Gravidute prin FIV
Raspunsuri - Pagina 12
mihuta spune:
Asta nu poate sa strice ! Oricum cerclajul se face preventiv, si stiu ca la noi la sarcinile gemelare il fac mereu, pentru orice eventualitate. Am o prietena care a nascut 2 gemene anul trecut in decembrie si a facut cerclaj si n-a avut nici cea mai mica problema. Ea era micuta si slabuta (inainte de afi
of course ) si mi-a zis ca i-a facut cezariana inainte de termen ca le-a fost frica doctorilor ca nu se mai poate intinde uterul, altfel cerclajul n-a zis nici pas.
17s +
Sophia 80%
madalina28 spune:
Pussi mai bine sa faci serclaj "paza buna trece primejdia".Multa bafta,tinem pumnii.
Aurel-Cris mai ai putin si vii la noi
, am citit ce ai scris la FIV,asa radeam si eu de Ioana Tugs cand imi zicea astea sunt semne de sarcina,nu o credeam si uite-ma aici.
Madalina
5+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
dream1971 spune:
Pussi imi pare tare rau ca va trebui sa recurgi la cerclaj. Dar pana la urma poate tot raul este spre bine. Gandeste-te ca bebici sunt bine si vioi si ca ceea ce faci faci pentru ei si trebuie sa fie bine. Incearca sa fii pozitiva, cauta un dr cat mai bun si ai incredere in tine. Stai cat mai mult in pat. Iti tin pumnii.
sa fie bine. 
Aurel_Cris te asteptam la noi. Presimt ca foarte curand. Cand faci testul? 
Dream
11+
andicu spune:
Moni, te asteptam cu drag printre noi! ar cam fi timpul!

Aurel_cris, tin pumnii sa intri aici pe listuta! 
Pussi, eu as zice ca e ok ,la 3 si ceva colul, avand in vedere ca la majoritatea dintre noi maxim e cam 4 cm! acum, cu gemeni, nu stiu, apasa mai greu, dar iti spun ca gradul de risc e mai mare cand scade sub 2 . As zice ca poti sta linistita pana vine dr tau, dar incearca sa stai mai mult in pat zilele astea, pt ca statul la orizonatala lungeste colul ( iti spun din experienta mea si a altor gravi ). 
Andicu
36+
Filip Gabriel AMR 13 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip
aurel_cris spune:
MADALINA sa speram ca asa va fi

DREAM multumesc draga mea

ANDICU mai ai asa de putin,nastere usoara sa ne pui poze cu bebe

PUSSI stai linistita ca totul va fi bine,sa nu incepi sa te stresezi acuma ca faci rau la titici

pussi spune:
mihuta, madalina, dream, andicumultumim! Nu e problema ca-l fac..si asa am trecut prin ff multe(voi chiar stiti), ma enerveaza ca nu-i dr. meu aici si ca n-am realizat ca am contractii...sau am realizat
si nu le-am luat in serios..ca daca nu m-a durut

Auurel cris face galerie luni
PUSSI
14+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Marilou spune:
Dragutelor,
Va citesc inca de la rubrica de FIV din celalat capitol. Si mi se par extrem de interesant tot ceea ce srieti si sincera sa fieu de fiecare data cand am avut o nedumerire de la voi am aflat raspunsul.
Povestea mea este astfel:
Am un baietel de 8 ani si m-am chinuit de 5 ani sa ma ac un bebe.
Diagnosticul nu a fost niciodata unul precis ci "infertilitate secundara de cauza necunoscuta"
Am urmat o gramada de tratamente, am facut 3 IA pana in primavara cand am spus ca este timpul pentu primul meu FIV.
Am facut FIV in mai la Giulesti cu Prof.Marinescu si am reusit cu un BhCG de 401 in ziua 12 de la ET.
Am facut o prima ecografie marti si l-am vaut pe bebe, ceva foarte mic (5 mm) cu activitate cardiaca prezenta.
Joi am avut programare la Giulesti pentru asa zisa prima ecografie si nu prea m-a satisfacut deoarece nu am pimit nici o informatie.Ba mai mult nu mi-a spus decat SG 21.5 mm si vezicula vitelina prezenta. Nimic despre embrion pe care eu il vazusem cu 2 zile inainte. Oricum am vobit la o clinica si ma duc maine la o ecografie cu un super aparat unde o sa pot vedea mai multe si o sa ma lamuresc.
M-ar bucura tare mult sa ma primiti si pe mine la capitolul vostru pentru ca mi se pare pln de optimism si de lucruri interesante.
Va multumesc din suflet ca m-ati citit si sa va dea Bunul Dumnezeu tot ceea ce va doriti.
Ioana
6 sapt, 3 zile
madalina28 spune:
Marilou bine ai venit,sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos.Eu sunt tot la dr Marinescu,ma voi duce la eco marti la Giulesti,de ce nu ai intrebat nimic?Eu orice l-am intrebat mi-a raspuns si inca cum cu explicatii,o data mi-a facut si un desen ca sa inteleg mai bine.Multa bafta in continuare!
Madalina
5+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
Marilou spune:
Draga Madalina,
Iti ultumesc de urari
Nu l-am intrebat pentru ca era o coada la usa la dansul si sincera sa fiu mi-a fost cam teama ca ma ia la trei pazeste si am renuntat.
Oricum voi afla maine mai multe.
Voi scrie maine sa va spun ultimele noutati.
Ioana
6 sapt si 3 zile
pussi spune:
quote:
Originally posted by Marilou
Draga Madalina,
Iti ultumesc de urari
Nu l-am intrebat pentru ca era o coada la usa la dansul si sincera sa fiu mi-a fost cam teama ca ma ia la trei pazeste si am renuntat.
Oricum voi afla maine mai multe.
Voi scrie maine sa va spun ultimele noutati.
Ioana6 sapt si 3 zile
bine ai venit!!! sarcina usoara si BB sanatos!!!
sa ne dai datele!
PUSSI
14+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi