Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by dianamizzi
MARYBELL - sigur ca o dau cu crema de soare pe thea. nivea cu factor 50. peste tot am dat-o. si cand iesim afara o mai dau ca sta asa in carut cu bulanelele goale la soare si sa nu se parleasca . la plaja e foarte importanta crema, ca e puternic soarele. si palariuta pe cap e obligatorie. ii dau cu crema cam dupa 2 ore iar.

Diana, crema cu spf mai mare de 30 nu e nevoie, cu 30 e ok, asa se recomanda. insa problema e alta, ca nu e recomandat sa folosesti lotiune sunblock la bebelusi mai mici de 6 luni, datorita compozitiei acestor lotiuni.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fete!

au ajuns bine ai mei atunci seara, i-am convins sa o puna pe Ella in scaunul de masina pana la urma...Multumesc pentru raspunsuri!

Am vazut-o pe Diana cu Thea la mare, vaaai ce pofta mi-ai facut! ce frumosi sunteti toti 3...

Si pe Aelita am vazut-o, e o scumpa Sofia! Parca e un ingeras...Cel mai mult mi-a placut ultima poza a fetitei, in portocaliu, imi place mult culoarea si o prinde de minune!

Tzutzurica, bine ai venit la noi!

Va pup pe toate, o duminica frumoasa! Ca noi mergem la plimbari!

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Conchita,na ca m-a inselat instinctul,dar macar te-ai simtib bine,cred.
Ai mare dreptate cu crema de plaja!

Diana, i-a placut banana,abia i-am scos-o din maini ca tare mai hapaia la ea.Eu ii mai dau marul sau para din care mananc eu si asa cu pofta le mozoleste...mama,mama.Mai ales ca are si doi dinti acum sa roada la ele.

Raluco,mama,dar cu ob-urile nu te impaci?Ca eu m-am dus la piscina cu fi-miu si era prima menstruatie dupa sarcina si tot n-am avut probleme.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Conchita,vezi pe prima pagina acolo unde scrie: Albumul nostru de familie.
Contul e:mamicile_ianfebr2007 de pe yahoo,iar parola e aceeasi la ambele conturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Diana sa stii ca acu vreo doua zile, cand se lua Messa de mine si imi dadu un shut catre baie am facut baie cu spume. Vreau sa iti spun ca dupa aceea ma tineam de pereti de somn ... hahaha.

Dana, zi si mie, de cand mananca Lucas Humana 2 mananca mai putin sau la ore mai multe? Ca mi se pare ca lui Matei nu ii mai e foame la 4 ore.

Raluca, naspa cu statul la mare departe de plaja. Eu n-as putea ... .

Apropos de banana, Adinush mama, azi noapte am visat ca ii dadeam lu fita banana pe shest sa nu ma vezi tu. Hahaha.

Hai ca plecam in vizita si apoi in parc, ne vb diseara daca nu oi fi lata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Cata asta de ciuda ca nu ti-am dat Fanta?
Las ca o sa manance si a mea banana cand i-o veni timpul,momentan ne multumim cu ce avem

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

catalina,cum sa ma supar???
ce natie pare?
e roman get-beget .sunt patrioata!
marinar,foarte bine ca ai inchis cand te-a sunat si dormeai!
in primele saptamani sunau telefoanele ca la balamuc !!! cand eram gravida deja se obisnuisera ca bantuiam noaptea si dormeam ziua.dar apoi,cu copil,toti aveau impresia ca te trezesti nene la 6,ca asa e cu copil mic,ca esti drepti pe front,ca nu te mai lasa sa dormi,si ca el doarme toata noaptea si tu cu el.
nu isi puneau problema ca dormi pe apucate,si ziua,si noaptea si cand s-o putea.si cum se facea ca o ora daca dormeam si eu,atunci zbarnaiau telefoanele.si vedeau ca nu raspund,nu am inteles niciodata DE CE INSISTAU ????
ca ajunsesem sa inchid mobilul sau sa il dau pe mute de seara,si fixul sa-l las deschis sau scos din priza.ca ma capiasera.
le-am pus in functiune dupa vreo 3 luni asa.
culmea era ca ziceau" am trezit copilul " si eu :"nuu! copilul doarme buba ,M-ATI TREZIT PE MINE !!!! "
adica eu nu aveam dreptul la somn nicicum,doar aveam copil,trebuia sa stau treaza!
i-Am cam lecuit de mult ...

iete si daconst cica-mi pare barbatu alta natie.
el o fi cum o fi,dar jur ca am o soacra romanca-romanca de la mama ei.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

hai sa va arat si eu un iepuras

www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070610&ctime=011827" target="_blank">zambesc la voi
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070610&ctime=144427" target="_blank">am incercat sa fac poza la cei 5 dinti, dar abia am reusit si la 4 ca e Anelin in certuri cu aparatul. cum il prinde cum il musca (Anelin pe aparat).

la multe lunishoare:
teo bb de alinuk

amon bb de bitz

ana bb de tonilexa

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Danutza nu OB imi lipsesc dar apa e cam rece si la mine plaja de fapt inseamna stat in apa pana se increteste pielea si am facut odata experienta asta si m-am ales cu niste dureri groaznice de burta asa ca nu ma mai incumet. Ce e drept nici nu e grozav pe plaja. Doar ce am fost sa il plimbam pe Bobi si e vant, nori, soare cand si cand si o caldura din aia umeda. Tocmai bine sa iti petreci ziua in apa
In schimb la mine pe balcon e tare bine si racoare asa ca astept sa se trezesca Bila, ii dau sa manance si il mut pe balcon la aer curat.

Singura problema ca o sa se faca cam salbatic de la atata stat in balcon Ar trebui sa il mai scot in lume dar .... dupa experienta de ieri trebuie sa schimb "lumea".

Sa ma laud si eu cu gatitul ca am facut mazare cu pui. Nu e cine stie ce inginerie dar abia astept sa mananc ca e mazare d-asta proaspata. Ma tot bate gandul sa fac bunatati dar nu stiu ce si cand imi vine vreo idee nu am ingredientele.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Cata,si Lucas mananca mai putin de cind cu nr 2.Inainte baga 200ml si acum bea cam 150-180ml.Si ai dreptate ca cere mai rar,doar ca la noi cam constipa si ma gindesc daca sa nu trec iar pe 1 cind incep ,diversificarea.
Banana,aici nu e interzisa,culmea.In schimb rosia sau capsunile,da.

Aelita,eu bagam mana in foc ca e originar de unde locuiti,dar parca ai mai spus ca e roman,insa pozele iar m-au indus in eroare.

Mergi la inceput