Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Marybell, multumim de invitatie. M-am bucurat cand ai spus ca vrei sa te intorci.
Asa am patit si cand am aflat ca Adinush vrea sa plece. Parca de acolo nu veti putea sa activati pe forum.

Rali, unde esti?

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dragele mele, ma bag si eu la somnic, ca sunt destul de obosita. azi am umblat destul de mult prin gradina botanica
va pup si mai vorbim si maine. noapte buna.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

marybell,,Sofía cred ca inca nu pricepe cine este doamna Boni.
Boni e nitel geloasa,si plange,chijneste cand nu o mai baga nimeni in seama si stam doar cu copilul.Si priveste trista.
Ramane la usa camerei ,cand intram cu copilul,desi pana acolo ne tine trena,si se uita sa vada daca o inviti sa intre si ea.

Ratza asta ....aveam o alta ratza care scotea aceleasi sunete,si de cate ori venea Boni,ii puneam ratza sa macaie si i-o daeam,si ea se juca cu ea.cand tacea ratza,Boni chijnea.
Acum,nu stiu ce a fost in mintea ei,ca ratza macaia in mana copilului.

Nu indrazneste sa ii ia copilului jucaria.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multe lunishoare:

eva bb de laura

adriana bb de gabriela

iarina bb de anis

eliza bb de miciurin

aelita
superb cutzu cantacios! vaaaaai si ce rade sofia!!!
mai eu vreau sa ma gaseasca socrela pt ca i-o plasez pe emmi si merg la aerobic. intr-o zi ma gandeam sa pun prichindelul in scoica si sa o iau cu mine dar cred ca nu are rabdare.

lili cred ca ti se umple sufletul cand il vezi pe matei cum il dragaleste pe adam. sunt superbi! uffff, io n-am ajuns la mare dar vad ca te-a vizitat mary. super!

mihacarm
dar asa face eva mereu la bunici?emmi ar sta si cu cel mai jegos boschetar daca vb cu ea sau o tine in brate.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ce frumuseti de copii am vazut, Sofia, Adam, Matei oau! Ce va individiez ca sunteti la mare.

Doamna Marinar supcese la electrocutare. Vroiam sa te intreb cum faci cu sucul ca am inteles ca i-l dai in parc. Cum il tii pana acolo sa nu se strice pe caldura asta?

Aelita, vaz ca nu te dezici. Tot pe la orele astea aiuristice esti pe forum. Fata mea, da tu cand mai dormi?

Dana, mersic de raspuns si voi fetele, ieri facea sotul misto de mine. Ne-am intalnit cu mama in parc si i-am zis ca a vomitat Matei si tati facea la mama "aaaa, acuma va dati seama ce e pe forum, subiect cu litere mari, de ce a vomitat Matei". Radeam io radeam dar nu era rasul meu pt ca chiar asa era ... . Vai ce previzibila sunt!

Azi, pt ca tot m-ati sfatuit sa am grija de mine, am avut: am spalat vase, baia, pe jos, praf (de aspirat a facut-o tati) asa ca am avut energie. Acu mai am de facut ceva de mancare (bai, ma inebuneste barbatu' asta, nu vrea decat mazare; abia am terminat-o si iar zice sa fac si chestia e ca nici n-o mananca). Vine mamaita sa calce asa ca am scapat de o corvoada, chiar daca imi e rusine ca bunica mea de peste 80 de ani care abia merge vine sa imi calce mie. Dar ea insista si se si supara daca nu o las.

Cam astea sunt cu noi ... hai sa continuam ziua ...

DECI MAI VINE CINEVA MAINE IN PISMIGIU DACA E FRUMOS?

Pupici

Mergi la inceput

haha catalina super tare sotul tau! mai eu tin bibe cu suc in recipientul in care pui tu biberoanele si eu zic ca e ok.

offff, ma mai gandesc daca ma bag si eu la un pishmigiu. cand ma gandesc la caldura din masini si la cum o sa transpire emmi....nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Marinar, am fost un pic surprinsa de comportamentul Evei in casa bunicii. Cand vine la noi si o ia in brate se bucura tare mult, vorbeste si ar sta numai in brate. Asa se intampla cu toate persoanele care ne vin in vizita si ii vorbesc. S-a intamplat sa o ia in brate vecinele si sa intre cu ea in casele lor iar eu sa raman la intrare. Nu a plans niciodata. Ieri nu stiu ce s-o fi intamplat, dar cum am intrat in casa si a vazut-o pe bunica-sa a pus botic si a inceput sa urle. Eu am zis ca era prea obosita tinand cont ca veneam de la plimbare si era aproape ora de baita. Sau poate a simtit ca aveam un dinte contra celor care locuiau acolo?

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

haha mihaela se poate sa simta dar ar fi facut-o pana acum. probabil oboseala a fost de vina.

emmi nu stiu ce are acum dar e maraita tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai,mie iar nu-mi raspunde nimeni?Sau copii vostri nu sforaie?

Aelita,am murit de ras cu Boni si Rex,e teroare catelusa,dar frumoasa foc.Iar Sofia cind rade in hohote,e o minune!

Lili,noroc cu tine ca am vazut-o si pe Maryela!Bai da ce cool e Matei cu ochelari de soare,iar cu ceasul de pe mana nu mai vorbesc.

Sa va traiasca puiutii:Miciurin,Anis,Gabriela si Laura!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

am pus pozici www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070610" target="_blank">aici

am vrut se pun un titlu fiecareia dar nu sriu de ceimi apare aceeasi poza, ca si data trecuta de altfel

Mergi la inceput