Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai,Katy,ce frumos e cu dintiii aia de sus.Abia astept sa-i iasa si la Lucas,doar ca lui pare sa-i iasa tot jos un colt.Sunt curioasa daca e canin sau nu,ca stiam ca aia ies ultimii.

Raluca,nu am inteles eu bine dupa ce tanjesti si de aia vroiam sa te rezolv.
Lasa ca abia a inceput sezonul,o sa te saturi cred,de mare si plaja.
Cu gatitul,eu tac,ca ma complexez de tot cind o aud pe doamna Marinar ce creativa e.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

IoanaN, lasa supararile si fi optimista. Si eu vad ca inca am perioade in care ma simt singura, dar aminte tu care esti departe de casa.
shine, acum iti mai trebuie baby sitter pt baby-sitter si te-ai scos! De aceea vroiam doi copii: sa se distreze unul pe altul.
tzutzurica, l-am vazut si votat pe frumuselul Lucas Mario!

Legat de relatia man-woman, Liuda ai dreptate cand spui ca pt bb ne facem mereu timp si pt ei suntem mereu obosite. Desi deseori nu am niciun chef, tinand cont ca dureaza cat sa schimb bebelina, macar o data pe sapt... Culmea e ca in timpul... mereu imi promit ca voi face mai des. Insa pe langa oboseala (care nu e principalul motiv) se adauga faptul ca sunt mai tot timpul transpirata, apa calda dupa orele 23 ioc, si nu mai spun de n pg de forum de citit .
De cand am bebelina ea e singura mea grija; curatenia si ordinea o face Costin, mancare daca am chef, bine, daca nu, iarasi bine. Totusi tin sa ma laud ca sapt asta Mr. C a mancat ca in zilele bune.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

dana, si lui anelin dupa ce i-au iesit incisivii de jos i se inflamasera toti caninii. caninul din dreapta jos are un coltisor care se simte la deget de o luna jumate. Din cate am vazut la Anelin astia cresc in salturi. Se inflameaza, cresc putin, pe urma il lasa si pe urma iar de la capat. Probabil d-asta si ies ultimii. Ca d-asta ziceam eu ca ma streseaza caninii ca il chinuie rau. Oricum se poate sa iasa si mai devreme, cum e Milena de danymamic care are un dinte iesit si ala e un canin.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buuna, fete,

LA MULTE, MULTE LUNISHOARE FERICITE IUBITILOR NOSTRI

Margicutza bb de Alinuk- va pupam, frumosilor!

Amon bb de Bitz

Ana bb de Tonilexa-sa-ti traiasca printesica!

multumesc mult pt complimente, fetelor, va pupam pe toate-Cata, Dana, Conchita, daca am mai uita..stiti voi..neuronul plictisit de blonda..
Danuta, ce-am ras cand am citit postarea ta..fata, nu e nici o problema, stii cata lume ma intreaba?pt ca are un ten masliniu, vara dupa 2 zile de plaja e negru nuca, e brunet si cret si mult timp a avut parul lung(pozele din albumul comun sunt de anul trecut din vacanta, cand deja se mai tunsese, a avut parul si mai lung, dar l-au tuns sefii, ca , de, e ofiter si facea de rusine institutia, domne
m-a mai intrebat lumea, sunt obisnuita.
tatal lui ii spunea ca l-a cumparat de la tigani, pe un ciurel cu malai..

am venit si noi de afara, am dus copilul la impartasit si ne-am plimbat..
ma doare capul rau, cred ca din cauza ca am mers prin soare..
papa Andrei piure din cartof, morcov, dovlecel, telina si pastarnac
dupa 5 nu stiu unde sa mergem, cred ca o luam in herastrau..
nebunul meu vroia la munte, dar e prea tarziu, plus aglomeratie la venire..cred ca sambata viitoare facem un munte, la racoare si aer curat.

Kate, faata, ma innebuniti cu dintisorii!ce frumos iepuras!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

kateryna,aoleeeu ce iepuras frumos!!! mama,de-abia astept sa ii dea si Sofiei dintii la anul si la multi ani,ca vad ca nu are nici un gand !!
sraluca>,ce ma oftic ca mananci mazare proaspata! as lua avionul sa prind si eu o portie .si cu maraaaarrrrrrr adevarat!
eu cu mazarea la conserva sau congelata,ca e vara ca e iarna...
si nu are nici pe departe gustul care trebuie..care-o mai fi si ala ca l-am uitat,doar stiu ca era ceva misto.
daconst
,nu mai stiu daca am spus ca e roman,dac am vorbit de el
bai,sa vedeti ca ii spunca l-ati bagat in seama ca el toaaate aceste luni disperat ca nevasta-sa e pe un forum si nu stia ce face acolo ,venea acasa si zicea: "mai intreaba fetele de mine?""spune-le ca sunt bine,ce sa fac,am venit de la munca ".
asa ca sa vedeti cand i-oi spune ca intr-adevar ati intrebat de el.

mihacarm,foarte bine ca ai un sot care te ajuta!!sa-l feliciti de la noi!
eli

quote:
tatal lui ii spunea ca l-a cumparat de la tigani, pe un ciurel cu malai..

m-am uitat pe poze,esti frumoasa si cocheta!
ivonna si voi sunteti foarte frumosi in pozele de la botez!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Salutare fetelor, are omu' treaba doua zile si umpleti treispe pagini. Abia am reusit sa citesc tot, dar sa nu ma puneti sa dau extemporal, ca nu stiu ce iese.

L-am mutat pe David in camera lui, o sa dorm si eu acolo o perioada, ideea e ca atunci cand e tati acasa nu trebuie sa suportam cu stoicism sforaiturile lui, si nici nu-l mai deranjam cu biberoane, scutece si alte cele. Incet-ncet vrem sa-i cumparam mobila fiindca toate sunt cam desperecheate in camera lui, dar deocamdata e bine.

Sunt cam necajita, caci i-au aparut patru basicute mici (2-3 mm), doua pe cap, una pe fundulet si una unde se inchide scutecul. O fi de la caldura? Din pacate si eu fac chestii din astea la picioare, vara, cand imi fierb picioarele in pantofi. L-am dat cu Cutaden (dupa ce l-am spalat), dar pe cap n-am cu ce sa-l dau, voi ce ziceti?

Sunt cam supi, lui tati i s-a facut pofta de gulas unguresc, dar la un moment dat cand a trebuit sa las oala ca sa-i dau de mancare piticului, a cam scazut apa si s-a cam prins afacerea de oala. Am transferat eu carnea si ce-a ramas din sos in alta oala, dar nu stiu daca scap de gustul de ars. Mai eram si cu toate geamurile deschise, cred ca stie tot cartierul ca am ars mancarea, ca sa fie ca la mama acasa, vorba bancului.

DANA, multumesc de link, pacat ca Adi nu prea ajunge la Schlecker, o sa-l intreb daca pe unde parcheaza el a vazut magazinele astea. Iar de livrat in alte tari, nu cred ca livreaza, poate ma luminezi tu mai bine.

Pupici la toata lumea, o duminica minunata sa aveti!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aoleu, Cristiana, te amarasc doua basicute? Pai vino sa il vezi pe Matei bubos din cap pana in picioare. Incearca cu galbenele. Pe noi ne rezolva imediat.

Kate, CE FRUMOS E ANE!!!! Pupaiash (cum s-o scrie) dintisorii lui. Si ai dreptate cu caninii. La Matei aia s-au itzit primii. Si acuma sunt inflamati. Dar nu au iesit. Au iesit incisivii.

Dana, cum sa treci inapoi pe 1? De ce? Ca mie pediatrii mi-au zis ca Humana 2 este lapte pt bebe diversificat. Si treci asa direct? N-are nimica Lucas?

Aelita, deci sa pun in pachet marar? Si mazare?

Bai deci io am venit super tuflita din vizita. Toate bune si frumoase, Matei era vesel, s-a ridicat si in fund din scoica, a vorbit, s-a jucat, si l-am pus intins in pat la un moment dat (erau cam 2,3 ore de la masa). Bai, a vomitat cum n-a facut-o de cand s-a nascut. Daca nu tot laptele (170 ml) 100 tot a data afara ... Mult, mult ce sa mai. Era plin pe bluza, pe pantaloni, facuse o pata mai mare decat palma mea pe pat si avea gura plina. Sa va mai zic ca era pe spate si cu jucarii in gura? Deci era sa lesin cand l-am vazut, nici nu stia ce i se intampla ...
Faptul ca starea lui e buna si normala ma face sa stau linistita dar tot ma gandesc de la ce o fi. Cand tre sa ne ingrijoreze varsaturile?
Eu i-am dat de mancare cand nu plangea, dar se facusera 4 ore si am zis ca sa ii mentin programul plus ca i-am cam impins 170 cand el incepuse sa se cam fatzaie la vreo 130. O fi fost asta?
Dati-mi si mie o parere ....
Acu plange - de foame cred - ca n-a mai mancat de la 11 jumate si e 4. Sa ii dau totusi ... zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

piuit85, microundele il folosesc pt bebelina doar pt a incalzi apa cu care o sterg cand ii schimb scutecul. Daca la robinet curge apa calda, atunci o spal la chiuveta. Si am mai folosit cand ii faceam ceai si apoi il incalzeam.
Aelita, multumim pt pozele cu Anastasia, bb de Maria Irina. De multe ori m-am gandit la ea, ce mai face, cum se descurca. Fetita e frumusica foc, arata tare bine
Vei 12 ore de somn legate? Pai, eu cred ca mai am de asteptat 6-7 luni pt. asa ceva. Cu fata stau numai eu pt ca lui Costin ii este inca frica de ea. Ceea ce ma oftica cel mai mult e ca in week-end nu vrea sa vina deloc la plimbare cu noi. Cand spun plimbare, ma refer la ceea ce inseamna aer liber, nu mall-uri si mers cu masina.

Se pare ca stelutele noastere sunt norocoase: ba un carut, ba un bax de pampers! Bravooo!

Gio, rusii m-au ocolit pana acum. Alaptez exclusiv desi ma bate gandul sa cumpar o cutie de Nan si sa incerc sa il dau cu lingurita.
Alinus25, si la tie merge faza cu plec la mama? Pana sa ma casatoresc credeam ca e o gluma.
liliana, sunt in asentimentul Catalinei legat de Adam: mi se pare ca se schimba pe zi ce trece si a pus ceva carnita pe el.

lore, Eva tot asa putin sta la supt. Am citit ca Roni are la 4 luni 7700g. Eva doar 6000g. Mie imi place cum arata, dar nu si-a dublat greutatea de la nastere 3200g. Oare sa fie din cauza ca a scazut la 2800g si am externat-o cu 3000g?

Adinush, am vazut filmuletul. E reusit, ce mai! Nu m-am putut hotari in care poza e Ayleen mai frumoasa si in care mai nazbatioasa A trebuit sa il vad de 2 ori ca sa imi dau seama ce ai vrut sa spui cu picatura de pp.

Miciurin, mult succes in diversificare! Vezi de ce o imbrac pe fii-mea mai mult in pantaloni?

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Aelita mi-a luat-o Cata inainte. Deci, cand vii incoace sa iti bagam niste mazare si niste marar la congelator . Marar se gaseste tot timpul. Mazarea e problema.
Auzi dar aici la Constanta Mazare e tot timpul peste tot, daca nu e plecat in Brazilia. Oricum e pe toate gardurile si autobuzele: acest ... a fost ... de Radu Mazare. Mazare cat cuprinde.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

mai, fetelor, trebuie sa va povestesc ceva ca mooor.am fost in herastrau. a fost bestial, mai ales ca am prins concertul de muzica din fiecare duminica, acum au si voce si canta un tenor niste cantece italienesti, o minuneee. am dansat cu eva si a raaaas.
in fine, nu asta vreau sa va povestesc.. deci intram in parc cu Eva si ajungem langa un baietel de vreo 4-5 ani care plimba cainele impreuna cu maica-sa. o vede pe Eva si tasneste in fata carutului, ne blocheaza drumul si incepe: "bebe, bebe", super incantat. noi radem, vorbim cu el, el se uita mai bine la Eva si ne zice ca o iubeste si incepe sa o mangaie pe cap si pe fata. Eva incepe sa rada si sa chitaie, de zici ca flirta cu el, pustiul inebunit se apleaca spre ea sa o pupe si il vad pe taica-su cum se albeste la fata si zice" noi nu ne pupam la varsta asta". pe mine ma umfla rasul instantaneu, desi stiam ca are dreptare, ca nu am lasat pe nimeni sa o pupe.. pustiul incurajat de rasul meu nu se lasa, blocheaza carutul si da iar sa o pupe, asta mica chicoteste, barbat-meu mai -mai sa striveasca baietelul cu carutul si eu aproape ma tavalesc pe jos de ras. ce mai! radeam cu lacrimi! barbat-meu o tinea una si buna" noi nu ne pupam de la varsta asta".. nu va mai zic ce perdaf mi-am luat de la el dupa aia ca am bulversat baietelul care nu stia daca face bine sau rau, dar eu nu m-am putut abtine cand i-am vazut reactia.

am pus aici o poza cu ea sa vedeti cum sta in carut smechereste.
poza asta i-a facut-o taica-su.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput