Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
mihacarm2002 spune:
Tzutzurica, bine ai venit!
Liliana, multumesc pt invitatia la santierul Daewoo. Mi-ar placea sa ajungem insa ne mai gandim.
Nadia, e comica Lidiuta cum da din ras in plans. E vorbareata, nu gluma! 
Katy, m-au amuzat foarte mult pozele si filmuletele.
Terminasi capitolul trecut si ma duc la culcare.
Ieri-dimineata mi-a fost ingrozitor de rau, m-am simtit fara vlaga. Pe la pranz mi-am revenit insa datorita oboselii acumulate nu am scos fata la plimbare. Aveam de gand, dar a adormit exact cand vroiam sa o imbrac, asa ca m-am dezbracat si m-am culcat. Am dormit in vreo 3 reprize pt ca Eva se tot scula sa pape. Mi-a placut de ea pt ca nu a mai fost miorlaita ca in alte zile insa am si tinut-o in brate aproape toata ziua pt ca ma simteam prea sfarsita ca sa ii ascult haieile.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Catalina spune:
Neata fetele
Anis,sa stii ca eu patesc asa cum zici tu de Iarina de cate ori plec din Buc. O fi aerul, apa ... cine stie.
Nici eu nu mai vreau sa iau pastile. Incearca cu preze ... . Alte metode ar fi uitatul in luna si calendarul cu care aproape sigur te mai pricopsesti cu un bebic. Subscriu si eu la ce zici de medicamente, si eu le urasc.
Eli, multi pupici! Frumusel foc pisoiasul.
Da Marina, mi-am gasit neuronii ba si vreo doi hormoni rataciti :)). Azi ne-a invitat la masa seful meu asa ca plecam pa si azi. Ma bucur mult. De mult nu am mai iesit atata ... .
Mai, marti io merg la masaj si duduia Adinush m-a amenintat ca vine si ea in Pismigiu cu mine. Mai vine careva?
Aelita, tie sa ti se urce la cap? Nu prea cred. Auzi vreau si eu sa te intreb ceva, dar te rog mult sa nu te superi si daca nu vrei sa imi raspunzi e ok. Sotul tau e roman? Ca nu prea pare ... :)
conchita spune:
quote:
Originally posted by laura ionescu
am si eu o problema, va rog sa radeti ca e mai mult inchipuita, ca bolnavul lui Moliere. Fiica-mea cand e nervoasa, excitata, agitata, si, mai nou, cand e rupta de foame si suge biberon, da din mana dreapta ca Ceausescu. ati mai pomenit asa ceva?! dar, da din mana rau de tot, parca e stricata si nu o mai poate controla. mai e vreuna sa faca la fel?! va rog sa ma linistiti...
aaaa, numai din manuta da? din picioruse nu? dar de nas nu te apuca? nici mainile in ochi nu incearca sa ti le bage? :-)))
stai linistita, Laura, nu e nici o problema, inca invata sa-si coordoneze miscarile si multe sunt inca reflexe.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
marinar spune:
neata
la multe lunishoare:
margicutza bb de alinuk
amon bb de bitz
ana bb de tonilexa
catalina bravo fata. distractie placuta!
eli poate ne vedem.
aelita bine ca ai mai putut sa dormi. pe mine m-a trezit intr-o zi mama cu telefonul si i-am raspuns super enervata pt ca m-a trezit si i-am inchis.
mihacarm se acumuleaza oboseala. ai grija de tine!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
megbeng spune:
iar nu am apucat sa citesc decat pe sarite..multumim frumos de urari!
am petrecut ziua lui matei la bunici...
fetelor, revista "baby" are in numarul din iunie niste cupoane de reducere, intre 10-33% la diverse magazine cu produse pentru copii..Z, miniblu, caribu, charanga, etc...
meg,
de
matei(9.02.2007)
Daconst spune:
Alinuk,Bitz,Tonylexa sa va traiasca puiutii!
Cata,mai da ce femei(am vrut sa scriu m.u.i.e.r.i,dar nu ma lasa) curioase suntem...ma gindeam si eu la sotul Aelitei ca sigur nu-i roman,dar dilema mea era daca sotul lui Eli e roman.
Eli,sa nu dai cu ceva dupa mine,dar prea are barba-tu un aer latino,mai ales cind era cu parul lung.
Si cu salsa iar m-ai dus pe-o pista gresita.![]()
Gata cu intrebarile indiscrete ca ma iau fetele astea la fuga.
Conchita,cred ca s-a suparat deja pe mine ca nici varsta nu vrea sa mi-o zica.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Bai,dar ati fugit toate in parc?Unde sunteti?
Tocmai vroiam sa va spun ce boacana am facut,desi Lili ne-a avertizat.I-am dat la fi-miu sa se mozoleasca cu banana care o mancam eu.Ei,s-a patat tot pe bluzica si vreau sa spun ca nu mai iese cu nimic.S-a inegrit ca vopseaua de par.
Deci,aveti grija ca BANANA PATEAZA!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
sraluca spune:
Danutza eu mai sunt pe aici si banananesc prin casa. Am tras o portie de ras cu Bila si acum el face nani si eu cica fac mancare. Binenteles ca tati si-a gasit de drum
Ma oftic ca e plaja plina si eu ... cu rusii. Stii ce misto e s astai sa te uiti la aia cum se joaca pe plaja si tu sa ... faci mancare.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
conchita spune:
iuibitele, ce ma bucuram si eu ca a inceput Sonia sa doarma mai mult! ia, ca mi-a iesit pe nas. azi a dormit de la 6 seara la 1 dimi, dar de-atunci a stat treaza! abia am adormit-o la loc acu juma de ora, ce ma fac eu daca ramane la programul asta? 
La Multi Ani puiutilor sarbatoriti astazi si felicitari mamicilor Alinuk, Bitz si Tonylexa! 
Tzutzurica, bun venit!
Dana, cum sa fiu mai suparata pe tine? :-)) nici vorba! poze o sa pun daca o sa ma dumiresc totusi care e contul grupei, ca Aelita mi-a dat unul, dar sunt numai 3 poze in el, nici pe-ale ei nu le vad, deci nu cred ca sunt in contul care trebuie:-))...daaa, tinerica foc, abia ce-am implinit 37! am vazut si eu montajul cireselor, dar n-am mai avut vlaga sa ma gandesc la daca si cu parca, ce-ar fi fost daca sarcinile trecute ar fi ajuns la bun sfarsit...
Marybell, in iarna suntem in California! hai sa vezi tu ca se intalneste munte cu munte, dar om cu om! succes, sa va iasa plecarea! eu m-as risca sa-ti explic cum e cu caciulitele si prin scris, promit sa nu folosesc termeni martzieni, mai ales ca nici eu nu-i cunosc. :-)) eu am inceput aseara o pereche de pantalonasi pentru Sonia si am desirat de enspe ori, pana la urma m-oi bunghi eu cum s-o scot la capat.
Mihacarm, tu vitamine iei? de mancat mananci cand si cat trebuie? ai pe cineva sa te ajute sa recuperezi cu somnul? eu zic sa ai grija si de tine, ca daca tu nu esti bine...
Aelita, cu somnul te inteleg perfect. mie deja mi se pare ca asta e starea mea naturala, nu imi mai amintesc cum era viata cand dormeam ca omul. acum am invatat sa dorm ca la armata, iepureste, si cate cinci minute daca apuc.
Cata, distractie placuta si astazi. 
am vazut pozicile, Eli pai nu-i de mirare mai ca Andrei e un copil asa frumos, uite ca are cu cine sa semene, ca si tu esti o mamica super! imi place de el cum doarme in car seat, n-are treaba. :-) Si pe Ayleen de Alinush am revazut-o, e o scumpica si-o dulcica. Katy, de Anelin nici nu mai vb, deja i s-a dus legenda de casanova, o sa ai de furca zburatacind fetele care-or sa faca coada la usa ta. :-))Diana, superbe pozicile la mare, Thea e o frumoasa. si noi am dus-o pe Sonia la plaja, dar numai foarte de dimineata, la 6-7 si doar ne-am plimbat pe plaja in sus si-n jos; ea fiind imbracata cu maneca lunga, palarie in cap si okelari de soare, ca la ce puternic arde aici, nu ma risc inca s-o pun la bronzat - asta btw de sfatul tau sa ducem bebelusii la plaja, sfat excelent, dealtfel.
Lili, imi faci pofta de bebe 2 cu flacaiasii tai, mare lucru ca Matei il iubeste asa mult pe Adam si are grija de el, e minunat!
sper ca n-am uitat pe nimeni...
p.s. am reusit sa vad pozicile Aelitei, ce familie frumoasa, ce mami superba si nu mai zic de Sofia, o splendoare de copilas. 
sa aveti o duminica binecuvantata, dragelor.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
dianamizzi spune:
hei,vad ca e plecata lumea duminica :)
ai mei dorm, ce bine! eu am facut un pic curatenie
si cand se trezesc astia plecam. la biseric, socrii la amsa si apoi...la piscinaaaa
. mergem la cineva acasa, au piscina ... afara e superb. va doresc si voua fetelor o zi cu bucurii multe!
va pup
de complimente, ca ne-ati vazut pozele. si eu am vazut pe pisoiul lui ELI , scump cum doarme , si in cismigiu 
MARYBELL - sigur ca o dau cu crema de soare pe thea. nivea cu factor 50. peste tot am dat-o. si cand iesim afara o mai dau ca sta asa in carut cu bulanelele goale la soare si sa nu se parleasca
. la plaja e foarte importanta crema, ca e puternic soarele. si palariuta pe cap e obligatorie. ii dau cu crema cam dupa 2 ore iar.
DANA - n-am stiut ca banana pateaza. si i-a placut lui lucas ? 
CATALINA - ma bucur ca te vad entuziasmata !
foarte bine, iesiti , distrati-va! si nu uita, maine hai fa treaba aia cu baia cu spuma, parfumu , arunca maturile , mopu si alte alea si ia-ti o zi libera doar pentru tine! asteptam vesti bune
gandeste-te ca meriti si tu, inainte de toata lumea, sa iti acorzi cateva ore. e greu pana te apuci de treaba , si eu la fel am o lene cateodata.... dar apoi, dupa epilat, imbaiat cu spuma, facut unghii, par, sprancene, alte alea... eheeee ...sunt alt om 
ANIS - ce ma bucur ca sunt bine fetele tale! le place alt aer, vezi, la bucuresti si agitatia aia iti da alta stare de spirit. si tu esti mai linistita la breaza si ele te simt .
tre sa se trezeasca mandra la papat, va pup fetelor!
diana si thea