Gravidute prin FIV

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

andicu,acum am observat ca vei naste la euroclinica...,tot acolo vreau si eu...,am fost sa vizitez sala de nasteri,rezervele si am fost foarte impresionata...,pot spune ca abia astept...,eu sunt programata la dct.Nuraltay Emel in Iulie vreau ca ea sa se ocupe de mine in totalitate..! Se pare ca mai ai putin..,cred ca abia astepti...,sa ne tii la curent!!

18+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Erika, Moniland nu numai ca e frumoasa dar are si un suflet mare,mare,o asteptam cu mult drag la noi cat mai repede cu putiinta.

Madalina 5+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://bd.lilypie.com/Kwpzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Moniland te asteptam cu drag si cat mai repede aici. Daca s-a prins odata se va prinde si a doua oara. Ai incredere in tine. Fa cat mai repede un nou FIV fiindca sansa e de partea ta

Cred ca ai avut o vacanta de vis in Turcia. Pozele sunt superbe.

Dream 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc fetelor.
Stiu ca toate de aici sunteti de nota 10. Cum altfel daca ati trecut prin cate ati trecut ca sa aveti copilasii vostri.
erika, sunt casatorita de 8 ani. Prima tentativa de FIV a fost in dec 2005, apoi a urmat iunie 2006 si febr. 2007 cand a fost un FIV reusit. Din pacate s-a oprit din evolutie la 5 saptamani. Acum stau pe tusa. Voi mai incerca in septembrie.
madalina, multumesc. Ai vazut ca secretul in a reusi nu este in a sta in pat cele 2 saptamani. sa sti ca ma bucur tare mult pentru tine.
Dream si eu pe asta ma bazez. Am reusit o data, sper sa reusesc si in septembrie. Ce ma enerveaza este ca eu m-am blocat la fiecare pas. Prima data am oprit tratamentul inainte de punctie din cauza riscului de hiperstimulare. A 2-a incercare a fost nereusita cu un betahcg in ziua 14 de 0,1. Ultima data a fost reusita dar s-a pierdut. Sper ca in septembrie sa fie mai mult decat am obtinut pana acum. Vreau un copilas sanatos pe care sa il tin in brate.

Turcia e cea mai buna pentru relaxare. Mai ales pentru ca e foarte aproape, iar turcii sunt serviabili. A, si sa nu uit ca e ideal pentru a merge cu copilasii acolo.

Sper sa se lungeasca lista si sa apara cat mai multe gravidute de FIV.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Monica nu mai amana si incearca din nou cat mai repede. Si eu am pierdut sarcina la primul FIV dar doctorii mi-au zis ca trebuie sa incercam din nou cat mai repede...Pe langa defectul embrionar se mai intampla ca sarcina sa fie respinsa de corpul mamei care nu e pregatit. Nu stiu cat de adevarat este dar eu am asteptat doar un CM si se pare ca a prins cu doar un singur embrion transferat. Acum inca tremur de frica dar sper ca totul sa fie in regula pana la sfarsit si sa-mi pot tine copilul sanatos in brate. Si noi am incercat vreo 10 ani si am la activ si 6 IA nereusite....Trebuie sa reusesti. Iti tin pumnii

Dream 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Buna dimineata fetelor, cam liniste pe aici in dimineata asta.
Mihuta si Erika bine ati venit, Ciarli bafta multa si 2 bebei sanatosi si frumosi.
Eu m-am laudat degeaba ca nu mai pentru ca o zi sunt bine o zi nu. In continuare nu am nici o pofta de mancare, maninc mai mult fructe , salate si morcovi- o sa ma transform intr-un iepuras
Chiar acum m-au sunat de la MNL si duminica ma duc la control. Abia astept sa-i vad pe cei mici, mi-e dor de ei

mona 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii
Titicii sunt bine, veseli si miscatori!dar se pare ca de ce mi-e frica nu scap: colul meu s-a scurtat considerabil, de la 6 la 3.34, contractii nedureroase.Dr. meu e plecat din tara pana joi...asa ca diseara o sa merg la un alt dr.(nu cel la care am fost lasata) despre care stiu ca-i bun sa vad ce zice cu cerclajul: cat mai rezista colul, daca sa mai astept pana joi sau il fac mai repede, si desigur sa mi-l faca! Sa-mi tineti pumnii!

PUSSI 14+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

pussi, imi pare rau sa aud ca totusi vei face cerclaj, desi asa o sa stai (si) mai linistita in patuc , mai ales ca e facut preventiv. Titi mici trebuie sa inteleaga ca nu exista exit decat cand vine sorocul !

Moniland, iti urez mult succes in septembrie, te asteptam aici cu vesti din cele mai bune. Noi intelegem cel mai bine ce inseamna sa vrei un copil.

17s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna mamicilor am intrat sa va salut si sa va pupacesc pe voi si pe cei mititei.Aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by mihuta

pussi, imi pare rau sa aud ca totusi vei face cerclaj, desi asa o sa stai (si) mai linistita in patuc , mai ales ca e facut preventiv. Titi mici trebuie sa inteleaga ca nu exista exit decat cand vine sorocul !

17s + Sophia 80%

nu-mi ramane decat sa-l rog pe DD sa duc sarcina la capat!

PUSSI 14+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput