Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 21
nadiutapm spune:
In primul rand La Multe Lunite si anisori pt
Teodor Ioan (alinuk),
Amon Mateus (bitz)
Ana Daria (tonylexa)
Aelita, multumim de urari 
Cata,, ma bucur ca esti mai bine
MIhacarm
Dana, eu mi-am patat o bluza la servici si de atunci stiu, si mai stiu de la cineva care a avut bebe mic acum ceva timp.
Laura, Lidia se trage de ureche cand mananca sau cand ii este foame si pe urma scanceste ca probabil se trage prea tare![]()
Meg, mercik pt pont 
Diana Thea e o dulcica si toti sunteti frumosi
Caty,
iepurasul, ce scump e cu dintisori.
Cata, poate i se facu greata de la jucarii, sau ca a mancat mult, vezi si tu cum reactioneaza si poti sa-i dai sa nu se deshidrateze dar mai putin sau cat vrea el. Lidia vomita des si nu ma mai sperii, e ceva normal, la un moment dat a incetat sa vomite si acu doar mai da afara brazica.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
Catalina spune:
Baaaai Laura, ce smecheroasa sta Eva in carut. Si ce carut mistoooo!!!! O pui in fund deja? Se vede ca mananca toate alea ;-)
Super faza cu baiatul. Vezi sa n-o caute ala peste vreo 18 ani ca atunci cred ca te pui in usa si tu si taso. Hahaha
Io tot cu gandul la vomitatu lu Matei. Ca daca nu e kk e vomitatul. Hai sa ies afara ca poate imi trece.
laura ionescu spune:
Catalina - poza pe care i-a facut-o taica-su am pus-o asa ca sa vedeti ce bulversat era dupa intamplarea cu baietelul..
carutul e foarte frumos, e adevarat, auzim asta tot timpul, in schimb mi-a rupt spatele pana la et 2. mai nou avem o cheie de la un garaj si il las acolo ca e un chin. deci nu tot ce e frumos, este si practic...nu o pun pe EVa in fund. atata poate ea sa se ridice, eu o tin pe spate si ea sta asa, ridicata, ca si cum ar face abdomene. cand o sa o vad ca se ridica singura in fund si sta, atunci o sa o pun. Deocamdata maxim la 45%, cam cum e si scaunelul de masina, si un pic mai ridicat cand mananca, ca sa nu se inece. Apropo de voma, cred ca Matei a vomitat surplusul, daca zici ca i-ai bagat pe gat. O fi mancat, micutul, ca e fomist, dar a dat afara ce nu i-a trebuit.
Am vazut iepurasul Anelin - ce dulce e cu dintishorii lui.
Apropo de legume, ca s-a discutat. I-am si eu Evei mix de legume de la Hipp. Nu va zic de ce urlete am avut parte, cred ca ceva in genul Matei de Catalina, si ce piure mi-am luat intre ochi. Nu mai zic ca eram in parc, nu aveam lapte la noi, deci mi-am luat-o si de la copil si de la taica-su care oricum este impotriva borcanelelor. Iar azi, cand i-am dat piure facut de mine in care am pus si 2 masuri de lapte, a ras. 
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
mihacarm2002 spune:
Diana, sunt super pozele cu Tea pe malul marii
. Mi-ai facut o pofta sa o duc si pe Eva. Pe faleza m-am tot plimbat dar fata era in carut si sforaia ![]()
Eli, cand vii incoace? Mi-ar placea tare mult sa ne intalnim, sa schimbam impresii
Sa iti traiasca baietii ca tare vanjosi mai sunt! Ce frumos si ce senin doarme bb Andrei!
Dana, stii ce imi place la tine? Faci intotdeauna comentarii misto la poze. Nu cred ca a fost o poza despre care tu sa nu spui ceva. La fel si Marina. Va
pe amandoua. Eu nu ma prea pricep. Ideea era ca e ca si cand citesc o poezie: ca sa o inteleg mai bine trebuie sa citesc si comentariile pe marginea ei.
marybell, plecati pe alte meleaguri?
bb Teodor~Ioan, Amon Mateus, Ana Daria 
conchita, cred ca Sonia doarme dupa ora din Romania. Ce sa faci? Come back home! ![]()
M-ai prins! Vitamine nu iau, iar de o sapt. ma apucasem de regim. Asa ca nemancata, nedormita, toata ziua pe-afara cu carutul bat Constanta la picior, nici nu m-am mirat dar nu am vrut sa va spun cauza
.
Gata, s-a trezit Evushca, ne echipam si pe faleza. Inca nu am reusit sa il conving pe Mr tata sa vina cu noi pe jos (il facu ma-sa in masina).
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
pako spune:
buna ziua si de la noi....cam rarut pe forum, da' pot sa zic ca am o scuza ...cu 2 scrupisori pe langa mine, mai ales ala mic care nu vrea sa doarma ziua.Mai e vre-un puiut asa activ, adica al meu nu vrea sa doarma decat in 3 reprize a cate juma de ora...dar bine ca doarme noaptea, cu asta ma consolez.
Duminica trecuta ne-am crestinat si noi...imi faceam probleme ca la 4 luni e mare de 'scaldat' cand colo Liviu a avut o partenera de cristelnita in varsta de 7 luni.Se uitau amandoi cu ochii mari, mirati la parinte cum citeste.Socra-miu facea glume ca cica sa-i intrebam pe bebei cum doresc apa...mai rece, mai fierbinte...
Am inceput si noi de 3 zile cu morcovelul...sucul il acepta bine dar pireul nu prea
Laura, hai ca m-am amuzat la poza facuta de tati...e tare...
pupici
tonylexa spune:
buna, fetelor
multumim pentru urari
avem o veste mare: am inceput diversificarea cu dreptul!
sambata i-am dat supa de morcov si dovlecel, iar azi desi i-am facut doar din dovlecel supa, nu stiu ce mi-a venit si am pasat feliile de dovlecel fiert in amestec cu putin laptic de-al ei si in gluma am incercat sa-i dau
am descoperit nu numai ca ii place, dar nu vroia sa se opreasca dupa cateva varfuri de lingurita (mi-a fost teama sa ii dau lingurita plina de la inceput) si nu mai vroia lapte sau supa de dovlecel
vroia doar dovlecel
desi nu asta a fost intentia mea, pana la urma i-am dat sa manance dovlecel pasat cat a vrut ea, adica a mai ramas foarte putin
sunt f fericita
problema este ca azi a fost f rasfatata si a plans ori de cate ori nu a fost luat in brate la cerere
ce s-a intamplat cu bebele meu bine educaT...dar prea pupat!?!
marinar spune:
raluca si tu mazare? fata io am facut de la borcan. am avut intentia sa fac din asta noua dar nu am gasit sa cumpar deja curatata asa ca...e buna si aia de la borcan.
aelita la mama s-a nimerit, dar socrela cand venea la noi pe la inceputuri suna frate la usa de ziceai ca i s-a lipi degetul de sonerie. dar acum cand stiu ca vine sa o ia pe emmi o asteptsm in fata blocului ![]()
kate ce dulce e iepurasul tau! eu si azi am controlat-o pe emmi si nimic. sa ma bucur?
cristiana felicitari pt transfer, acum sigur o sa va fie mai bine si voua si lui. iar mancarea...se manaca si asa daca te iubeste. eu am afumat pe la inceputuri un pilaf si a bagat sotul de nu avea aer chiar daca eu am vrut sa nu-i dau si sa-l arunc.
catalina se poate sa fi mancat mai mult, cine stie! dar nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi...se mai intampla.
laura si noi am fost in herastrau azi...dar nu am ajuns la muzica desi am vazut agitatie acolo. hahaha super tare faza, deja se vede ca sotul tau e tata de fata!aaaa si e dementiala poza facuta de el.
pako sa va fie de bine botezul!
tonylexa ff bine ca papa bb. tot inainte!
noi azi am fost in hestrarau cu 2 cupluri, speram ca ambele sa ne devina fini-deocamdata ne sunt doar prieteni ff buni, si va dati seama ca emmi a fost o alintata dar a fost ff cumintica, a facut frumos la pozici, a papat laptic, sucut. apoi am venit acasica si am mers la o terasa ca sa mancam, i-am luat si ei piureul de legume facut de bine si bagat la congelator, am rugat un chelner sa-l incalzeasca si asa a luat si matza masa in oras
. cand a inceput vantosul ne-am intors acasa, acum sta cu tati. aaaaaa si in timp ce va scriu de la geam vad un superb curcubeu. poate maine am timp si pun si niste poze, pt ca am facut numai...300.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
megbeng spune:
quote:
Originally posted by mihacarm2002
[Gio, rusii m-au ocolit pana acum. Alaptez exclusiv desi ma bate gandul sa cumpar o cutie de Nan si sa incerc sa il dau cu lingurita.
miha, acum am remarcat ca noi avem puiuti de o varsta..de ce te gandesti sa ii dai evei formula? si de ce NAN? intreb ca si noua ne zises epediatra luna treucta la nan, dar alti pediatri au zis ca NAN-ul e mai greu acceptat de copii ca e mai naspa la gust..oricum mi-am bagat picioarele in ce a zis pediatra si am continuat cu san exclusiv
maine avem controlul de 4 luni..si vaccinul, pentaximul..sper sa treaca fara sa simtim, ca data trecuta
meg,
de
matei(9.02.2007)
pako spune:
Megbeng,tinem pumnii la vaccinut...si noi tot cu pentaximul...daca nu a avut reactii urate la primul nici acum nu o sa fie, cel putin asa a fost la noi.... tot inainte cu lapticul tau, felicitari!
Ela, v-am vazut...pupici.
Daconst spune:
Vai ce frica mi-a fost ca ati scris mult si nu apuc sa citesc tot.![]()
Azi am fost si noi la padure la plimbare cu tati si bb si tare fain a fost.Am scapat de caldurile din oras.
Catalina,al meu se constipa de cind am trecut pe numarul 2.Nu se chinuie,dar face mai tare,iar cind am avut tentativa de diversificare s-a constipat de la morcov.Asa ca daca incep saptamana viitoare iar cu diversificarea.mi-e sa nu se constipe si mai tare.Sa vedem,ca mai nou accepta ceaiul,poate se rezolva fara sa schimb.
Cu vomitatul,poate fi de la dinti,ca baga toate alea in gurita.
Lucas vomita asa des incit daca nu o face la o masa,spun ca nu e copilul meu.![]()
Cristiana,borcanele Babivita sunt si la Real si DM,doar ca eu la Schlecker am gasit pagina cu preturi si sortimente sa va faceti o idee.Asa ca nu stresa barbatul prea tare.
Laura,frumusica foc iubitica ta,si ce accesorii poarta deja...ce mai seamana pe mami.
Noroc cu poza lui tati ca am vazut si eu mai bine caruciorul.E super,super.Spui ca e greu?Si eu tot un Quinny vreau sa-i iau,ca cica se face mic tare cind il strangi sa-mi incapa in portbagaj.Asta care-l am incape doar daca-i scot 2 roti.
Mihacarm,mie-mi place sa ma uit la poze...iar comentariile,nush cit de reusite sunt,dar spun ce-mi trece atunci prin cap.
Bai copii vostri sforaie?Adica au respiratia mai zgomotoasa?Ca eu cred ca-l mut pe fi-miu mai repede din dormitorul nostru ca prea mare galagie face.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)