andreea 28+ cu

Adica noi avem batucit, ai? Pai la eperenta noastra, avem di tati!

Shery 20+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput