Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 22
alinuk spune:
Teo pupa toate fetitzele de ziua lui , da o bere la toti beietzeii si multumeste tuturor parintilor pt urari.
desi sunt rupa am tinut sa intru azi sa va mutlumim pt gandurile bune... stiam noi ca ne pomeniti aici...
Azi am dat gata al 4-lea ex din aceasta sesiune si ne-am serbat prin diverse locuri - si noi am fost in Herastrau azi, insa dupaamiaza
Megbeng, Pako si noi tot schema de vaccinare cu Pentaximul o urmam si nu am avut nik la niciunul pana acum...
Noi ne jucam de'a lingurica.... intr mese cam de doua ori pe zi, dam apica cu linguritza.... Se hlizeste si face niste figuri de-mi vine sa-l mananc... Pare ca instinctul de a inghiti din lingurita e oki... mai avem oricum o luna si un picutz pana la marea diversificare
pup fete cucuiete!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
ylilimic spune:
beeeeeeeeey! M-ai plecati si voi la culcare, ca abia am reusit sa va prind din urma!
Am vazut poze multe si frumoase (Anelin cu dintisori, grasunelul Andrei, Eva ascunsa in carut dupa pupaceala baiatului din parc) avem si noi pentru voi, dar acum se incarca...tocamai bine ca sia sa am putin de lucru!
catalina - poate data viitoare nu ar trebui sa mai insisti, bb stie bine cat are nevoie. Stiu cum e!
mihaela - ce-ti veni? Tu care alaptezi sa intri pe formula? Daca este lapte in sani, lasa copila in pace...lasa regimul ca fotomodel vara asta nu mai ai cand sa ajungi...si oricum aratai bine chiar inainte sa nasti, nu cred "ca dai pe dinafara" acum...
Hai la Mangalia pe 17 sa va vad cat ati crescut
revin
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
aelita spune:
ia uitati ce-am facut noi azi !
dati sonor !
www.tagged.com/video_player.html?vid=321641&uid=3130362805" target="_blank">aici
si www.tagged.com/video_player.html?vid=321681&uid=3130362805" target="_blank">aici
si www.tagged.com/video_player.html?vid=321741&uid=3130362805" target="_blank">radeeeeeem
catalina,vrei sa visez numai mazare noua la noapte??
mihacarm,daca nu vine la plimbare cu voi,incearca sa i-o pui in brate intr.o zi,gata echipata ,sa iasa el cu ea.eu asa i-am facut la inceput,ca sa-l probez.cand a zis de iesit afara,i-am zis: ia scoate-o tu.si a scos copilul.la inceput iesea numai el,ca eu abia mergeam.(in prima saptamana)
sraluca hahaaaaaaaaaaaaaaaaa de la voi,constantencele am aflat de Mazare asta primarul ! hahaaaaaaaaaaaaaa deci nuva place deloc Mazare 
da,marar mai gasesc eu si aici din cand in cand,dar mazare noua nu am mai mancat diiiiiiin 1995 !
zici ca suna a 1900-toamna!
laura ionescu hahaa taica-su de acum o apara de baieti !!!
cand va fi mai mare iese cu pusca la ei
dar la cat e Eva de frumoasa,cred si eu ca o pupa baietii in parc!!
hahaaaaaaaaaaa catalina cica te pui in usa si tu si ta'su!
pako,felicitari pt Botez!!
stai linistita ca noine-am botezat sambata trecuta,cand impliniste CINCI LUNI.bineinteles ca nu mai incapea scufundata,a pus-o in fund si i-a pus apa pe ea.ceea ce si voiam eu !!! nu am, vrut scufundare,am eu un fix!
tonylexa de multe ori,cand plang,ei au ceva,le e somn,ii doare buritca,etc..sic and ii iei in brate se calmeaza,pt ca le e si lor mai bine,si noi tindem sa credem ca e rasfat,si ca a plans ca sa il luam in brate.
el nu plange ca sa il luam in brate,dar tace daca il luam
e nitel diferit![]()
sper eu,adica,sa nu fie rasfatat bebe al tau![]()
marinar hahaha o astepti pe soacr in fatza blocului? bine ca nu o astepti in alt oras 
eu asa as face,sa nu-mimai dea de urma
megbeng,tu continua doar cu san atat timp cat Matei e bine!!
alinuk,mamica desteapta si ambitioasa,felicitari pt examene !!! multa bafta!
