Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 24
criss68 spune:
buna fetele, raspund 'prezent' la catalogul strigat de Liuda.
Sunt cu examene, stresata de mor, de fapt stresata ca nu am timp sa invat, ca nu ma mai sperie pe mine un profesor care de multe ori e mai tanar ca mine.
De la atata oboseala iar parca am ramas fara lapte, nu stiu ce sa fac, sa iau iar metoclopramid? Am mai luat o serie de 5 zile si a avut efect, intr-adevar, dar iar s-a pierdut.
Am vazut dezbateri intense pe tema barbat care inseala. Eu inclin spre ce a zis Catalina, asa ca astept Liuda sa-mi spui si mie ca-s credula. Oricum nu are efect. La noi nu a fost sarcina cu pb, pur si simplu yo n-am mai putut, dupa care ne-am certat cand eram in luna a 9-a si... nici acum nu am reluat. Daca imi spuneti cand are timp... Dar nu asta e problema, ca la urma urmei ar gasi. Simt ca ma tine pe mine in abstinenta ca poate-poate oi calca pe bec si sa ma arate cu degetul ce mama denaturata sunt. Nu aveti idee cu ce diabolic stau in casa. La cele mai mici greseli nu m-a iertat. Deci mai sunt si alte situatii in afara de cele descrise. Si evident, ca e asa cum spune Messa cu dat in cap la chelios, nu mai retin exact cum s-a exprimat.
Mi s-a stricat masina de spalat vase. Am folosit-o cam de 4 ori
. Am cerut si pe forum pareri referitoare la utilitatea ei, e bine ce-i drept, dar dupa gustul meu vasele nu-s clatite suficient. La bebe never nu o sa pun bibe sau castronele la spalat acolo, doar daca le mai clatesc yo inca odata cu vreo 2-3 caldari de apa. Cel putin plasticurile miros a detergent.
Messa, mie nu-mi place sa fac mancare. As face curatenie oricat, dar nici din aia nu fac prea des, ca nu am timp, si odata pe sapt imi vine o femeie. Dar oricum a doua zi iar tb facut cate ceva. Apropos, ma apuca nervii: iar nu am mancare, desi ieri am facut. Imi vine sa fug de acasa.
Va pup, mai vin pe aici, dar e tare greu cu invatatul asta. Cand ma gandesc ca iar tb sa pierd noaptea.. Bafta multa Alinuk si la alte fete care mai invata
marinar spune:
dana emmi nu sforaie, cel putin nu ziua pt ca noaptea...ea stie ce face. eu astept sa adoarma ca sa o invelesc si pana dimineata nu mai am treaba cu ea decat daca plange.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Daconst spune:
Moama,Criss,nu stiu cum naiba rezisti cu asa barbat,ca eu de mult ii puneam pielea pe batz.
Bafta la examene si poate nu pierzi lapticul ca e pacat,mai ai o luna si un pic si de la 6 luni,zic eu,ca nu mai e chiar asa important.
Marina,ce familie frumoasa sunteti!
Unde se uita Emmi cind bea sucul de morcov?Dupa baieti?
Mai,se vede ca ai slabit,serios acum.Bravo tie,sa nu te lasi!
Ma gindeam eu ca nu sforaie niciunul,doar al meu.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Hai ca pun si eu niste poze de sambata ca mi-a facut Marina pofta.
De aici .
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
dana multumim de aprecieri! si voi sunteti niste frumosi. fata nu stiu de ce te vaiti pt ca arati ff bine, mai ales din punctul meu de vedere.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Daconst spune:
Marina,faza e ca inca nu arat cum eram si cu aia fac comparatie.Inca mai am colacul de pe burta si ala e deranjant,dar muncim si nu ne lasam.
Pe mine ma obsedeaza si ca vin in august in Ro si acolo ma "studiaza" lumea,ca aici as trai bine mersi cu zeci de kg in plus.
Macar bine ca am motiv sa nu ma las,altfel cine stie,ma confundam cu nemtoaicele.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Maryela spune:
[/quote]
Lili,noroc cu tine ca am vazut-o si pe Maryela!
Bai da ce cool e Matei cu ochelari de soare,iar cu ceasul de pe mana nu mai vorbesc.
[/quote]
Io-te ca pusei si eu poze cu mutra mea pe undeva pe aici.
