Gravidute prin FIV
Raspunsuri - Pagina 13

Adina1967 spune:
Marilou bine ai venit printre noi, felicitari pentru reusita ta si sa ai parte de un bebe sanatos si voios! Super valoarea BHCG in ziua 12, nu cred ca ia de ce sa-ti faci griji, insa pentru linistea ta e bine ca consulti inca un Eco. sa ne spui si noua rezultatul.
Pussy imi pare rau ca esti nevoita sa faci cerclaj insa nu te ingrijora caci din cite am citit nu e ceva grav, foarte multe femei ajung la asta si nasc fara probleme. De altfel de asta si se aplica , pentru a nu avea probleme mai tirziu.
Eu tot nu am nici o senzatie de greata sau ameteli. Singurele mele simptome sint sinii durerosi, urinez des (noapte ma scol de 3-4 ori si ca urmare dorm foarte prost) si din cind in cind am usoare crampe in burta. Pentru linistea mea am facut ieri inca un BHCG, la un alt laborator de data asta, si mi-a iesit 1700 in ziua a 19 de la ET. Abia joia viitoare ma duc la Eco si pina atunci cred ca mai fac cel putin un test. Sper sa fie bine...
5+
http://bd.lilypie.com/Uc5Op3.png

Marilou spune:
Dragute garvidute,
Pussi: Pe tine in mod special te-am citit inca de la inceput si am urmarit cu sufletul la gura tot ceea ce ai scris la celalalt capitol.
Stai linistita referitor la cerclaj pentr ca este ceva comun pentru o sarcina gemelara. Am intalnit multe cazuri si la sarcini unice.
Adina: iti multumesc pentru raspuns. Bhcg l-am repetat si in ziua 16 de la ET si era 2398 si in ziua 20 de la ET si era 11644.Deci s-a dublat valoarea cam la 24-36 h.
Oricum am emotii pana mine cand merg.
Nici eu nu am simptome decat ca ale tale: oboseala, sani durerosi, urinat des, pofta de mancare mai mare decat de obicei, si evident senzatie de balonare
Voi relata maine amanuntele intalnirii de gradul 3.
Pupici
Ioana 6+

Marilou spune:
Am uitat sa trec datele:
FIV - Giulesti - Prof Marinescu + Dascalscu (embriolog)
Punctie: 16 mai
ET: 19 MAi
Bhcg: 31 Mai
Ioana 6+

dream1971 spune:
Marilou Felicitari pentru sarcina! Iti doresc sa fie una usoara si la final sa te bucuri de un frumos si sanatos. Bafta la eco si intreaba doctorul tot e vrei sa stii. E mai bine asa pentru linistea ta.
Adina eu zic ca ai deja destule simptome. Nu e necesar sa le ai pe toate. Oricum te inteleg perfect in privinta testelor. Pana la 6 saptamani am facut teste de sange la fiecare doua zile iar dupa eco saptamanal. Inca mai fac acest lucru. Luni sunt programata la un alt eco. Partea proasta este ca ma linistesc o zi doua si dupa incep sa tremur din nou pana la urmatorul eco...Offf e greu dar sper sa reusim
Dream 11+

madalina28 spune:
Marilou trebuia sa ne dai si data probabila a nasterii(DPN).Ce valori mari ati avut voi fetelor in Z19,eu in aceeasi zi am avut 1510.3 dar este ok si in limite pt sapt5,tinand cont ca era prima zi din sapt.Bafta multa maine la eco Marilou si daca ti-a placut sa-mi spui si mie unde ai fost sa ma programez si eu.
Madalina 5+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Marilou spune:
Madalina: DPN este 05 februarie 2008.
Eu am plecat cu o valoare mare din ziua 12 si din acest motiv am avut apoi valorile acelea, insa si la tine sunt normale pentru ca tu ai avut in jur de 100 daca imi aduc bine aminte nu? Deci nu trebuie sa iti faci griji dar stiu ca oricum cu toate ne facem griji ca asa ne sta noua in fire sa nu ne linistim deloc.
Mane ma duc la eco la o clinica privat pe lang Statuia Aviatorilor, la Dr. Vladareanu. Am inteles ca au primit acum putin timp cel mai performant ecograf.
Te tin oricum la curent maine cand revin.
Acum trebuie sa fug ca baiatul meu cel mare astai termina scoala (clasa 1) si are serbarea pentru inmanarea diplomelor.
Pupici la toate
Ioana6+

dream1971 spune:
Daca tot vorbiti de bHCG iata valorile mele (nu sunt toate, doar cele pe care le-am putut afla fiindca aici (Belgia) e un sistem tampit: spun e ok si gata. Trebuie sa insisti ca sa iti dea si valoarea)
Ziua 13: 300
Ziua 15: 440
Ziua 18: 1100
Ziua 19: 1300
Ziua 20: 1900
Ziua 23: 4300
Ziua 30: 13545
Vedeti ca nu intotdeauna s-a dublat sau a fost perfect conform statisticilor. Doctorii mi-au zis ca este o valoare estimativa si atata timp cat creste si creste substantial este ok. Nu e neapart nevoie sa respecte regula de dublare. Mici diferente pot apare. Asa ca ramaneti pozitive! Atentie si daca schimbati laboratorul valorile pot diferi (e.g. in ziua 30 am facut test la doua laboratoare si la unul a fost 13545 iar la celalalt 16453)
Dream 11+

andicu spune:
Marilou , felicitari pt reusita si sarcina usoara! ce valori super! esti sigura ca e doar un bebe? bine-ai venit printre noi!
Ce-mi place ca se mareste listuta!
Andicu

AMR 13 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

Adina1967 spune:
Fetelor imi pare bine ca nu sint numai eu cu mania testelor.
Dream m-ai linistit enorm cu informatiile despre cum tre sa creasca BHCG.
Marilou uite tot asa patesc si eu , ieri cind am facut testul am fost vesela toata ziua insa de azi iar incep cu tot felul de ginduri. Of, de-ar trece odata primele trei luni cu bine macar. Si eu cred ca e vorba de gemeni in cazul tau. Oricum ar fi sa dea Domnul sa fie sanatosi impreuna cu mama.
5+
http://bd.lilypie.com/Uc5Op3.png

dream1971 spune:
Buna dimineata fetelor,
Sunt moarta de frica. Azi-noapte pe la 4 facandu-mi obisnuita tura la toaleta am luat pe hartia igienica un cheag de sange cam marisor (approx 1 cm diametru). Sangele era maro inchis spre negru. Dupa nu am mai avut nimic nici macar sangerari usoare. Nu ma doare decat asa ceva foarte vag. Am sunat la spital si la 10 am intalnire cu dr. Partea proasta e ca sunt singura acasa si tb sa conduc...Ati mai auzit de asa ceva?
Dream 11+