S.
ylilimic spune:
pun si niste poze (sa dea sfantul sa nu le comentati
Mary(ela) in vizita la Mangalia la ylilimic
de ale lui Matei sau impegat ma face mama
doar Mihnea lipseste...
puteti sa mai ziceti ceva?
noapte buna si sa fiti cuminti!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
marybell spune:
buna dragele mele, ce mai faceti voi? noi azi am fost si ne-am plimbat prin gradina botanica, mi-a placut foarte mult, mai ales ca nu mai trecusem pe acolo de vreo 2 ani
am facut poze, ne-am plimbat, am admirat floricele multe si colorate, copaci imensi...a fost foarte frumos si in plus am prins si o vreme superba azi, comparativ cu ieri cand ne-a prins ploaia prin cismigiu.
diana nu m-am indoit nici macar o secunda ca nu o dai pe Thea cu crema de protectie, te-am intrebat asa...doar ca idee, ce anume folosesti?
fiindca, stiam ca pana la 6 luni nu este recomandat sa ii dai cu lotiune lui bebe pe corp si am crezut ca stii de vreo marca ceva aparuta de curand care e buna si mai devreme de 6 luni. ca de exemplu si noi cand mergem pe afara cu Erik, prin parc sau mai stiu eu unde...mi-e frica ca il patrunde spoarele prea tare fara sa-l fi dat cu ceva de protectie...dar pana acum ,eu nu i-am dat cu nimic. si speram ca sa imi spui tu de vreo crema minune pe care sa o cumpar si eu pentru Erik ![]()
conchita ok, ramane sa ne vedem pe meleaguri indepartate de casa, sper sa iasa asa cum vrem noi si in iarna sa fim acolo ![]()
laura am vazut-o in poze pe scumpica de Eva, Doamne ce a mai crescut, e o adevarata domnisorica frumoasa, cum sa nu se indragosteasca pe loc baietei de ea in parc?
mihacarm da, plecam daca ne ies "cartile" asa cum vrem noi,
daca nu...nu plecam nicaieri, ca nu ne da nimeni afara din casa
putem ramane linistiti pe fundul nostru acasa fiindca noua ne e bine si aici. mie mi-ar place asa ca o experienta de viata, ca un fel de vacanta prelungita, ca o schimbare...dar in nici un caz nu vreau sa ramanem pe acolo, vreau inapoi la mine acasa in Romania
vreau sa mor batrana aici, pe pamant natal, intr-o casa linistita, cu o curticica plina flori, cu o bancuta langa o fantanica si cu un tei mare la poarta ![]()
aaaa si eventual sa fii tu si cu Eviusca in vizita pe la noi si sa bem o cafeluta impreuna daca ne-o permite tensiunea de pe atunci ![]()
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
marybell spune:
Aelita e FENOMENALAAAAAAAAA Boni
ar trebui sa trimiti filmuletele cu ea la cei de la animal planet pentru emisiunea cu animalutze haioase. mi-a placut teribil de tare de ea. si Sofiutza ce mare a crescut... o frumusica foc, care rade in hohote deja. pupici
de la mine si de la Erik, pentru Sofia, pentru tine si bineinteles si pentru dragutza de Boni ![]()
Lily deci au inceput vizitele la tine, de la fetele din bucuresti
foarte frumos, plimbarici pe faleza...
si mai vroiam sa spun ca e superba poza cu Matei si Adam, scumpii si frumosi de ei, pe banca cu tine. e de colectie...
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
aelita spune:
marybell
BONI e catelusa mamei,dar vine cateodata si doarme in weekend la noi.
sa o vezi cum face cu scobitorile!! tii o scobitoare in gura,si ea vine usuuuurel si ti-o ia din gura,dar fara sa te atinga sau te linga cumva,stie ca nu are voie.ti-o ia din gura ,se apropie milimetric,si apoi o toaca.daca ai vreo scobitoare in buzunar o simte si scarma pana da de ea.
daca trec pompierii,salvarea ,politia,cu sirena,face si ea ca sirena: UUUUUUUUUUUU-UUUUUUUUUUU-UUUUUUUUUUUUUU ascutit.
NU A INVATAT-O NIMENI! E EA DEMENTA 

lilimic,CE BAIETI FRUMOSI ARE MAMA !!!!!
si ce mamica frumoasa!
si mai aveti si faleza!
aveti si tren!
ce naiba,mai,pai io gata,va invidiez de nu mai pot!!!!!
ce sa mai zicem la atata iubire de frati?????
S.
mihacarm2002 spune:
Cristiana, foarte bine ca i-ai facut lui bb David camera lui. Dar de cand ai de gand sa il lasi singur? Te intreb pt ca si noi i-am pregatit dormitorul Evei insa eu dorm acolo iar Mr C in sufragerie. Si aceasta situatie nu ma incanta deloc
.