Tot acolo mai sunt poze cu iubirea mea mica papand spanac si alte chestii...:)Da-ti voi inainte si inapoi.
Eu sunt franta . Dupa ce-l laudam pe Mihnea ca doarme o noapte intreaga fara sa se trezeasca , noaptea trecuta s-a trezit de vreo 2 ori si mi-a marait bai frate de nu stiam ce are.
Oricum mi-a fost asa de dor de el astea doua zile
asa ca nu mai conteaza!!!!!
Vedeam copilasi pe plaja si mai avea un pic si ii luam la pupacit
.
Nu stiu ce curaj a avut Lili sa mi-l dea in brate pe Adam![]()
Apropo, ma enerveaza, rau, rau de tot Lili. Arata bestial!!!! In poze e cum e, dar s-o vedeti in realitate. Mai si are niste copii, de-ti vine sa-i iei acasa, zau!
Gabriela multumesc tare mult de ajutor sambata![]()

Haideti ca n-am apucat sa citesc nimic.
Am vazut doar pozele Danei. Alta care vrea sa ma oftice. Fata, arati foarte bine!!!!! Pe de alta parte fiecare arata bine asa cum se simte bine. Asa ca eu te admir si da-i inainte cu slabitul.
Sper ca o sa revin.
Pup fetele si bebei.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Daconst spune:
Maryela,nu se vad pozele.Poate nu-s publice,ia vezi.
Cred ca iar e perioada la bb-i cu trezitul noaptea.Eu va povesteam saptamana trecuta ca ma capiase cu trezitul si maraitul noaptea.
Ii dadeam ceai si adormea inpoi.
Si aseara la fel a facut,doar ca pe la 3 dimineata.Acum am ceaiul linga mine si stiu lectia.
Le-o fi sete si lor,nu stiu ce sa zic.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Maryela spune:
Pai, da, nu erau publice...Gata!I-a vedeti AICI.
Sper ca acum sunt k.
Mai fetelor io ma tot uit la bebeii vostri: al meu o fi cel mai gras???! sau o fi cel mai mic de inaltime??? Ca prea mi se pare ca are niste manute si niste picioruse...mama, mama....!!!!L-am cantarit azi dimineata: 7600kg si 64-65 cm.
Stiam ca spusese Dana de Lucas dar parca Mihnea e mai...solid . Gata il pun la regim
. De parca as putea![]()
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Catalina spune:
Marina, ce frumosi sunteti. Bine, io raman la parerea mea ca sunteti o familie super. Si sa stii ca am inceput sa imi schimb parerea ca Emi seamana exclusiv cu tine. In poza aia cu tati unul langa altul seamana f mult cu el.
Apropos de Pismigiu, sa stii ca pe mine duduia Adinush m-a corupt, ca nici mie nu imi convine in autobuze pe caldura aia si mi-a zis ca luam metroul. Te coafeaza varianta asta?
Pe mine ma coafeaza,altfel, in autobuze nu ma mai bag nici eu, mai bine iau un taxi. Pana la mine acasa de acolo e 170 de mii cu tot cu spaga deci pan la tine tre sa fie mai putin. Sper sa vii.
Dana, Matei nu sforaie, de aia nu am zis nimic. Dar poate are Lucas nasucul infundat? Cand era mai mic facea asa Matei ... .
Zici de colaci peste burta? Si io am unu mare, bashca am incercat haine de serviciu si nu ma mai incap deloc si sanse sa slabesc atata in 2 saptamani nu exista asa ca ... o sa imi trag o pereche de pantaloni negri subtiri ca bluzele le mai pot purta si asta este.
Criss, imi pare rau de situatie. Poate se drege. Succese multe la examene, sincer, nu stiu cum faci fata si la examene si copil. Cine te ajuta? (sorry daca ai zis).
Bai, voi ati observat ca a dezertat Liuda? Sper ca n-am gonit-o io. Dar nu se sperie ea asa de un pechinez ca mine pitic si cu gura mare. :))
Facui si mancare, mamaita aproape termina de calcat, rufele sunt intinse, mai am doar de spalat aragazul dar tre sa il astept sa se raceasca.
Piticu' e cu curu in sus azi. Sper sa doarma nitel ca poate isi revine.