Tind sa cred ca basicutele le-a facut de la caldura pt si Eva facuse in spital in zona tamplelor mai multe de marimea gamaliei de la ac. Dr. mi-au spus ca vor trece cand voi ajunge acasa si ii voi face baita. Din fericire, au trecut imediat ce am ajuns acasa pt ca nu era asa de cald ca in spital.
De ce nu il dai si in cap cu Cutaden? Doar deasupra basicutei.
Azi am intrat in vorba cu o mamica ce avea o fetita de 5 luni 1/2. Contra bubitelor provocate de caldura mi-a recomandat apa termala de la Avene. Eu am un spray mic pt ca asa am cumparat crema Trixera (cica era oferta). O sa il incerc.
Catalina, probabil de aceea a vomitat. Nu ii era foame si l-oi fi fortat. Varsaturile sunt ingrijoratoare cand se repeta si cand bb-le e posac.
laura, sotul tau a vrut de fapt sa pozeze degetele de la picioare
. In alta ordine de idei, avea dreptate Adinush cand spunea ca Eva ta e o frumusete
megbeng, hmm,
eu stiam de cand am nascut ca avem bebelusii de-o seama. Imi spusese Liliana cand m-a sunat sa ma intrebe cum ma simt.
Pai stiam (de la sora-mea) ca Nan e cel mai bine acceptat de copii. Ma codesc sa cumpar orice fel de marca pt ca ar fi tentatia prea mare sa incep sa ii dau. Mereu am impresia ca mananca prea putin. Totusi, noaptea doarme f. bine, se trezeste de cateva ori, dar daca ii dau suzeta adoarme la loc. Prefer insa sa ii dau laptic.
Liliana, f. frumoase pozele de pe faleza. Cu ocazia aceasta am vazut-o si pe Maryela. Dar unde e Adam? El va pozat?
Matei e un scump cand isi pupaceste fratiorul!
Noi am fost pe faleza (cu masina
). Asa cum ma asteptam, cum am pus-o in carut, Eva a inceput sa sforaie. A vazut si marea insa nu a fost asa de incantata ca Thea. Costin, pt prima oara de cand e tatic a impins carutul ca sa mi se vaite acasa de febra musculara la maini
. Nu va spun ca la plimbare mi se plangea ca ba ii bate soarele in ochi (la orele 19), ba il dor picioarele, ba miroase urat (era un delfin mort pe-acolo
). Pe dig am intrat in vorba cu alta mamica care, culmea, ne e vecina de cartier.
Plimbarea mi-a placut f. mult cu toate smiorcaielile sotului.
La intoarcere am trecut pe la mama lui sa luam niste documente. Sa vezi pe ce urlete s-a pus Eva cand a luat-o bunica-sa in brate. Iar cand au aparut si matusika si unchiasul, a trebuit sa ma duc cu ea la baie sa o linistesc. Am plecat urgent. La lift ii spuneam Evei ca nu mai pupa ea bani de Happy, de rochite, de jucarii de la bunica-sa in veci. ![]()
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
marybell spune:
quote:
Originally posted by aelita
marybell
BONI e catelusa mamei,dar vine cateodata si doarme in weekend la noi.
sa o vezi cum face cu scobitorile!! tii o scobitoare in gura,si ea vine usuuuurel si ti-o ia din gura,dar fara sa te atinga sau te linga cumva,stie ca nu are voie.ti-o ia din gura ,se apropie milimetric,si apoi o toaca.daca ai vreo scobitoare in buzunar o simte si scarma pana da de ea.
daca trec pompierii,salvarea ,politia,cu sirena,face si ea ca sirena: UUUUUUUUUUUU-UUUUUUUUUUU-UUUUUUUUUUUUUU ascutit.
NU A INVATAT-O NIMENI! E EA DEMENTAS.
e o desteapta foc
noi 2, suntem inebuniti dupa animale, nu m-as plictisi sa ma uit la filmuletze cu "simpatici" dintr-astia nici intr-o mie de ani. e adorabila. pup-o
pe nasuc din partea mea.auzi da cum sta Sofia,
si o priveste pe Boni cand scoate sunetele alea, cand aude cum face ratusca. ce-o fi in mintea copilului? Erik cand l-a auzit prima data pe catelul lui soacra-mea, care e un canish alb dragutz, ca a latrat, a tipat si el. da stii ce tare, a tipat? ne-a umflat rasul pe toti instantaneu
cainele latra si Erik tipa, nu plangea, efectiv tipa si el.Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb varsta lui Erik